Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ο κάθε τόπος έχει τα δικά του έθιμα, εγώ για παράδειγμα ξέρω ότι η νονά δεν πληρώνει το στολισμό αλλά οι γονείς. Καλό θα ήταν για να αποφύγεις παρεξηγήσεις να ρωτήσεις. Και εννοείται ότι ανεξάρτητα από τα έθιμα μπορείτε να αποφασίσετε τι θα γίνει!

Όσο για το στολισμό για να καταλάβω θέλεις τον μικρό πρίγκηπα;

http://images.google.gr/imgres?imgurl=h ... 0%26um%3D1

από μια γρήγορη αναζήτηση βρήκα αυτό, έκανε κ άλλη κοπέλα με τον μικρό πρίγκηπα βάφτιση, ρίξε μια ματιά..

• Απαντήσεις 55
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

καλησπερα!

για κοιτα αν θελεις εδω,ειναι απο αλλη βαπτιση,σε αλλο forum

http://www.parents.gr/forum/showthread. ... 141&page=3 ,ταιριαζει με τα χρωματα που θα χετε και το θεμα ειναι ιδιο.

αν θελετε να κανετε και μονες σας πραγματα τοτε θα σου προτεινα το nikolisgroup.gr,εχει 3 καταστηματα στο κεντρο της Αθηνας,το ενα στη Σκουλενιου 3 (μετρο πανεπιστημιο,κοντα στην Πραξιτελους),εκει πηρα εγω για την βαπτιση του γιου πραγματα,εχει απιστευτα στολιδια,ειναι 3 ή 4 οροφοι και εχει πολλη καλης ποιοτητας υλικα.

επισης αυτο που ειχα δει και μ αρεσε ηταν μεγαλα μπισκοτα κορωνες με χρωματιστο γλασο για γλυκο βαπτισης.

http://www.mpiskotoula.gr/christening-boy.html,ηθελα και γω για την δικη μας βαπτιση αλλα κατεληξα σε μαλλι της γριας γαλαζιο.

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας. Πέρσι βάφτησα και εγώ ενα κοριτσάκι και τον στολισμό τον πλήρωσα εγώ ως νονά, μαζί με τον σταύρο της , τα μαρτυρικά και βεβαια τα βαφτιστικά της ρουχαλάκια.

Σαν επιλογή στολισμού τα χρώματα που διάλεξα ήταν το πορτοκαλι και το λαχανί. Δηλαδή τα μπαλόνια που είχαμε εξω απο την εκκλήσια ήτανε ενα πορτοκαλί, ενα λαχανί κ.ο.κ , τα ρουχαλάκια της μικρής ήταν λευκό με πορτοκαλί λεπτομέριες οπως πχ η κορδελα στην μεση της και το καπελάκι της. Τα λουλούδια τα είχα παραγγειλει με διάφορα χρλωματα και γύρω απο την κολυμπήθρα είχαμε βάλει και κορδελες λαχανι και πορτοκαλί.

Πάντα άξια!!

Δημοσίευση

ΤΕΡΕΖΟΥΛΑ (:woohoo: :woohoo: ) ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΙΔΕΕΣ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΠΙΑΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ:

ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ (ΣΕ ΣΥΝΝΕΝΟΣΗΣΗ ΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑ) ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ''ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑ).ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΣΕΤΕ ΣΑΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΜΕ ΤΟΥΛΙ. ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ 6 ΕΥΡΩ!

ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΛΑΜΠΑΔΑ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΕΙΣ ΚΟΡΩΝΕΣ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΙΡΛΑΝΤΑ ΤΗΣ ΚΟΛΥΜΠΙΘΡΑΣ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΣΟΡΤΙ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΚΙΑ!

ΣΑΣ ΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΜΑ.

ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΑ ΒΑΦΤΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΦΩΤΗΣΗ!:lol:

Δημοσίευση

TEO COOL έγραψε:

ΤΕΡΕΖΟΥΛΑ (:woohoo: :woohoo: ) ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΙΔΕΕΣ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΠΙΑΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ:

ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ (ΣΕ ΣΥΝΝΕΝΟΣΗΣΗ ΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑ) ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ''ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑ).ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΣΕΤΕ ΣΑΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΜΕ ΤΟΥΛΙ. ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ 6 ΕΥΡΩ!

ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΛΑΜΠΑΔΑ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΕΙΣ ΚΟΡΩΝΕΣ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΙΡΛΑΝΤΑ ΤΗΣ ΚΟΛΥΜΠΙΘΡΑΣ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΣΟΡΤΙ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΚΙΑ!

ΣΑΣ ΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΜΑ.

ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΑ ΒΑΦΤΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΦΩΤΗΣΗ!:lol:

πολυ καλη ιδεα αυτη με τον μικρο πριγκηπα για τα παιδακια!δεν το χω ξαναδει και θα το σημειωσω για οταν βαφτισω το 2ο παιδι μου,ειλικρινα ενθουσιαστηκα!

