Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΓΛΥΚΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ!!!ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ!!!!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!ΟΣΕΣ ΕΧΕΤΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ,ΟΣΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ ΝΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ,ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΧΟΥΧΟΥΛΙΑΣΜΑΤΑ:P :P :P (ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΑΛΛΩΣΤΕ)ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΟΙ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!

Δημοσίευση

Καλόοοοο μήηηναααα!!!!!!!

Πρώτη μέρα δουλειάς σήμερα, επιτέλους να μπούμε σ' ένα πρόγραμμα!!! Τέλος στις ατελείωτες άδειες μέρες!!!! Επιτέλους!!!

Σε μας τα χουχουλιάσματα αργούν, γιατί στην Κύπρο τα τελευταία χρόνια χειμωνιάζει τον Νοέμβριο!

Δημοσίευση

καλο μας μηνα σε ολες

εγω αυτο που ευχομαι ειναι αρχες οκτωμβρη να κανει καμια καλη μερα μπας και κανω εστω ενα μπανιο στη θαλασσα μιας και γενναω μαλλον 18 σεπτεμβρη.

σε οσες θα ξεκινησουν δουλιτσα , υπομονη και τα χριστουγεννα πλησιαζουν!

Δημοσίευση

Καλο μηνα σε ΟΛΕΣ!!

Σε οσες περιμενουμε να γεννησουμε... καλη ελευθερια και με ενα πονο :)

Στις ηδη μανουλες να χαιροντε τα μωρακια τους :)

Σε οσες προσπαθουν συντομα με σπορακια στην κοιλιτσα τους!! :)

Φιλιαααα :kiss::kiss:

Δημοσίευση

:P ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!!!!!!!!!!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΥΓΕΙΑ:)

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ,

ΟΙ ΑΔΕΙΕΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΟΥΝ....

ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙΑ ΤΟΥΣ...

ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΕΝΑ ΓΛΥΚΟ-ΓΛΥΚΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ;)

Δημοσίευση

Καλο μηνααααααααα!!!Και καλο φθινοπωτο-Χειμωνα να εχουμε!!!Πραγματικα για ποτε περασε το καλοκαιρι ουτε που καταλαβα!!!Φοβερο!Ευχομαι πραγματικα αυτος ο χειμωνας να ειναι ο καλυτερος για ολους μας!!!Να μας βρει υγιεις ευτυχισμενους και αγαπημενους με τους δικους μας ανθρωπους!!!Να κυλησει πολυ πολυ ομορφα!Αντε και οτι επιθυμει ο καθενας να του το φερει χα χα χα!!!Φιλακιααααααααααα!!!

Δημοσίευση

καλό μήνα κι από εμένα και καλό Φθινόπωρο να έχουμε.

με τη σειρά μου να ευχηθώ κι εγώ καλή λευτεριά σε όσες περιμένουν τα μωράκια τους

και με το καλό εγκυούλες σε όσες φίλες είναι στις προσπάθειες

και στην αναμονή για τη πολυπόθητη καθυστέριση.

προσωπικά... πεθύμησα χειμώνααααααααααααα!!!!

του χρόνου πάλι να μαστε καλά να μας έρθει το καλοκαιράκι!!

Δημοσίευση

καλο μηνα σε ολα τα κοριτσακια του mammyland!!!!!!

να σας ευχηθω και εγω

1.καλη λευτερια στις μανουλες που ειναι στις μερες στους και με ενα πονο..:woohoo:

2.καλο υπολοιπο εγκυμοσυνης στη εγκυες μας και χωρις αγχη:P;)

3.με το καλο να γεμισουν οι κοιλιτσες σε οσες τοσο πολυ το επιθυμουν:)

4.και σε οσες ειναι ηδη μανουλιτσες να χαιρονται τα παιδακια και α τα καμαρωνουν γερα και δυνατα...υγεια πανω απο ολα!:)

Δημοσίευση

ΠΩΠΩ ΑΡΧΙΣΑ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΑ.ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΨΗΤΟ ΚΟΡΥΦΗ.ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΜΑΣ ΜΑΖΙ.ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΡΘΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΣ ΝΑ ΝΤΥΣΩ ΤΟ ΜΠΙΜΠΙΚΟ ΜΟΥ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ.ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣΣΣΣΣΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...