Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 59
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Φιλενάδες μου σάς ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!! Με έχετε συγκινήσει πάρα πολύ, γιατί νιώθω πως είναι ευχές μέσα απο την καρδιά σας!!

Σας ευχαριστώ πολύ και εύχομαι για όλες μας τα καλύτερα!! Υγεία και καλή τύχη!!!!!

Δημοσίευση

Συγχαρητηρια κοπελα μου!!Τι ομορφο θα ειναι να χτυπουν δυο καρδουλες μεσα στη κοιλιτσα σου!!Με το καλο και οχι αγχος!!!Απολαυσε το κραταει πολυ λιγο αυτη η γλυκια αναμονη!!!Φιλακια!!

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΙΤΕΡ ΠΑΝ!ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΥΧΟΜΑΙ...ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ ΔΙΔΥΜΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΟΥ ΜΙΣΟ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟ ΣΤΗ ΖΩΗ...

Δημοσίευση

Πίτερ Πανάκο, το κάνατε το θαυματάκι σας.....

Να χεις μια εξαιρετική εγκυμοσύνη! Και έναν τέλειο τοκετό!

Και με το καλό να πάρετε τα υγιή και τυχερά παιδάκια σας στο σπίτι!

Μπορεί να χες σκεφτεί ότι υπάρχει πιθανότητα διδύμων, αλλά όταν το επιβεβαιώνεις, πράγματι σου ρχεται ενας "ντουβρουτζάς" αλλά θα τα καταφέρεις!!!!!!!

Συγχαρητήρια! Είναι ώρα να ουρλιάξεις από χαράαααααααααααααααααα

Δημοσίευση

piterpan sygxarhthria!!! Me to kalo na gemisei h agkalia sou me tis psixoules aytes!!

Egw molis xthes ematha oti eimai egguos akoma eimai sastismenh de to exw syneidhtopoihsei xixixi.. otan les ipsili xwriaki dhladh poso?? egw me 3 meres kathysterisi kai stathero kiklo h xwriaki vgike 4.900 monades kai kati exw psiliastei ki egw gia didymakia...

Δημοσίευση

aggelina78 έγραψε:

piterpan sygxarhthria!!! Me to kalo na gemisei h agkalia sou me tis psixoules aytes!!

Egw molis xthes ematha oti eimai egguos akoma eimai sastismenh de to exw syneidhtopoihsei xixixi.. otan les ipsili xwriaki dhladh poso?? egw me 3 meres kathysterisi kai stathero kiklo h xwriaki vgike 4.900 monades kai kati exw psiliastei ki egw gia didymakia...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ AGGELINA ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ!!!!!!!!!ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ ΑΡΚΕΤΑ...ΟΙ ΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΕΣ ΣΑΣ ΑΝΤΑΜΟΙΦΘΗΚΑΝ!ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ...

Δημοσίευση

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ πολύ!!!!!!

Αγγελίνα μου εγώ έκανα χοριακή την ημέρα που περίμενα περίοδο (έκανα εξωσωματική) και είχα 174 μονάδες. Εκεί μού είπε ο γιατρούλης ότι πιθανότατα είναι δίδυμα. Δύο ημέρες μετά ξαναέκανα χοριακή (δηλ. δεύτερη ημέρα καθυστέρησης) και είχα 378 μονάδες. Υψηλή μού φαίνεται η χοριακή σου, αλλά δεν ξέρω να σου πω κάτι..

Σού εύχομαι ό,τι και να είναι, να είναι γερό και δυνατό!!!(ή γερά και δυνατά!)

Πολλά φιλάκια σε όλες σας! Σας ευχαριστώ πολύ και ανταποδίδω τις ευχές σας!!!

Δημοσίευση

se eyxaristw mardio.. kai se sen eyxomai syntoma...!! kapoia stigmh tha sy vei to thaumataki!!!

