Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα σε όλες τις μαμάδες και μη...

σήμερα η γλυκιά μου κορούλα γίνεται 1 χρονών!!! Πραγματικά δεν κατάλαβα πώς πέρασε έτσι γρήγορα ο χρόνος....τα πρώτα 9 λεπτά της Κυριακής αντικρύσαμε την κορούλα μας, αμέσως την πήρα στην αγκαλιά μου....Ήρθε πολύ γρήγορα μέσα σε μισή ώρα, χωρίς ιδιαίτερο πόνο...το κλάμα ασταμάτητο....σταμάτησε όταν πήγαμε στο δωμάτιο της ανάνηψης!! μάλλον δεν ήθελε να έρθει, περνούσε καλά εκεί μέσα!! :woohoo:

Ένα χρόνο κάθε βράδυ ξενύχτι...μία φορά το βράδυ ή κάθε μία ώρα....

δεν πειράζει όμως.....

Σε αγαπώ πολύ γλυκιά μου ο ερχομός σου μας έκανε διπλά ευτυχισμένους....σε αγαπώ εσένα και τον αδελφό σου, είστε δύο αξιαγάπητα πλασματάκια και πάντα να είστε γερά, ευτυχισμένα και η ζωή σας να είναι γεμάτη με επιτυχίες..... :)

ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ μικρούλα μου.... :kiss:

Δημοσίευση

Χρονια σας πολλα με υγεια και ευτυχια. να τα χιλιασει η κουκλα σου κι εσυ να εισαι γερη να τη μεγαλωσεις. εμεις την προηγουμενη δευτερα κλεισαμε τον 1ο χρονο μας. εχουμε 1 εβδομαδα διαφορα :)

Δημοσίευση

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ!!!ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ!!

ΑΧ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ!!ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ 1 ΕΤΟΥΣ!! ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΜΠΟΜΠΟΥΚΑ ΣΟΥ!!!

Δημοσίευση

Γλυκύτατη!Ζωγραφιά είναι!:cheer:

Να τα εκατοστήσει! Υγεία και πνευματική πρόοδο!:cheer:

Επιτυχίες και γόνιμη αυτοκριική στη ζωή της!:cheer:

Να χαίρεσαι τα παιδιά σου!Πολλές στιγμές οικογενειακής ευτυχίας:cheer:

Θα ευχηθώ και με ένα 3ο παιδάκι!:);)

Δημοσίευση

Να ζήσεις Ρεβέκκα και χρόνια πολλά μεγάλη να γίνεις με άσπρα μαλλιά! Παντού να σκορπίζεις της γνώσης (ή νιότης είναι τελικά? μπερδεύτηκα :P )το φως και όλη να λένε να μία σοφός!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ! ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΑΓΙΚΑ!!!

Αργυρούλα να τη χαίρεστε.. μπαμπάς, μαμά και μεγάλος αδερφούλης!

Σας φιλώ!

Και του χρόνου με υγεία!

Δημοσίευση

Κορίτσια σας ευχαριστούμε εγώ και η φραουλίτσα μου όλες μία προς μία, πάρα πολύ για τις ευχές σας.... :kiss:

Stalla, να σου ζήσει και σένα το μωράκι σου, πάντα γερό και ευτυχισμένο να είναι....

katrina, θα ήθελα ένα 3ο παιδάκι αλλά μέχρι να μεγαλώσει η κόρη μου λίγο, να μείνω έγκυος θα έχω φτάσει τα 2α -άντα!!!...και ο άντρας μου δεν θέλει άλλο!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα κορίτσια! Πως είστε? @Maria98 όταν μπορέσεις να μας πεις τ νέα σας. Ελπίζω να βγηκατε κ να είστε στο σπιτάκι σας. Αχ κορίτσια εμεις τ απογεύματα δ έχουμε ησυχια. Δ ξέρει τι θέλει. Αγκαλια κλαιεο κατω κλαιει. Τα πρωινά είναι κυρια. Τα απογεύματα με ξετιναζει. Ευτυχως της άρεσε τ μαρσιπο. Μόλις μπαίνει μεσα σβήνει. Χθες βγηκα κ αγορά με τ κορίτσια κ τ μωρο στο μαρσιπο. Δεν κουραστηκα καθολου. Στο σπίτι την βαζω για να κανω καμία δουλειά γτ αλλιώς ολο χέρια θελει. Με βολεψε πολυ κ μενα  κ τ μωρο. Επισης... ξεκινησαμε επαφες. Την 1η φορά ηταβ περιεργα, πονεσα καπως, πιο πολύ σαν αισθηση καυσου αλλα ενταξει τ καταφέραμε. Τη 2η βγηκε πιο καλα..ίσα ίσα μια ενόχληση στην αρχή.
    • Κορίτσι μου καταλαβαίνω πως το λες το "σε ζηλεύω".. εσύ μπορεί να "με ζηλεύεις" επειδή έχεις ζήσει στην επαρχία και ξέρεις πως είναι η ποιότητα ζωής εδώ.. κάποιος άλλος όμως που δεν έχει τέτοια βιώματα μπορεί να σε θεωρήσει και τρελό... 😅 όλα είναι σχετικά σε αυτή τη ζωή! Για εμάς λοιπόν που ξέρουμε και έχουμε ζήσει στην επαρχία, εκτιμάμε πολλά περισσότερα.. 😉 Αν μπορείς και έχεις τη δυνατότητα να φύγεις κάποια στιγμή από την Αθήνα να το κάνεις!!! Η ζωή είναι τόσο μικρή για να την τρώμε μέσα σε τέσσερις τοίχους σε μεγάλες τσιμεντουπόλις που δεν έχουν να μας προσφέρουν τπτ επί της ουσίας..!!! Δεν είναι τυχαίο που σε δύσκολους καιρούς τα χωριά επιβιώνουν πάντα!!! 🙃😉 Στα χωριά δεν θα δεις ούτε έναν άστεγο, ούτε έναν επαίτη.. δεν είναι τυχαίο!!!
    • Σκέφτομαι και εγώ να το πάρω αυτό το μηχάνημα,πως θα ξέρουμε όμως  ότι είναι η καρδούλα του μωρού η η δική μας ? 
    • Κορίτσια μου!!! 3 τα δόντια μας εντέλει!! 😱😱😱 Πως να ηρεμήσει το παιδί απ' τη γκρίνια μετά...;!! Να ρωτήσω σήμερα που κατάφερα στα δευτερόλεπτα αυτά που με άφησε να δω το στοματακι της και με το δάχτυλο ότι νοιωθω.. βλέπω να βγαίνουν στραβά ή μου φαίνεται και έτσι είναι το φυσιολογικό; Βλέπω δηλαδή το ένα μπροστά κάτω συγκεκριμένα που έχει ξεπεταχτεί περισσότερο από τα άλλα δύο, να βγαίνει σα τριγωνικό σχήμα από τη μια μεριά και όχι επίπεδο όπως είναι κανονικά το δόντι μπροστά.. είναι φυσιολογικό και καθώς βγαίνει θα "στρώσει"; Είναι η αίσθηση μου τέτοια γιατί μπορεί να μην έχει ξεπεταχτεί 100% από το ούλο ή κάτι πάει λάθος και θα έπρεπε να το νοιώθω ευθεία γραμμή το δοντακι κανονικά; Σε 10 μέρες έχουμε παιδίατρο, μη της στέλνω τώρα και για αυτό..😅
    • Ποιο πήρες θυμάσαι? Γτ έψαξα και βρήκα πολλά,  αλλά δεν έχουν όλα αξιολογήσεις για να δω ποιο είναι καλό!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...