Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΠΑΝΙΟ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ. Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 10 ΗΜΕΡΩΝ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΤΕ ΣΤΟ ΠΙΠΙ ΤΟΥΣ? ΑΝ ΠΑΕΙ ΚΡΕΜΟΥΛΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΕΙΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΠΙΠΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΑΜΑ, Η ΑΝ ΠΑΝΕ ΚΑΚΑΚΙΑ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ? ΜΕ ΕΧΕΙ ΑΓΧΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΜΙΚΡΟΒΙΑ. ΤΙ ΛΕΤΕ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kαταρχην να σου ζησει!

Η κινηση για να καθαρισεις το πιπι της ειναι απο πανω προς τα κατω, μια φορα με καθε πανακι - οχι επαναλαμβανομενες κινησεις με το ιδιο πανακι. τυλιγεις την ακρη του πανιου στο δαχτυλο σου και πολυ μαλακα καθαριζεις αναμεσα απο τα χειλη.

Θα σου προτεινα να μη βαζεις κρεμα στην περιοχη γυρω γυρω απο το πιπι της, δηλ στις ζαρες απο τα μπουτακια της, παρα μονο απο κατω και στον πωπο της... εκει ειναι το ζορι :)

μην ανησυχεις θα το παρεις το "κολαι" αρκει παντα να θυμασαι απο πανω προς τα κατω και ΟΧΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΥΛΙΚΟ

φιλια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

την πλένω με νεράκι κάθε φορά που κάνει κακάκια, εννοείται. με τι πανάκι εννοείς frapedia72 να την καθαριζω απο κάτω στα χειλάκια και κάθε πότε? εμένα η παιδίατρος μου έδειξε να βάζω κρέμα και στην περιοχη γυρω απο το πιπί της γιατί έτσι λέει δεν θα μπαίνουν αν τύχει πολλά κακάκια. έχω αγχος γαι την καθαριότητα της.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

όταν γέννησα την πρώτη μου κόρη γυρίσαμε σπίτι, της βγάζω την πάνα και βλέπω ένα άσπρο γρουμπουλάκι μέσα στο πουλάκι της. Με μια μπατονέτα μετά το μπάνιο και πολύ προσεχτικά το βγάλαμε. Ήταν κρέμα που είχε μαζευτεί από το μαιευτήριο όταν προφανώς θα της έβαζαν οι νοσοκόμες στα βιαστικά. Αφου να φανταστείς το έβγαλα και γυρίζω στον άντρα μου : - Ουπς λες να έβγαλα κάτι που χρειαζόταν??:huh: Εγώ και τις δύο τις βάζω κάτω από τη βρύση και πάντα μετά τα κακά τις πλένω. Αυτό.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και αμα μπαινει κρέμα πως την βγάζεις? βγαίνει με σκέτο νεράκι? για να βγει με σκέτο νεράκι δεν πρέπει να το πλύνεις με τα χέρια σου και μέσα?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κρέμα βάζω μόνο στις πτυχώσεις από τα μπουτάκια. Στο λεγόμενο μπικινι:laugh: . Οπότε δε μου έχει τύχει άλλη φορά εκτός από τότε που γυρίσαμε σπίτι πρώτη φορά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

έχει τύχει κάποιες λίγες φορές και τις βάζω κάτω από τη βρύση αφού πρώτα το περάσω πολύ προσεχτικά με ένα μωρομάντηλο. Από πάνω προς τα κάτω βέβαια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου κοριτσομανουλα!

Λοιπον,εγω εχω αγορασει πανακια απο το λητω, σαν και αυτα που δινουν για το ρεψιμο στον ωμο...και κατι αλλα μακροστενα λευκα που μαλλον ειναι για χρηση σε πανα.Καταρχην την αλλαζεις συχνα,εννοειται.Μετα,μονο με πανακι γυρω απο το πιπι, και στα χειαλακια μονο μπατονετα αποστειρωμενη,οχι πανακι θα ελεγα.Μου το πε η γιατρος...και κρεμα να βαζεις μακρυα μακρυα απ τα χειλακια και λιγη,μονο στο διπλωμα...εκει.Εγω μεχρι να κλεισει 2 μηνες,δε χρησιμοποιουσα καθολου μωρομαντηλο.Ειναι ευαισθητα στην αρχη και παθαινουν ερεθισμους.Αλλα και μετα, οχι μωρομαντηλο στο πιπι,στην εισοδο δηλαδη.Μονο μπατονετα σε καθε αλλαγη.Αργοτερα ο παιδιατρος θα ανοιξει και τη μεμβρανουλα που χει στο τελειωμα το πιπι.Αυτα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θα καθαρίζεις από πάνω προς τα κάτω όπως είπαν τα κορίτσια! Δεν είναι δύσκολο μην φοβάσαι! Εγώ τα κοριτσάκια τα έμαθα απ'έξω κι ανακατωτά! Μετά από μένα βλέπεις.. 2 ξεδέρφες μου.. και 2 ανιψιές μου!! Όταν έκανα τον τζουτζούκο έλεγα πως θα τα καταφλερω με την πουλίνα του;; Αλλά ευκολάκι ήταν κι αυτό!! Μην αγχώνεσαι... Και φυσικά να σου ζήσει η κουκλίνα σου!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

Καλημέρα κούκλα μου!!!!

