Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια γεια σας,πρωτα ο Θεος θα γεννησω στο ιπποκρατειο,εχω δικο μου γιατρο εκει μεσα που με παρακολουθει ολη την διαρκεια της εγκυμοσυνης μου.παω κανονικα στο εξωτερικο του ιατρειο και θα με ξεγεννησει στο ιπποκρατειο.ποιες γνωριζετε για τις συνθηκες εκει μεσα?

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ NEWMAMA.ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΠΑΛΑΙΟΤΗΤΑΣ ΔΕ ΣΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ)ΚΑΙ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕΙΟΝΕΚΤΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ. ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΚΑΛΑ ΧΕΡΙΑ.

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΓΕΜΑΤΟ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ. :kiss:

Δημοσίευση

Καλημέρα!

Δεν έχω γεννήσει αλλά έχω νοσηλευτεί στο Ιπποκράτειο για γυναικολόγικα σε θάλαμο με λεχώνες!

Είναι πολύ εξοπλισμένο νοσοκομείο. Αλλά υπάρχει πολύ βρωμιά. Εγώ έκλαιγα και ήθελα να φύγω. Το κακό- καλό είναι οτι είναι πανεπιστημιακό νοσοκομείο και παρά το εξειδικευμένο προσωπικό του έχει πολλους ειδικευόμενους φοιτητές. Εγω μαζί με δυο κοπέλες που είχανε γεννήσει είχαμε γίνει πειραματόζωα!! Σαν βιασμένες νιώθαμε περνούσαν κάθε μερα και μας εξέταζαν 10 γιατρουδάκια και ο καθένας έλεγε οτι του κατέβει.

Τα κλινοσκεπάσματα ήταν βρώμικα και μία αλλη φρεσκομαμά τη δευτερη μέρα έπαθε λοίμωξη!!

Για να μη σε πανικοβάλω όμως τελείως θα σου πω να ξεκαθαρίσεις στο γιατρό σου οτι δεν θα σε δεί κανένας άλλος (γιατρουδάκος).

Εγω δεν ήξερα κ την πατησα. Και μένα ο γιατρός μου εκεί είναι και κάθε μήνα εκεί πηγαίνω για τον έλεγχο ωαρίου και μου φέρεται πολυ καθαρά.

Αν το συζητήσεις λοιπόν με το γιατρό σου , θα σε προφυλάξει (εγω δεν ήξερα οταν μπήκα:blush: )

Ο χώρος που φυλάνε τα μωρά όμως είναι πολύ καθαρός και οι κοπέλες που δουλεύουν πολύ έμπειρες. Οπότε μη φοβασε για το μωρο , ούτε για τη γέννα, απλά φροντοσε εσύ η ίδια τη προσωπική σου υγεινή.

Πάρε μαζί σου σαπουνάκια, πετσετούλες και γιατί όχι και κανένα ζευγάρι δικά σου σεντόνια και όλα θα πάνε καλά.;)

Δημοσίευση

να σου πω για τα σεντονια,η πεθερα μου ειναι υπευθυνη κατω στα πλυντηρια του ιπποκρατειου οποτε θα με προσεξουν πιστευω,τωρα σε 2 εβδομαδες που θα παω στον γιατρο μου θα μιλησω μαζι του σχετικα με τους φοιτητες.να σας πω ομως εχω ακουσει διαφορα και φοβαμαι λιγο,γαι να παω σε κλινικη με τιποτα.με το που εμαθα οτι ειμαι εγκυος εψαξα γιατρο του ιπποκρατειου γαιτι δεν μπορω να πληρωσω 2 με 3 χιλιαρικα και εκτως αυτου μου ειπαν οτι εισαι πιο ασφαλης στο ιπποκρατειο.εχει 2 εβδομαδες,πηγα στο ιπποκρατειο και ηταν μια γνωστη μου μεσα που την ειχαν παει απο την γενικη κλινικη με σοβαρο προβλημα στο ιπποκρατειο.

Δημοσίευση

η πεθερα μου μου ειπε να μην φοβαμαι τιποτα απο την στιγμη που εχω τον δικο μου γιατρο εκει μεσα.να σας πω κι εγω εκατσα μσα νυχτα λογο αποξεσης απο αποβολη και μπορω να πω οτι δεν ηταν και βρωμικα.ημουν σε τρικλινο δωματιο και η τουαλετα ηταν καθαρη και το πρωσοπικο ηταν πολυ καλες ισως να ετυχα σδε καλες δεν ξερω η επειδη γνωριζουν την πεθερα μου.

Δημοσίευση

Εμενα γεννησε η μια μου ξαδερφη εκει αλλα οχι με τον γιατρο της,γεννησε με οποιον εφημερευε εκεινη τη μερα,ολα πηγαν μια χαρα,το μονο που την εραψαν με λιγη τοπικη και πονεσε στο τελος,αλλα εσυ που εχεις τον γιατρο σου δεν εχεις λογο να αγχωνεσαι!Το νοσοκομειο εχει την καλυτερη μοναδα βρεφων και εξαιρετικους γιατρους!Να πας να γεννησεις με το καλο!!!:)

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια μου!!!!!!!!!!!!σημερα το απογευμα θα παμε στον γιατρουλη μας,θα τον ρωτησουμε αν θα επιτρεψουν να μπει στηγεννα ο αντρας μου,γιατι εχουμε ακουσει οτι στα νοσοκομεια δεν αφηνουν και αν στην γεννα εχει και φοιτητες τριγυρω.μαλλον θα εχει γαιτι ο γιατρος μου ειναι καθηγητης στο αριστοτελειο πανεπιστημιο.θελω να μαθω σιγουρα για να ειμαι προετοιμασμενη.θα σας πω τι μου ειπε το βραδακι.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...