Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 682
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Νανούκα έγραψε:

Άσχετο...

Σαβροπιγκουίνε...

Όταν λες βημάτακια... να αρχίσει να περπατάει ή να τον κρατάμε και να κάνει βηματάκια;

sorry nanouka tora to eida,opos eipe k i cesilia ,na arxisei na kanei bimata mono toy to paidi..

Δημοσίευση

Καλημέρα!

Χαρίζω άρκετά κοριτσίστικα ρουχαλάκια ζιπουνάκια φορμάκια κοντομάνικα και μακρυμάνικα για μωράκια απο 0-5 μηνών. Όποια κοπέλα ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει με πμ γιατί θα φύγω σε διακοπές την Παρασκευή.

Φιλια

Δημοσίευση

ΟΠΟΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ...ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΒΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΛΙΝΑ ΕΞΩ! ;)

ΣΙΕΝΝΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟ ΑΝ ΤΟ ΘΕΣ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ... :)

ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΡΟΥΧΑ ΣΙΓΟΥΡΑ! ;)

Δημοσίευση

εγω δεν θελω μπιμπερο,ακομα τουλαχιστον αλλα....βρε ρουμπελιτσα τι ομορφο που ειναι το μελινακι σου?????????ειδες τελικα που το καλο πραγμα αργει να γινει?????????να ειναι παντα γερο κι ευτυχισμενο!!!

συγνωμη για την "σφηνα" στο θεμα,αλλα μου βγηκε!!! φιλιααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

κοριτσούδες,εχω κουπόνια libero.Οποια θέλει!Επίσης κάτι μακρυμάνικα φορμάκια για νεογέννητο,ισα που τα βάλαμε στο νοσοκομείο,συν κατι γαντάκια,σκουφάκια αφόρετα.

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

  • Απαντήσεις

    • Ναι και εγώ αυτής της άποψης είμαι.. προσπάθησα να της μειώσω 1 γεύμα γάλακτος αλλά δεν κοιμόταν με τίποτα και έκλαιγε συνεχόμενα το μωρό οπότε είπα θα πάω βάση του μωρού.   Ο παιδίατρος σκέψου μου είπε 3 γεύματα γάλα και 3 στερεές και αν τρώει καλά τότε πάμε στα 2. Υπερβολή θεωρώ! 
    • @Eirinistz θα πας με τις ανάγκες του παιδιού. Οσο ζηταει γαλα θα προσφερεις. Σταδιακα θα μειωσει μονη της την ποσότητα κ θα αρχίσει να τ κοβει. Η θα αλλάξεις την ωρα τ γεύματος. Αναλογα τι ωρα σου κοιμαται. Αν σ κοιμαται 9.30 10 πχ θα δινεις γαλα κ τ φρούτο μετα στις 11 11.30. Σιγα σιγα μεγαλώνοντας αλλάξει κ προγραμμα ύπνου. Θα γίνουν πιο στανταρ κ τ γεύματα τους. Αφου ομως τ μωρακι σ θελει γαλα για να νανουριστει γτ να τ παιδεψεις?
    • @ΜαρίαΔημήτρης και εμένα η μικρούλα μου άργησε να κάνει γύρω γύρω και όταν την βάζω να κάθεται πέφτει μια δεξιά μια αριστερά και μια προς τα πίσω. Έβλεπα αλλά μωράκια που 6 μηνών καθόντουσαν κανονικά αλλά τελικά το κάθε παιδί είναι διαφορετικό.   Ο παιδίατρος μου είπε ότι μέχρι το 9ο κάθονται τελείως μόνα τους οπότε έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας. 
    • Σε άλλα νέα, η γκρίνια είναι ασταμάτητη.. μόνο στην βόλτα με το αμάξι δεν κλαίει, το απολαμβάνει! Χαζεύει από το παράθυρο. Μου φαίνεται θα την έχω στους δρόμους όλη μέρα😂  Αααα με την αλλαγή της ώρας έχουμε περάσει δύσκολα. Κοιμάται στις 7 το απόγευμα(αντί 8 που κοιμόταν πριν) και στις 5 το πρωί ξυπνάει με φωνές και όρεξη για παιχνίδι😫 ούτε όταν ήταν νεογέννητο τέτοια αϋπνία κορίτσια😅
    • Καλησπέρα κορίτσια. Εμάς μας άρχισε από τον 5ο τις στέρεες και ήδη τρώει 3 γεύματα. Πρωί φρούτα, μήλο μπανάνα αχλάδι και δαμάσκηνο της έχω δοκιμάσει και σήμερα την έβαλα πρώτη φορά αβοκάντο και εγώ😄 πήγε πολύ καλά η αλήθεια.    Το μεσημέρι της δίνω την σούπα της, μοσχάρι ή κοτόπουλο και λαχανικά και το απόγευμα της δίνω βρώμη ή κρέμα δημητριακών. Κάναμε και εισαγωγή 3 μέρες στον τραχανά. Τρώει πολύ καλά θεωρώ, από το μπολ θα φάει παραπάνω από το μισό και έχει τύχει να το φάει και όλο.    Έχω όμως μια απορία σχετικά με το γάλα. Ενώ θα φάει τα γεύματα της από τις στέρεες, θέλει απευθείας γάλα για να κοιμηθεί. Πχ πίνει γάλα στις 7 το πρωί , στις 9.30 περίπου θα της δώσω την κρέμα και στις 10 κλαίει για γάλα γιατί θέλει να κοιμηθεί. Αυτό συμβαίνει σε όλα τα γεύματα. Ο γιατρός μου είχε πει ότι θα πρέπει να μειώσουμε γάλα εφόσον τρώει αρκετά από τις στέρεες όμως το μωρό το ζητάει το γάλα της και δεν ξέρω πως να της το κόψω 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...