Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 151
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Ελενίτσα στην καισαρική μπορείς να μείνεις ξανά έγκυος μετά απο 6 μήνες,έτσι;

Αφροδιτούλα ευχαριστώ πολύ!!!:woohoo: Όντως μέσα στην βιασύνη μου να γράψω ξέχασα την ερώτηση της Φανούλας :blush: Το τικεράκι είναι για το σκυλάκι μας ;)

Δημοσίευση

νελλυ μου με το καλο και το δευτερο πωπωπω σας χθες μου φαινεται που τρεχαμε να δουμε που γεννησες να εχεις μια ομορφη εγκυμοσυνη και να προσεχεις

παντως καταλαβα πως η ζωη σας πια ειναι πολυ πιο ομορφη εχετε την αννουλα και ειστε μακρυα απο οτι σας πληγωσε παλια ευχομαι να συμπληρωθει η ευτυχια σας με τον ερχομο και του δευτερου μωρου σας

Δημοσίευση

Nελλυ μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!Αυτο ειναι μεγαλη ευλογια!Με το καλο να δεχτεις και το 2ο παιδακι σου!!!Ευχομαι οτι καλυτερο για σενα και την οικογενεια σου!!!Να στε παντα καλα κι αγαπημενοι!!!!Φιλακια!!

Δημοσίευση

Αναστασάκι μου σ'ευχαριστώ πολύ!Πράγματι εδώ είναι πολύ καλύτερα...Κάνουμε οτι θέλουμε εμείς για την ζωή μας χωρίς να λογοδοτούμε σε κανέναν...Επιπλέον έχουμε την ησυχία μας :blink:

Κωνασταντίνα μου ευχαριστώ για τις ευχούλες σου!!!Εύχομαι σύντομα και εσύ να αποκτήσεις το νινάκι που τόσο επιθυμείς :kiss:

Ελενίτσα αλήθεια,γιατι κάνεις καισαρική;

Δημοσίευση

Hope μου συγχαρητήρια!!!:laugh: :laugh: Με ένα γερό μωράκι σου εύχομαι!!! Ελπίζω να έχεις βοήθεια από μαμα/πεθερά γιατί θα είναι λιγάκι δύσκολα στην αρχή. Εμείς που είμαστε μόνοι μας, ούτε που το σκεφτόμαστε ακόμα.:)

Δημοσίευση

MamaToBe δεν έχουμε βοήθεια...Η μαμά και η πεθερά βρίσκονται χιλιόμετρα μακριά.;) Βέβαια είμαι κοντά στην γιαγιά μου που είναι 62 ετών αλλά δεν θέλω να την κουράζω :unsure:

Ελενίτσα αν έχεις πρόβλημα υγείας δεν το συζητάμε :)

Δημοσίευση

Νελλυ Συγχαρητηρια για την νεα σου εγκυμοσυνη :):):)

Με το καλο να δεχτειτε και το νεο μελος της οικογενειας...... ενα αγορακι ειναι οτι πρεπει;) αλλα πρωτα απόλα να ειναι γερο.

Καλη συνεχεια & ξεκουραση....

Δημοσίευση

ΝΕΛΛΥ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!:cheer:ΧΑΡΙΚΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ!!!!! ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.ΠΩΣ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΗ?ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΞΑΝΑΜΗΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟ ΛΕΩ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΗ. :(ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ.:S ΤΙ ΝΑ ΠΩ?ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!;)

Δημοσίευση

koritsakia euxaristw para poli...ax kollise kai to pliktrologio k grafw me pliktrologio o8onis:angry:

athena sigoura den einai eukolo na exeis dio mwrakia apolita eksartimena apo esena,eidika otan den exeis k voi8ia.auta ta ''eisai treli'' pou lene stis manoules oloi oi ''exypnoi''den mou aresoun ka8olou!eite anaferontai stin ilikiaki diafora twn paidiwn eite ston ari8mo. :angry: stin teliki ti tous noiazei ? diladi prepei oloi mas swnei kai kala na exoume apo dio paidia pou 8a exoun 2-4 xronia diafora?? :angry: ante...ksefiga pali! :P

Δημοσίευση

Ιφιγένεια το προσπαθούμε και αυτό :unsure: Εγώ περισσότερο γιατι είμαι περισσότερες ώρες στο σπίτι,ο Στέλιος λιγότερο γιατι έχει μπλέξει με την δουλειά.Αλλά εντάξει δεν αγχώνομαι ;) Θα τα καταφέρουμε!

Αθηνά :laugh: :laugh: :laugh: :kiss: Σ'ευχαριστώ!!!

