Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ας το σκεφτουμε δις την επομενη φορα ...


frapedia72

Recommended Posts

Σημερα εχοντας διαβασει τα θεμα 2-3 κοριτσιων απο δω μεσα (3 μερες πριν το τελος, μαμα για λιγο, τη βοηθεια σας για την απωλεια μου) εχω συγκλονιστει οσο δεν λεγεται και εχω ταρακουνηθει ακομα περισσοτερο...

σκεφτομαι τι εχουνε περασει αυτα τα κοριτσια και μετα σκεφτομαι εμενα πρωτα πρωτα και μετα και τις υπολοιπες εδω μεσα που ανοιγουμε θεματα για να παραπονεθουμε που μας "παιδευουν" τα παιδια μας :huh::huh::huh:

Υποσχομαι λοιπον, πρωτη εγω, την επομενη φορα που θα θελησω να πω κατι ή να ζητησω τη γνωμη των συνφορουμιτισσων μου να μη δωσω δραματικο / εμφατικο τιτλο, απλα να θεσω το θεμα μου.

και δε θα σταματησω ουτε μια στιγμη να σκεφτομαι τι δυναμη πρεπει να εχουν αυτα τα κοριτσια :(:(:(

και πως το προβλημα τους μ εκανε να δω καθαρα τη δικια μου τη ζωη! :blush::blush::blush:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμφωνω με αρκετα απ οσα λες.

Ετσι ειναι...υπαρχουν πολυ δυσκολες καταστασεις γυρω μας...και πιστευω πολυ καλως υπαρχει και αυτο εδω το φορουμ για να συζηταμε τα πραγματα που μας απασχολουν, απο τα πιο σημαντικα έως τα πιο ασημαντα!!!;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσι μου θα συμφωνησω κι εγω με αυτα που λες

αλλα πλεον εχω αρχησει και αποφευγω να διαβαζω τετοια θεματα μονο και μονο απο τον τιτλο γιατι επηρεαζομαι , δεν ξερω τι να απαντησω γιατι η πικρα ειναι μεγαλη των κοριτσιων και σιγουρα ενα λυπαμαι ειναι λιγο

απο την αγονια μου

να ειναι καλα τα παιδια μου δεν κοιμαμαι το βραδυ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΙΓΟΥΡΑ! ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ! ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ(ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ) ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ "ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ" ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ Η ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΩ! ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ "ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ". Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΒΑΣΗ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! Η ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΟΛΛΕΣ ΜΑΣ. ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΗΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Η ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΘΕΤΩ ΑΠΛΑ ΤΟ "ΠΡΟΒΛΗΜΑ" ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΓΑΛΩΠΟΙΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ναι καλη μου καντινου... αυτο ζηταω... να σκεφτομαστε 2 φορες πριν γυρισουμε να πουμε "ουφ δεν αντεχω αλλο γιατι δεν κοιμαμαι τα βραδια"

σιγουρα ειναι προβλημα, αλλα ας εχουμε καπου στο πισω μερος του μυαλου μας οτι υπαρχουν και αλλοι με μεγαλυτερα προβληματα απο μας!

(αυτοι που ειναι καλυτερα απο μας δε τους σκεφτομαστε γιατι γινομαστε μπαρουτι!!!!! :) )

και δεν το λεω μονο γιατι διαβασα αυτα... τα λεω και απο δικια μου πειρα. Οταν η μαμα μου επι 2 χρονια ηταν κλινιρης και χρειαζοταν καροτσακι, τοτε καταλαβα τι τραβανε οι ανθρωποι με κινητικα προβληματα. Οταν η μαμα μου πεθανε 1 βδομαδα μετα τη γεννηση της κορης μου και ενιωσα ξαφνικα ΟΛΟΜΟΝΑΧΗ τοτε καταλαβα οτι τοσο καιρο την θεωρουσα δεδομενη και δεν της ελεγα αρκετα συχνα ποσο πολυ την αγαπω και την χρειαζομαι... βλεπεις αν δεν πεσει στο κεφαλι σου συνηθως δεν "παιρνει μπρος το ρημαδι" ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

συμφωνω και εγω υπαρχουν τοσα μα τοσα προβληματα που ολα τα απλα φανταζουν απλα λεπτομεριες παντως το μονο που ξερω οταν ανοιγω ενα θεμα ειναι η αγωνια μου για το μωρο μου και οχι για το αν με αφησε να κοιμηθω η οχι(προσωπικα παντα )

τα κοριτσια αυτα μας ''ξυπνησαν'' απο κατι που εχουμε δεδομενο μας εδωσαν να καταλαβουμε ποσο τυχερες ειμαστε που εχουμε τα παιδια μας και ποσο πολυτιμες ειναι οι στιγμες μας μαζι τους

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κ ΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΣΧΕΔΟΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΟΒΕΡΟ

ΧΑΜΟ ΤΟ ΧΑΜΟ ΤΗΣ ΞΑΔΕΡΦΗΣ Κ ΒΑΠΤΙΣΤΗΡΑΣ ΤΟΥ 12 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΠΗ,

ΕΚΕΙ ΛΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΕ ΜΟΥ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ Ν ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ.ΣΟΚ

ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ..

ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ

ΖΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΒΙΩΝΕΙΣ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΛΑ Κ ΚΑΚΑ,ΚΑΠΟΥ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ

ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ

ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ Κ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΖΕΙΣ

ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ.ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΜΙΚΡΟ Η ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΑΛΟΓΑ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΦΙΜΩΣΩ ΚΑΜΙΑ

ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ,ΑΠΩΛΕΙΑ Η ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ

ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΕΧΕΙ.ΟΧΙ Η ΚΑΘΕΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙ....

ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΙΤΛΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ..ΕΓΩ ΔΙΑΒΑΖΩ

ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ Κ ΕΠΙΛΕΓΩ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

×
×
  • Προσθήκη...