Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ Η ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ 27 ΑΥΓΙΥΣΤΟΥ

ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΣΤΙΣ 12.30 ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΘΑ

ΦΑΙΝΟΝΤΕ 2 ΦΕΓΓΑΡΙΑ.ΤΟ 1 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΘΑ

ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ

ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ..

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΟΧΙ ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΙΤΕ

ΑΥΡΙΟ ΑΛΛΑ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

ΕΠΙΣΗΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 2287.

ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Κ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΑΝΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ....

Δημοσίευση

Εγώ βγήκα στην πίσω βεράντα, βγήκα και στη μπροστινή, είχα όλες τις καλές προθέσεις, αλλά δεν είδα ούτε το κανονικό φεγγάρι. Για δεύτερο ούτε λόγος! Λέτε να ήταν μούφα τελικά; Αλλά το κανονικό πού πήγε;

Δημοσίευση

Κορίτσια και εγώ δεν το είδα το φεγγάρι σήμερα καθόλου, πήγα στο μπροστινό μπαλκόνι τίποτα, στο πλαίνο τίποτα, στο πίσω μπαλκόνι πάλι τίποτα.

Εσεις που το είδατε οι τυχερές να μας πείτε τις εντυπώσεις σας ε!!

Δημοσίευση

Linaki_1980 έγραψε:

Κορίτσια και εγώ δεν το είδα το φεγγάρι σήμερα καθόλου, πήγα στο μπροστινό μπαλκόνι τίποτα, στο πλαίνο τίποτα, στο πίσω μπαλκόνι πάλι τίποτα.

Εσεις που το είδατε οι τυχερές να μας πείτε τις εντυπώσεις σας ε!!

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ!

ΛΙΝΑΚΙ ΚΑΙ ΓΩ ΣΑΝ ΤΗΝ ΤΡΕΛΛΗ ΒΓΗΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ!:silly: :silly: :silly:

Δημοσίευση

Κορίτσια μου... εγώ το είδα το φεγγάρι μας... αλλά έδυσε νωρίς!! Κατά τις 12 και 10 πρέπει να ήταν που χάθηκε πίσω από την Αίγινα!! Πάντα από το δικό σημείο αναφοράς... Όχι 2 φεγγάρια!! Ούτε το δικό μας δεν είδαμε!!! :laugh:

Δημοσίευση

Κορίτσια, θα μας δέσουν σήμερα!:laugh:

Και εγώ γύρναγα σαν το ξωτικό από μπαλκόνι σε μπαλκόνι και δεν κατάφερα να δω τίποτα. Μετά ανέβηκα και λίγο στην ταράτσα. Είπα "μην τυχόν γίνει και το χάσω" Τελικά το μόνο που είδα ήταν την μάνα να με σταυρώνει ..."άλλο κακό να μην μας βρει βραδιάτικα" μου είπε.

Πάει τα χασε η γυναίκα. Με έβλεπε με την κοιλιά στο στόμα να γυρνάω τα μπαλκόνια και να ανεβοκατεβαίνω σκάλες. Αφήστε τα. Αν αύριο φέρει παπά να με διαβάσει για το μάτι δεν θα την παρεξηγήσω.:P

Άμα ξαναλάβετε τέτοια μυνήματα, εγώ δεν θέλω να το μάθω:laugh: :laugh: :laugh: :P :P

Δημοσίευση

Κορίτσια θα είναι σήμερα? ή θα γυρνάμε γύρω γύρω σε μπαλκόνια και ταράτσες πάλι??:laugh:

Εμένα χθές ο αντρούλης μου νόμιζε οτι δεν είμαι καλά :P

Εσκυβα απο το μπαλκόνι , είχα και ενα τσιγαράκι στο χέρι , είχε σκοτάδι..

Βγαίνει λοιπόν ο καημένος με μία ζακετούλα και μου λέει "Σου ήρθε περίοδος? μην ανησυχείς μωρό μου θα έρθει και το παιδάκι"

"Περίοδος δεν μου ήρθε, το φεγγάρι ψάχνω αλλά δεν το βρήσκω" του λέω και εγω απαθέστατή :laugh: :laugh:

Ο καημένος σάστισε... δεν είχε ακούσει ούτε για τον Αρη , ούτε τίποτα...

Δημοσίευση

Χε χε, κι εγώ βγήκα στην πίσω βεράντα, κοιτάω πάνω, κι ακούω το γείτονα απ' το μπαλκόνι του ν' αναστενάζει βαριά! Χώνομαι πάλι μέσα και κλείνω τις πόρτες! Βγαίνω στην μπροστινή βεράντα, κοιτάω πάνω, και βλέπω το γείτονα από δίπλα να γυρνάει εκείνη την ώρα, και φοβήθηκα μη νομίσει ότι τον κατασκοπεύω!!! Ξαναχώνομαι μέσα, και τελικά ανακαλύπτω ότι ούτε καν το κανονικό φεγγάρι δεν ήταν χτες στον ουρανό!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...