Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Γειά σας κορίτσια μου!!! Ας πουμε ναι είμαι έτοιμη δεν το πιστεύω οτι φτάσαμε σε αυτο το σημείο και οτι αύριο θα πάρω με το καλο το σπορακι μου!! Έχω άγχος αγωνία και φοβο της αποτυχιας παρόλα αυτά θελω να σκέφτομαι θετικά αλλά οπως  βλέπουμε είναι όλα πιθανά..  Μακάρι να το θέλει ο Θεός και να σταθούμε τυχεροι να πάρουμε ένα γερό σπορακι/ μωρακι!!! Εσυ @almira μου πως εισαι; Αχ ωραία κορίτσι μου @flowerv σε καθησυχάσε λίγο ο γιατρος, μακάρι μακάρι όλα να ειναι θετικα αυτη την φορά και να έρθει και να μείνει το σπορακι!!! Πρώτη φορά ακούω για τα μυοχαλαρωτικα αλλά γενικά το ξέρω οτι συσπάσεις δεν θέλουμε.  Και εγω που πήγα με φυσικο κυκλο δεν ειχα παρενέργειες όλα καλα αλλά είναι όντως όλα καλα; Εγινε σωστή προετοιμασία;; Αχ ειναι τόσα πολλά ρε κορίτσια όλα αυτά που ειναι για τρελά αν τα σκεφτείς όλα με αγχος...Προσπαθώ να τα σκέφτομαι βήμα βήμα αλλιώς δεν την βγάζουμε...  
    • Κοριτσια εμεις εχουμε ερθει σε μια βαφτιση με τον μπεμπεκο και οι μισοι ειναι αρρωστοι και τα παιδια με πυρετους κλπ. Αντε να δουμε αν θα τη σκαπουλαρουμε και σημερα🤣
    • Ναι κατάλαβα τι λες... θα το ρωτήσω αυτό δεν το ξέρω σίγουρα. 
    • Καλησπέρα κορίτσια μου, ο γιατρός μου άρεσε,μας εξήγησε μας ανέλυσε τα πάντα! Δεν περίμενε ουτε αυτος την αποτυχια! Στην δεύτερη προσπάθεια θα πάρω και μυοχαλαρωτικα σε περίπτωση που εκανε συσπάσεις η μήτρα και δεν άφησε το έμβρυο να εμφυτευτεί, δεν θα παρω prolutex αφου εκανα αλλεργία θα παρω μονο κολπικά utrogestan, και θα παρακολουθούμε την προγεστερόνη αιματολογικα! Και θα παμε σε μεικτό κυκλο ,θα ξεκινήσουμε με φυσικο και οταν αρχίσουμε προγεστερόνη θα ξεκινήσουμε και cyclacur! Τι να πω ελπιζω αυτήν την φορα να πανε καλα τα πράγματα! Περιμένω πως και πως την περιοδο μου τωρα να ξεκινήσουμε..λογικα μεσα Νοέμβρη! Εσείς πως ειστε ??? 
    • Κι εμείς απέχουμε!! Ειδικά από οταν μας είπε η γιατρός για χαμηλό πλακουντα μας βγήκε εντελώς απο το μυαλό . Δεν το απαγόρεψε αλλά ειπε με προσοχή και οτι υπάρχει περίπτωση να δούμε αιματάκι. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...