Μετάβαση σε περιεχόμενο

Σεπτέμβριος = Νέα Αρχή

Recommended Posts

Κορίτσια, ξέρω ότι είναι περίεργο να γράφω στο δικό σας φόρουμ μιάς και είμαι έγκυος όπως πολλές ήδη ξέρετε, αλλά σκέφτηκα το εξής: επειδή κι εγώ πέρασα από χίλιες φουρτούνες για να φτάσω σήμερα να είμαι έγκυος (σπερματεγχύσεις, εξωσωματικές, κλπ.) και οι κοπέλες σ'αυτό το site μου συμπαραστάθηκαν σαν να ήταν οικογένειά μου, θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να μαθαίνω τα νέα αυτών που (ξανα)ξεκινάνε τώρα προσπάθειες για να μέίνουν έγκυος. Σκέφτηκα λοιπόν να μαζευτείτε εδώ να μαθαίνουμε νέα σας και να σας συμπαραστεκόμαστε με όποιο τρόπο μπορούμε. Εγώ υπόσχομαι να είμαι παρούσα όπως μπορώ και να μοιράζομαι μαζί σας ό,τι εμπειρία έχω από το παρελθόν η οποία μπορεί να σας φανεί χρήσιμη. ΧΧΧ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ανδριανη μπραβο σου για τη πρωτοβουλια σου....πολυ ομορφο αυτο που κανεις....πως παει η εγκυμοσυνη;;;;;;πο πο πο σαν χθες μου φαινεται που μας ενημερωνες για τα καλα μαντατα και τωρα εισαι στο τεταρτο...αντε με το καλο!:)

Αντριανή μου, πολύ καλή η ιδέα σου! Σ' ευχαριστώ εκ μέρους όλων των αγωνιζομένων!!!

Θα τα λέμε εδώ πέρα!

Ζήτω ο Σεπτέμβριος!!! :woohoo:

ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!!!!ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΓΕΜΑΤΟ ΥΓΕΙΑ!!!!ΣΕ 4 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΕΙ!!!!ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!!!!!

Andriani poli oraia i idea sou!!

eimai k ego mia apo aftes pou ksekinao ton septemvrio!!!perimeno periodo(makari na min erthei) kai ksekinao!!!

an theleis steile mou se pm se poio kentro piges.

kapoia simvouli gia mas?

fantazomai i xara sou tha einai aperigrapti!!!

na sai kala kopela mou pou eisai konta mas!!eilikrina xreiazomaste ipostiriksi!!!

ti na sou efxitho?me to kalo na genniseis kai OTI allo epithimeis!!!

ΑΝΤΡΙΑΝΗ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Η ΙΔΕΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!

ΜΠΟΡΕΙ Κ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΚΩ Σ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ",ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΕΡΑΣΑ,ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΑΝ ΜΠΟΡΩ!!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ο ΣΕΠΤΕΒΡΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΡΧΗ!!! ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΞΩΣΟΜΑΤΙΚΗ, ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΚΤΩΜΒΡΙΟ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ!!!!!! ΦΙΛΙΑ!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΠΗΚΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΥΤΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ .ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΣΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ.ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΩΝ ΩΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΕΤΑΡΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ

Andriani είσαι πολύ καλή, και εγω θυμάμαι την αγωνία των αποτελεσμάτων της χοριακής σου, και τη χαρα που μας έδωσες.

Σου εύχομαι πάντα τα καλύτερα και ένα υγιέστατο μωράκι.

Αντε 19ος μήνας ο Σεπτέμβριος για μένα και εύχομαι τυχερός για όλες μας......τα φιλιά μου σε όλα τα κοριτσάκια.

bourique1983 έγραψε:

ανδριανη μπραβο σου για τη πρωτοβουλια σου....πολυ ομορφο αυτο που κανεις....πως παει η εγκυμοσυνη;;;;;;πο πο πο σαν χθες μου φαινεται που μας ενημερωνες για τα καλα μαντατα και τωρα εισαι στο τεταρτο...αντε με το καλο!:)

bourique μου, είδες πώς περνάει ο καιρός?? Και να σου πώ και το πιό τρελό: όλα αυτά που πέρασα -ενώ δεν τα ξεχνάω φυσικά (3 χρόνια είναι αυτά!)- μου φαίνονται ΠΟΛΥΥΥΥ μακρυά..τί σου είναι η ανθρώπινη αντοχή, έτσι? Και σε όλα τα κορίτσια που προσπαθούνε νομίζω ότι πρέπει να το περάσουμε αυτό το μήνυμα: εκεί που νομίζεις ότι δεν αντέχεις άλλη απογοήτευση, οι εσωτερικές σου άμυνες δουλεύουν αυτόματα και να'σαι πάλι δυνατή και έτοιμη! Σε φιλώ πολύ!

mk23 έγραψε:

ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!!!!ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΓΕΜΑΤΟ ΥΓΕΙΑ!!!!ΣΕ 4 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΕΙ!!!!ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!!!!!

