Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γεννιεται η πιο κουκλα του site...η ΤΣΑΧΠΙΝΟΥΛΑ !!

Recommended Posts

Αναστασια μας, γλυκυτατη μανουλα, να σου ζησει η γλυκια κορουλα!!!:woohoo:

συγχαρητηρια κοπελα μου!! να 'σαι παντα καλα, γερη και δυνατη, να την χαιρεσαι και να την καμαρωνεις την τσαχπινουλα σου!!:cheer:

με το καλο να σαραντισετε! και οταν βρεις λιγακι χρονο, θα περιμενουμε λεπτομερειες απ'τον τοκετο και την νεα σας ζωη με τον θησαυρουλη σας!!;)

σε φιλω πολυ γλυκα!:kiss:

και παλι πολλα πολλα συγχαρητηρια!:woohoo: να σας ζησει!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 97
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αναστασάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Επιστρέψατε οι αυτοκολλητούλες? Να σου ζήσει η τσαχπινούλα σου, να είστε πάντα έτσι... Μια γερή και μονιασμένη οικογένεια! Χορτάστε πολλές πολλές αγκαλίτσες τώρα... Χόρτασε μωρουδίλα, δεν υπάρχει όπως διαπίστωσες πιο όμορφη μυρωδιά... Χόρτασε κακάκια (:P ), χόρτασε θηλασμό, είναι στιγμές που περνούνε γρήγορα και πίσω δε γυρνούν!

Για προσπάθησε να πάρεις αγκαλιά το Μαράκι τώρα που τρέχει...

Χα... Αν τα καταφέρεις, την κερδίζεις ως έπαθλο... :P

Φιλιά στις πατουσίτσες της δίμετρης τσαχπινούλας!

:kiss:

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

den to pisteyw!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pws pernei etsi o kairos

bre anstasaki mou san xtes mou fainetai pou mas eixes balei fora mostra tin foto me tin gigas(xaxaxxaxaxaxxaxaxaxaxaxa)koilia sou!!!!!!!!!!!!!!!!!

na tin xaresai tin mpoumpou sou....na einai panta geri kai dynati kai omorfi san esena kai adynati san esena...xaxaxxaxaxaxaxxaxa

filia pollaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Να σου ζησει η τσαχπινουλα σου!!!!!ΝΑ την χαιρεσαι και να την δεις οπως επιθυμεις!!!Καλη λοχεια Σ εσενα και κουραγιο για τα ξενυκτια!!!:P

Αναστασία μου γλυκειά χαίρομαι τόσο τόσο πολύ ακούγοντας τον τρόπο που μιλάς!

Σε έχει τρελλάνει η σκατούλα και έτσι έπρεπε να γίνει!

Οι πρώτες στιγμές είναι μαγικές και θα σου μείνουν για ΠΑΝΤΑ , όπως και η κορούλα σου!

Υγεία και ευτυχία σε όλη την οικογένεια!

Καλά λόχεια

Που να δεις τι θα παθεις στη συνέχεια!!!!!

Φιλάκια και στις δύο!

Αναστασάκι μου καλως ήρθες κοριτσάκι μου με τη μπουμπού σου!

να σου ζήσει και να ναι πάντα όλα τόσο ρόδινα και γαλήνια!!!!

καλή λοχεία εύχομαι!!!

:laugh: Αναστασακι μου καλη αρχη να εχετε στο σπιτακι σας πια!!!!:woohoo:

Σημερα βγηκε κι η φιλεναδα μου με τον μπεμπη της,κι αλλος γαμπρος εμφανιστηκε...happymom ακους?υπαρχει μεγαλος ανταγωνισμος για την τσαχπινα:P χιχι:laugh:

Καλο σαραντησμο Αναστασια μου και πολλα φιλακιααααα,αναμενουμε φωτο;):kiss:

Αναστασάκο τώρα είδα ότι άνοιξε θεματάκι για σένα! Μου είπε η Ζουζουνίτσα τα νέα σου και χάρηκα πάρα πολύ! Ήρθε επιτέλους η δίμετρή σου, είδες που είχε δίκιο ο γιατρούλης? Να σου ζήσει λοιπόν, να είναι πάντα με το κέφι σαν τη μαμά της και καλή λοχεία σε σένα! Εμείς μείναμε κανα δυο που περιμένουμε ακόμα, οπότε όταν με το καλό επιστρέψεις και μας πεις την ιστορία σου, θα περιμένουμε και το νέο θεματάκι...ξέρεις εσύ!:woohoo:

Φιλεναδες καλησπερα!!!

Σας ευχαριστω κ παλι για τις ευχες σας!Θα'θελα να το κανω προσωπικα για την καθεμια σας αλλα καταλαβαινετε πως....Φωτια στα μπατζακια μου!!!!!

