Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναίσθητοι άνθρωποι


Lazycat

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια, έχω καιρό να μπω στο site γιατί ο μπέμπης δεν μου αφήνει και πολύ χρόνο. Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια που γέννησαν και με το καλό να γίνουν μανούλες όσες προσπαθούν. Λοιπόν σήμερα τα έχω πάρει με την αναισθησία των ανθρώπων. Έρχονται σήμερα το μεσημέρι επίσκεψη κάτι θείοι εξ Αμερικής. Δεν έχουν δει το μωρό και όταν μπαίνουν αφού φιλιόμαστε όλοι σταυρωτά (Ηλίθια έθιμα…) πάνε στην κούνια του. Χαρές ο μπέμπης, γέλια, τον χαιδολογάνε κλπ. Μετά από λίγο λέει η θεία «Χριστίνα να πάω τουαλέτα;» Φυσικά της απαντάω. Αφού πάει και μένει αρκετή ώρα, βγαίνει και την ρωτάει ο θείος «Είσαι καλά;» «Γιατί τι έχεις;» ρωτάω εγώ. «Τίποτα, την κοιλιά μου, αλλά είμαι καλύτερα, χθες είχα και πυρετό!» Γαστρεντερίτιδα δηλαδή που όπως ξέρετε κολλάει πάρα πολύ εύκολα, Παγώνω εγώ, βουτάω το μπέμπη αφού ψελλίζω κάτι στο στυλ, αχ νύσταξε και τον πάω στο κρεβάτι του. Δηλαδή έχει 2 παιδιά και 4 εγγόνια, δεν της έκοψε ότι δεν πάνε άρρωστοι σε 4 μηνών μωρό; Έλεος! Και το χειρότερο είναι ότι έχω και την μάνα μου που τους υπερασπίζεται και μου λέει σιγά, τι θα πάθει, δεν νομίζω να κολλήσει, ξέρει η θεία σου από μωρά και τέτοιες αηδίες. Τα είπα και στον άνδρα μου τηλεφωνικά και έγινε έξαλλος. Σήμερα ήταν η τελευταία φορά που μπήκε άνθρωπος στο σπίτι και δεν τον ρώτησα αν είναι άρρωστος. Ας με πουν αγενή και ας μην ξαναπατήσει κανείς, δεν με νοιάζει…ουφ τα είπα και ηρέμησα κάπως. Δεν ξέρω αν σας έχει τύχει και πως τα χειρίζεστε αυτά κορίτσια, αλλά εγώ το αποφάσισα. Πρέπει να προστατεύω το παιδί μου και σε όποιον αρέσει!!!

as1cEUX8v--0010MDAwMHwwMDAxMjM1ZHxPIG1wZW1wb3lsaXMgbWFzIGVpbmFpIA.gif

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τς τς τς τς... Μα είναι δυνατόν; Το έπαθε και μια φίλη μου με τη θεία της που της κρατάει πολύ συχνά τα παιδιά. Έπαιζε με το μωρό που δεν ήταν ούτε ενός έτους τότε, το φιλούσε, το αγκάλιαζε, και τελικά της λέει "είμαι κρυωμένη, πονάει και ο λαιμός μου, παίρνω και αντιβίωση". Έξαλλη έγινε η κοπέλα, ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα το μωρό.

Είναι μερικοί δεν τους κόβει καθόλου, τι να πω...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠΩ ΠΩ !!! Ε , ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΤΟ ΜΩΡΟ , ΠΑΡΕ ΤΑ ΗΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΛΑΒΕ ΔΡΑΣΗ ( Κ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΧΕΙΜΩΝΙΑΖΕΙ...!~!!)

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ...

ΕΜΕΝΑ ΕΙΧΕ ΕΡ8ΕΙ Ο ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΚΑΝΑΔΑ (ΜΕΤΑ ΑΠΟ 8 ΧΡΟΝΙΑ)ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΟΒΗΞΕ 2 ΦΟΡΕΣ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΡΘΕΙ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ( ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ)

ΑΣΕ ΓΙΑΤΙ Κ ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΠΑΣΤΕΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΄΄ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ'' Η '' ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΙΣ 40 ΜΕΡΕΣ '' Κ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ , ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΡΕΛΛΟ ΣΟΥΤ ΟΛΟΙ !!!

ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ! :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μακρυα και ας γινεις και κακια εμενα που ειναι προωρος και ηταν πολυ ευαισθητος σε μικροβια για να τον πιασουμε πλεναμε τα χερια μας με αντισυπτικο και δεν ερχοταν σε επαφη με παιδια και αρρωστους οταν ερχοταν καποιος επισκεψη το πρωτο που ρωταγα ηταν αν ειναι αρρωστος αν μουτρωνε ξυδι!!

εμενα ειπαν οτι το ειχα στη γυαλα αλλα εγω προσεχα την υγεια του και οχι τα λογια του καθενα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τι να πω; Κουφιοκεφαλια; Απέραντη βλακεία; Με έχει φάει το άγχος τώρα μην αρρωστήσει. Έχουμε κάνει το πόσιμο εμβόλιο της γαστρεντερίτιδας, αλλά ο παιδίατρος μας είπε ότι προστατεύει από μερικά είδη της αρρώστιας όχι όλα. Από εδώ και μπρος θα γίνω σκύλα…δεν πάει άλλο.

Μπεμπούλης και έμας έμεινε 2 μέρες μόνο στην θερμοκοιτίδα (λόγω υγρού στον πνεύμονα) και κοντέψαμε να πεθάνουμε απο την στενοχώρια...σε καταλαβαινω. Τόσο αγώνα έκανα και μετά να μάθει να τρώει, να πάρει βάρος κλπ και τώρα να μου αρρωστήσει απο βλακεία;

as1cEUX8v--0010MDAwMHwwMDAxMjM1ZHxPIG1wZW1wb3lsaXMgbWFzIGVpbmFpIA.gif

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μούτρωναν. Σε κάποια φάση όταν ήταν το μωρό του ξάδελφού μου ενός έτους, τους είπα ότι θέλαμε να πάμε να τους δούμε, αλλά του λέω, "κάτσε να γίνουμε καλά, γιατί είμαστε όλοι άρρωστοι με γρίππες και τέτοια" και μου λέει "άμα είστε άρρωστοι μην έρθετε γιατί το μωρό είναι πολύ ευαίσθητο και αρρωσταίνει με το παραμικρό". Δεν παρεξηγήθηκε κανείς μας, αντίθετα, το θεωρήσαμε απολύτως λογικό.

Και όταν αρρώστησα νωρίτερα με οξεία πυώδη ρινοφαρυγγίτιδα, δεν περίμενα από τη φίλη μου που είχε τότε ένα παιδί να έρθει να με δει και να γεμίσει μικρόβια. Δεν παρεξηγήθηκα που δεν ήρθε.

Και τώρα πάλι η ίδια φίλη μου ήταν στο νοσοκομείο, και πήγαν κάποιες να τη δουν με τα παιδιά τους, δύο χρονών και λιγότερο, και τις έδιωξε.

