Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσια μου, καλημερα...εσεις που ειστε μανουλες εμπειροτερες κ παλιοτερες απο μενα θελω την γνωμη σας....

Ο μπεμπουλης μου ειναι 3,5 μηνων τωρα,γενικως ειναι ήσυχο μωρο κ κοιμαται πολυ καλα την νυχτα. Οσο μεγαλωνει ομως, μου κανει κατι ολο κ πιο συχνα,το απογευμα μετα τις 8 περιπου κ πριν κοιμηθει για βραδυ αρχιζει κ γκρινιαζει κ κλαιει πολυ εντονα.Για να καταλαβετε, τωρα πια σχεδον καθε βραδυ δεν κοιμαται χωρις να κλαψει...κ μονο αν τον εχω αγκαλια και κανουμε βολτες σταματα...

Δεν ξερω τι να υποθεσω,εγω το αντιλαμβανομαι ως κλαμα νυστας αφου τα ματια του κλεινουν,δοκιμασα κ ντεπον αλλα δεν ειδα καμια διαφορα,ουτε κ με το μπανιο..

Δεν το λεω σαν παραπονο,ξερω καλα οτι πολλα μωρακια γκρινιαζουν πολυ περισσοτερο,απλως με απασχολει γιατι να το κανει ολο κ πιο συχνα...Στον παιδιατρο θα το πω αυτην την εβδομαδα που εχουμε το εμβολιο

Δημοσίευση

Δοκιμασες να του δωσεις πιπιλα?

εγω δεν την παιρνω αγκαλια γιατι αν μαθει ετσι τοτε καηκαμε!!!!

ετσι οπως ειναι ξαπλωμενη της τραγουδαω, της χαιδευω την πλατουλα, της δινω αγκαλια ενα χνουδωτο βιβλιαρακι....

μηπως κρυωνει ή ζεσταινεται? μηπως πειναει και θελει πχ αλλα 10ml για να κοιμηθει?

για δες ...

Δημοσίευση

Καλημέρα και απο 'μένα. Και εμένα όταν ήταν στην ηλικία σας κατα τις 9 το βράδυ την έπιανε το κλάμμα. Ίσως τους βγαίνει η κούραση της ημέρας και νυστάζουν ή έχουν κολικούς και πονάνε. Μην ανησυχείς δεν θα κρατήσει πολύ. Παρ' το αγκαλίτσα, νανούρισέ το και μη φοβάσαι δεν θα καλομάθει. Είναι πολύ μικρούλη σε έχει ανάγκη.

Δημοσίευση

Κ εμενα μου το κανει αυτο μερικες φορες κ εχω προσεξει οτι ειναι απο την κοιλιτσα του. Μηπως εχει καιρο νακανει κακα του κ οταν γκρινιαζει κανει πορδουλες? Η μηπως εχει ωρες να κοιμηθει κ γκρινιαζει γιατι νυσταζει πολυ?

Δημοσίευση

Εγω εχω εναν αγορακι 4,5 μηνων και εμενα μου κανει το ιδιο 8 παρα 10 το βραδυ αρχιζει η γκρινια κανουμε μπανιο, φαι και νανι...το κανει επειδη θελει να κοιμηθει!!!Και τωρα εχει αρχισει και το κανει και το πρωι οταν θελει να κοιμηθει παλι.Ενω μεχρι 3 μηνων κοιμοταν χωρις γκρινια...δεν πειραζει ομως αν γκρινιαζει μονο οταν θελει να κοιμηθει..ειναι ησυχο μωρακι....και ο δικος μου μπεμπης μονο τοτε γκρινιαζει.

Δημοσίευση

anthi..να σου ζήσει, τα δοντάκια του τα εχεις κοιτάξει μήπως προετοιμάζονται και ειναι ανήσυχος?

εμενα καποιες νύχτες μου το έκανε όταν ετοιμαζόταν δόντι το είχα πει στο γιατρό για τα δόντια κατι που δε παραδεχόταν μα δεν ήξερα τι άλλο να υποθέσω ήταν το μόνο που μου είχε απομείνει μέχρι και ντεπόν της έδεινα όπως και συ..με τα πολλά μου έδωσε μια αληφή η οποία μύριζε ούζο για να μου φύγει λέει απο το μυαλό..αλλά μετα απο λίγο ηρεμούσε..