Αγχώνεσαι ε; Εγώ μανούλα θα γίνω σε 4 μήνες περίπου αλλά ευτυχώς έχω εμπειρία από τα παιδιά της αδερφής μου (κοριτσάκι + αγοράκι). Μένουν στον επάνω όροφο από εμένα και όταν ήταν μωράκια ήμουν συνέχει εκεί.

Το κοριτσάκι, όπως σου είπαν και οι άλλες κοπέλες το καθαρίζεις από το πουλάκι προς τον πωπό. ΠΟΤΕ αντίθετα. Όταν το βάζεις το μωρό κάτω από την βρύση για να το πλύνεις θα το κρατάς ανάσκελα έτσι ώστε το τρεχούμενο νεράκι να πηγαίνει από το πουλάκι προς τον πωπούλι.

Κρεμούλα θα έλεγα να βάζεις γύρω και όχι πάνω στα χειλάκια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ...ΜΕΤΑ ΤΑ ΚΑΚΑΚΙΑ ΕΜΑΣ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΝΕΡΑΚΙ ΜΕ ΣΑΠΟΥΝΑΚΙ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ..ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΣΜΑ, ΜΕ ΒΑΜΒΑΚΙ ΠΟΤΙΣΜΕΝΟ BABY OIL ΑΦΑΙΡΕΙΣ ΤΑ ΤΥΧΟΝ ΥΠΟΛΟΙΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΟΥ ΕΚΕΙ...ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΛΥΣΗ ΕΓΩ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΜΕ ΛΑΔΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙΜΙΑ ΧΑΡΑ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα κοριτσιαα, και εγώ σήμερα έκανα το δεύτερο μπανιο, νομίζω με παίρνει ένα ακόμα κ μετά τέλος. Κ εγώ έλεγα δεν θα μπαίνω αλλά δεν μπορώ να πω όχι στην θάλασσα 🫠
    • Επικίνδυνο δεν είναι το πολυποδακι, δεν είπα κάτι τέτοιο! Έχω αφαιρέσει 2 φορές ως τώρα! Ούτε μπορεί το έμβρυο να εμφυτευτει πάνω σε πολύποδα και αυτό είναι το θέμα.. δηλαδή οι πολύποδες στη μήτρα μειώνουν τα σημεία που θα μπορούσε να εμφυτευτει ένα έμβρυο..! Με την αφαίρεση του λέω έχουμε μεγαλύτερες πιθανότητες να προχωρήσει σε εμφύτευση ένα γονιμοποιημένο υγιές έμβρυο.  Στη φάση που είσαι τώρα δεν θα μπορέσει να αφαιρεθεί ο πολύποδας λόγο του πάχους του ενδομητρίου. Δηλαδή κανονικά για να αφαιρεθεί πρέπει να είσαι λίγες μέρες μετά την περίοδο και πριν την ωορρηξία όπου το πάχος του ενδομητρίου είναι λεπτό ακόμα και θα μπορέσει ο γιατρός να το αφαιρέσει με επιτυχία. Η αποξεση επίσης έχει καταργηθεί ως τρόπος αφαίρεσης πολύποδα γιατί ουσιαστικά αυτό που γίνεται στην αποξεση είναι να πηγαίνει ο γιατρός και να "ξύνει" ουσιαστικά το πάνω στρώμα του ενδομητρίου στα τυφλά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να λεπταίνει με κάθε αποξεση το ενδομήτριο και να μην αφαιρείτε με επιτυχία ο πολύποδας. Με την υστεροσκοπηση πάει ο γιατρός με κάμερα και αφαιρεί το πολύποδα με χειρουργικό ψαλίδι οπότε έχουμε με ακρίβεια την αφαίρεση του και δεν επηρεάζει το ενδομήτριο για μελλοντική εγκυμοσύνη. Γενικότερα αν προχωρήσετε εντέλει σε αποξεση λόγο της εγκυμοσύνης που δεν προχωράει, μετά από 1-2 κύκλους που θα σου έρθει περίοδος, πήγαινε για ένα τσεκ να δείς τι γίνεται με αυτό..
    • Πολύ όμορφα άρχισε η εβδομάδα κορίτσι μου.  Χρόνια πολλά σε όλους και όλες κορίτσια μου!!! Να περάσετε όμορφα ότι κι αν κάνετε σήμερα!
    • Καλησπέρα κορίτσι μου! Θα συμφωνήσω με την @Παρασκευαιδου. Χοριακη γιατί ξανά έκανες εφόσον είδατε σάκο κτλπ ; Όσον αφορά το μικρόβιο που βρέθηκε συνήθως αν είναι στην αρχή της εγκυμοσύνης τα αντιμετωπίζουν άμεσα οι γιατροί και δεν υπάρχει κίνδυνος για το έμβρυο. Επίσης , το ουρεοπλασμα το ίδιο , πάλι το αντιμετωπίζουν αν και ξέρω γυναίκες που το είχαν και δεν είχαν κανένα πρόβλημα στην εγκυμοσύνη τους. Αυτό βέβαια εννοείται διαφέρει από γυναίκα σε γυναίκα!    Τι έγινε τελικά ;  ευχομαι να έχεις ευχάριστα νέα!! 
    • Καλημερα κορίτσια! Τι ωραία που θα ήταν να ξεκίναγε έτσι κάθε Δευτέρα 🤷‍♀️🙈 Καλά να περασετε ότι κι αν κάνετε  
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...