Μα είναι δυνατόν;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

KALA THA KANEIS NA RVTAS KAPOION PRIN ERTHEI KAI GENIKA MHN ERXONTAI KAI POLU AUTO TON KAIRO ME THN PALIOGRIPH POU KUKLOFOREI!!!EGV POU EIMAI EGKUOULA DEN AFHNV KANENAN NA ME FILAEI KAI GENIKA EXV GINEI LIGO MIGIAGKIXTH ALLA DEN ME NOIAZEI KATHOLOU META APO 2 APOKOLLHSEIS KAI 2 MHNES STO KREBATI PROSEXV PARA POLU GIA MENA KAI TO MPEMPAKO MOU KAI TO KSERV OTI ME PAREKSIGOUN ALLA DEN ME ENDIAFEREI KATHOLOU!!!ASE MEXEI KAI H KOUMPARA MOU MOU THN EIPE KAI KALA NA KLISTV SE MIA GUALA KAI THS EIPA STHN ANAGKH KAI EKEI THA KLEISTV GIA TO MVRO MOU!!!!ANTE TVRA GIATI ORISMENOI EINAI ENTELOS ANEGKEFALOI GIAYTO OSES EXOUN TA MVRAKIA TOUS AGKALIA DEN XREIAZONAI FILIA KAI BLAKEIES SE OPOION BLEPOUME KAI STIS EGKUOULES MIA APO TA IDIA!!! KANEIS DEN KSEREI TI EXEI TRABIKSEI H KATHEMIA GIA NA EINAI KALA TA MVRAKIA MAS!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ο Χριστός κι η Παναγία!! Έλεος!! Εγώ κορίτσι μου, θα της την έλεγα άσχημα, μη σου πω θ'άνοιγα τον βόθρο μου και θα γινόμασταν μαλλιά κουβάρια! Ήμαρτον!! Δηλαδή, τι να πω;; Εκνευρίστηκα και μόνο που το διάβασα! :angry: Συγνώμη κιόλας αλλά είναι πολύ μαλ@κες!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

RIRENA ΣΥΜΦΩΝΩ!!!!!!!!!!!!

ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ...ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΛΛΟΥ:angry:

ΕΜΕΝΑ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΜΕ ΠΥΡΕΤΟ

ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΠΙΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ

10ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΧΙ ΑΚΟΜΗ ΑΣΕ ΜΗΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ

ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΕΣ.ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΜΩΡΑΚΙ ΜΗΝΩΝ!!!ΗΜΑΡΤΟΝ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αλήθεια... Πως είναι ο μπεμπούλης σου lazycat? Δεν πιστεύω να εκδήλωσε τα συμπτώματα... Μακάρι όχι!!!

Όπως σου έγραψε η katrina, αέρισε καλά το σπίτι. Αυτό το έκανα είτε αν ήταν κάποιος άρρωστος από αυτούς που μας επισκέπτονταν (γιατί κι εμείς είχαμε 2 τέτοιες περιπτώσεις) είτε όχι. Ευτυχώς το Μαράκι βράχος! Δεν αρρώσταινε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αυτο δεν ειναι αναισθησια ειναι μ...κια στον εγκεφαλο!!!!:angry:

να προσεχεις γιατι κυκλοφορει αυτες τις ημερες πολυ γαστρεντεριτιδα!

ολο ακουω ανθρωπους να αρρωσταινουν και μια φιλη μου πηγε νοσοκομειο και την κρατησαν 3 μερες γιατι επαθε οξεια γαστρεντεριτιδα!φαντασου επειδη δουλευουμε μαζι πηρε αδεια ολη την εβδομαδα για να μην βρισκεται κοντα μου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μέχρις στιγμής ο μπέμπης είναι καλά Ifigenia . Τον τσεκάρω βέβαια συνέχεια μήπως κάνει πυρετό. Rirena καλά κάνεις και προσέχεις πολύ. Είχα και εγώ αποκόλληση και χαμηλό πλακούντα, έμεινα σχεδόν 4 μήνες ξάπλα! Juliax όταν γεννήσεις με το καλό θα χρειάζεσαι ησυχία και χρόνο προσαρμογής με το μωράκι και όχι επισκέψεις συνέχεια. Εμάς μας έπαιρναν να έρθουν στις 10 η ώρα το βράδυ, κάτι ανύπαντροι φίλοι! Φυσικά και λέγαμε όχι! ΄Θέλω να γίνω μαμά΄, αν είναι δυνατόν να μουτρώνουν κιόλας. Δεν χρειάζεται να είσαι έγκυος ή μητέρα για να καταλαβαίνεις ότι δεν κάνεις επισκέψεις άρρωστος, κοινή λογική χρειάζεται…Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια για την συμπαράσταση. Το σπίτι είχε ευτυχώς πολλά παράθυρα ανοιχτά. Άντε να δούμε…

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

×
×
  • Προσθήκη...