Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΥΜΕ Η ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.ΟΣΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ FOTOS .ΚΑΙ ΓΙΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΙΚΟΣ.ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

• Απαντήσεις 682
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

καλησπερα!! προς το παρον δεν εχω κατι να χαρισω η να ζητησω!!

αλλα στο μελλον θα χαρω πολυ να συμμετασχω και εγω σ'αυτην την υπεροχη προταση που κανεις!!

μπραβο πολυ καλη ιδεα!!!! φιλια πολλαααααα!!

Δημοσίευση

ΧΑΡΙΖΩ ΠΑΡΚΟ,ΧΡΩΜΑ ΓΑΛΑΖΙΟ-ΜΠΛΕ Κ ΛΙΓΟ ΚΟΚΚΙΝΟ,ΕΙΝΑΙ ΜΙΑΣ ΦΙΛΗΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΑΛΛΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ.ΤΟ ΕΧΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ,ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ!ΦΙΛΙΑ

Δημοσίευση

μμμ εξυπνο αυτο εδω...!

ε λοιπον χαριζω και εγω κατι!!! ολοκαινουριο κρεβατακι μωρου!πραγματικα καινουριο ομως.

το εστησα κ το ξεστησα! ειναι χρωμματος ζαχαρι και κανει και για αγορι κ για κοριτσι!

καλη ποιοτητα,ασφαλες και χαριτωμενο.

παει πακετο με κουνουπιερα και ασορτι σεντονια και παντα.

ααα επισης μια μπλε τσαντα και κατι ρουχαλακια!! αυτα! το αφεντικο τρελαθηκε δε πουλαει χαριζει!χαχαχαχιχιχιχι

Δημοσίευση

σε ευχαριστω πολυ πολυ!!!

ειπαμε αρχιζουμε απο την αρχη! θα ηθελα να τα χαρει αλλο μωρακι αυτα που του πηρα του μικρου!εγω δεν εχω την δυναμη να τα ξαναδω μπροστα μου!δεν ειναι οτι μας περισσευουν γενικως τα χρηματα αλλα οταν αποφασισω για αλλο θελω να ειναι ολα απο την αρχη,τωρα αυτα ας τα παρει αλλο νινακι να το χαρει να το λιωσει!!!

θεωρω πολυ εξυπνη ιδεα αυτου του ποστ διοτι οοοοολοι κατι εχουμε που μας περισσςευει και κατι που μας λειπει!

Δημοσίευση

ΜΑΜΑ ΧΗΝΑ ΘΑΘΕΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ.ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ.ΜΗΝ ΑΝΧΩΘΕΙΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙΣ ΜΑΝΟΥΛΑ....

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ ΡΟΥΧΑΚΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ 1-1,5 ΧΡΟΝΩΝ.ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ .ΜΟΥ ΤΑ ΧΑΡΙΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΑΛΛΑ Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ 3 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΑΣ ΤΑ ΧΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΝΙΝΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΑΝ ΤΩΡΑ

Δημοσίευση

αντρουλα σε ευχαριστω παρα πολυ...!

λοιπον κοριτσια...μιλησα με μια πολυπολυπολυ γλυκια κοπελα!

λες ο μιχαλης να βλεπει τι γινετε εδω κατω?!αχ μακαρι γιατι ειμαι σιγουρη οτι τον κανω περιφανο τον κουκλο μου

Δημοσίευση

χαριζεται ολοσωμη φορμα εξοδου χρωματος ροζ γ ηλικια νεογγεννητο εως 5 περιπου μηνών αφόρετη ,με παπουτσακια που κουμπώνουν,η μικρη μου δεν τη φορεσε καθολου διοτι την ειχα δει μεγαλη κ την κρατησα για φετος το χειμώνα ,τελικα της την δοκιμασα πριν απο λιγο (το εσκασα το παιδι ) κ της ειναι καπρι.....σημειωση εχω αφαιρεσει το κορδονι που ειχε στην κουκουλα διοτι το θεωρησα επικυνδινο...θα βαλω κ φωτο σε λιγο...

Δημοσίευση

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΥ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΔΕΙΞΕ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΚΕΙ ΠΑΣ ΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ....ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΙΑ Η΄ΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟΡΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΚΤΛ ΜΕ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ Η΄Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ.ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ?ΜΕΝΩ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΩ ΣΕ ΚΟΥΤΙΑ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΜΠΟΥΦΑΝ ΚΤΛ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΠΑΩ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΕς ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΑΔΩΣΩ ΓΙΑΤΙ ΜΑΖΕΨΑ 5-6 ΚΟΥΤΕΣ

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Ναι ετσι γράφει το κουτί αναλογίες συνήθως 3 κουταλιές Σιμιγδάλι 90ml Γάλα. Φρουτο βάλε κ στη βρωμη είναι ανοστο τελείως. 
    • Και με νεράκι μια χαρά γίνεται.  Βάλε κ μισό φρουτακι να πάρει γεύση.
    • Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...