Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσια μου σε ολες

οπως θα δειτε απο τα τικερακια βρισκομαι στην 33η εβδ και περιμενω 2 αγορακια.

αν και περασαμε παρα πολλα και αποφυγαμε πολλες φορες την προωρη γεννηση εχω ενα αγχος οσον αφορα το ποτε κι αν θα χρειαστει να μπουν τα μικρα μου στην θερμοκοιτιδα αν κι εφοσον δεν καταφερω να τα κρατησω μεχρι τις 10 σεπτεμβρη.

ο γιατρος μου μου ειπε οτι 18 σεπτεμβρη γενναμε αν στις 3 σεπτ ο βιοφυσικος ελεγχος δειξει οτι ολα ειναι καλα.

ξερει καμια τις προυποθεσεις για να μεινει καποιο μωρο θερμοκοιτιδα και ποσο;

ευχομαι τα μωρακια ολου του κοσμου να ειναι καλα

Δημοσίευση

marker ΚΑΤΑΡΧΗΝ Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΕΥΤΕΡΟΝ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΑ ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΑ ΣΤΟ ΒΑΡΟΣ ΔΗΛ ΚΑΤΟ ΑΠΟ ΔΥΟ ΚΙΛΑ Η ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΟΞΥΓΟΝΟ Η ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΟΝ ΕΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΕΠΙΠΛΟΚΗ ΣΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ.

Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ 34 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝΕ 1810ΓΡ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΑ ΓΙΑ ΟΚΤΩ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΑ ΚΑΘΟΝΤΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΑΚΙ.

ΠΑΝΤΩΣ ΕΣΥ ΜΗΝ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΗΡΕΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.:)

Δημοσίευση

να σου ζησει η μικρουλα σου

ευχαριστω πολυ να σαι καλα

απο βαρος δεν μπορω να πω ειναι καλα μεχρι στιγμης ο ενας ηταν πριν 1 εβδ 1920 και ο αλλος 1800 οποτε εχουν ξεπερασει τα 2 κιλα

αλλα ξερω γω φοβαμαι μην γεννηθουν νωριτερα.

Δημοσίευση

συμφωνω με την ritadri32. θερομκοιτιδα μπαινουν συνυθως τα προωρα τα ελλειποβαρη και εκεινα που εχουν καποιο προβλημα υγειας ο χρονος που μενου εκει ειναι αναλογα με το τι αντιμετωπιζει το καθε μωρακι εμενα γεννηθηκε 1250 στην 31η εβδομαδα και εμεινε μεσα ενα μηνα μεχρι να παρει βαρος ευτυχως δεν παρουσιασε τιποτα παθολογικο και το οξυγονο το βγαλανε στις 4 μερες

να μην αγχωνεσαι κουκλα μου με αυτα καταφερες και ξεπερασες δυσκολιες οποτε ολα θα σου πανε τελεια

Δημοσίευση

σε ευχαριστω πολυ κι εσενα μπεμπουλη

οντως εσεις εισασταν πολυ μικρουλιδες

να ειναι παντα καλα ο μικρος σου , υγειης κι ευτυχισμενος

ευχομαι πραγματικα να πανε ολα καλα σε ολες τις μελουσες μαμαδες

αυτον τον βιοφυσικο ελεγχο τον εχει κανει καμια σας;

Δημοσίευση

marker ημουν και εγω μια κοπελα που κινδυνευε να γεννηση προωρα και επειδη το εψαχνα παρα πολυ σου λεω οτι τα μωρακια καταρχην εχουν αναπτυχθει πληρως στην εβδομαδα που εισαι και ειναι οπως και να εχει βιωσιμα!Το προβλημα ειναι το βαρος και κυριως τα πνευμονια τους που δεν εχουν αναπτυχθει πληρως,Αυτο θα γινει μεχρι την 36 εβδομαδα.Απο εκει και περα δεν εχεις προβλημα!Ακομα και τωρα να γεννησης θα μεινουν πολυ λιγες μερες στην θερμοκοιτιδα οποτε μην ανησυχεις.Μια συμβουλη μοονο θα σου δωσω.Να εισαι ξαπλωμενη.Αυτο βοηθαει παρα πολυ!Εγω υστερα απο 3 μηνες ξαπλα εφτασα αισιως στην 37 εβδομαδα!εσυ ποιο προβλημα εχεις και κινδυνευεις με προωρο?Εκτος του οτι ειναι δυδιμα?

