Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΜΩΡΩΝ

Recommended Posts

Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 38 ΗΜΕΡΩΝ.ΤΗΝ ΘΗΛΑΖΩ.ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΚΑΝΕ ΚΑΚΑΚΙΑ 5-6 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ,ΧΑΜΟΣ...ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ 20 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΚΛΑΙΓΕ ΠΟΛΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΑ.ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ 3 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΕ.ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕ 2 ΜΕΡΕΣ,ΜΑΛΑΚΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ.Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ.ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ?ΚΑΙ ΔΙΝΩΚΑΙ ΧΑΜΟΜΗΛΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εφοσον θηλασεις αυτο ειναι φυσιολογικο ενω στο ξενο γαλα ειναι δυσκοιλιοτητα!! εχει να αλλαξει ακομα!!!!!!! εμενα στην αρχη δεν εκανε δυνοπαθουσε να κανει μια φορα στις 3 μερες μετα απο πολυ καιρο εκανε καθε μερα 1 φορα τωρα μας εχει ξεχεσει μετα συγχωρησεως αλλα υπαρχουν και στιγμες που δεν κανει και κανει την επομενη ετσι ειναι τα μωρακια αλλαζουν

πωπω 5-6 φορες την μερα ε??? ουτε στα ονειρα μας δεν το ειδαμε αυτο χιχι

ΜΠΟΥΜΠΙΤΣΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ... ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΦΟΡΑ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΕΡΧΥΛΗΣΕ 3 ΜΠΕΜΠΙΛΙΝΟ... ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΟΥΛΑΚΙΑ... ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!!!ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ!

Μπορώ να μιλάω ώρες επι του θέματος! εχει αλλάξει συχνοτητα και ποσότητα και τροπο παρασκευής πολλές φορές! στην αρχή έκανε 3 φορές την ημέρα και συνήθως όταν τον άλλαζα, εκτοξευόντουσαν προς πάσα κατεύθυνση, έχει λερώσει τοιχους αλλά και όποιον ήταν στην εμβέλεια του! μετά περάσαμε κι εμείς μια φάση που δεν έκανε επι 2-3 μέρες αλλά επειδη θηλάζει ο γιατρός είπε ότι δεν ειναι δυσκοιλιότητα αλλα συμβαίνει στα παιδάκια που θηλάζουν να μην ενεργηθουν και βδομαδα, όταν τον εβλεπα να στεναχωριεται έβαζα μπατονέτα με ελαιολαδο στον ποπουδάκο του και τον βοηθουσα, πάντα έπιανε αυτό επίσης του έκανα και μασαζάκι στην κοιλιτσα. Μετά απο αυτή τη φάση τα έκανε σε κάθε γεύμα, την ώρα που έτρωγε μάλιστα σφιγγόταν με δάγκωνε κιόλας. τώρα τα κάνει όρθιος, άλλη τρέλα! θέλει να τον κραταω ορθιο μέχρι να τελειώσει! μην στεναχωριεσαι φάση είναι και θα περάσει!

ΟΤΑΝ ΘΗΛΑΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΚΑΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΕΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ. ΤΟ ΜΗΤΡΙΚΟ ΓΑΛΑ ΑΝ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΡΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΟΜΟΙΩΣΕΙ ΟΛΛΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΒΑΛΛΕΙ.

Γεια κ απο μενα!Κ μενα ο μπεμπης μου ετσι εκανε,οταν ηταν πολυ μικρουλης μεχρι να γινει 20 περιπου ημερων τα κανε πολλες φορες την ημερα δεν τον προλαβαινα...μετα εκανε περιπου μια ή δυο φορες.Οταν, αρχισα το ξενο εκανε 4 με 5 ημ. να κανει κ για αρκετο καιρο ειχε δυσκοιλιοτητα.Να του δινεις χαμομηλι σκετο αλλα κ μεσα στο γαλα του.Θα στρωσει μονο του....

καντινου έγραψε:

ΟΤΑΝ ΘΗΛΑΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΚΑΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΕΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ. ΤΟ ΜΗΤΡΙΚΟ ΓΑΛΑ ΑΝ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΡΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΟΜΟΙΩΣΕΙ ΟΛΛΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΒΑΛΛΕΙ.

Αληθεια Ελενη ; Δεν το ηξερα αυτο...

Κι εγω ψιλοανησυχω που καμια φορα κανει μια φορα τη μερα...:P

ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟΤΕ ΑΝΥΣΗΧΟΥΜΕ. ΑΥΤΟ ΥΣΧΙΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΘΗΛΑΖΕΙ. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΤΑΝ ΠΙΝΕΙ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...