Δημοσίευση

Αχ! Βρε Νέλλυ όποτε βλέπω την Παναγία των Παρισίων που έχεις βάλει ,τι μου θυμίζεις..:)

Τον περασμένο Νοέμβριο ήμασταν με τον άνδρα μου στο Παρίσι γαμήλιο ταξίδι....:) Περάσαμε καταπληκτικά!!:laugh:

Να'σαι καλά κορίτσι μου!!! Μου φτιάχνεις την διάθεση (από εχθές έχω κάτι ζαλάδες..:blink: άστα!!!)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ίσως εντάσσονται σε κάποιο σύνδρομο, ίσως όχι. Αν απευθυνθείτε σε έναν γενετιστή, θα σας καθοδηγήσει. Εμάς μας βοήθησε πολύ ο παιδοΩΡΛ, ο οποίος μας σύστησε μια σειρά από γονιδιακές εξετάσεις (κυρίως για μετάλλαξη στην περιοχή κονεξίνη), αιματολογικές και ανοσολογικές (για να φανεί αν είχα εκτεθεί ασυμπτωματικα σε κάποιον ιό στην εγκυμοσύνη),  και οφθαλμολογικές (υπάρχουν κάποια σύνδρομα που περιλαμβάνουν βαρηκοΐα και προβλήματα όρασης). Αυτός μας έβαλε σε μια σειρά. Θα δεις ότι τα περισσότερα θα λυθούν απλά. Αν τελικά επιβεβαιωθεί η βαρηκοΐα, στείλε μου για ο,τι πληροφορία χρειάζεσαι σε σχέση με ακουστικά, λογοθεραπείες κτλ. Όλα να πάνε τέλεια!
    • Καλή αρχή στο κοριτσάκι σου! Σημασία έχει ότι της αρεσει τα υπόλοιπα θα τα βρείτε! Κλαίω με την αθώα της σκέψη μωρέ, γλυκούλα μου 🥹🥹🥹🩷🩷🩷 Ναι, ο άντρας μου το ήθελε πάρα πολύ ένα κοριτσάκι ακόμα. Το ίδιο και εγώ να σου πω την αλήθεια. Εννοείται μετά από όσα έχουμε περάσει λέγαμε απλά να πάει καλά μέχρι τέλους αλλά μας έκανε τη χάρη δεύτερη φορά και μας ξαναήρθε κόρη και πετάμε στα σύννεφα. Έχουμε και τόση προίκα στα ροζ, μην πάει χαμένη 😋 Θέλω και εγώ να πιστεύω ότι με 19 μήνες διάφορα μόνο, θα γίνουν φίλες, θα παίζουν μαζί θα μεγαλώνουν μαζί και εγώ θα τις καμαρώνω και θα τις χαίρομαι 🥹🥹🩷🩷 Έχω κοιλίτσα ναι, είχα πετάξει και στην Λυδία από νωρίς, ενώ δεν είχα παραπάνω κιλά. Μάλιστα τότε ήμουν γυμνασμενη φουλ, και με καταλάβαιναν όλοι στη δουλειά γιατί ξαφνικά είχα μια μυτερή κοιλίτσα, από εκεί που είχα κοιλιακούς. Και είμαι και ψηλή, δεν ξέρω γιατί δείχνω τόσο γρήγορα την εγκυμοσύνη. Αλλά προσωπικά το χαίρομαι, μου αρέσει να φαίνεται η κοιλίτσα, θεωρώ ότι είναι μια πολύ γλυκιά και όμορφη εικόνα 🫄🫄 Πιστεύω θα στρώσει η περίοδος σου σιγά σιγά.. Ίσως ναι, επηρεάζει και ο θηλασμός, οι ορμόνες είναι άνω κάτω!!
    • Εγώ λέω να τους πάρετε κορίτσια μου στην τελική για αυτό είναι γιατροί σας κ τόσο καιρό τους πληρώνετε για μια τέτοια στιγμή … στην τελική μην κάνουμε ταρζανιές κ λέμε δεν είναι τίποτα κ υπάρχει κάποιο θέμα …  μπορεί Μαρία να σου πει ότι δεν είναι κάτι κ εφόσον αύριο έχεις το ντοπλερ να σου πει το βλέπεις αύριο .. ένα τηλέφωνο δεν σου κοστίζει τίποτα !!
    • @ΜαρίαΔημήτρηςκαι γω εχω τσιμπιες κατι ωρες και νιωθω δυσφορια γενικως στην περιοχη χαμηλα και πισω. Οποτε αν μαθεις περι τινος προκειται πες μου και εμενα γιατι μια ανησυχια την εχω. Καλα αποτελεσματα αυριο στο doppler σας και το κυριοτερο ευχομαι να δειτε και τη φατσουλιτσα της❤️❤️
    • Ναι κορίτσι μου για τον Σταυρακ... διάβασα πάρα πολύ καλά σχόλια και για τον Σαραφ.. Να είσαι καλά!!!! Καλή επιτυχία και σε εσένα!!!🙏
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...