Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ , ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΡΟΧΤΕΣ Κ ΜΟΥ ΣΥΝΕΣΤΗΣΕ ΒΡΑΔΥ ΠΑΡΑ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΒΑΖΩ ΚΟΛΠΙΚΑ ΥΠΟΘΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ Ο ΚΟΛΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ.

ΜΟΥ ΣΥΝΕΣΤΗΣΕ ΤΑ BETADINE K ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ LACTAL.

ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ ΥΠΟΘΕΤΑ ΙΣΩΣ ΤΣΟΥΞΟΥΝ ΛΙΓΟ.

ΧΤΕΣ ΕΒΑΛΑ 1 ΥΠΟΘΕΤΟ BETADINE ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΠΕΘΑΝΑ ! :ohmy: ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΒΑΖΑ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ ΗΤΑΝ ! ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ! ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ Κ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 4 ΞΕΠΛΥΘΗΚΑ Κ ΑΝΑΚΟΥΦΗΣΤΙΚΑ. ΠΗΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ LACTAL ΑΛΛΑ Κ ΑΥΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΥΣΟΥ...:(

ΠΩ ΠΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ /... ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ??

Δημοσίευση

dallia έγραψε:

Γιατί όμως να βάλεις; Μήπως είχες κάποιο μικρόβιο; Εμένα δεν μου είπε! Οπότε δεν ξέρω! Εύχομαι κάποια από εδώ να ξέρει να απαντήσει! ;)

μαλλον επειδη του ειπα οτι εχω λευκα υγρα !

Δημοσίευση

Στον 7 μηνα εκανα την εξεταση κολπικου υγρου εξεταση ρουτινας αλλα καθε γυναικολογος που σεβεται τη δουλεια του πρπει αν βαλει την εγκυο αν τη κανει αυτη η εξεταση δνε ειναι τιποτα περισσοτερο απομια εξεταση παρομοια με το ΠΑΠ παιρνουν υγρο για να δδουν αν υπαρχουν απο απλους μυκητες , η κονδυλωματα η στρεπτοκοκο οτιδηποτε ωστενα υπαρχει ο χρονος να παρει η εγκυος την αντιστοιχη θεραπεια για να μην περασει το οτιδηποτε καττα την ωρα του τοκετου στο μωρο .Εγω ειχα απλους μυκητες καιμου εδωσε κολπικα υποθετα τα εβαζα καθε βραδυ δεν ειχα καμια ενοχληση δνε θυμαμαι ομως πως τα ελεγαν εχουν περασει και χρονια .Παντως παρε το γυναικολογο σου και πες του οτι εχεις την αισθηση αυτη μηναφηνεις τιποταστη τυχη μπορει αν ειναιμερος της θεραπειας να σκοτωνει ετσι ακποια βακτηριδια αλλα μπορει ακινα εισια αλλεργικη σ εκαποια ουσια . Για υτα θα ρωτας το γιατρο σου και μονο .ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑς .

Δημοσίευση

Ειναι η πρωτη φορα που γραφω στο φορουμ. O γιατρος σου σου εκανε και καλλιεργεια κολπικου υγρου πριν σου πει για τα υποθετα? Οσον αφορα το τσουξιμο,ισως αυτο να συνεβη λογω μυκητων. Οταν εχουμε μυκητες καμια φορα τα υποθετα που βαζουμε τσουζουν. Και τα lactal το ιδιο.

Παντως,τα υποθετα betadine δεν ειναι και ο,τι καλυτερο για τη χλωριδα του κολπου,την οποια καταστρεφει. Δεν το εχω ξανακουσει να τα συστηνουν γυναικολογοι. Ρωτησε και καποιον αλλο γυναικολογο οπωσδηποτε,αλλα μην ανυσηχεις. Ζητησε να κανεις και μια καλλιεργεια κολπικου. Οσο για τα lactal,τα βαζω και εγω κατα καιρους,ειναι ακινδυνα και ενισχυουν τη χλωριδα. :)

Δημοσίευση

ευχαριστω κοριτσια . Μου τονισε οτι θελει την περιοχη που θα περασει το μωρο καθαρη . Η κολλητη μου που ειναι χειρουργος μου ειπε να παρω καλυτερα τα lactal μια που τα εχει κ σαν επιλογη .

Δημοσίευση

Οταν ημουν και γω εγκυος, απ το δευτερο τριμηνο και μετα για τον ιδιο λογο εβαζα μια φορα την εβδομαδα ενα κολπικο υποθετο ονοματι dactarin.Τελικα γεννησα με καισαρικη,οποτε τζαμπα τα υποθετα!Δεν μ ετσουζε καθολου,αισθανομουν μονο την σχετικη ενοχληση οτι εχω κατι βαλει μεσα μου,κατι που ομως ξεχνουσα τα επομενα 5 λεπτα.Το εβαζα το βραδυ,πριν κοιμηθω,ετσι ωστε να το ξεχασω πιο γρηγορα,χεχεχε.