Δημοσίευση

ευχαριστω για τις απαντησεις σας κοριτσια

κολλησε εχθες ο υπολογ και δεν προλαβα να δω τις αλλες απαντησεις

βασικα πλην του οτι ειχα κυριως στο πρωτο τριμηνο πολλα προβληματα και σχεδον απο την αρχη του τριτου ειχα συσπασεις , πιο πολυ εχει φοβηθει ο γιατρος και μου λεει ξαπλα συνεχεια , το οποιο δεν το κανω γιατι δεν μπορω πραγματικα. φανταστειται οταν ειμαι ξαπλα εχω πιο πολλες συσπσεις.

απο τον τελευταιο υπερηχο ειναι ολα καλα , αλλα δεν ξερω με ψιλοεχουν πιασει φοβιες

οχι αν ζησουν , πιο πολυ μην χρειαστει να μεινουν στην θερμοκοιτιδα και ειναι μονα τους

Δημοσίευση

εβελιν μου , εμενα μου ειπε οτι τα κιλα των παιδιων δεν παιζουν ρολο οσο αφορα τα διδυμα αλλα να εχεις μπει στο μηνα σου.

πριν 1 εβδομαδα δηλ 32η ηταν 1920 ο ενας και 1750 ο αλλος με επιφυλαξη γιατι δεν μπορουσε να τον μετρησει καλα.

τωρα ξερω εγω κι εγω για τα κιλακια ηξερα αλλα μου το αλλαξε ο δικος μου.

σε πια βδομαδα γεννησες εσυ;

Δημοσίευση

γέννησα την 37η εβδομάδα.μην ανησυχεις ολα θα πανε καλά.δε θα χρειαστουν θερμοκοιτίδα,μεχρι το σεπτεμβρ. θα φτασουν τα 2 κιλά.εκανες ενεσεις για τα πνευμονια σε περιπτωση που γεννουσες προωρα?

Δημοσίευση

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ.ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑ.ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΔΕΥΕΙΣ.

Δημοσίευση

δεν ξερω βρε κοριτσια με εχει πιασει ενα αγχος οτι θα γεννησω νωριτερα

οχι ενεσουλες για τα πνευμονια δεν εκανα μου ειπε οτι δεν χρειαζεται.

αρα λογικα ειναι καλα τα μικρα

την αλλα πεμπτη παμε για τον βιοφυσικο και θα δουμε εκει μου ειπε πως θα συνεχισουμε για τον τοκετο.

μακαρι να περασει γρηγορα ο καιρος , μια μια τις μετραω , δεν περανε οι ριμαδες οι μερες

και δεν ξερω

δεν κουνιουνται με πιανει τρελλα

κουνιουνται παλι λεω θα γεννησω νωριτερα

εχω γινει υστερικια πια - ουτε εγω δεν με αντεχω φανταστειται τον αντρουλη μου

Δημοσίευση

καλησπερα marker.μην αγχωνεσαι μια χαρα θα γεννηθουν τα διδυμακια σου και δεν θα χρειαστει να μπουν πουθενα.και εγω γεννησα μολις εκλεισα την 35 εβδομαδα.ειμασταν 2335kg.μολις γεννηθηκε εκλαψε αμεσως και δεν χρειαστηκε ουτε οξυγονο.τιποτα.ολα θα πανε καλα μην ανυσηχεις.

