Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

αυτο θελουν σουπιδοτοπους και χωματερες βιλες και πισινες δεν υπολογιζουν τιποτα άλλο να αφησουν μονο τα λατομεια και τα νταμαρια καλα τα ειπε ο αλαφουζος .Ειδατε εσεις χτες κανεναν απο τους πολιτικους να ξενυχταει; ειδατε κανεναν να παρει εναν κουβα να σβησει ; μονο δηλωσεις ξερουν καικανουν και ριχνει ο ενας την ευθυνη στον άλλον .Οχι άλλο πια φτανει .

Δημοσίευση

ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ. ΠΑΕΙ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ!! Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΝΕΥΜΟΝΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑΧΤΗ. Η ΠΕΝΤΕΛΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΒΟΛΤΙΤΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑ ΕΓΙΝΕ... ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ!!! ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΠΝΙΚΤΙΚΗ. ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΩ..

Δημοσίευση

:( ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ..

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΕΝΑΣ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ

ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΠΙΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΣΤΗ ΣΤΑΜΑΤΑ!

Ο ΚΟΥΝΙΑΔΟΣ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΑΛΕΥΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ

ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ..............Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ.......

Δημοσίευση

Η ΕΝΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΕΑΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟΠΟΛΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΓΛΥΨΕ ΤΟ ΦΡΑΚΤΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Η ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ........ΕΚΑΨΕ 30 ΣΠΙΤΙΑ ΕΝΟΡΙΤΩΝ ΤΟΥ 30 ΦΤΩΧΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΕΙ ΒΛΑΧΟΙ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΙΣΙΝΕΣ ΤΟΥΣ...........ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ

Δημοσίευση

Κάθε χρόνο τα ίδια, κάθε χρόνο τα ίδια, μα είναι δυνατόν;;;;;;; ΕΓώ Κύπρο μένω, αλλά δέκα χρόνια ήμουν στην Ελλάδα, και τα ξέρω τα πράγματα όσο κι εσείς.

Αμάν πια, κάθε χρόνο ίδια ιστορία και μετά βγαίνουν όλοι, αναζητούν τους υπεύθυνους τους οποίους κανείς δεν διανοήται να ψάξει στους καταπατητές, και η κυβέρνηση στη θέση της, να μην κουνιέται με τίποτα. :angry:

Δημοσίευση

κοριτσια να πω οτι δεν εχω τρομακρατηθει ψεμματα θα πω η φωτια καει την εκκλησια που παντρευτηκαμε αν συνεχισει ετσι χωρισ να κανουν κατι και δεν σταματησει ο αερασ βλεπω να μην μενουμε στο σπιτι το βραδυ ...καιγεται η πεντελη και εμεισ στα βριλησσια την εχουμε ακουσει...

αραγε αυτοσ που το ξεκινησει χαιρεται τωρα που χανουν τα σπιτια τουσ φτωχοι ανθρωποι και ποσο θα χτισουν πια και τι....οι βιλεσ δεν καιγονται νομιζουν..

Δημοσίευση

θα το ξαναπω αλλη μια φορα .Απελπιστικη η κατασταση .Μενω στο ολυμπιακο χωριο διπλα μου ειναι το Τατοι καθε τοσο περνανε αεροπλανα ακουμε τον αερα να λυσομαναει , τα ξημερωματα στις 4,15 βγηκα στο μπαλκονι και απεναντι στη πεντελη ειδα ενα κοκκινο τοπιο.

Εκει στο σεσι γραμματικου που ξεκινησε η φωτια επειδη παω χρονια ηταν ενας ομορφος οικισμος που ηθελαν να τον κανουν σκουπιδοτοπο ναι ηθελαν αν κανουν χωματερη αντεδρασν οι κατοικοι αλλα οι μεγαλοι το ειπαν και το αποφασισαν με καθε τροπο η χωματερη να γινει !και το εκαναν και η φωτια πηρε τετοιες διαστασεις καικαταστρεφει τα παντα .

Ο αδερφος μου μενει στον Αγ.Στεφανο οχι δνε εχει βιλα οχι δνε ειναι επειχηρηματιας -σιδερας ειναι και 20 χρονια φτοιαχνει αυτο το σπιτι ειναι εθελοντης σε καταστροφες το 1999 ηταν με το σεισμο στην ρικομεξ ετρεξε πρωτα εκει καιμετα πηγε στην οικογενεια του γιατι αυτοι τον ειχαν αναγκη το 2007 πηγε μεσα στις φωτιες και στη παρνηθα και στη πεντελη και στους θρακωμακεδονες επρεπε να σωσει τα σπιτια εθελε αν βοηθησει και τωρα ; κινδυνευει το σπιτι του ευτχως ειναι διακοπες γιατι ειμαι σιγουρη θα ηταν εκει δεν θα εφευγε .Με πηρε χτες καιμου ειπε να του πω τι γινετε !τι αν του οω πειτε μου πως μπορω να περιγραψω ολο αυτο ; θελω να σταματησει αλλα τοσοι ανθρωποι εμειναν στο δρομο μην ανυσηχειτε αυτοι που τα εχουν δεν εχουν αναγκη .Κια ξαφνικα πηγε λεει ο προεδρος του πασοκ και ο πρωθυπουργος μωρε ειδατε για υτο ειχα μια σκεψη τους ειδατε να πιασουν να σβισουν μονο δηλωσεις και κατηγοριες .Παει το οξυγονο ακιτ ο χειμωνα αν οι πλημυρες και οινεες καταστροφες και η καθε κυβερνηση θα λεει θα ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΘΗΤΕ και ακομα στη χαλκιδικη απο το 2006 περιμενουν αν αποζημιωθουν , ολα στην Ελλαδα τρεχουν ..