Καλή μου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να μην την ξαναδείς για ΠΟΛΥ καιρό..κράτα μας ενήμερες, μακάρι να ξεκινήσει ο μήνας με ένα τέτοιο ύπέροχο νέο!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝΔΡΙΑΝΝΗ ΜΟΥ!!!!!

ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ????

ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ...Κ ΕΓΩ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑ,ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΣΧΕΔΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ!!!!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ,ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!!!!!!!!

ΜΑΓΔΟΥΛΑ έγραψε:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΠΗΚΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΥΤΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ .ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΣΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ.ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΩΝ ΩΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΕΤΑΡΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ

ΜΑΓΔΟΥΛΑ μου, καλή επιτυχία σήμερα, εύχομαι να έχουν πάει όλα όσο το δυνατόν καλύτερα και τη Τετάρτη-Πέμπτη να είναι μία τυχερή μέρα για σάς!

Nikol. έγραψε:

Andriani είσαι πολύ καλή, και εγω θυμάμαι την αγωνία των αποτελεσμάτων της χοριακής σου, και τη χαρα που μας έδωσες.

Σου εύχομαι πάντα τα καλύτερα και ένα υγιέστατο μωράκι.

Αντε 19ος μήνας ο Σεπτέμβριος για μένα και εύχομαι τυχερός για όλες μας......τα φιλιά μου σε όλα τα κοριτσάκια.

Nikol, μακάρι να έχουμε αγωνίες από όλα τα κορίτσια και μετά ΜΟΝΟ καλά νέα, αλλά κι έτσι να μην γίνει, εδώ είμαστε και θα το αντιμετωπίσουμε όλες μαζί. ΧΑΜΟΓΕΛΑΜΕ και ξεκινάμε δυνατά!

Αχ κοριτσάκια μου...τι αγωνία κι αυτή!

Κι εγώ την περιμένω 9-10 Σεπτεμβρίου και μετά εύχομαι να μην την δώ για 9 μήνες... θα κάνω κι εγώ την 1η μου εξωσωματική...

Σε όλες μας εύχομαι ό,τι επιθυμούμε, να 'ναι "ανοιχτοί" οι ουρανοί να μας ακούσει ο καλός θεούλης και να μας το δώσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα...

Συντρόφισσες ενωθείτε! Τι λέτε να βγούμε όλες μαζί το βράδυ του Σαββάτου, στις 21.00, στο μπαλκόνι μας και να προσευχηθούμε με όλη την δύναμη της ψυχής μας για τον εαυτό μας αλλά και για όλες τις κοπέλες του θέματος;

Αν συμφωνείται, ενημερώστε με...(αν και εγώ θα το κάνω έτσι κι αλλιώς)!

Φιλάκια φιλεναδίτσες μου!

Andriani μπράβο για τη πρωτοβουλία και ευχαριστούμε και τα υπόλοιπα κορίτσια που μας συμπαραστέκεστε και μας βοηθάτε.

Ελπίζω τωρα που φεύγει ο Κρόνος ;) όλα θα πάνε καλά , για όλες μας!!

:woohoo: ΖΗΤΩ Ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ!!:woohoo:

ανδριανη μου σε ευχαριστουμε πολυ για τη στηριξη και εσενα και τις υπολοιπες μανουλες,ειναι πολυ πολυτιμη η βοηθεια σας...

μακαρι απο δω και περα να ερθει σε ολες το θαυμα και να αδειασει σιγα σιγα το "προσπαθω εδω και αρκετο καιρο"!!!!!!

κοριτσια καλησπερα κ απο εμενα οντως ο σεπτεμβρης ειναι ενας πολυ καλος μηνας για να ξεκινησει μια προσπαθεια, κ εγω περυσι 2 σεπτεμβριου κατεβηκα αθηνα ηρθα στο γιατρο μου κ με την επομενη περιοδο ξεκινησα τη δευτερη κ πετυχημενη προσπαθεια, θα ηθελα κ εγω με τη σειρα μου να πω στα κοριτσια που προσπαθουν αν μπορω να βοηθησω σε κατι ειμαι ανοιχτη για ολες σας,;)

alkost έγραψε:

ανδριανη μου σε ευχαριστουμε πολυ για τη στηριξη και εσενα και τις υπολοιπες μανουλες,ειναι πολυ πολυτιμη η βοηθεια σας...

μακαρι απο δω και περα να ερθει σε ολες το θαυμα και να αδειασει σιγα σιγα το "προσπαθω εδω και αρκετο καιρο"!!!!!!

alkost μου, σε παρακολουθώ πολύ καιρό και είσαι από τις κοπέλες που από τη πρώτη στιγμή μου "αποτυπώθηκαν" στο μυαλό, χαίρομαι πολύ που σε ξαναακούω και ελπίζω αυτός ο Σεπτέμβριος (γενικά δηλαδή, αυτός ο χειμώνας) να είναι ο τυχερός σου. Θα χαρώ σα να συμβαίνει σε κολλητή μου!