δε τις έβαζα συνέχεια όταν έβλεπα οτι δε γινόταν άλλο, πιπίλα μουσική και νάνι

Ευχομαι περαστικά

Δημοσίευση

Συνήθως τα μωράκια κλαίνε πριν τον ύπνο, θέλουν να μας πουν: "μαμά βάλε με για ύπνο, νυστάζω, βοήθησέ με λίγο να κοιμηθώ!", όσο μεγαλώνουν όμως αυτό σταματά και κοιμούνται μόνα τους μετά το γαλατάκι!!! :)

Δημοσίευση

koριτσια σας ευχαριστω ολες σας για τις απαντησεις σας...θα δω τι αλλο μπορω να δοκιμασω!Το καταλαβαινω οτι νυσταζει κ θελει να κοιμηθει, αλλα ας ελπισω οτι θα το κοψει γρηγορα γιατι μολις βραδιαζει με πιανει αγχος νομιζω οτι εχει κατι..αλλα μαλλον ειναι της ηλικιας!

Δημοσίευση

barbie και εμενα το ιδιο κανει...μερικες φορες κλαιει τοσο που πνιγεται και του κοβεται η ανασα και γδερνεται ο λαιμος του και βραχνιαζει..

εμενα μου ειπε ο γιατροσ οτι ειναι τα ουλακια...εχει αρχισει και σαλια μηπωσ?

να πεις στο γιατρο να σου δωσει αλοιφη-τζελ να του βαζεις...

θα περασει κ αυτο....

Δημοσίευση

boymamma, ναι εχουν αρχισει τα ουλα του κ πριζονται τα ειδε ο παιδιατρος κ τα σαλακια ολο κ αυξανονται.Το σκεφτηκα μηπως ειναι απο αυτό αλλα γινεται να τον πιανουν καθε μερα την ιδια περιπου ώρα;Τι να πω θα ρωτησω τον παιδιατρο, να δω τι θαμου πει...Εσενα στο κανει την ιδια ωρα καθε μερα;Ποσω μηνων ειναι τωρα;

Δημοσίευση

kai ew to perasa auto panw katw tote ston 3-4 mhna .eixa dokimasei ta panta kai den ginotan tipota .kapoia stigmh h sinithise se enan tropo pou xrisimopiousa pio polu h tou efige kai koimotan xoris klama. phsteuw oti einai mia fash pou pernane aytos tous mhnes pou katalabenoun oti uparxoun kiala pragmata ektos ths mamas kai anastatonotne .den kserw ....

emena tora einai se alh fash panw katw h idia .mhn anisixeis omos mwrakia einai kai tha xalasoun poles fores to programma upnou tous ,to oti einai hrema den paei na pei oti den tha griniaksoun pote h oti kati pou kanane san neogenita den tha to xalasoun mta .megalonoun kai ginonte polu periploka .

Δημοσίευση

και μενα ετσι εκανε...απο την αρχη μεχρι και πριν λιγες μερες,και τωρα ειναι 11 μηνων:blink: πριν τον υπνο επρεπε να τον παιρνω αγκαλια και να κοβω βολτες.Στο μεταξυ αγκαλια ειμασταν συνεχεια,ολη μερα,αφου μας λενε "τα ερωτευμενα" στο σοι.αλλα αυτη η αγκαλια για νανουρισμα τελικα αποδειχτηκε πολυ κουραστικη και τωρα που ειμαι εγκυος δεν κανει να τον σηκωνω τοση ωρα...ισως επρεπε να τον ειχα μαθει να νανουριζεται ξαπλα νωριτερα.Τωρα τον εμαθε ο μπαμπας του να κοιμαται ξαπλα,και εχω ηρεμησει.Ισως σιγα σιγα να το μαθεις να νανουριζεται ξαπλα στο κρεβατακι του ή και μαζι στο δικο σας κρεβατι και τον πας μετα στην κουνια του (αυτο κανουμε τωρα).Μπορει να στρωσει και μονο του,και αυτο ειναι πιθανο.

Δημοσίευση

Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 13 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΛΑΨΕΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.

ΟΜΩΣ...

ΓΙΑΤΙ ΔΙΝΕΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ???????????????

ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ DEPON ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΣΤΟ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙ 1-2-3 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ ΜΕΤΑ.

ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ.

Δημοσίευση

Κοριτσια μου, σας ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις κ τις γνωμες σας...Τελικα αφου διαβασα αυτες τις μερες οσα μου γραφετε καταλαβα οτι τα περισσοτερα μωρακια κανουν τετοια κολπακια...Και ομολογω οτι αρχισε να μου φευγει το αγχος μου,γιατι δεν σας κρυβω οτι καθε βραδυ οταν πλησιαζε η ωρα του υπνου με επιανε αγχος κ ελεγα πως παλι θ΄αρχισει να τσιριζει.Τωρα και να το κανει νομιζω οτι θα το αντιμετωπισω σαν κατι πιο φυσιολογικο νομιζω....

Και να σας πω κ κατι ακομη; με επηρεασαν πολυ καποιες αλλες (οχι απ το μαμυ) που μου λεγαν να μην το μαθαινω αγκαλια κ μετα δεν θα κοβεται,μαλλον το παρακανα κ εγω...φιλια σε ολες!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...