Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σε ολες τις κοπελες!!!!Ειμαι καινουρια και προβληματισμενη!!!

Ειμαι 25 χρονων και πριν 2 μηνες παντρευτηκα και ξεκινησα και τις προσπαθειες για να κανω ενα παιδακι!Αν και εχουμε επαφες ανα 2 με 3 μερες εδω και 2 μηνες δεν γινεται τιποτα!Θεωρουσα οτι ηταν πολυ απλο να μεινεις εγκυος ακουγοντας απο αλλους οτι επιαναν αμεσως!Αγχονομαι παρα πολυ το μυαλο μου παει στα χειροτερα οτι εχω καποιο προβλημα οτι δεν θα μπορεσω να κανω παιδι!Δεν ξερω τι φταιει!!!ΦΟΒΑΜΑΙ!!!:(

Δημοσίευση

deep καλωσηρθες στη παρεα μας.εγω ειμαι η μαρια και 29 χρονων και προσπαθω για μωρακι 2 χρονια,μην αγχωνεσαι απο τωρα ειναι πολυ νωρις και στον γιατρο να πας θα σου πει να αρχισετε τις εξετασεις μετα απο 1 χρονο προσπαθειων,οποτε χαλαρωσε και απολαυσε τον αντρουλη σου μιας και ειστε ακομα νεοπαντροι.και θα δεις σε λιγο καιρο θα μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Καλως μας ηρθες στη παρεα. Πρεπει να ξερεις οτι το διαστηαμ που προσπαθεις ειναι παρα πολυ μικρο , πολυ λιγες ειναι οι περιπτωσεις που μενουν εγκυος σε τοσο μικρο διαστημα .συνηθως μετα απο ενα χρονο μενουν εγκυος και αν σου πω αν μετα απο ενα χρονο επαφων συχνων δεν εχει μεινει τοτε μονο σας λενε και οι γιατροι αν γινει ορμονικος ελεγχος .Εισια πολυ μικρη ακοαμ για αν σκεφτεις οτι υαρχει καποιο θεμα , βεβαια αν θελεις μπορεις αν πας στο γυναικολογο σου και να σου πει ακριβως τις γονιμες ημερες αλλα δνε βρισκω το λογο του πανικου .Θα δεις θα στο που και άλλες κοπελες εδω μεσα να προσπαθουν και δυο και τρια και 5 χρονιακαι ομως δνε το βαζουν κατω . Πανω απο όλα παζει ρολο η ψυχολογια αυτη ειναι που κατα πασα πιθανοτητα σε μπλοκαρει .χαλαρωσε και ζησε τον ερωτα με τον αντρα σου και όλα α ερθουν αο μονα του

Δημοσίευση

Κοριτσια ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον!!!Απλα μερικα πραγματα φαινονται τοσο ευκολα....και τελικα!!!Το ξερω οτι εινα νωρις αλλα το μυαλο μου γιατι πηγαινει συνεχεια στο κακο????

Δημοσίευση

kalispera kai kalosirthes!!!

min agxonesai katholou einai para polu mikro to diastima pou prospatheite..to agxos einai vasikos paragontas giati empodizei tin oorixia..sto site tou mammy tha vreis polu endiaferonta arthra pou exigoun tis sunepeies tou agxous stin silipsi!exe kai sto nou sou oti den exoume sigoura kathe mina oorixia ka den einai apoluto oti tha einai sta mesa tou kyklou..to pan einai na xalaroseis....na apolauseis tis agkalies me ton andra sou kai oso ginetai na min skeftesai arnitika!:):huh:

tha deis pou tha meineis amesos giati eisai polu mikroula!!!

kalo tha einai efoson thelete paidaki na pareis ta filicine einai fuliko oxi akindino pamthino kai voithaei polu kai stin silipsi alla kai meta pou tha meineis...sumvoulepsou ton giatro sou!

oti xreiasteis stin diathesi sou!:) :) :)

filia polla!!!

maria!:)

Δημοσίευση

Καλέ, ελάχιστο καιρό προσπαθείτε!!! Κι εμείς δύο μήνες προσπαθούμε, είναι πολύ λίγος ο καιρός. Στο χρόνο πάνω αρχίζουμε να το ψάχνουμε!!! Απλά μην αγχώνεσαι, είναι ό,τι χειρότερο!:kiss:

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ .

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ ! ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ 1 ΧΡΟΝΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ.

ΕΙΣΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΙΚΡΗ ,ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ! ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΓΑΛΤΟ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ , ΑΦΗΣΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΛΙΓΟ , ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΝΓΧΟΣ ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΤΗΝ ΖΩΗ !:kiss:

Δημοσίευση

marilou mou einai fuliko oxi ta poulane sta farmakeia..exei to polu 2 euro kai voithoun polu stin silipsi alla kai meta ego ta pairno akoma kai eimai 16 evdomadon...rota kai ton giatro sou...alla einai teleios afova kai akindyna kai isa isa kanoun polu kalo kai argotera kai sto moraki gia diafores anomalies..ego ta xekinisa molis arxisa tis prospatheies gia moraki..o giatros mou me sumvoulepse...

filia:) :) :)

Δημοσίευση

κουκλα μου γιατι να αγχωνεσε και να βασανιζεις το μυαλουδακι σου με τετοιες σκεψεις???? ειναι κριμα κανεις οτι χειροτερο φορτωνεις τον οργανισμο σου αγχος και ειναι πολυ νωρις και πολυ μικρο το διαστημα των προσπαθειων σας

καλως ηρθες στο μαμυ και με το καλο και χαλαρα με ενα μπεμπακι

Δημοσίευση

Κοριτσια πραγματικα με βοηθατε πολυ με αυτα που λετε!!!Οντως το αγχος ειναι οτι χειροτερο!!!ελπιζω να ερθει η ωρα θα πω ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ αλλα η απαισιοδοξια μου αγκιζει τα ορια της τρελα!!!!Ο αντρας μου με κοροϊδευει λεγοντας μου ολα αυτα που μου λετε κι εσεις εδω αλλα....εγω...εκει....ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ!!!Ελπιζω και παρακαλω το Θεο ολα να πανε καλα και οχι μονο για μενα αλλα για ολες τις γυναικες στο κοσμο ειναι πολυ βαρβαρη αυτη η αναμονη!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
    • @annie! Η εξωσωματική μας έφθειρε πολύ νομίζω.. ενώ τώρα που έχουν λίγο πολύ μπει όλα σε μια σειρά πιστεύω πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα.. Από τη στιγμή που έχει φύγει από το μυαλό μου το θέμα μωρό θα πάνε καλά τα πράγματα. Πλέον κάθε επαφή θα είναι για ευχαρίστηση και μόνο.. Τα μωράκια είναι εκεί στη Fivi και μας περιμένουν όποτε μας το επιτρέψει ο γιατρός.. Υπάρχουν ευκαιρίες, αν δώσει ο Θεός καλώς, αν δεν δώσει πάλι έχει καλώς..!  Ο Θεός μου τον έστειλε τον άντρα μου, δώρο δικό του είναι, οπότε μαζί ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι της συζυγίας, μαζί θα το τελειώσουμε.!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...