Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ :-(

zaxarenia

Recommended Posts

Καλώς σας βρήκα!!! Απλα ήθελα να μιλησω σε καποιον...είμαί λίγο πεσμένη ψυχολογικά! Θα παμε προσεχως για σπερματέγχυση με τον άντρα μου. Διαβάσαμε τα ποσοστά επιτυχίας και είναι πολυ χαμηλά! Εχω απελπιστει χωρις καν να εχουμε προσπαθησει! Κοιτα να δεις λεω ειρωνια....τρελαίνομαι για τα παιδια και ίσως να μην γίνω ποτε μάνα!!!

:-( Απλά σκέφτηκα...δυνατά....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να είσαι καλά Παναγιώτα μου...!Ευχαριστώ! Κουκλί το νινι σου στην φωτο! Να σου ζησει! Γεροι και τρισευτυχισμενοι να ειστε ολοι σας!

Το ''ζαχαρενια'' προέκυψε κατα λάθος γιατι έκανα 100 παραλαγες του ΒΙΚΥ (το ονομα μου δηλ) αλλα δεν δεχοταν καμια!

Οποτε....τα λέμε πάλι

Φιλια

ΒΙΚΥ

γεια σου ζαχαρενια.μην χανεις τις ελπιδες σου!4 χρονια προσπαθουσαμε με τον αντρα μου χωρις επιτυχια,πηγαμε σε γιατρους καναμε τις εξετασεις δεν ειχαμε τιποτα.στο τελος μας ειπαν να κανουμε σπερματενχεση,αλλα δεν προλαβαμε εμεινα φυσιολογικα!!μην απελπιζεσε και μην στεναχωριεσε κι εγω ελεγα οτι ποτε δεν θα κανω εστω ενα μωρακι.με το καλο σου ευχομαι να πανε ολα καλα και να ακουσουμε και την δικια σου εγκυμοσυνη!!!!!!!!!

''new mama'' είσαι έγκυος? καλά κατάλαβα απο τις φωτο? ( Δεν έχω ακόμα καταλάβει τα κόλπα και τα εικονίδια του σαιτ...χεχε) Με το καλό κοπέλα μου! Υγεια Υγεια Υγεια!!!

Η αλήθεια ειναι οτι προσπαθουμε πολυ λιγο καιρο...ελαχιστο θα ελεγα...γιατι πριν 2 μηνες αδιαθετησα μετα απο επεμβαση αφαίρεσης ινωμυωμάτων!(ειχε κοπει για ενα 6μηνο) Μετα ειχα ουρολοιμωξη οποτε ολο καθυστερηση στην καθυστερηση! Ο αντρας μου εχει μικρη ποσοτητα σπερματος (αν το λεω καλα...για σας λεω πρωταρα πρωταρα σε ολα αυτα αν και 31 χρονων!!! )

Πηγαμε στον γιατρο τις προαλλες και ειπε να μην καθυστερουμε με θεραπεια του συζυγου για το προβλημα και περναει ο καιρος να προσωρησουμε σε σπερματεγχυση. Ακομα δεν εχω μιλησει με τον αλλο γιατρο για την διαδικασια αυτη. Απλα πλακωσαμε την αναζητηση στο google με τον καλο μου και απογοητευτηκαμε τελειως πριν καν αρχισουμε!!!

ΑΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ευχομαι συντομα να μας πεις οτι περιμενεις νινακι! ευχομαι τα καλυτερα να σου ερθουν και να γεμισει με χαρα το σπιτικο σου!!!

τα φιλια και την αγαπη μου

ναι βικακι μου,ειμαι εγκυος μετα απο 4 χρονια προσπαθιας,ειμαι 32 εβδ και 5 ημερων,33 εβδ στρογγυλα.μην στεναχωριεσε θα σου ερθει κι εσενα το νινακι!!!απο που εισαι?

Μπρ μπρ μπρ μπρ ααααβοοοοο!!!!

Τι ωραια τι καλα!!! Με το καλο λοιπον!

Καλε τι ωραια ειναι που μιλαμε...ήδη νοιωθω καλυτερα!!!

Ειμαι απο το ωραιοτατο Ναυυυυυυυυυυπλιοοοοοοο και οπως λεμε εμεις εδω μαναρααακιιιιι (τραβαμε την καταληξη χεχε)

μην ανχονεσε χαζουλα!!!ολα θα ερθουν με την σειρα τους.εριξα κλαμα αυτα τα 4 χρονια,γιατι δεν εμενα εγκυος!!!!!!ολα καλα θα πανεεεεεεεεε!!να τα βλεπεις αισιοδοξα.