Δημοσίευση

αχ ρε marker μου θυμιζεις πραγματικα εμενα.Ειχα ακριβως τις ιδιες ανησυχιες!Τοκολυτικα παιρνεις?Και εγω συσπασεις συνεχεια ειχα.Καλο ειναι ναν δεν θες να ξαπλωνεις να εισαι καθισμενη.

Δημοσίευση

μακαρι bebisnik να μην χρειαστουν τιποτε , πραγματικα μακαρι

karim μου ναι περνω 2 φορες την ημερα τα γνωστα γιουτοπαρ

αν και οι συσπασεις εχουν σταματησει. σπανια να εχω καμια δυο πλεον.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Έτσι είναι το σώμα μας περνάει από διάφορα σίγουρα και μια είναι το ένα μια το άλλο. Πάντως τα τζιν άρχισαν και μένα να με σφίγγουν 😄  Ουφφ ναι..πάντα σε αυτόν τον υπέρηχο ήταν η απογοήτευση 😥 ανυπομονώ από τη μια κι απ' την άλλη τρέμω! 
    • Χριστός ανέστη κορίτσια μου..!!! Καλημέρα..!!! Και καλή εβδομάδα..!!! Εγώ Πάσχα στο χωριό, οικογενειακά, αλλά μου βγήκε ξινό από την πεθερά μου και δεν το περίμενα. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με την ίδια, ίσα ίσα υπάρχει αμοιβαία αγάπη, αλλά κάποια πράγματα ρε παιδιά χτυπάνε άσχημα.. ειδικά όταν ξέρεις ότι υπάρχει μια σχέση καλή σαν μάνας-κόρης.. και όχι σαν πεθεράς-νύφης.  Το θέμα είναι ότι ο άντρας μου έχει μια αδελφή 34 χρονών ανύπαντρη και μέχρι πρότινος ξέραμε και χωρίς σχέση. Είναι δασκάλα οπότε τόσα χρόνια πηγαινοέρχεται από θάλασσα σε ξηρά. Φέτος λοιπόν κατάφερε και την έφεραν στον τόπο της. Αλλά..... ενώ θα μπορούσε να μείνει στο πατρικό και να μην ψάχνεται να βρει σπίτι να νοικιάσει επειδή δεν παίζει μία, εκείνη και καλά άρχισε να μένει σε σπίτια φιλενάδων της που ήταν ελεύθερες σαν την ίδια, και είχε τη βάση της στο πατρικό. Τώρα όμως τα ζύγια άλλαξαν.. Ξαφνικά στο πατρικό δεν πατάει και μένει κάπου το οποίο είναι μυστικό... εμείς δεν κάνει να το μάθουμε.. εγώ δηλαδή δεν κάνει να το μάθω... ο άντρας μου σίγουρα το ξέρει γιατί του το είπε η μαμάκα του.. εγώ όμως η ξένη γιατί να ξέρω.  Και εχθές το πρωί που λέτε, πίνοντας καφεδάκι με την πεθερά της λέω.. το κορίτσι μας που μένει;; Ήρθε εχθές στην Ανάσταση, καθήσαμε μέχρι το τέλος στην εκκλησία, φάγαμε μετά μαγειρίτσα.. τέσσερις η ώρα που σηκώθηκε και πήγε και δεν έμεινε να κοιμηθεί εδώ στο σπίτι;; Γνωρίζοντας εγώ ότι δεν έχει κάποιο δικό της μόνιμο χόρο... και τι μου λέει ρε κορίτσια.. Τι ρώτησες;; Λέω όχι δεν τη ρώτησα, δεν έτυχε, εσένα ρωτάω.. και τι γυρίζει και μου λέει... η Μαρία (θα πω ένα τυχαίο όνομα) μου έχει απαγορεύσει να μιλάω για εκείνη.  