Εν τω μεταξυ δεν ειναι μονο που η μπεμπουλα ειναι φαγανουλα κ θελει συνεχεια μεμε....

Ειναι που....Και οταν κοιμαται θελω να ειμαι διπλα της!!!!Αλλιως με πιανει μια μελαγχολια αλλο πραγμα!!!!Μου λειπει οταν κανει νανι!!!!Εχω τρελλαθει και μ'αρεσειειειειει!!!!

Ηδη ειναι 9 ημερων....Ολοκληρο παιδακι!!!!!!!!! :P :laugh:

Πως μεγαλωνουν τα ατιμα!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχα

Φιλια κ απ'τις δυο μας!!!! :kiss:

AXXX αγορακι μου...καλυτερα να τη ντυνουμε ...παρα να την ταιζουμε τη νυφουλα μας!!!!!!!!!!!!!:laugh: :laugh:

απο ξενυχτια καλα παμε ε? περιμενω να ταισω στις 2...θα μου κανεις παρεα?

μια τρελα..νομιζω απο παντα την ειχες...τωρα....εχεις αποτρελαθει τελειως...εμ.. με τετοια τσαχπινα διμετρη..φυσικο ειναι...

πω πω..οταν την παντρευτουμε κ ερθει να μεινει ...μαζι μου ...τι εχεις να παθεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:laugh: :laugh:

χαχαχχαχχαχαχχαααααααααααααααααα αρχισαμε παλι το μπλακ χιουμορ!!!!!!!!!!!!Σιγα κ δε θα ερθει η αγαπουλα μου να μεινει μαζι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μακρια απο την πανουργα πεθερα!!!!!!!!!!!!!!!!! :woohoo: :laugh:

ΥΓ.Δεν ξερω αν θα σου κανω παρεα....Δεν εχουμε ωρες!!!!Καναμε μπανακι(αφου κοιμηθηκαμε 3 ολοκληρες ωρες :woohoo: !!!) φαγαμε το ενα μεμε(ολοκληρο-μονοκοπανια) και τωρα νανι....Για ποσο?????Ασε που αρχισε να με πιανει τρεμουλο απο την ελειψη!!!!!!!!!!!!!!!!Παω να δω τι κανει!!!!!!!!!!

ΥΓ2............... Τι να κανω............ 3700 ολοκληρα τι να μας κανει μονο ο δικος σου!!!!!!!!!!Τους θελουμε 2-2 χαχαχχαχαχαχχαχαχχαχαχαχαχχ :P :laugh:

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΤΗΛ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

ΚΑΤΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΧΝΟΥΣΑ:blush:

ΔΕΝ ΞΕΚΟΛΛΑΣ Ε ? ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙΣ

ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ

ΠΑΝΤΑ !!!:laugh: :laugh: :laugh:

ΕΓΩ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΘΟΜΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ

ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΖΩ...ΜΗ ΜΟΥ ΦΥΓΕΙ:laugh:

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΗ

ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΗ!!!:):kiss:

Αναστασάκι μου τώρα πήρα χαμπάρι που γυρίσατε!! Μπράβο... Πολύ χαίρομαι!! Είμαι βλέπεις εξουθενωμένη... και μπαίνω ελάχιστα πλέον εδώ.. βλέπω όσα περισσότερα μπορώ.. απαντάω σε όσα περισσότερα μπορώ και τρέχω κατευθείαν στο κρεβάτι.. Ο χρόνος πλέον είναι πολύτιμος! Όταν κοιμάται ο μπεμπης τον εκμεταλεύομαι για τα διάφορα δικά μου! Πληντύρια, ύπνο και τα σχετικά... :P

Και πάλι να σου ζήσει ο κορίτσαρος και περιμένουμε λεπτομέρειες τοκετού!! Πως ήταν .. πως σου φάνηκε.. η μικρούλα... Τι τέλεια!!

Ελενιτσες μου αγαπημενες!!!!!!!!!Σας ευχαριστω και παλι!!!!!!!!

Ετσι ετσιιιιι ολες μας!!!!!!!Κολλημενες με τα θαυματακια μας!!!!

Ετσι κι εγω στα "κενα" τρεχω να κανω καμια δουλιτσα,μπανακι,να φαω κατι....

Αχ τι λατρεια!!!!!!!!!

ΘΑ ΤΗ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ?

Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗ ΣΤΗ ΚΛΕΨΟΥΝ ΟΙ ΓΑΜΠΡΟΙ ?:laugh: :laugh: :laugh:

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ-ΜΑΝΑ ΕΝΑ

ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ : Η ΤΣΑΧΠΙΝΟΥΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ

ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ !!!;)

απαντηση πεθερας!!!

