Μετάβαση σε περιεχόμενο

KOYNIEΣ ΚΑΙ ΠΡΟΙΚΑ

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ !!

ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ, ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΤΕΛΗ ΔΕΚΕΜΒΡΗ, ΜΠΗΚΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ¨" ΜΩΡΟΥΔΟΚΟΣΜΟΣ" ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΒΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑ ΜΕ ΣΧΕΔΟΝ 1000 ΕΥΡΩ Τ Α Π Α Ν Τ Α !!!!!!

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΙΧΑ ΨΑΞΕΙ ΑΡΚΕΤΑ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 86
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

συγνώμη , τα 730 € που αναφέρατε ειναι φθηνά? Βασικά αυτο που αγόρασες ειναι τι ποιότητας ? αν θές θα σου δώσω διεύθυνση να αγοράσεις κρεβατάκι (μετατρεπόμενο) + τραβέρσες + παπλωμα +παντα+ κουνουπιέρα + σιφινιέρα 560 € (και τα έπιπλα made in Germany). Απλά δεν αναφέρω το κατάστημα μην μου πείτε ότι κάνω διαφήμιση , αν και έχει και site και στέλνει σ'ολη την Ελλάδα. Οποια ενδιαφέρεται π.μ.

φιλάκια.........

ΣΟΦΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΩΡΑ. ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΜ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΡΩΝ!!!!!! :kiss:

sofia k ευχαριστουμε για τις πληροφοριες...στειλε μου και σε μενα πμ για το καταστημα! βεβαια μενω κυπρο, αλλα θα ελεγξω αν εχει και στην κυπρο αυτο το καταστημα ή αν τα στελλουν στην κυπρο κτλ!!!

sofia k έγραψε:

συγνώμη , τα 730 € που αναφέρατε ειναι φθηνά? Βασικά αυτο που αγόρασες ειναι τι ποιότητας ? αν θές θα σου δώσω διεύθυνση να αγοράσεις κρεβατάκι (μετατρεπόμενο) + τραβέρσες + παπλωμα +παντα+ κουνουπιέρα + σιφινιέρα 560 € (και τα έπιπλα made in Germany). Απλά δεν αναφέρω το κατάστημα μην μου πείτε ότι κάνω διαφήμιση , αν και έχει και site και στέλνει σ'ολη την Ελλάδα. Οποια ενδιαφέρεται π.μ.

φιλάκια......... tinos.JPG

Θέλω και εγώ! Περιμένω πμ ευχαριστώ!! :kiss:

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΕΙΔΑ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΚΑΙ

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ. :blush:

ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑ ΜΕ ΚΟΠΕΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΜΜΥ ΓΙΑ

ΕΠΙΠΛΑ ΚΤΛ.ΕΤΣΙ ΕΜΑΘΑ ΚΑΙ ΓΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΩΡΟΥΔΟΚΟΣΜΟ.

ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΕ 2-3ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΦΡΙΚΑΡΕΙ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΙΣ

ΤΙΜΕΣ,ΟΠΟΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΛΕΩ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΙ

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΜΜΥ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

ΠΗΓΑΜΕ ΤΣΕΚΑΡΑΜΕ ,ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑΜΕ,ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΕ 15ΜΕΡΕΣ,ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ.ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ,ΣΤΡΩΜΑΤΑ

ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΓΝΩΣΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΛΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ.

SOFIA K. AN KAI Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΣ

ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ

ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ :kiss:

ΤΩΡΑ ΑΝ Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ....ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑΙ.. :dry:

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΦΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΜΑΣ

ΒΡΗΚΑΜΕ ΛΥΣΗ.

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ,ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ :kiss::kiss:

Κορίτσια καλησπέρα.

Καταρχήν να ζητήσω προκαταβολικά συγνώμη από τους υπεύθυνους αυτού του site για το μύνημά μου που είναι το πρώτο και το τελευταίο. ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ. Είμαι η περιβόητη Δέσποινα από τον ΜΩΡΟΥΔΟΚΟΣΜΟ. Μετά από πολύ καιρό και κατόπιν των συστάσεων των κοριτσιών που με έχουν εμπιστευτεί μπήκα να δω το σάιτ σας και από περιέργεια να δώ αυτά που μου λέγατε ότι λέγονται για μένα.

Στεναχωρήθηκα λίγο γι αυτό που έχει συμβεί και νομίζετε ότι κάνω διαφήμιση στον εαυτό μου και γι αυτό αποφάσισα να απαντήσω. Να ευχαριστήσω καταρχήν όλες όσες μιλάτε με τα καλύτερα για μένα και να απολογηθώ(?) για να σας βεβαιώσω ότι δεν θα έκανα ποτέ μια τέτοια παγαποντιά να αυτοδιαφημίζομαι.

