Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

λοιπον έχω εκνευριστεί παρα πολυ με αυτή που μου κατεβάζει διαρκώς το κάρμα. ποια εχει προσωπικο πρόβλημα μαζί μου?έλεος δηλ.

Δεν ασχολούμε με κανεναν και καποια ασχολείται συννέχεια με το να μου το κατεβάσει.

Γυρησα απο το γιατρό μου τόσο χαρούμενη να μπω να πω τα νέα στις φίλες μου και εχω καταντήσει να εκνευρίζομαι με τέτοια χαζά.

Θα αναγκαστώ να μην ξαναμπω γιατι με χαλαει πολύ αυτό.Στην τελική δεν ζηταω να μου το ανεβασετε αλλα μην με φτάνετε συννέχεια και στα -

πριν λίγες μερες ημουν -7!!

Εδω μέσα μπηκα να χαλαρώνω και να ασχολούμε με το ποιο όμορφο πράγμα που μου έχει σημβεί στη ζωη μου και όχι για να νιώθω τοσο ακατάδεκτη!

όποια έχει λοιπόν πρόβλημα μαζί μου ας μου στήλει pm. φτάνει ποια!

Μπορεί να κάνω σαν παιδί αλλα ειλικρινά με πειράζη.

• Απαντήσεις 58
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Δημητρουλα μου πραγματικα με εχει κανει εντυπωση και μενα αυτο το θεμα γιατι απο τις συνομιλιες μας τοσους μηνες φαινεσαι πολυ ενταξει παιδι.Ειναι πραγματικα γελιο αυτο το πραγμα και ειδικα οταν συμβαινει σε ενα φορουμ που ασχολειται κυριως με μαμαδες.Αν σε καποια δεν αρεσουν αυτα που διαβαζει η οι αποψεις καποιας κοπελας ειναι προσωπικο θεμα και δεν χρειαζεται να καταληγουμε σε παιδικοτητες!Υποτιθεται οπως ειπες κι εσυ μπαινουμε εδω για να ξεσκασουμε,να συζητησουμε,να βρουμε απαντησεις στα προβληματα μας και να μοιραστουμε τις χαρες και τις λυπες μας!Παντως εγω σου χαριζω ενα καρμακι μεσα απο την καρδια μου!Φιλακια πολλα πολλα!!!

Δημοσίευση

ρε παιδιά είλικρινα δεν έχω πειράξη καμια!ας μου πει αυτή που έχει το πρόβλημα μαζί μου να το λύσουμε! Αλλα κουράστηκα, εκνευρίστηκα και στην τελική ναι έχω ξενερώσει και σκέφτομαι σοβαρά να αλλάξω και ψευδόνυμο για να με αφήσει στην ησυχία μου!αλλά το μόνο σίγουρο είναι οτι εγώ θα μπαίνω και ας μπαίνω και σαν επισκέπτρια, δεν κατάλαβα δηλ. θα φοβάμαι να γράφω σε κάποιο φορουμ?

Λεμον σου σε ευχαριστώ πολύ για την αποψή σου!χαίρομαι γιατι γνωριζόμαστε πολύ καιρό!

Γιωργία ευχαριστώ πολύ για το καρμάκι αν και καταβάθος ξέρετε οτι δεν με νοιάζει να το ανεβάσω, αλλα όχι και να μου το κατεβάζουν συννέχεια.

Δημοσίευση

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ Ο ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΧΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ!!ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑ ΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΜΑΣ !!!ΑΣΤΗΝ ΣΤΟ ΚΑΛΟ !!!!ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΑΥΡΙΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΔΩΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ!!!ΜΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!:kiss:

Δημοσίευση

Καλά, τι βλακείες είναι αυτές; Αν είναι δυνατόν!!! Καλέ, ποια είναι αυτή που έχει βάλει σκοπό της ζωής της να κατεβάσει το κάρμα σου; Χα χα, μη στεναχωριέσαι, αν και όντως είναι σπαστικό, κι εμένα μου το κατεβάσουν καμιά φορά χωρίς ουσιαστικό λόγο και χαλιέμαι.

Πάρε κι από μένα είνα.

Δημοσίευση

Κοριτσια μου αυτο που λεει η Δημητρα μπορει να γινεται και κατα λαθος απο καινουρια μελη,εχει συμβει αρκετες φορες!βρε μη δινετε σημασια στο καρμα,κι εμενα μου το ανεβασαν καποια κοριτσια στην αρχη γιατι τις ρωτουσα τι ειναι και πως μεγαλωνει κι απο τοτε ειναι στασιμο:P δεν παιζει κανενα ρολο,Δημητρουλα χαιδεψε την κοιλιτσα σου και μην σε νοιαζει,θα στο μεγαλωνω κι εγω!;) φιλακια:kiss:

