Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα. Από ποιο μήνα ξεκινήσατε να χρησιμοποιείτε κρέμα λανολίνης στο στήθος; Άκουσα ότι είναι καλό - για όσες τουλάχιστο θέλουν να θηλάσουν- να ξεκινήσει να χρησιμοποιείται η κρέμα λίγο καιρό πριν τον τοκετό.

Και κάτι ακόμα...ποια κρέμα προτιμήσατε; Της medela είναι καλή;

Δημοσίευση

Δεν τη χρησιμοποιησα καθολου πριν απο την εγκυμοσυνη γιατι δε χρειαστηκε!

Κατα τις πρωτες εβδομαδες του θηλασμου ομως με βοηθησε πολυ!

Παντως το παν ειναι να εχεις σωστη σταση στο θηλασμο και να πιανει το μωρο το στηθος οπως πρεπει!

Ετσι δε θα εχεις ποτε προβλημα!

Η purelan της medela ειναι πολυ καλη!

Δημοσίευση

ΕΛΕΝΗΣΑΜΛΙ σε μια συνάντηση για τη μαμά στα prenatal η μαία μας είχε προτείνει να χρησιμοποιούμε κρέμα λανολίνης στο στήθος πριν ακόμα από τον τοκετό και να κάνουμε ασκήσεις στη θηλή για να προετοιμάζεται για το θηλασμό. Έχω την εντύπωση ότι ενυδατώνει τη θηλή. Δε θυμάμαι όμως από πότε είναι καλό να ξεκινήσουμε. Από βδομάδα έχω ραντεβού με το γιατρό και θα τον ρωτήσω.

Για να είμαι ειλικρινής το δικό μου πρόβλημα είναι ότι διανύω τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης και εδώ και λίγες μέρες με φαγουρίζει το στήθος μου κυρίως γύρω από τις θηλές. Δεν είναι από το σουτιέν γιατί δε με στενεύει το νούμερο.

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ TH FISSAN MAMA ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΩ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΝ ΟΙ ΘΗΛΕΣ ΕΙΧΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗΝ PURE LAN 100 ΑΛΛΑ ΚΟΛΛΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΣΑΝ ΜΕΛΙ...ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΟΗΡΑ ΤΗΝ EMOLIENT CREAM GEL THS FREZYDERM ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ...ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΘΗΛΑΣΜΟ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΝΑ ΑΠΛΩΝΕΙΣ ΛΙΓΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΡΟΓΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΡΕΘΙΣΜΕΝΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ..ΕΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΜΑΤΩΣΕ Η ΜΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΒΑΖΑ ΤΗΣ ΦΡΕΖΥΝΤΕΡΜ ΚΑΙ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΘΗΛΑΣΑ ΞΑΝΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Δημοσίευση

Εγώ όταν μπήκα στον μήνα μου έβαζα την purelan 100 της medela κάθε βράδυ σχεδόν! Όταν γέννησα και μου έφεραν το μωρό, μέχρι να πιάσει καλά πληγιάσαν οι θηλές τις πρώτες μέρες κι έβαζα συνέχεια την κρέμα! Μέσα σε μια βδομάδα όλα καλά! Τώρα εδώ και 3 βδομάδες, θηλάζω αλλά δεν έχει χρειαστεί να βάλω γιατί το μωρό πιάνει καλά και δεν μου πληγιάζει το στήθος! Με το καλό και μ'ένα γερό μωράκι!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...