Μου είπαν τα κορίτσια ότι εύκολα μπορείτε να εντοπίσετε κάποιον από που μιλάει και ποιος είναι και έτσι σας παρακαλώ να το κάνετε.

Η αλήθεια είναι ότι μόλις έγινα κάτοχος ενός λαπ τοπ γιατί ήμουν περίεργη να δω αυτό το σαιτ για το οποίο μου μιλάτε όλες.

Συγχαρητήρια για την σελίδα σας γιατί πριν από 8 χρόνια που έγινα και εγώ μανούλα δεν υπήρχε κάτι τέτοιο που από ότι διάβασα είναι πολύ βοηθητικό και καλή παρέα για όλες σας. Επίσησ έχω ρήξει ΤΟ κλάμα με τις περιγραφές των κοριτσιών για τις γέννες τους.

Συγνώμη για το μεγάλο μύνημα απλά ήθελα να σας διευκρινήσω ότι δεν μπήκα κρυφά και αυτοδιαφημίστικα. Εξάλλου από ότι διάβασα και πιο πάνω υπάρχει και μία κοπέλα με κατάστημα που είναι μέλος σας και δεν θεωρείτε κακό.

Φιλιά σε όλες γνωστές και μη (έχετε και ψευδώνυμα και δεν ξέρω ποιες είναι γνωστές).

Υ.Γ Μου πήρε πάνω από ώρα να πληκτρολογήσω αυτό το μύνημα και να μην έχει λάθη, εύχομαι να μην με κράξετε και από πάνω. Μου φτάνει ο πονοκέφαλος από την υπερπροσπάθεια.

Δέσποινα εγώ σε ψάχνω στο τηλέφωνο και τελικά σε βρήκα στο mammyland .... δεν το πιστεύω .... θα σου στείλω προσωπικό μήνυμα ... είμαι η κοπέλα που πήρες τηλέφωνο για την πληροφορική των παιδιών σου ... κοίτα που τελικά σε βρήκα εδώ ..... δεν το πιστεύω

• 4 weeks later...

Κορίτσια γεια σας.

Τώρα το είδα το ποστ. Ήθελα να πω ότι και εγώ πήγα στον Μωρουδόκοσμο και τα πράγματα είναι έτσι καλά όπως τα περιγράφουν τα κορίτσια. Δεν θα κάνω ανάλυση τί πηρα και πόσο έδωσα πάντως θα σας πω ότι γενικά τα βρήκα ακριβώς στις μισές τιμές από αλλού και σε πραγματικά άριστη ποιότητα.

Γενικά δεν είναι κακό νομίζω να ενημερώνουμε και τις υπόλοιπες που ψάχνουν για καλές τιμές και προσφορές που βρίσκουμε.

Όπως δεν είναι κακό να διαφημίζουμε καταστήματα με τόσο καλές τιμές και άψογο servia γιατί θέλω να πω ότι και εγώ είχα την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση από τα κορίτσια εκεί και δεν ένιωσα σαν πελάτισσα που πάνε να την γδάρουν αλλά σαν να έπινα καφέ σε μία φίλη και μου έδινε συμβουλές.

Φιλιά σε όλες.

Υ.Γ. Δέσποινα δεν ήξερα ότι και εσύ έχεις λογαριασμό στο φόρουμ. Θα σου στείλω πμ για κάτι που θέλω να ρωτήσω.

• 3 weeks later...

Kαλημέρα.

Πήγα και εγώ στον ΜΩΡΟΥΔΟΚΟΣΜΟΣ :P:P Πώς λέμε ήμουν και εγώ στο κότερο???

Κορίτσια ήθελα και εγώ με την σειρά μου να διαφημίσω αυτό το μαγαζί, γιατί πραγματικά έχω την ίδια γνώμη με όλες όσες μου προτείνατε να πάω.

Αψογη ποιότητα σε πολύ καλές τιμές και πολύ καλό servis. Όπως είπε και κάποια άλλη κοπέλα ένιωσα ότι πήγα για καφεδάκι με μια κολλητή μου.

Και οι τιμές όντως στο μισό από όπου αλλού είχα ρωτήσει.

Το μόνο κακό που μπορώ να αναφέρω είναι ότι ήταν μόνο η Δέσποινα και εξυπηρετούσε 3 ζευγάρια μαζί και ήταν λίγο μπέρδεμα αλλά και αυτό δεν με δυσανασχέτισε γιατί έγινε με πολύ χιούμορ.

Φιλιά σε όλες.

• 2 weeks later...

Καλημέρα ,

Επισκέφτηκα και εγώ πριν λίγες μέρες το συγκεκριμένο Κατ/μα στον Κορυδαλλό.

