Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ.ΗΜΟΥΝ ΥΠΕΡΒΑΡΗ ΠΡΟ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ, ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΣΧΕΔΟΝ ΜΗΝΕΣ (ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ).

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΗΡΑ ΛΙΓΑ ΚΙΛΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΑΣΑ ΑΜΕΣΩΣ (ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΘΗΛΑΖΩ).

ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑΖΩ ΣΕ ΚΑΝΑ ΔΙΜΗΝΟ ΝΑ ΒΑΠΤΙΣΩ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΓΕΛΑΔΑ ΜΕ ΤΑ "ΟΛΑ" ΤΗΣ!!! (ΚΑΙ ΒΥΖΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ -ΛΟΓΩ ΘΗΛΑΣΜΟΥ- ΚΑΙ ΚΟΡΜΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΑΡΑΠΙΚΟ!!!) ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΝΟΝΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΕΝΑ ΦΟΡΕΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΚΙ ΟΧΙ ΣΑΚΙ!

ΞΕΡΩ, ΣΑΣ ΖΑΛΙΣΑ, ΑΛΛΑ Μ'ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΚΑΤΩ. ΤΡΩΩ ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΑ ΑΛΛΑ Η ΖΥΓΑΡΙΑ -ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΜΙΣΩ- ΜΕΝΕΙ ΣΤΑΘΕΡΗ!:(

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΣΤΩ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΓΥΜΝΑΖΟΜΑΙ. ΚΑΝΕΙ ΟΜΩΣ;;; ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΟΣΟ ΑΝΑΓΚΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ;;;

Υ.Γ.: ΔΕΝ ΡΩΤΑΩ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΑΙΤΙΑΣ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ:angry:

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΩ ΛΟΙΠΟΝ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΩ ΕΤΣΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ! ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΔΗΛΑΔΗ!

ΣΟΣ

Δημοσίευση

Διονυσια μου,,,που εισαι καλε; χαθηκαμε...Να σου ζησει το μωρακι....Μην αγχωνεσαι κ γω με αυτα τα κιλα παλευω....δυστυχως αρκετα μου μεινανε....Κ γω εχω βαπτιση του μπεμπουλη σ ενα μηνα....

Για γυμναστικη δεν ξερω να σου πω οταν παω στο γιατρο μου θα ρωτησω γιατι θελω κ γω να ξεκινησω,κ γω καισαρικη εκανα....

φιλακια πολλα.....

Δημοσίευση

μπορεις ανετα να κανεις.εκτος αν νιωσεις πονο,οποτε σταματα.αλλα θα σου προτεινα να παρεις καποιο μηχανηματακι-οχι τιποτα φοβερο,τυπου αμπ ρολλερ- γιατι με τους κλασσικους κοιλιακους δυσκολα θα επανελθεις γρηγορα,ασε που επειδη ειναι αδυναμοι τωρα ειναι πολυ πιθανο να τους κανεις λαθος,δηλαδη να ζοριζεις αυχενα-ωμους κ αυτοι να μεινουν αγυμναστοι. Να σου ζησει το νινι!

Δημοσίευση

barbie μου, VOULA, KATKAT ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ!!!

ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥΛΑ ΛΟΙΠΟΝ!

barbie ΜΟΥ, ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΒΑΠΤΙΣΗ! ΚΙ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΣΑ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ!

ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΥΧΝΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

ΦΙΛΙΑ

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΑΝΩ ΚΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ Ή ΤΑ ΕΧΑΣΑΝ (ΤΑ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ) ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑΝ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΑΡΚΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΜΕΣΑ:laugh: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δημοσίευση

Γεια!:) Έπειτα από 40 ημέρες περπάτημα και γυμναστική με μέτρο...

Το ίδιο ισχύει και για φυσιολογικό...

Δε διαφέρει ιδιαίτερα, εκτός να είχες θέμα...

Σε αντιλαμβάνομαι...Το Απολλώνιο κορμί μου θανατώθηκε...:laugh:

Θέλει προσπάθεια με διατροφή και γυμναστική για αρκετό διάστημα...

Ό,τι προλάβεις καλώς...Επίσης ό,τι πρόλαβα...:P

Εχθές βαφτίστηκε η κορούλα μου...:cheer:

Και τελικώς το τελευταίο που με απασχόλησε ήταν τα ζουμερά κιλά μου...ΧΙ!:woohoo:

Καλή προσπάθεια!!!:);)

ΥΣ.έμφαση στο μαλλί και μακιγιάζ...:);)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...