Piterpan ti na sou pw.. toso vgike h xvriaki kai malista h gaitros mou mou eipe oti einai para ma para poli kali h timi.. tha thn epanalavw thn paraskeyh.. ante na doume.. an esi mou les me 378 diduma egw me 4.900 ti exw?!? 5dima?? xixixixix

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Σκάλες σκάλες σήμερα όσο μπορείς . Ανέβα κατέβα..  Με το καλό θα περιμένουμε νέα σου 🫶🥰
    • Ε αφού λέει η nipt κορίτσι έτσι θα είναι. Ο λώρος πάει πολύ συχνά ανάμεσα στα πόδια. Αυτό αν γυρίσει τον υπέρηχο ο γιατρός σε άλλη λειτουργία που φαίνονται οι ροές αίματος, μπορεί να δει εύκολα αν είναι ο λώρος ή όχι 😅 Μου το έκανε εμένα χθες αυτό. Γιατί του λέω σίγουρα είναι αγόρι γιατρέ ή θα μας βγει κορίτσι μετά; Και είδαμε τη ροή που τελειώνει ο εμφύλιος λώρος και που είναι το τσουτσουνακι του 😅 Κοίταξε να δεις εγώ Ιασώ έκανα και το πρώτο. Με βόλευε και από θέμα απόστασης εμένα γιατί είναι 10' από το σπίτι μου, οπότε και ο άντρας μου δεν έκανε πολύ ώρα να έρθει να με δει. Τώρα οι τιμές πάνω κάτω ιδέες είναι σε όλα τα μαιευτήρια. Πεντακάθαρο και όλο το προσωπικό πολύ ευγενικό. Το μόνο αρνητικό ήταν ότι δεν είχαν αρκετό προσωπικό. Οι μαίες έτρεχαν κυριολεκτικά από δω και από κει και ενώ ζήτησα 2 φορές να έρθει σύμβουλος θηλασμού (και ήρθε δε λέω) δεν κάθισε πάνω από 5' και πολύ λέω. Γενικώς δεν είχα την υποστήριξη και την καθοδήγηση που χρειαζομουν στον θηλασμό, παρόλο που το διαφημίζουν πολύ. Και όχι ότι δεν ήθελαν οι κοπέλες απλά είχαν πολύ δουλειά! Τώρα εντάξει είμαι πιο έμπειρη, έχω και δικιά μου μαία πλέον, οπότε πάλι εκεί θα πάω.  Γενικά συνήθως ακολουθείς τον γιατρό 😅 Ο δικός σου τι επιλογές έχει;
    • Πραγματικά πολύ ωραία διαδικασία!!  Να ρωτήσω όσες έχετε και εμπειρία, γενικά τι νούμερο φορμακια πιστεύετε θα βολεψουν για τον πρώτο μήνα, το 56 είναι οκ ή μικρότερο; Λέω σε πρώτη φαση να πάω για τον 1 μήνα κάποια και κάποια για 2-3 μήνες. 
    • @Rena92 ναι τη Δήμητρα ειχα κ γω. Αρχικα μίλησα με τ γιατρό γτ ειχα ήδη 2 καισαρικες. Κ σε κάποιο επόμενο ραντεβού εκλεισα ραντεβού κ με τη Δήμητρα στο ιατρείο του μια ωρα περιπου πριν τ ραντεβού με το γιατρό. Να ξερεις ο παπουτσής θα σ παρει πληρη ιστορικό ήδη απο τ τηλέφωνο και τ πρώτο ραντεβού κραταει πανω απο ωρα. Τ 1ο ραντεβού με τη Δήμητρα ειναι δωρεάν. Για μενα άξιζε η όλη προσπάθεια. Το δίδυμο καταπληκτικό. Η καισαρικη μ άκρως φιλική. Έφυγα απο τ κλινική πριν καν κλείσω 2ο 24ωρο απο τ τοκετο αν κ χειρουργείο.
    • Αντε κορίτσι μου με το καλό να πάρεις το μωράκι σου αγκαλιά να έχεις μια εύκολη γέννα θα περιμένουμε τα νέα σας μόλις μπορέσεις 💕
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...