Τα betadine ειναι πολυ δυναρα κατα την γνωμη μου και δεν νομιζω οτι χρειαζεσαι κατι τετοιο αν ειναι μονο για προλιπτηκους λογους.και επισης νομιζω οτι βαζεις πολλα...Τι να πω....Οτι πουν οι γιατροι!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια κι εγώ σε αναμονή περιόδου… @Naty_ @Lilaki93 @Mantarini κορίτσια μου μην απογοητευεστε και μην το βάζετε κάτω..! Εγω προσωπικά ειδικά αυτο το μήνα δεν εχω ασχοληθεί σχεδόν καθόλου να το ψαχνω εχω δώσει βασή στο προγραμμα διατροφής με τον διατροφολογο μου και στος συνεδρίες με την ψτχολόγο μου.. αν δεν φροντίσουμε εμας δεν θα το κάνεις κανείς αλλος και το κυριοτερο πρεπει να μαστε πρωτα καλα εμεις και ψυχικά και σωματικα και αν ειναι θελημα θεου θα ερθει και το παιδάκι που θέλουμε.. Απο θεμα εξετασεων εχετε κανει ορμονικες το τελευταιπ διαστημα οι γυναικολογοι σας σαν εχουν πει οτι ολα πανε ρολοι.; Γιατι αν ειναι ολα καλα δεν βοηθαει το αγχος που μπορει ακομη και υποσεινηδητα να κουβαλατε απο μηνα σε μηνα.. μην νομιζετε στο θεμα αγχος εχω την πρωτια αλλα προσπαθω να του δουλευω γιατι αν ξεφυγει απο το οριο δυακολα μαζευετε ξανα..!  @Lilaki93 εσενα κοριτσι μου ο συζυγος εκανε τις απαραιτητες εξετασεις ή αδικως στεναχωριεσαι καθε μηνα και σπας το κεφαλι σου που δεν τα εχετε καταφερει.; Για να αποκλεισεις ντελως οτι υπαρχει καποιο θεμα που να μπλοκαρει εγκυμοσυνη πρεπει να εξεταστει και ο συζυγος κι εσυ ορμονικες κ σαλπιγγογραφια που ειναι βασικες εξετασεις κι αν ολα αθτα ειναι καλα μετα πρεπει κο εσυ να δουλεψεις το αγχος σου..! εγω πχ δεν εχω κανει σαλπιγγογραφια, αμη και αλλη μια που ειναι για το μακροβιωμα της μητρας για τυχον μικρωβια κτλ που μπορει να εμποδιζουν την συλληψη.. τελος Απριλη που εχω ραντεβου με τον γιατρο θε τος κανω ολες..! Και επαναληψη το σπερμοδιαγγραμα για τον συζυγο.. @Elli13 παναγία μου μια ομορφιά..  Να σας ζήσει κοριτσάκι μου η Λυδία σας και τι όμορφο όνομα.. με το καλό να ερθει και η δεύτερη κορούλα σας.. @annie! αναμένουμε νέα σου από τον υπέρηχο κοριτσι μου 😊  
    • Καλημέρα κορίτσι .μου!  Αχ με τα δόντια που λέτε, εμένα 5,5 μηνών έβγαλε τα 2 πρώτα. Σε κάθε δόντι είχαμε τρομερά δράματα για μέρες. Μονο τώρα που βγάζει κυνόδοντες το περνάει πιο ήρεμα ευτυχώς..  Αχ άντε να μακρύνουν και μας λίγο, ανυπομονώ να αρχίσουμε τα χτενισματα, γιατί κορδέλες δεν θέλει να φοράει από όταν ήταν μικρό μωράκι. Βλέπω φωτογραφίες που την έβγαζα βόλτα με κάτι τεράστιους φιόγκους και λέω αχ τι καλά τότε που κρατούσε και κάτι στο κεφάλι της και δεν μου έλεγαν όλοι στο δρόμο ωραίος ο μπόμπιρας 😂😂 Ούτε εγώ δεν κατάλαβα πότε πέρασε η μισή εγκυμοσύνη όντως... Με ένα μικρό νηπιακι, ούτε που έχεις αίσθηση του χρόνου. 31 του μηνα έχω β επιπέδου και ανυπομονώ για να φύγει και αυτό το άγχος 🙏🙏
    • Κορίτσι μου μια χαρά στα έγραψε η Ελενίτσα ! 🩷    η στάση για ρέψιμο είναι οκ που κάνεις απλά να έχει μια μικρή κλίση προς τα μπροστά όπως θα σου έχουν δείξει για να μην πέφτει όλο το βάρος στην μέση του μωρού.    Οπως ακριβώς στα είπε η Ελενίτσα  είναι γενικά σε όλα τα θέματα! ❤️   εγώ δν φασκιωνα κανένα μωρό μου γιατί στον θηλασμό δεν προτείνεται γενικά. Όσα μωρά θηλάζουν θέλουμε να βλέπουμε τα πρώιμα σημάδια πείνας. Αλλά πολλά μωρά τους αρέσει γιατί νιώθουν το στενό περιβάλλον της μήτρας. Μπορείς να βάλεις όμως υπνόσακο στο μωρό σου αν βλέπεις ότι δν κοιμάται καλά. Όσο είναι μικρά γενικά θέλει προσοχή με τα σκεπάσματα γιατί κάνουν σπασμωδικές κινήσεις κ μπορεί να κουκουλωθούν κατά λάθος άρα ο υπνόσακος είναι η καλύτερη λύση.    Για λόγους ασφαλείας βάζουμε τα μωράκια με την πλάτη για να αποφύγουμε πνιγμονη σε περίπτωση αναρρόφησης. Εγώ θα σου πρότεινα αν βλέπεις ότι το μωρό αρέσκεται να κοιμάται στο πλάι να το βάζεις μόνο όταν είσαι κ εσύ παρούσα πχ σε ημερήσιους ύπνους ώστε να το επιτηρείς.  μην ταλαιπωρείς τον εαυτό σου με σκέψεις τέτοιες! 🩷🩷🩷🩷🩷🩷
    • Μου έδωσες μεγάλη ανακούφιση. Θα ρωτήσω βέβαια και την γιατρό αλλά τουλάχιστον να μην το σκέφτομαι όλη μέρα. Γιατί είμαι, δυστυχώς, αυτός ο άνθρωπος.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...