Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια,ειμαι 33 εβδομαδων και καθε μερα μπορει και 2 φορες την ημερε νιωθω ενα χτυπηματακι με ρυθμο ομως τικ......τικ......τικ.....αυτο δεν μου φενεται για κλοτσιες.κραταει περιπου εν 5 λεπτο με 10 λεπτο.δεν το εχω πει στον γιατρο μου.ξερει καμια τι μπορει να ειναι?το εχει νιωσει καμια σας?α να σας πω οτι δεν το νιωθω παντα στο ιδιο μερος.το νιωθω χαμηλα κατω στην κοιλιτσα το νιωθω και κοντα στον αφαλο.παντως οταν το νιωθω αυτο ο μπεμπης μου κουνιεται κιολας.

Δημοσίευση

Χα!χα!τι μου θυμησες!:laugh: κι εγω οταν το ειχα νιωσει πρωτη φορα ειχα απορρησει αλλα καταλαβα στη συνεχεια οτι ηταν λοξυγκας!Απο τοτε κι επειδη ηταν πολυ ησυχος σαν εμβρυο ανυπομονουσα να τον πιασει λοξυγκας για να καταλαβω οτι ηταν καλα!:laugh:

Δημοσίευση

ΧΑΧΑΧΑ ΝΑΙ!!!! ΕΙΝΑΙ ΛΟΞΥΓΓΑΣ!! ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΕΕΕΕΕΕΕΧΕΙΑ. ΚΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΚΙ ΑΥΤΟ!!! ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΖΟΡΙΖΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΙΝΕΙ ΑΜΝΙΑΚΟ ΥΓΡΟ. ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΙΑΝΕΙ! ΑΧΟΥ ΜΩΡΕ...:laugh: :laugh:

Δημοσίευση

newmama καλημερα κοριτσια!!!γινεται να εχει 2 και 3 φορες την ημερα λοξυγγα?και γιατι εχει λοξιγα ενα νινι μεσα στην κοιλιτσα της μαμας του?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.....ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΕΧΕΙ ΛΟΞΙΓΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ ΟΤΑΝ ΒΓΕΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΤΟΥ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΟΝΩΝ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ...ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!:kiss:

Δημοσίευση

α και κατι ακομη νομιζω οτι εχει να κανει με τα πνευμονια που ετοιμαζοντε για την αναπνοη,κατι τετοιο διαβασα καποτε.αν κανω λαθος σορρυ παντως δεν ειναι κατι το οποιο πρεπει να σε ανησυχει,ασε που εχει κ πλακα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Χμ... Την ίδια μέρα τα έκανες και τα 4?  Ποια μέρα του κύκλου είσαι; Είδες αίμα τελικά;
    • Εγω με καισαρικη γεννησα εκει πριν εναν χρονο. Ευχαριστημενη ειμαι καθαρα και περιποιημενα ολα και το δωματιο (δικλινο) πολυ καλο. Τις μαιες τις φωναζαμε οποτε θελαμε κατι αλλα καποιες φορες αργουσαν να ερθουν και βεβαια αναλογα τον ανθρωπο καποιες ηταν πιο ψυχρες καποιες πιο βοηθητικες και υποστηρικτικες. Με το καλο το μωρακι!
    • Ναι αυτά είναι ωραία ψώνια όντως και σε βάζουν και στο κλίμα για τα καλά κ είναι ευχάριστα!!Και εγώ από εμβρυολόγο γύρισα, τα μικρά η διαφορά ανέβηκε πάλι στο 16% 770g το ένα και 645g το μικρούλι, τα ντοπλερ κλπ μετρήσεις είναι όλα οκ κ όργανα κ αμνιακό υγρό που αυτό μας νοιάζει, την ρώτησα εγώ αν μπορεί να ξανά πέσει η διαφορά βάρους και είπε αν στο μετρήσει ο Χ τ΄ώρα μπορεί να στο βγάλει 12% κ ο Υ 18%,, είναι σχετικές και οι μετρήσεις κ ανάλογα τη θέση κλπ, δε κοιτ΄άμε λέεο μόνο το βάρος εμείς μας νοιάζουν κ τα ντοπλερ κ όλες οι ροές να είναι οκ, το μικρούλι θα ναι πάντα πιο μικρούλι μ λεέι φαίνεται και λόγω θέσης επειδή είναι πλάγια πρόσφυση στον πλακούντα κ ένα να είχες αν ήταν σ αυτή τη θέση θα έπαιρνε πιο αργά βάρος. Τα παρακολουθούμε και αναλόγως θα πράξουμε,λογικά το πιο μικρό θα καθορίσει τη βδομάδα που θα πρέπει να γεννήσω. Οκ κρατάω το όλα μια χαρά για την ώρα και εύχομαι να παραμείνουν για πολλές βδομάδες ακόμαμ όλα οκ!!
    • Αυτά που λες μου ακούγονται για σημάδια τοκετού 😊 Με το καλό! Κι εγώ ελπίζω να μην σε ταλαιπωρηθείς αυτή τη φορά!  Θα περιμένουμε νέα σου ❤️
    • Α κοίτα αφού θες καισαρική, πήγαινε καλύτερα στο δημόσιο. Την ίδια αντιμετώπιση θα έχεις πιστεύω καθότι χειρουργείο (ας απαντήσει και καμία κοπέλα με καισαρική στο δημόσιο). Στο ιδιωτικό συνήθως πας γιατί μπορείς να γεννήσεις με τον γιατρό σου και τη μαία σου. Μετά τα δωμάτια οκ, και στο δημόσιο καλά είναι για 2-3 μέρες. Αν επιτρέπεται πώς και θες να γεννήσεις με καισαρική;
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...