Δημοσίευση

τυχαια μπηκα και διαβασα για το "καρμα σου"...ειναι πολυ αστειο και μη με παρεξηγησεις,γιατι σημερα κι εγω εξεφρασα την αποψη μου σε καποιο θεμα και κατα τυχη ειδα το καρμα μου να κατεβαινει απο 0 σε -1....ειναι αστειο να ασχολουμαστε με αυτα τα πραγματα...το θεμα ομως ειναι αλλου...οτι ακομα και σε ενα forum που αισθανομαστε ελευθερες να εκφρασουμε ο,τι αισθανομαστε,απο το πιο σοβαρο μεχρι και το πιο μικρο....φτανουμε σε σημειο ατυπης αλλα και κρυφης λογοκρισιας...ας ειναι καλα οποιοι μας κατεβαζουν,γιατι γελαμε και μονο...μη τρελαινεσαι...να δεις που απο τωρα το καρμα μου θα ειναι "παγωμενο" στο -10!!!

Δημοσίευση

dimitra23 έγραψε:

λοιπον έχω εκνευριστεί παρα πολυ με αυτή που μου κατεβάζει διαρκώς το κάρμα. ποια εχει προσωπικο πρόβλημα μαζί μου?έλεος δηλ.

Δεν ασχολούμε με κανεναν και καποια ασχολείται συννέχεια με το να μου το κατεβάσει.

Γυρησα απο το γιατρό μου τόσο χαρούμενη να μπω να πω τα νέα στις φίλες μου και εχω καταντήσει να εκνευρίζομαι με τέτοια χαζά.

Θα αναγκαστώ να μην ξαναμπω γιατι με χαλαει πολύ αυτό.Στην τελική δεν ζηταω να μου το ανεβασετε αλλα μην με φτάνετε συννέχεια και στα -

πριν λίγες μερες ημουν -7!!

Εδω μέσα μπηκα να χαλαρώνω και να ασχολούμε με το ποιο όμορφο πράγμα που μου έχει σημβεί στη ζωη μου και όχι για να νιώθω τοσο ακατάδεκτη!

όποια έχει λοιπόν πρόβλημα μαζί μου ας μου στήλει pm. φτάνει ποια!

Μπορεί να κάνω σαν παιδί αλλα ειλικρινά με πειράζη.

ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΥΩ ΚΑΡΜΑ.. Κ ΛΕΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΙΚΟ.ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ!!

ΤΕΛΙΚΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΜΗ ΧΑΛΙΕΣΑΙ ΧΑΖΟΥΛΑ Κ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙΣ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΟΥ!!

ΚΑΜΙΑ ΤΡΕΛΑΡΑ ΘΑ'ΝΑΙ!!!!

ΠΑΡΕ ΕΝΑ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!!!!!!! :kiss:

Υ.Γ. ΔΩΣΕ Κ ΕΣΥ ΕΕΕ???ΧΑΧΑΧΑ

ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

zouzou21 έγραψε:

dimitra23 έγραψε:

ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΥΩ ΚΑΡΜΑ.. Κ ΛΕΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΙΚΟ.ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ!!

ΤΕΛΙΚΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΜΗ ΧΑΛΙΕΣΑΙ ΧΑΖΟΥΛΑ Κ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙΣ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΟΥ!!

ΚΑΜΙΑ ΤΡΕΛΑΡΑ ΘΑ'ΝΑΙ!!!!

ΠΑΡΕ ΕΝΑ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!!!!!!! :kiss:

Υ.Γ. ΔΩΣΕ Κ ΕΣΥ ΕΕΕ???ΧΑΧΑΧΑ

ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote:27i8rym3]

ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ,ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ (0):(:(:(

Δημοσίευση

natali.str έγραψε:

Δημητρουλα μου και σε αλλες κοπελες το κανει (μαλλον η ιδια θα ειναι)παρε και ενα απο εμενα για να μαθει η χαζη...

ΣΙΓΟΥΡΑ η ιδια ειναι και ξερω και ποια ειναι...μου το κατεβαζε και εμενα πιο παλια, μεχρι που εβαλα και εγω ποστ με θεμα το καρμα...

ασχολιες δεν εχει η αξιολυπητη και ασχολειται με τα καρμακια μας...

απαξιω για αυτην!

:silly:

Δημοσίευση

dimitra23 έγραψε:

xaxaxa....αχ ρε κορίσια γέλασα πολύ με τα μηνυματα σας!!!

ευχαριστώ που μου ανεβασατε το ηθικό και το καρμα!!!:P

φιλακια!!!:kiss:

Εννοείτε...ότι το πήρες και από εμένα!

Καλά υπάρχει άνθρωπος που ασχολείται με το να αφαιρεί καρμάκια από τα μέλη; Μου φαίνεται απίστευτο....Πόσο την λυπάμαι....την κακομοίρα!

2 είχα, τώρα φαντάζομαι ότι θα εξαφανιστούν, δεν πειράζει όμως...έγινα μέλος για άλλους πολύ πιο σημαντικούς λόγους από το να μαζεύω καρμάκια!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...