Σοβαρά τώρα;;; Δηλαδή εγώ τι είμαι;; Ξένη είμαι;; Που σαν αδερφή μου την ελόγιζα από την αρχή που γνώρισα τον άντρα μου.. δηλαδή ξέρετε όλοι ότι σηζεί με γκόμενο και εγώ δεν θα πρέπει να το ξέρω.. από μένα το κρατάς κρυφό, που σου λέω τα πάντα;; & γυρίζει μετά το μεσημέρι ο πεθερός μου στο τραπέζι και πάνω στο μουχαμπέτι λέει, άντε και του χρόνου να ρθουν και τα άλλα τα συμπεθέρια, έχουμε καρέκλες και κοιτάει την κόρη του.. δηλαδή εμείς τι τρώμε κουτόχορτο;; & το λέω στον άντρα μου, η μάνα σου έτσι κι έτσι μου είπε και τι μου λέει ρε κορίτσια.. εεε εντάξει τώρα κι εσύ, τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια.. μεγάλη κοπέλα είναι ότι θέλει ας κάνει.. ναι ρε αγόρι μου δεν είπε κανένας το αντίθετο... άλλα γιατί τόση μυστικοπάθεια από μένα, από τη στιγμή που όλοι εσείς το ξέρετε.. άρα εγώ δεν ανήκω σε αυτή την οικογένεια.. δεν είμαι μέλος αυτής της οικογένειας.. μια ξένη είμαι απλά..  εσείς την οικογένεια σας και εγώ τι δική μου. Κορίτσια μου χάλασε όοοολη τη μέρα.. μαχαίρι λες και μου έχωσε στην καρδιά.. σαν να με κορόιδευαν μπροστά στα μούτρα μου ένιωθα... τόσο πολύ.. άκου εκεί δεν θέλει να μιλάω για εκείνη.. δηλαδή τι θα έλεγες τόσο μωρέ που δεν θα έπρεπε να ξέρει το παιδί σου.. γιατί για παιδί ντε με λογίζει κι εμένα και καλά.. αλλά απ' ότι φαίνεται όχι.!
    • Λογικό είναι αγάπη μου, αλλάζουν τα συμπτώματα όσο περνάνε οι βδομάδες. Εμενα το στήθος είχε συνηθίσει κ ήμουν πολύ καλύτερα κ από προχθές το αισθάνομαι λες κ γέμισε γάλα… Πρήστηκε κι άλλο κ είναι πιο σκληρό. Θα το δεις με το καλό το φασολάκι σας την Παρασκευή κ πλέον νομίζω θα ηρεμήσεις λίγο. Αυτό δεν είναι το πρώτο σκαλοπάτι σου;;
    • Καλημέρα, Αληθώς!! Τα γλυκούλια, στο χωριό έχουν άπλα να παίξουν χαχα!! Κι εμείς σήμερα 2ος γύρος θα πάμε χωριό πάλι. Τώρα είμαι στην 8η. Νιώθω ένα βάρος κάπως χαμηλά αλλά όχι αυτούς τους ελαφριους πόνους περιόδου. Αντιθέτως το στήθος μου είναι πολύ βαρύ και πονάει Κ με φαγουριζει! Και η ναυτία έφτιαξε κάπως δλδ άμα μυρίσω κάτι θα μου ρθει αλλά όχι όλη μέρα. 
    • Καλημέρα αγαπημένη μου, χρόνια πολλά!! Χριστός Ανέστη!! Εγώ έφαγα σα να μην υπάρχει αύριο🤣🤣🤣 Ακόμα χωριό είμαστε.. Από αύριο διατροφή🤣🤣🤣  Πως περάσατε;; Εμενα τα μικρά έχουν ξεσαλώσει εδώ στο χωριό να δω πως θα τα πάρουμε… Θύμισε μου τώρα σε ποια εβδομάδα είσαι; Κ γω πλέον δεν έχω τραβήγματα. Μόνο αν κουραστώ που έχω πονάκια.. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...