Ειμαι η Βικυ και ειμαι καλα....Ειμαι η Βικυ και ειμαι καλα...Ειμαι η Βικυ και ειμαι καλα........Ειμαι η Βικυ και ειμαι καλα

(καλα το παω????)

ποτε γεννάς με το καλο newmama?

ετσι μπραβο να μην εχεις ανχος και θα δεις θα ερθει και συντομα.18 σεπτεμβριου μπενω στον μηνα μου μεχρι 18 οκτωμβρη με εχει ο γιατρος

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ...ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ!!!!! ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙ

ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΛΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΟΟΟΛΕΣ ...

ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΡΩΤΟΥ ΚΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ...ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ..ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΩΡΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΜΕ? ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ Η ΜΙΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΤΕΝΟΧΩΡΕΜΕΝΗ...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ...

WENDY έγραψε:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ...ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ!!!!! ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙ

ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΛΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΟΟΟΛΕΣ ...

ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΡΩΤΟΥ ΚΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ...ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ..ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΩΡΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΜΕ? ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ Η ΜΙΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΤΕΝΟΧΩΡΕΜΕΝΗ...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ...

σωστη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ζαχαρενια μου καλως ηρθες και μην ανυσηχεις καθολου εξαλου το μαμυ ειναι γουρλιδικο σες εχουν μπει προσφατα με νινακι κατεληξαν

σου ευχομαι ολα να σου πανε οπως τα θες

Ζαχαρένια μου γλυκειά....

Δεν θέλω άγχος! Πόσο καιρό προσπαθείτε με τον αντρούλη σου? Και εμείς προσπαθούσαμε σχεδόν δύο χρόνια μέχρι να πάρουμε στην αγκαλιά μας τη μπεμπούλα μας! Όλα θα γίνουν!

Σπερματέγχυση γιατί αν επιτρέπεται?

Λοιπόν το έχω ξαναπεί το mammyland είναι γουρλίδικο θα δείς...

Σύντομα θα μας ανακοινώσεις την εγκυμοσύνη σου. Έχεις καλό γιατρό? Του έχεις εμπιστοσύνη? Αν ναί μη φοβάσαι τίποτα τα καλύτερα έρχονται...

καλε θα κλάψω σταματήηηηηηστεεεεεεεεεεεε!!! χαχα!!! ...απο την συγκινηση που μπηκατε στον κοπο να μου απαντησετε και για τα καλα σας λογια!

Ολες ολες οΟΟλες τις απο πανω μου!!!!

Θα αλλαξω τον τίτλο θα τον κανω ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....απλα ηταν τιτλος της στιγμης που λενε! Ετσι αισθανθηκα εκεινη την στιγμη και ετσι εγραψα! Τα τελευταια 3 χρονια εχουμε περασει με τον καλο μου...τα απειρα!!! Σε πολλους τομεις!

Τωρα ειμαι καλυτερα! Θα δειτε μωρε που ειμαι και πλακατζουυυυυυυ δεν ειμαι μουντρουχλω που λενε και στο χωριο μου!!!

φιλιααααααααααααααααααα

ΚΑΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ..ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΤΑ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ..ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ..ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΚΑΛΑ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΛΑ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ..ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΙ ΕΣΥ..ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ..

wendy μου διαβασα σε αλλο θεμα για σενα και καταλαβα! Λυπαμαι παρα πολυ! Εισαι δυνατη πολυ που σκεφτεσαι ετσι...! Δεν γυρναει ο χρονος πισω! Θα τα λεμε απο δω μεσα ελπιζω! Ετσι για παρεουλα! Ειμαι πολλες ωρες μεσα στο νετ λογω δουλειας.

Νοιωθω ασχημα που εσεις περνατε τετοια δοκιμασια κι εγω ειπα οτι ειμαι χαλια για τον λγο που το ειπα. Απλα ολο χτυπηματα εχουμε τα τελευταια 3 χρονια και με πηρε το παραπονο!

Αντε μην σας κουραζω.

Σι γιου

ΠΟΥ ΠΑΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ?????

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ???

ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ.

ΤΟ ΛΕΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΝΟΥΛΕΣ.

ΑΝ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΙΜΟ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΛΛΗΨΗ.

ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ, ΓΙΝΕ ΛΙΓΟ ΑΝΑΙΣΘΗΤΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ.

ΦΙΛΙΑ

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!ΜΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΗΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΝΟΥΛΑ!;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...