Μετάβαση σε περιεχόμενο

Κρεμες και νερο

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια! Σημερα κλεισαμε τον 5ο μηνα! Ο γιατρος ειπε να του δωσω για 3 μερες λιγο χυμο πορτοκαλι στο δευτερο γευμα και αμεσως μετα θηλασμο. Την Κυριακη, αν ολα πανε καλα με το πορτοκαλι κ δεν εχουμε καποια αλλεργια, θα φαμε την πρωτη μας φρουτοκρεμα!!! :laugh:

Η απορια μου ειναι: ο παιδιατρος ειπε να του δινω σε 2 βδομαδες απο τωρα και νερακι, αλλα οχι βρασμενο, στη θερμοκρασια που το πινουμε εμεις. Φοβαμαι βεβαια λιγο, για τυχον γαστρεντεριτιδες... Αλλα πως του το δινω το νερακι? Δηλαδη περιμενω να φαει κ μετα του δινω συγκεκριμενη ποσοτητα? Του το δινω στη διαρκεια οτυ φαγητου? Του το δινω σε ασχετες ωρες? Δεν ξερω, πελαγωσα λιγο και τωρα που ξεκιναμε τις κρεμες μου φαινονται ολα βουνο :S Εσεις τι κανετε με το νερακι?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Λένα μου.Τώρα είδα το μηνυμά σου.Τι κάνει ο κούκλος σου ο Αναστάσης;Τώρα για το νερό απ'οτι ξέρω του δίνεις λίγο μετά το φαγάκι και σιγά σιγα του δινεις και μέσα στη μέρα.Αλλά επειδή θηλάζεις μπορείς να μην του δίνεις ακόμα και πολύ νεράκι.Τώρα για το βράσιμο του νερού άλλοι σου λένε να το δίνεις απευθείας από τη βρύση και άλλοι να το βράζεις.Πάντως μη φοβάσαι.Αφού σου το είπε ο γιατρός σου.Πάντως μου έκανε εντύπωση αυτό με το πορτοκάλι.Πολλοί γιατροί καθυστερούν επίτηδες τη λήψη πορτοκαλιού γιατί σου λένε αν το μωράκι παρουσιάσει αλλεργία να την παρουσιάσει αργότερα και όχι από 5 μηνών.Πάντως 10 παιδίατροι 10 διαφορετικές απόψεις.Σε λίγο που θα αρχίσω και εγώ ταίσματα θα ανταλλάζουμε πολλές απόψεις.Τα φιλιά μου στον κούκλο σου.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΛΕΝΑ!!!!

ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΣΑΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ?????ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ...ΕΜΕΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΜΕ ΜΗΛΟ,ΜΕΤΑ ΑΧΛΑΔΙ,ΜΠΑΝΑΝΑ,Κ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ,ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗΣ ΒΑΖΩ!

ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΕΔΙΝΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΡΕΜΕΣ(ΒΡΑΣΜΕΝΟ)ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ.ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΤΙΣ ΚΡΕΜΕΣ Κ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ,ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΒΡΑΖΩ ΤΟ ΝΕΡΟ.ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟ.

Παναγωτα μου καλα ειναι το μαναρι μου!

Χμμμμμ μου ειπε να ξεκινησω 3 μερες με 10 μλ χυμο πορτοκαλιου για να δουμε μηπως παρουσιασει καμια αλλεργια. Τι να πω κοριτσια, δεν ξερω... Με το ζορι ηπιε τα 5μλ παντως, του φανηκε πολυ ξινο κ ειχε μια ξινιλα διαρκειας στο προσωπακι του!!Μου ειπε μαλιστα να αραιωνω το μηλο κ το αχλαδι με χυμο πορτοκαλιου! Νερακι μου ειπε να ξεκινησω σε 2 βδομαδες, απο οταν σταματησω την αποστειρωση, αλλα κρεμα θα φαμε πρωτη φορα την Κυριακη. Ουφ, αγχωθηκα :S

Εμείς νερό τώρα λίγο, 10 γρ το πολύ και μόνο έπειτα από το φαγητό!

Όχι συνέχεια!

Βρασμένο...Το κρυώνεις και ΟΚ...

Βούλα εμφιαλωμένο ανέφερες;;;Από όσο γνωρίζω (ίσως και λάθος βέβαια), δεν επιτρέπεται...Έχει άλλα ιχνοστοιχεία...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Α ρε κορίτσια μιας και πιάσατε τις ηλικίες εγώ σ ένα μήνα κλείνω τα 30 ..κάπως μου έρχεται είναι η αλήθεια που φεύγω απ' το δύο 🤷😅 όχι ότι είμαι μεγάλη αλλά δεν το χω συνηδητοποιησει κιόλας... @Barbiee αφού έχεις όρεξη κι υπομονή μπράβο...πάντως κι ο δικός μου που ναι 5.5 δεν τον βλέπω να πολυβοηθαει..περισσοτερο φασαρία κάνει😅εγώ μέτα το πρώτο δεν ήθελα άλλο😂του έλεγα του άντρα μου αν θες δεύτερο βρες άλλη με τον πόνο που ΧΑ περάσει στη γέννα...😂 @Demy93κι εγώ πάντως μαζί μου θα το έπαιρνα ..απ' το να πηγαίνω στη δουλειά και να χω το μου μου πίσω χίλιες φορές μαζί σου..αφού μπορείς κιόλας...
    • να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...