Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΒΑΦΤΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΡΟΥΜΠΙΝΗ-ΑΝΝΑ ΜΑΣ

manoyla

Recommended Posts

Παναγιωτα μου να σου ζησει η Ρουμπιαννα!! Ειναι μια κουκλα!! Μοντελο!! :)

Να ειναι παντα γερη και ευτυχισμενη!! :)

Βαλε και αλλες φωτο να δουμε...

Αααα και με το καλο η δευτερη κοριτσαρα σου!! :)

Φιλακι πολλα :kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΟΥ Η ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΗ

ΑΝ Κ ΣΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΙ Κ ΣΤΟ FB

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΟΤΥΓΕ Κ ΓΕΜΑΤΗ ΕΥΤΥΧΙΑ

ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΜΑΡΩΣΕΤΕ ΟΠΩς ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ

Κ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Κ Η ΜΠΕΜΠΑ ΣΟΥ

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΣΑΣ!!ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟ ΤΟ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟ!!!24/5 ΓΕΝΝΗΣΑ ΕΓΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ..........!!!!!!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ

Παναγιώτα μου να χαίρεστε τη Ρουμπιάννα σας! Υγεία και καλή φώτιση στη ζωούλα της! Είναι πολύ μα πολύ όμορφη!

Πόσο... μα πόσο σου μοιάζει! :lol:

Παναγιωτα να σας ζησει, να την χαιρεστε... πολυ ομορφο ονομα, η μικρη σου μια κουκλιτσα και πολυ ομορφη εκκλησια... ποια εκκλησια ειναι αυτη;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ααααχ κορίτσι μου πόσο δίκιο έχεις...και εγώ πολλές φορές λέω ότι θα ήθελα σύντομα 2ο αλλά μετά σκέφτομαι "και τι θα κάνεις κούκλα μου" που χωρίς να δουλεύουμε και οι δύο δε βγαίνει με τίποτα και βοήθεια δεν εχω..Μακάρι να μπορούσαμε να στηρίξουμε την οικογένειά μας μόνο στη δουλειά του συζύγου αλλά δυστυχώς δε γίνεται!!! Ας είναι καλά τα παιδάκια μας και θα βρεθούν οι λύσεις 🩵🩵🤗🤗🧿🧿
    • Συμφωνώ με την @Elk δεν υπάρχει ιδανική ηλικία για το δεύτερο! Είναι ανάλογα με τις καταστάσεις ..εγώ ας πούμε θα ήθελα κι άλλο ένα παιδάκι αλλά έχω θέμα και με τη δουλειά...θα κάτσω τώρα κοντά δύο χρόνια με άδειες δεν μπορώ να γυρίσω μετά και να ξαναμεινω έγκυος ..θα πρέπει να κάτσω κάνα χρόνο στη δουλειά και πάει λέγοντας..εν τω μεταξύ και χώρις δουλειά δε γίνεται οπότε..θες και άτομο να στα κρατάει οπωσδήποτε και σταθμό που θα τον στείλω πρέπει να ναι και κάποιος άλλος γιατί θ αρρωσταίνει συνέχεια..είναι δύσκολο κοριτσιαααααα...πολύ δυσκολο
    • Κορίτσια έχει λίγες βδομάδες που με ενοχλούσε λίγο το δόντι πίσω πίσω και ειδικά στο βούρτσισμα πονάει πολύ το ούλο. Δεν είναι πρισμένο, δεν είναι κόκκινο αλλά βλέποντας το στο καθρέφτη βλέπω έχει μαυρίσει λίγο στην άκρη ψηλά το ένα δόντι εκεί στο όριο με το ούλο .. τι στο καλό είναι αυτό λέτε να παίζει ρόλο η εγκυμοσύνη; έχει τύχει σε καμία σας; Δευτέρα θα κλείσω ένα ραντεβού πάντως στο οδοντιατρείο!! πφφφφ!!!
    • Εχετε δίκιο κορίτσι είναι λογική αντίδραση πλεον να μην μπορείτε να χαρείτε σε ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης εύχομαι όμως αυτήν την φορά να σας έρθει αυτήν η χαρά! και εγώ στην θέση σου θα περίμενα για την χοριακη  περαστικά του εντάξει είναι και ζόρικη επέμβαση δεν έχω κάνει αλλά έχω ακούσει από άλλα άτομα πως και η αποθεραπεία είναι δύσκολη.. Εντάξει εσύ που γέννησες φυσιολογικά και δεν ήταν και εύκολη γέννα από όσο θυμάμαι σε ταλαιπώρησε αλλά είσαι δυνατή  💪  Γενικά οι άντρες με το θέμα γέννας εγκυμοσύνης πολλά δεν θα άντεχαν πιστεύω 😂
    • Τι να σου πω δεν ξέρω πια είναι η καλύτερη ηλικία για να κάνεις το δεύτερο… ίσως να μην υπάρχει και η ιδανική ηλικία γιατί η κάθε ηλικία  έχει τα δικα της.. σημασία έχει πότε είναι οι γονείς έτοιμοι για το επόμενο 😌 Εμένα τώρα στην φάση που είμαστε 26 μηνών η μεγάλη και 3,5 μηνών η μπέμπα είναι δύσκολα από άποψη πως η μεγάλη είναι ζωηρή το παιχνίδι της είναι άχαρο ίσως έβγαλε και λίγο ζήλια και γενικά προσπαθώ να προλάβω διάφορες βλακείες που κάνει 😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...