καλε φυσικα κ θα τη γνωρισετε ..θα την καμαρωσετε και θα τη φτυσετε να μη τη ματιασετε...αλλα μεχρι εκει!!!!!:laugh:

ο γαμπρος τρωει συνεχεια..ο καημενος για να μπορει να τα βγαλει περα...

αναστασακι το καναμε το θεμα σου γραφειο συνοικεσιων...σορρυ αλλα μια σωστη βορεια πεθερα..οφειλει να χει τα ματια δεκατεσσερα!!!!!:laugh:

Anastasia mou agaph mou de peira xampari pote gennhses!

NA SAS ZHSEI H KOUKLARA SAS gt sygoura kouklara tha einai me tetoia thea mama.Eutyxia k ygeia panw apo ola se esas k sth koroula sas!

Ekanes k thema h oxi akoma?Perimenw na dw photo apth zouzouna sou

Mpainw araia k pou twra pia,me ta didyma pou xronos...eimai eksantlhmenh kai koimamai otan koimountai k auta.

happy mom έγραψε:

απαντηση πεθερας!!!

καλε φυσικα κ θα τη γνωρισετε ..θα την καμαρωσετε και θα τη φτυσετε να μη τη ματιασετε...αλλα μεχρι εκει!!!!!:laugh:

ο γαμπρος τρωει συνεχεια..ο καημενος για να μπορει να τα βγαλει περα...

αναστασακι το καναμε το θεμα σου γραφειο συνοικεσιων...σορρυ αλλα μια σωστη βορεια πεθερα..οφειλει να χει τα ματια δεκατεσσερα!!!!!:laugh:

ΚΑΛΕ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΒΛΕΨΕΙΣ:laugh: :laugh: :laugh:

ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ Η ΝΥΦΗ...

ΕΧΕΙ ΜΑΤΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ:laugh: :silly: :laugh:

:blink: Kαλε τι κανετε τετοια ωρα ξυπνιες!!!!:laugh:εγω κατι σκαλιζα , ενα προγραμμα κι απορροφηθηκα και τωρα σας ειδα...!Μομιτσα μου,Ελενακι μου τι γινεται,τσακωνεστε για τη νυφη?:laugh: Αναστασιααααααααα μου... μας επισκεφτηκες κι αρχισε ο πολεμος για τα ματια της τσαχπινας σου!!!!:laugh: πολλα πολλα φιλακια και ονειρα γλυκα:kiss:

Βρε τρελλοκομεια!!!!!!!!!Η κορουλα μου ξυπνησε χθες οποτε τον εχασα τον αγωνα υπερασπισης της νυφης της συμπεθερας μου!χαχαχαχαχαχαχαχαχχα

καλα καλεεεεεε ασε κ κανα αλλο αγορακι να μας κοιταξει!!!!!!!!!!!! :P

Κοριτσια παντως η μπεμπα ειναι ιδια ο μπαμπας της!!!!!!Και αν παρει και τον χαρακτηρα του...Βλεπω να θελει να γνωρισει οτι αρσενικο κυκλοφορει!!!!!!:laugh: :laugh: :laugh: :P :P :P (στα νιατα του αυτο....τωρα εστρωσε!!!!!!!χεχε)

Καποια στιγμη που θα στρωσουμε λιγο ωραριο θα κανω θεματακι με τη φωτο της και την περιγραφη της γεννας μας!!!!!!!Ηταν τοσο ωραια...!!!!!!!Μα......ΤΟΣΟ ωραια!!!!!

Φιλακια πολλα!!!Ξυπναει το παιδακι μου!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Α ρε κορίτσια μιας και πιάσατε τις ηλικίες εγώ σ ένα μήνα κλείνω τα 30 ..κάπως μου έρχεται είναι η αλήθεια που φεύγω απ' το δύο 🤷😅 όχι ότι είμαι μεγάλη αλλά δεν το χω συνηδητοποιησει κιόλας... @Barbiee αφού έχεις όρεξη κι υπομονή μπράβο...πάντως κι ο δικός μου που ναι 5.5 δεν τον βλέπω να πολυβοηθαει..περισσοτερο φασαρία κάνει😅εγώ μέτα το πρώτο δεν ήθελα άλλο😂του έλεγα του άντρα μου αν θες δεύτερο βρες άλλη με τον πόνο που ΧΑ περάσει στη γέννα...😂 @Demy93κι εγώ πάντως μαζί μου θα το έπαιρνα ..απ' το να πηγαίνω στη δουλειά και να χω το μου μου πίσω χίλιες φορές μαζί σου..αφού μπορείς κιόλας...
    • να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...