Όποιος-α περιμένει να δει κάποιο μεγάλο μαγαζί με πλούσια ποικιλία για να μπορεί να διαλέξει θα ατυχήσει μιας και πρόκειται για ένα πολύ μικρό χώρο με λιγοστά είδη babe στο χώρο για να μπορεί να πάρει άμεσα μια γεύση.

Από εκεί και πέρα η εξυπηρέτηση από την ιδιοκτήτρια ήταν άψογη , οι τιμές για τα προϊόντα τους είναι καλές μιας και τα κατασκευάζουν οι ίδιοι , υπάρχει η δυνατότητα επίσης για επιλογή χρώματος και ζωγραφιάς (Εκτός ηρώων της Disney) σε όλα τους τα κρεβατάκια.

Σε όσους-ες κάνουν έρευνα αγοράς όπως και εμεις συστήνω να περάσουν

μια βόλτα και να πάρουν μια γεύση. :)

• 2 weeks later...

geokor08 έγραψε:

Καλημέρα ,

Όποιος-α περιμένει να δει κάποιο μεγάλο μαγαζί με πλούσια ποικιλία για να μπορεί να διαλέξει θα ατυχήσει μιας και πρόκειται για ένα πολύ μικρό χώρο με λιγοστά είδη babe στο χώρο για να μπορεί να πάρει άμεσα μια γεύση.

Από εκεί και πέρα η εξυπηρέτηση από την ιδιοκτήτρια ήταν άψογη , οι τιμές για τα προϊόντα τους είναι καλές μιας και τα κατασκευάζουν οι ίδιοι , υπάρχει η δυνατότητα επίσης για επιλογή χρώματος και ζωγραφιάς (Εκτός ηρώων της Disney) σε όλα τους τα κρεβατάκια.

Καλημέρα.

Να σου πω την αλήθεια και εγώ όταν πήγα περίμενα να δω κανένα μεγάλο πολυκατάστημα. Ωστόσο δεν με χάλασε γιατί κατάλαβα ότι δουλεύουν ως επι το πλείστον με δικά τους πράγματα. Οπότε αντί να διαλέξω ανάμεσα σε 10 εταιρείες διάλεξα έπιπλα ανάμεσα σε μία και καρότσια ανάμεσα σε δύο εταιρείες. Και σε τιμές άψογες όπως είπες, οπότε γι αυτό ενθουσιάστηκα.

geokor08 έγραψε:

Καλημέρα ,

Καλημερα, συγνωμη σου φανηκε μικρο σε ποικιλια αυτο και δεν σου φανηκε το Motherbaby που διαφημιζεις??

Εγω βασικα τα φοβαμαι τα ελληνικης κατασκευης γιατι καποτε ο ευαγγελατος ειχε δειξει πως τα φτιαχνουν τιγκαροντας τα με αρσενικο.Να μου πεις αυτο πριν 3 χρονια αλλα ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ φιλε geokar υπαρχουν και σημερα.Να μη μιλησω για τις διαφορες τιμων στα ελληνικα μαγαζια απο οτι στα ευρωπαικα.Να ειναι καλα το ιντερνετ που μπορουμε και γλυτωνουμε κανα φραγκο στα καροτσια και στα καθισματακια....

Τουλαχιστον τα ξενα επιπλακια(πχ ικεα) ναι μεν ειναι λιγο πιο ακριβα απο τα ελλνηνικα αλλα περνανε απο περισσοτερους ελεγχους.

Καλημέρα & Καλή Εβδομάδα ,

Καταρχάς δεν έχω ούτε μετοχές ούτε κανένα συμφέρον για να

διαφημίζω το MotherBaby ούτε κάποιο παρόμοιο μαγαζί…

Απλώς επειδή είμαι σε έρευνα αγοράς αναλύω τις εντυπώσεις μου

από διάφορα Καταστήματα τα οποία και επισκέφτηκα .

Τώρα όσο αναφορά το τελευταίο μέρος της αναφοράς σου θα

συμφωνήσω σε γενικές γραμμές μαζί σου..

Καλή συνέχεια

B)

• 2 weeks later...

Και εγώ Μωρουδόκοσμο ψηφίζω.

Ωραίες τιμές, ωραίοι άνθρωποι και ελληνικά πράγματα που για μένα είναι σημαντικό να στηρίζουμε ελληνικές βιοτεχνίες (αρκεί βέβαια να αξίζουν).

