Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Να πάτε μόνοι σας και να περάσετε καλά! Η λύση που σκεφτήκατε ειναι πολύ καλ΄ή! να πάτε λίγες μέρες πριν για να συνηθίσει, να μπει σε πρόγραμμα εκεί και να φύγετε μετά! Επισης να του το πεις ότι θα φύγεις για λίγες μέρες και να το χαιρετίσεις κιόλας. Καλύτερα την ίδια μέρα που θα φύγεις για να μην μπερδεύεται και αγωνιά..
Μια χαρά θα πάνε όλα! Το ζευγάρι χρειάζεται λιγο χρόνο μόνο του, αλλά και ως μαμαδες χρόνο που δεν θα έχουμε να φροντίζουμε κανέναν.. Ειναι σημαντικό για την ψυχική μας υγεία! Οπότε εφόσον έχεις που να το αφήσεις να το κάνεις!!
Δεν στεκομαι καθολου στα αρνητικα κοριτσι μου το θεωρω γρουσουζιά..
όλα για καλό..! Παντα θετικές σκεψείς για να προσελκυούμε και θετικές καταστάσεις…!
Λιγη παραπανω ταλαιπωρια κρυωμα με περιοδο αλλα θα περασει… και αργησα με το κρυωμα μην σου πω 😂 ολο το χειμωνα ευτυχως δεν κρυωσα…
επισης χαιρομαι πολυ για σενα που σκεφτεσαι πλεον τοσο αισιοδοξα το πιστεύω πως στην επομενη προσπαθεια σου ολα θα πανε καλα και θα φτασεις πιο κοντά στο όνειρο σου..!
@Παρασκευαιδου
Ελπίδα μου καλημέρα χθες δεν ήμουν ενεργή το βράδυ που έπεσαν συννεφο οι προβλέψεις σου..
Αν μπορείς κάνε και για μένα μια για Απρίλιο δεν με βλεπω..
παρόλαυτα εσυ πως είσαι.;
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.