Δημοσίευση

γεια σας και απο μενα.το βιβλιο των ευχων μπορειτε να το κανετε μονες σας.αγοραζοντας ενα τετραδιο σε στυλ λευκωμα-ξερετε παρομοιο με αυτο που γραφαμε στο σχολειο μικρες ή καποιο οικολογικο τετραδιο σε χαρουμενα χρωματα.αν πιανει το χερι σας ζωγραφιστε απο εξω μερικες παιδικες φιγουρες και απο μεσα-βεβαια να μην εχει και 100 φυλλα το βιβλιο-κοληστε αυτοκολλητα παιδικα αφηνοντας περιθωριο να γραψουν κανα δυο,φτιαξτε απο χαρτονι μικρες ταμπελιτσες πιανοντας τες με κορδελιτσες και κοληστε τες δυο-δυο,μια χαμηλα μια πιο ψηλα σε καποιες σελιδες.κοληστε ενα φακελο στο χρωμα της διακοσμησης και μεσα βαλτε 2-3 καρτελακια να γραψουν και εκει.θελει λιγη φαντασια.παλεψτε το.α να μην ξεχασω το βιβλιο μπορειτε να το βαλετε σε μια βαση τριποδο σαν αυτα που εχουν μουσικοι που βαζουν τα χαρτια τους ή κατι παρομοιο και τοποθετηστε το διπλα στις μπουμπουνιερες.με το που θα παιρνουν την μπουμπουνιερα να κοτσαρουν και την ευχη.

Δημοσίευση

ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΔΙΚΕΣ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΡΑΒΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΡΟΥΧΑ;ΣΕ ΠΟΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ;ΕΛΕΓΑ ΑΝ ΕΒΡΙΣΚΑ ΝΑ ΤΑ ΕΡΑΒΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΣΕΝΤΟΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΤΣΕΤΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΦΤΙΣΗ.

Δημοσίευση

ΒΑΣΟΥΛΑ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΠΟΛΥ!ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΚΕΤΑ ΤΑ ΣΕΝΤΟΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΤΣΕΤΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΕΤΟΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑ ΜΕ ΤΙ ΣΤΑΜΠΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΒΡΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ.