Aδριανή μου αρχικα βλεποντας το ποστ σου τρομαξα..νομιζα πως κατι σου συνεβη..ευτυχως ολα καλα!!Μπραβο κοπελα θυμαμαι την αγωνια σου σαν χτες και εισαι ηδη τεσσαρων μηνων..πως περναει ο καιρος ε?για ποτε θα το κρατησεις αγκαλιτσα ουτε που θα το καταλαβεις..

Σε ευχαριστουμε για την πρωτοβουλια σου πολυ καλη ιδεα..

Κ γω οπως ξερετε μερικες ξεκινησα τον Ιουλιο με τις νταροντα αλλα σταματησαμε λογω κυστικων..πηρα ενα μηνα αντισυλληπτικα αδιατηθετησα 1-8-09 στις 29 μερες με ροη σαν να ημουν απο την 4η εως 8η μερα και χωρις καθολου πονο ΤΙ ΕΥΤΥΧΙΑ πρωτη φορα μου συνεβη να μην ποναω..πηγαμε ΜηΛο ΤΕΛΕΙΑ Η ΜΗΛΟΣ ΟΣΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ και μια μερα πριν φυγουμε στην 14 μερα κυκλου ξαναδιαθετησα :dry: με ροη απο 1η - 4η και παλι χωρις πονο..ο γιατρος μου ειπε δεν ειναι τιποτα λογω αντισυληπτικων κ ζεστη κ θαλασσα..

Τωρα ρε κοριτσια ποτε να περιμενω?

Ειμαι στην 30η μερα και στην 17η μερα αντιστοιχα το στηθος μου θα πρεπε να αρχισει να πρηζεται τιποτα ακομη..Θα κανονισω να παω στο γιατρο μου την επομενη βδομαδα και μολις αδιαθετησω θα παω στο κεντρο και απο τη επομενη περιοδο τον Οκτωβρη θα ξεκινησω και γω παλι..Και Ελπιζω Αυτη Τη Φορα Να Μην Μας Σταμτησει ΤΙΠΟΤΑ!!!!

Α και 3.10 θα γινουμε νονοι με τον αντρουλη μου..

Φιλακια

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΟΥΛΑ!ΣΕ ΧΑΣΑΜΕ!ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΡΩΤΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ ΓΥΡΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΩ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ ΜΕ ΓΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ Ή ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ!!ΠΑΝΤΑ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ.ΑΓΟΡΑΚΙ 'Η ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΘΑ ΒΑΦΤΙΣΕΤΕ?ΕΓΙΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΟΝΑ ΜΙΑΣ ΑΞΙΟΛΑΤΡΕΥΤΗΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΜΑ ΠΕΡΑΣΕ.(30/9)ΤΗΝ ΒΓΑΛΑΜΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΟΝΑΜΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗ.ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!

ΜΑΓΔΟΥΛΑ έγραψε:

Μαγδουλα μου και εγω τα ιδια ακριβως θα εκανα αν η "ανεπροκοπη" ειχε ερθει κανονικα.

τωρα με τις εξυπναδες που κανει και αργει (αφου θα ερθει που θα ερθει γιατι ολα αυτο δειχνουν) με εκνευριζει γιατι με παει πισω σε αυτα που ειχα κανονισει να κανω .

ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ .

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ .

ΦΙΛΙΑ :kiss: ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΣΟΥ

γεια σας "προσπαθουλες"!!!!!

ευχομαι απο τωρα και περα,ολες σιγα σιγα να ανακοινωνουμε μια μια ευχαριστα νεα!!

ας ειμαι και η τελευταια απο ολες σας δεν με πειραζει!!!!αρκει να ερθει!!!αλλα πως να μου ερθει με τετοιο αγχος????????

σε 11 μερες περιμενω,οπως με ενημερωνει και το τικερακι μου,και εχω λυσσαξει!!!!!!!!!!!!!!εχω φαει ολα μου τα νυχια!!!!στο τελος θα αρχισω να τρωω και τα δαχτυλα μου!!!!!!

alkost μου!Να πω οτι δεν σε καταλαβαινω?Ψεματα θα πω!!Μην το σκεφτεσαι μονο αυτη ειναι η λυση!Προσπαθησε τουλαχιστον οχι απο τοσο νωρις!Εγω εχω βρει την λυση...κανω οτι ειναι να κανω και λεω μπα τιποτα δεν καταφερα η οτι θα αδιαθετησω σιγουρα...μπας και το βγαλω απο το μυαλο μου....βεβαια οταν πλησιαζουν πολυ οι μερες οι ελπιδες γυρνανε γυρω γυρω μου...κανω τα παντα να τις διωξω να μην με επηρεαζουν αλλα αυτες εκει!!!χα χα χα χα!!!Αχ το θελουμε τοσο πολυ που σπαρταραμε απο αγωνια!!!Τι θα κανουμε οι δολιες!Μανουλες θελουμε να γινουμε οχι αστροναυτες....αν και πιο ευκολο ειναι το δευτερο χα χα χα χα...λεμε και κανενα αστειο!!

Καλη επιτυχια σε σενα και σε ολα τα κοριτσια που περιμενουν!!!Αντε να εχουμε συνεχεια χαρες!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...