Δημοσίευση

αθρο απο εφημεριδα:

Καίγονται σπίτια, απειλούνται οικισμοί

Σπίτια κάηκαν στη Ροδόπολη, το Γραμματικό, τον Βαρνάβα, το Μαραθώνα, την Πάντειο Πολιτεία, Ανθούσα και το Κάτω Σούλι, ενώ στην Καλλιθέα Πεντέλης, στο Άνω και Κάτω Σούλι απειλούνται κατοικίες. Δραματική η κατάσταση στον οικισμό Αγ. Αθανάσιο Παλλήνης όπου κάηκαν σπίτια και οι κάτοικοι εγκαταλείπουν την περιοχή, ενώ η φωτιά έκαψε σπίτια στον οικισμό της Αγ. Παρασκευής στον Άγιο Στέφανο. Επίσης, στην Άνοιξη η φωτιά βρίσκεται στα πρώτα σπίτια του οικισμού, με άμεσο κίνδυνο να ενωθεί με το μέτωπο του Αγίου Στεφάνου. Πολλά τα προβλήματα και στην Παλαιά Πεντέλη, καθώς ένα μέτωπο βρίσκεται κάτω από το Νοσοκομείο Παίδων και απειλεί σπίτια, ενώ προβλήματα αντιμετωπίζει και η Μονή Πεντέλης, με το μέτωπο να κατευθύνεται προς τα Βριλήσσια. Επιπλέον, το μέτωπο της Πεντέλης πέρασε την κορυφογραμμή και κινείται προς Νέο Βουτζά και Καλλιτεχνούπολη.

Ο άνεμος είναι ενισχυμένος και φτάνει τοπικά τα επτά μποφόρ, με αποτέλεσμα να σημειώνονται αναζωπυρώσεις σε αρκετές περιοχές. Στη Σταμάτα και στο Μαραθώνα οι διαρκείς αναζωπυρώσεις κατακαίουν πευκοδάση.

Δημοσίευση

Τι να πώ πια...πραγματικά έχω θυμώσει.Δε μπορώ να καταλάβω αυτό το ανθρώπινο χέρι που τα προκάλεσε όλα αυτά...είναι ανθρώπινο????Δε νομίζω...Τι σοι καρδιά έχει ένας άνθρωπος που αυτή τη στιγμή κάθεται στο σπίτι του και ευχαριστιέται το ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ που προκάλεσε?? ή μήπως δεν είναι στο σπίτι του και απλά παραμονεύει κάπου για την επόμενη του αρρωστημένη πράξη? Πονάει πια η καρδιά μου να βλέπω ανθρώπους να καίγοντε , να χάνουν τα σπίτια τους, να χάνουμε ΟΛΟΙ το οξυγόνο μας.....Που θα μεγαλώσουν τα παιδιά μας????? Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΘΥΜΟΣ.......

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!

ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΡΑΓΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ..ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ! ΤΟΣΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΣΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ! ΕΓΩ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΑ ΑΝΩ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ -ΟΡΙΑ ΜΕ Ν.ΠΕΝΤΕΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΕΙΜΑΙ.ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΔΕ ΠΙΣΤΕΨΑ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΕΙΛΗΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙ(ΟΠΩΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ) ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΠΝΟΥΣ,ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝ, ΧΑΜΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Ε...ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΣΗ, ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ...ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ!!!!!!

ΤΙ ΝΑ ΠΩ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΙ ΠΑΛΙ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ!

Δημοσίευση

ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΚΑΙΓΕΤΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ. ΕΓΩ ΠΟΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ. ΧΘΕΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΕΙΧΑ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ.. ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΛΥΠΟΜΟΥΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΚΑΙΓΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΕΝΑ ΤΗΛ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΚΑΨΟΥΝ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ Κ ΤΙΠΟΤΑ........

Δημοσίευση

ηρθαν αργα το βραδυ η οικογενεια πουμενις απο κατω μας εχουν εξοχικο στοκατω Σουλι ειναι πολυτεκνη οικογενεια ο πανικος και ηα πογνωση ζωγραφισμενη στα ματια τους .Τη να του πω; Μου λεει η γυναικα :αφησα πισω μου ενα σπιτι μια ζωη δνε ξερω τι θα γινει και εκλαιγε μακρι να γινεικατ να σταματησουν οι ανεμοι . Ο αδερφο μου με παιρνει συνεχεια καιμε ρωταει τι καιπως ευτυχως ακομα δεν εχει παθει κατι αλλα αυριο μεθαυριο τι θα γινει ; Η αττικη καμμενη απογυμωμενη ο γιος μου με ρωταει γιατι ειμαι δακρυσμενη τι αν του πω ; εγω προλαβα το δασος εκεινος γιατι οχι ;Ολοια υτοι που τα κανουν να τα βρουν μπροστα τους οι αλητες δεν εχουν τιποτα ιερο .

Δημοσίευση

Καποιοι τριβουν τα χερια τους και ευχονται καλες δουλειες

Εμεις καπνο και σκατα και πολυ κουτοχορτο(αυτο υπαρχει σε αφθονια)

Ολοι μαζι, στο νεο "επος", θα ουρλιαζουμε "αεραααα"( αυτη τη φορα κυριολεκτικα) για να αποκτησουμε καμια μπουκαλα οξυγονου ...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...