Δημοσίευση

Μπραβο βρε κοριτσια εχετε φοβερες ιδεες!!!:woohoo: Λοιπον εμενα η μπομπονιερα που εχω δει σε βαπτιση και μου αρεσε πιο πολυ ηταν κατι πετσετουλες απο το "χαμογελο του παιδιου" δεμενες με σατεν κορδελιτσες στα χρωματα του κονσεπτ της βαπτισης.Πολυ ωραιο και προσφερεις και κοινωνικο εργο.;) .Επισης στη βαφτιση της ανιψιας μου ειχαμε παρει κατι χρωματιστα σιδερενια κουβαδακια απο το jumbo,κοψαμε πολυ λεπτο χαρτι γκοφρε(το καναμε σα χορτο)επισης σε διαφορα χρωματα και το βαλαμε μεσα και μετα τα γεμισαμε με σοκολατες,γκοφρετες κτλ κι ενα ανεμομυλο που επισης πηραμε απο το jumbo..Ασχετα βεβαια με το θεμα του μικρου πριγκιπα αλλα μπορεις να τα προσαρμοσεις...Καλη επιτυχια!:lol:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Και εγώ μια από τα ίδια και αν έχω και καμιά δύσκολη μέρα με τα παιδεία όταν χαλαρώνω ένα γλυκό θέλω για να ηρεμήσω 😂
    • Τέλεια!! Μπράβο στη ζουζούνα και σε σένα!  
    • Ούτε η δικιά μου έχει σάλια.. και δεν μπορώ να θυμηθώ και πότε σταμάτησαν.. αλλά σίγουρα έχει πολλούς μήνες.. σάλια από ένα σημείο και μετά είχε μόνο όταν δάγκωνε αφοσιωμένα τα παιχνίδια της αλλά και αυτό τώρα το έχει σταματήσει..  Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι που χρειάζεται να προσέξεις στο μέλι.. σίγουρα προσέχεις ποιότητα.. ιδανικά αν έχεις κάποιον δικό σας άνθρωπο εμπιστοσύνης σε κανά χωριό τίποτα να σου δώσει.. προσωπικά της το έδωσα πρώτα μαγειρεμένο σε μαρινάδα στο κοτόπουλο και μετά στο γιαούρτι.. αλλά δεν είναι και του γλυκού η δικιά μου οπότε δεν ξετρελαθηκε.. Για τα κουταλάκια του παιδιού τώρα.. όταν το έψαχνα, όλοι οι ειδικοί πρότειναν της ezpz που έχει για το κάθε στάδιο ηλικίας του παιδιού και βοηθά στο αντανακλαστικό του κλεισίματος του στόματος για να μάθει να τρώει μόνο του..  https://share.google/vrPFvDEYqK57IYw1x Από τα παραπάνω που δείχνεις, κανένα δεν εξυπηρετεί από όσο ξέρω.. ειδικά τα κάτω.. μη ξοδευτεις να τα πάρεις δηλαδή..  Προσωπικά δεν είχα την δυνατότητα να  πάρω τα συγκεκριμένα οπότε πήρα κάτι παρόμοια με ξύλινο σκελετό και σιλικόνη στην άκρη που δεν εξυπηρέτησαν γιατί ήταν για άνω των 12 μηνών (δεν το ήξερα τότε) και προτιμούσε να δαγκώσει το ξύλο από το να το χρησιμοποιήσει για να φάει και ενώ δοκίμασα μερικά ακόμα γνωστών εταιρειών που έλεγαν από 4μ+ να μοιάζουν με τα ezpz αλλά δυστυχώς είχαν πολύ κακό  στόμιο για το παιδί (είτε πολύ πλατύ, είτε πολύ βαθύ) ή ήταν τόσο μαλακά που τσάκιζαν και έπεφτε το φαγητό πριν το βάλει στο στόμα, στο τέλος κατάβολεύτηκε κάτι φθηνά του Jumbo τύπου 1€ που πήραμε τυχαία έτσι για να τα δοκιμάσουμε και αυτά.. καλή αναλογία σκληρού/μαλακού ώστε να μην διπλώνει/τσακίζει, όταν έβρισκε μάγουλο πχ ή κούτελο κ.ο.κ... μικρό ρηχό στόμιο όπως θα έπρεπε..  https://share.google/PriVcsMxMsYYl5qyl Η δικιά μου από 6μ πήρε κουταλάκι.. και ναι μέχρι να μάθει έτρωγαν τα μαλλιά, τα αυτιά, τα μάτια της μέσα.. μιλάμε για "τρελή επιτυχία" ούτε στόχο να το έβαζε.. εδώ και μερικούς μήνες (από 8μ περίπου) της αφήνω προγεμισμενα κουταλάκια στο δίσκο πάνω, το παίρνει το τρώει μου το δίνει πίσω και παίρνει το επόμενο που της έχω ήδη αφήσει στο δίσκο.. ναι πάλι λερώνεται γύρω από το στόμα αλλά καμία σχέση..  Το μπιμπερο καλό είναι να το κόψετε σιγά σιγά.. δεν βοηθάει πουθενά.. και είναι λογικό να δυσκολεύεται με το καλαμάκι.. είναι εντελώς διαφορετική διαδικασία για να το πιει σε σχέση με το μπιμπερο, χρειάζεται να χρησιμοποιεί διαφορετικά την γλώσσα το παιδί, να αναπτύξει νέες δεξιότητες που απαιτούν χρόνο και εξάσκηση.. εγώ της δίνω από ανοιχτό ποτηράκι μετά το φαγητό όταν είναι στην καρέκλα ακόμα ώστε αν τα κάνει π@@να (που θα τα κάνει) να μην γίνει ο τόπος όλος, και ένα κλειστό ποτηράκι με καλαμάκι που της έχω μόνιμα προσβάσιμο για να πίνει όποτε θέλει..  Στην διαφοροποίηση των υγρών ανά ποτήρι έχει δίκιο η @_piripiri_ και σωστά το αναφέρει.. συνδέουν συγκεκριμένα σκεύη με το υγρό στοιχείο που περιέχει οπότε λογικό να τους έρχεται παράξενο και να μην το θέλουν διαφορετικά.. όπως ακριβώς και εμείς δηλαδή.. πχ και εγώ που της έβαλα κατσικίσιο γάλα στο ποτήρι με το καλαμάκι που έχουμε και ενώ το πήρε με ενθουσιασμό γιατί αγαπάει το νερό, όταν είδε ότι δεν ήταν νερό αυτό το έφτυνε και το πέταξε.. της πήρα ένα άλλο παρόμοιο ποτηράκι με καλαμάκι σε άλλο σχέδιο χρώμα κλπ και το δέχτηκε, τουτέστιν το κράτησε και το πιπιλαγε όχι ότι ξετρελαίνεται ιδιαίτερα με το κατσικίσιο παρόλο που δοκίμασα διάφορους τρόπους.. εσένα τώρα @Θέτις Κ. που έχετε χρονισει μπορείς να κόψεις το μπιμπερο μαζί με τη φόρμουλα ταυτόχρονα και να περάσετε σε γάλα κατσικίσιο στο ποτήρι ή σε ποτήρι με καλαμάκι.. όπως περίπου έκανες την μετάβαση από το στήθος στην φόρμουλα, κάπως έτσι και από το μπιμπερο στο ποτήρι.. σταδιακά φυσικά..
    • Να σας ζήσει κορίτσι!!! Γέρος δυνατός και χαρούμενος!!! Καλή ανάρρωση!!!! Πως ήταν η γέννα σου;;; Έχω ακούσει για ανακούφιση από κάτω που βάζουν αλουμινονερο.. Το βάζεις σε στρογγυλά βαμβακακια πάνω στη σερβιετα και ανακουφίζει... 
    • Κ εγω απο όρεξη αλλο τίποτα 😂 όλο λέω τελος κ απο δω κ πέρα λίγος καιρός που έμεινε θα προσέξω, κ όλο κ υποκυπτω σε βλακειουλες!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...