Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καταρχήν να ζήσετε και να τα χιλιάσετε! Η πρώτη σας επέτειος είναι;

Λοιπόν, θα σου πω μερικές ιδέες που έχω κάνει εγώ. Όλες έχουν να κάνουν με δημιουργικότητα και φαντασία και σχεδόν μηδενικά έξοδα!!!

1. Μπορείς να πάρεις μια παλιά ξύλινη κορνίζα(κατά προτίμηση σε σχήμα καρδιάς) την οποία να την διακοσμήσεις με κοχυλάκια που έχεις μαζέψει σε κάποια παραλία που είχατε πάει μαζί διακοπές, να τα κολλήσεις με δυνατή κόλλα (εγώ είχα πάρει μια σε σπρέυ) και για να μη φαίνεται η κόλλα από πάνω να ρίξεις και λίγη χρυσόσκονη! Μέσα μπορείς να βάλεις μια φωτογραφία σας καλοκαιρινή φυσικά!

2. Ένα γράμμα σε στυλ πάπυρου όπου θα του γράφεις μέσα διάφορα γλυκόλογα, ξέρεις εσύ, το οποίο θα το βάλεις σε ένα μπουκάλι ή σε ένα σακουλάκι ή σε ένα όμορφο κουτάκι όπου μπορείς να το διακοσμήσεις με ποτ-πουρί ή άλλα διακοσμητικούλια (ή κοχυλάκια όπως παραπάνω).

3. (το αγαπημένο μου-το έκανα με μεγάλη επιτυχία!)ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ. Παίρνεις διάφορα χαρτάκια. Αν μπορείς σε ποιηματάκια περιγράφεις διάφορα αντικείμενα του σπιτιού ώστε να αρχίσει με ένα-ένα χαρτάκι να ψάχνει όλο το σπίτι. Στο τελευταίο χαρτάκι που θα καταλήγει στο θησαυρό μπορείς να βάλεις ένα δωράκι ή ένα σετ σέξυ εσώρουχα τα οποία θα χαρείτε μαζί!!!!!

Αυτά μου ήρθαν προς το παρόν. Είναι δοκιμασμένα όλα και επιτυχημένα. Η τελική επιλογή δική σου!!!!

Δημοσίευση

ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑΜΕ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.......

ΒΑΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΥΝΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ 8 Η ΩΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ Η ΒΡΑΔΥΑ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΝΗΞΕΡΗ

Δημοσίευση

Εγώ κοριτσάκι μου, κάτι που έκανα στην τελευταία μας Επέτειο (πέρισυ 10 Σεπτεμβρίου) ήταν το εξής: γέμισα το χωλ με κατακόκκινα τριαντάφυλλα, διασκορπισμένα εδώ κι εκεί στο πάτωμα...... ένα μπουκέτο λουλούδια κατα-νθισμένα σε βάζο επάνω στο τραπέζι της κουζίνας με το ανάλογο καρτάκι..... κι εγώ..... μέσα στη μπανιέρα..... εννοείται όπως με γέννησε η μαμά μου..... όπου είχα βάλει του κόσμου τα αφρολουτράκια κι είχε παντού μπουρμπουλήθρες!!!!! Του έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση!!!!! Ήταν η ωραιότερη μας Επέτειος (ως τότε!!!!) Για φέτος...... δεν έχω σκεφτεί ακόμη!!!!!

Να ζήσετε! Να ευτυχίσετε! Να είσαστε μαζί για πάντοτε! Πολύ-πολύ ευτυχισμένοι!!!!! Κι όταν θελήσει ο Κύριος, να κάνετε και πολλά-πολλά παιδάκια!!!!!! Τα φιλιά μου!!!!! Καλά να περάσετε, ότι κι αν κάνετε!!!!!!

Δημοσίευση

Λοιπόν εμείς είχαμε επέτειο πριν 3 μέρες!!

Του έκανα μια πολύ ωραία έκπληξη και πλάνταξε ο καημένος στο κλάμμα!!!!!

Ετοίμασα ενα ωραίο δείπνο στο σπίτι και κατώ απο τη καρέκλα του (στο μαξιλάρι) ειχα το ΔΩΡΟ.

Πήρα ενα άλμπουμ και το γεμισα με φωτογραφίες απο την χρονιά που πέρασε.

Ξεκίνησα με φωτο απο το γαμό, απο το ταξίδι κ.ο.κ.

Από καθε μήνα κατι έβρησκα.

Παραλληλα έγραφα δίπλα απο κάθε φωτογραφία και κάτι.

π.χ. Έτσι άρχισαν όλα (στην πρώτη φωτο)

Το έγραφα σαν ενα εικονογραφημένο παραμύθι. Στο μεταξύ βρήκα κατι εισητήρια μετρό (απο τη Ρωμη που πηγαμε) , τα κολλησα, ενα εισητήριο απο το θέατρο , το κολλησα, μια καρτούλα απο ένα ξενοδοχείο κ.ο.κ

και οι φωτο ήταν μέχρι και 3 μερες πριν την επετειο οπότε κ γυρίσαμε απο τις διακοπές.

Ο πρωτος μας χρόνο σε ενα άλμπουμ..

Επίσης έβαλα κουλές φωτογραφιες, ξερετε , εκεινες τις αφθορμητες που ποτε δεν εμφανίζεις( εμένα αγουροξυπνημένη με μερέντα στο πιγούνι χιχιχι).

Πολύ κλάμα κοριτσάκια έριξε το μωρό μου

Αυτή είναι η ιδέα μου

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...