Τους επισκέφθηκα λοιπόν και έμεινα πολύ ικανοποιημένη και καταλαβαίνω γιατί τους διαφημίζετε τόσο. Μου έκανε τρομερή εντύπωση ότι ήταν οι μοναδικοί που εκτός των άλλων έκατσαν να μου δείξουν αναλυτικά και τα καρότσια (πως ανοίγουν και κλείνουν και τι χώρο πιάνουν στο πορτ-μπαγκαζ).

Η αλήθεια είναι ότι επειδή είναι λίγο νωρίς δεν έκλεισα ακόμα αλλά νομίζω ότι εκεί θα καταλήξω τον άλλο μήνα.

Θα πρότεινα σε όλες όσες θέλετς καλή ποιότητα σε προσιτές τιμές να κάνετε μία βόλτα και από εκεί.

Φιλιά.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΩ ΤΟ ΜΩΡΟΥΔΟΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΞΙΖΕ ΤΟ ΚΟΠΟ .ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΟΥΝΙΑ ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΑ ΠΡΟΙΚΑ ΜΩΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΕΙΔΗ ΜΠΕΜΠΕ (ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ) ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΚΥΡΙΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ,ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΓΕΡΕΣ ,ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ!!!!! :)

• 2 weeks later...

Mpoumpoy80 σήμερα και εγώ έκλεισα στον Μωρουδόκοσμο τα πραγματάκια μας και είμαι πολύ χαρούμενη!

Η περιγραφή σου με καλύπτει απόλυτα, τόσο για τις τιμές όσο και για τους ανθρώπους που συνάντησα εκεί! Μπράβο τους και τις καλύτερες ευχές και από εμένα στην Δέσποινα!

• 2 weeks later...

Κορίτσια καλημέρα.

Όλα καλά και ωραία μας τα λέτε για τον Μωρουδόκοσμο και καλά κάνετε.

Μήπως όμως μπορεί κάποια να μας πει και την διεύθυνση τους ακριβώς? Ή έστω ένα τηλέφωνο? Το έψαξα στο 11888 αλλά δεν είναι καταχωρημένοι. Λόγω εκπτώσεων λέω να κάνω μία έρευνα αυτές τις μέρες και θα ήθελα να περάσω και από εκεί.

Είμαι καινούριο μέλος και δεν ξέρω αν το να γράψετε την διεύθυνση θεωρείτε διαφήμιση αλλά αν δεν γίνετε ας μου στείλει κάποια προσωπικό μύνημα.

Ευχαριστώ πολύ.

Καλημέρα ελευθερία μου εχει banneraki διπλα με τα πληρη στοιχεια.

αλλα στα αντεγραψα .

Ταξιαρχών 7, Αθήνα, Κορυδαλλός

Τηλέφωνο

21049.50.821

κοριτσια να ρωτησω κατι δεν εχει σελιδα στο ιντερνετ που να μπορουμε να δουμε κ να παραγγειλουμε οτι θελουμε? δεν ειμαι απο Αθήνα γι αυτο ρωταω

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ, beoutsaki ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ ΠΗΡΑ ΤΗΕΦΩΝΟ, ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΠΡΟΣΠΕΚΤ ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΔΑ ΠΩΣ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΑΝ ΑΝΕΒΗΚΑ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΛΕΙΣΑ. ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ H YOLLE ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΟΝΟ ΠΩΣ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΑ ΑΔΙΚΗ ΛΙΓΟ.

ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΩΣ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ , ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩ!!!!!!!!

yolle έγραψε:

Καλημέρα ελευθερία μου εχει banneraki διπλα με τα πληρη στοιχεια.

αλλα στα αντεγραψα .

Ταξιαρχών 7, Αθήνα, Κορυδαλλός

Τηλέφωνο

21049.50.821

Καλά yolle για γέλια είμαι :P:P Τώρα το είδα το μπάνερ. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Α ρε κορίτσια μιας και πιάσατε τις ηλικίες εγώ σ ένα μήνα κλείνω τα 30 ..κάπως μου έρχεται είναι η αλήθεια που φεύγω απ' το δύο 🤷😅 όχι ότι είμαι μεγάλη αλλά δεν το χω συνηδητοποιησει κιόλας... @Barbiee αφού έχεις όρεξη κι υπομονή μπράβο...πάντως κι ο δικός μου που ναι 5.5 δεν τον βλέπω να πολυβοηθαει..περισσοτερο φασαρία κάνει😅εγώ μέτα το πρώτο δεν ήθελα άλλο😂του έλεγα του άντρα μου αν θες δεύτερο βρες άλλη με τον πόνο που ΧΑ περάσει στη γέννα...😂 @Demy93κι εγώ πάντως μαζί μου θα το έπαιρνα ..απ' το να πηγαίνω στη δουλειά και να χω το μου μου πίσω χίλιες φορές μαζί σου..αφού μπορείς κιόλας...
    • να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...