Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Σημερα εχοντας διαβασει τα θεμα 2-3 κοριτσιων απο δω μεσα (3 μερες πριν το τελος, μαμα για λιγο, τη βοηθεια σας για την απωλεια μου) εχω συγκλονιστει οσο δεν λεγεται και εχω ταρακουνηθει ακομα περισσοτερο...

σκεφτομαι τι εχουνε περασει αυτα τα κοριτσια και μετα σκεφτομαι εμενα πρωτα πρωτα και μετα και τις υπολοιπες εδω μεσα που ανοιγουμε θεματα για να παραπονεθουμε που μας "παιδευουν" τα παιδια μας :huh::huh::huh:

Υποσχομαι λοιπον, πρωτη εγω, την επομενη φορα που θα θελησω να πω κατι ή να ζητησω τη γνωμη των συνφορουμιτισσων μου να μη δωσω δραματικο / εμφατικο τιτλο, απλα να θεσω το θεμα μου.

και δε θα σταματησω ουτε μια στιγμη να σκεφτομαι τι δυναμη πρεπει να εχουν αυτα τα κοριτσια :(:(:(

και πως το προβλημα τους μ εκανε να δω καθαρα τη δικια μου τη ζωη! :blush::blush::blush:

Δημοσίευση

Συμφωνω με αρκετα απ οσα λες.

Ετσι ειναι...υπαρχουν πολυ δυσκολες καταστασεις γυρω μας...και πιστευω πολυ καλως υπαρχει και αυτο εδω το φορουμ για να συζηταμε τα πραγματα που μας απασχολουν, απο τα πιο σημαντικα έως τα πιο ασημαντα!!!;)

Δημοσίευση

κοριτσι μου θα συμφωνησω κι εγω με αυτα που λες

αλλα πλεον εχω αρχησει και αποφευγω να διαβαζω τετοια θεματα μονο και μονο απο τον τιτλο γιατι επηρεαζομαι , δεν ξερω τι να απαντησω γιατι η πικρα ειναι μεγαλη των κοριτσιων και σιγουρα ενα λυπαμαι ειναι λιγο

απο την αγονια μου

να ειναι καλα τα παιδια μου δεν κοιμαμαι το βραδυ

Δημοσίευση

ΣΙΓΟΥΡΑ! ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ! ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ(ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ) ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ "ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ" ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ Η ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΩ! ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ "ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ". Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΒΑΣΗ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! Η ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΟΛΛΕΣ ΜΑΣ. ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΗΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Η ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΘΕΤΩ ΑΠΛΑ ΤΟ "ΠΡΟΒΛΗΜΑ" ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΓΑΛΩΠΟΙΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

Δημοσίευση

Ναι καλη μου καντινου... αυτο ζηταω... να σκεφτομαστε 2 φορες πριν γυρισουμε να πουμε "ουφ δεν αντεχω αλλο γιατι δεν κοιμαμαι τα βραδια"

σιγουρα ειναι προβλημα, αλλα ας εχουμε καπου στο πισω μερος του μυαλου μας οτι υπαρχουν και αλλοι με μεγαλυτερα προβληματα απο μας!

(αυτοι που ειναι καλυτερα απο μας δε τους σκεφτομαστε γιατι γινομαστε μπαρουτι!!!!! :) )

και δεν το λεω μονο γιατι διαβασα αυτα... τα λεω και απο δικια μου πειρα. Οταν η μαμα μου επι 2 χρονια ηταν κλινιρης και χρειαζοταν καροτσακι, τοτε καταλαβα τι τραβανε οι ανθρωποι με κινητικα προβληματα. Οταν η μαμα μου πεθανε 1 βδομαδα μετα τη γεννηση της κορης μου και ενιωσα ξαφνικα ΟΛΟΜΟΝΑΧΗ τοτε καταλαβα οτι τοσο καιρο την θεωρουσα δεδομενη και δεν της ελεγα αρκετα συχνα ποσο πολυ την αγαπω και την χρειαζομαι... βλεπεις αν δεν πεσει στο κεφαλι σου συνηθως δεν "παιρνει μπρος το ρημαδι" ....

Δημοσίευση

συμφωνω και εγω υπαρχουν τοσα μα τοσα προβληματα που ολα τα απλα φανταζουν απλα λεπτομεριες παντως το μονο που ξερω οταν ανοιγω ενα θεμα ειναι η αγωνια μου για το μωρο μου και οχι για το αν με αφησε να κοιμηθω η οχι(προσωπικα παντα )

τα κοριτσια αυτα μας ''ξυπνησαν'' απο κατι που εχουμε δεδομενο μας εδωσαν να καταλαβουμε ποσο τυχερες ειμαστε που εχουμε τα παιδια μας και ποσο πολυτιμες ειναι οι στιγμες μας μαζι τους

Δημοσίευση

Κ ΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΣΧΕΔΟΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΟΒΕΡΟ

ΧΑΜΟ ΤΟ ΧΑΜΟ ΤΗΣ ΞΑΔΕΡΦΗΣ Κ ΒΑΠΤΙΣΤΗΡΑΣ ΤΟΥ 12 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΠΗ,

ΕΚΕΙ ΛΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΕ ΜΟΥ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ Ν ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ.ΣΟΚ

ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ..

ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ

ΖΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΒΙΩΝΕΙΣ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΛΑ Κ ΚΑΚΑ,ΚΑΠΟΥ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ

ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ

ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ Κ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΖΕΙΣ

ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ.ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΜΙΚΡΟ Η ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΑΛΟΓΑ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΦΙΜΩΣΩ ΚΑΜΙΑ

ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ,ΑΠΩΛΕΙΑ Η ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ

ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΕΧΕΙ.ΟΧΙ Η ΚΑΘΕΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙ....

ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΙΤΛΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ..ΕΓΩ ΔΙΑΒΑΖΩ

ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ Κ ΕΠΙΛΕΓΩ....

  • Απαντήσεις

    • Εγώ κορίτσια με το γιατρό θα παίξω ξύλο στο τέλος! 🤣 Χώρια που με τρομοκράτησε τζάμπα τώρα που πήγα, ότι το μωρό μπορεί να έχει τυλιχθεί με τον ομφάλιο.. τελικά καμία σχέση.. η γυναικολόγος μου που το είδε μετά μου είπε καμία σχέση.. εντάξει δεν είχα τρελές απαιτήσεις από τον υπέρηχο του νοσοκομείο αλλά όχι να μου λέει τέτοια να με τρομάζει.  Έχει φαγωθεί ότι υπάρχει περίπτωση να παρουσιάσω προεκλαμψία και σώνει και ντε τώρα κοιτάω την πίεση κάθε μέρα γιατί αν ανέβει απότομα θα με πάει για καισαρική χωρίς δεύτερη σκέψη.  Εντωμεταξύ η πίεση μου μια χαρά είναι.. μόνο όταν πηγαίνω στο νοσοκομείο ανεβάζω πίεση... τυχαίο;; Δεν ξέρω..
    • Σε ευχαριστώ πάρα πολυ για την συμβουλή! ❤️ ευχομαι και σε εσενα τα καλυτερα!
    • Νομίζω πως τόσο νωρίς καμία κοπέλα δεν είχε συμπτώματα..μετά ξεκινάνε τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης (αν έχεις). Τωρα από τη στιγμή που έχεις ελεύθερες επαφές πάντα μπορεί να μείνεις έγκυος, και στο εύχομαι!  Αν τώρα περιμενεις αυτες τις μερες περίοδο, και συνήθως έχεις και τόσο έντονα συμπτώματα κ αυτή τη φορά δεν έχεις, ίσως να είναι η τυχερή, ποιος ξέρει!! Βεβαια αποτι είδα τώρα, πριν 1 εβδομάδα λες ότι είχες ωορρηξία άρα δεν είναι απλά νωρίς για συμπτώματα, καλά καλά μπορεί να μην έχει γίνει καν εμφύτευση! Περίμενε μέχρι τη μέρα που είναι να σου έρθει περίοδος, και αν εχεις καθυστέρηση κάνε τεστ!
    • Εντωμεταξύ του λέω είδατε γιατρέ δε με πιστεύατε ότι θα έρθω στο ραντεβού αλλά σας διέψευσα..μου λέει όχι δεν πίστευα εσένα, τον τράχηλο δεν πίστευα 😂 Τώρα πέρα από την πλάκα, εγώ ένιωθα ότι θα φτάσω μέχρι σήμερα, αλλά μέχρι τις 14 δε νιώθω ότι θα φτάσω..δηλαδή θα είναι θαύμα μου φαίνεται αν φτάσω..αλλά οκ, θα δούμε!  
    • Καλησπέρα κορίτσια! Μόλις γύρισα από το γιατρό. 3065γρ το μωρό! Τώρα δε ξαναπάω γιατρό, μου είπε αν δε γεννήσω μέχρι την άλλη Τετάρτη θα κλείσουμε για το Σάββατο που θέλω να πάω(στις 14 δηλαδή).  Αυτός βέβαια μέτρησε πότε είναι το άλλο Σάββατο, και μου λέει σε 10 μέρες; Δεν παίζει να φτάσεις. Αλλά από την άλλη μου λέει ούτε μέχρι εδώ πίστευα ότι θα φτάσεις, οπότε ποιος ξέρει; Τώρα που το θυμήθηκα, μου είπε ότι έχει ανοίξει κάτω απλά ακόμα δε χωράει το κεφάλι να βγει. Κάπως έτσι μου το είπε δε θυμάμαι καλά. Ο Κώστας αγχώνεται τον ρώταγε αν έχει 5 μέρες έστω ακόμα να προλάβει το σπίτι 😂  Οπότε αναμένουμε.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...