Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσια καλησπερα .Εχω μια φιλη η οποια εχει ενα αγορακι 5 ετων ειναι φιλος του Σταυρου ειχε παει λοιπον η κοπελα και αγορασε αποτο σουπερ μαρκετε κατεψυγμενα κεμπαπ γνωστης εταιρειας τα εψησε για αν φαει η οικογενεια της .Ο μικρος πηρε ενα λοιπον και ευτυχως δεν πηγε στο δωματιο του που το συνηθιζε αλλα εκατσε στο σαλονικαι εβλεπε τηλεοραση .Ετρωγε το παιδιακι μεχρι που ακουσανε ενα παραξενο θορυβο το μωρο δεν μπορουσαε αν αναπνευσει ευτυχως ηταν εκει ο μεγαλος του αδερφος ο οποιος τον πιεσε και εβγαλε αυτο που ετρωγε .Τι ηταν μεσα στο κεμπαπ; ενα κομματι σαν γυαλι κατι σαν χανντρα που μπινουν σε φομπιζου σε μεγειος στραγγαλιου .Πηγαν το παιδι στο νοσοκομειο επειδη το ειχε γδαρει και ο γιατρος της ειπε οτι σωθηκε παο τυχη .

Ηρθε η φιλη μου σ εεπικοινωνια με την εταιρια και της ζητησαν αρχικα συγνωμη μαλιστα της ειπε αυτος οτι θα της δωσει οσα χρηματα ειχε χαλασει για τομικρο στους γιατρους και θα περναγε να δει το παιδι .Ο κυριος βεβαια αφαντος εχει γινει το περισατικο αυτο 30/7 και ακομα ερχετε....

Σαφως και θα τον καταγγειλει στο ΙΝΚΑ δεν μπορει αυτοι οι ανευθυνοι αν παιζουν ετσι με τη ζωη μας και των παιδιων μας εγω μαλιστα της ειπα αν μην το αφησει σε χλωρο κλαρι για σκοτωμα ειναι αυτα τα γουρουνια .Για αυτο προσεχετε οτι δινετε στα παιδια καλο ειναι να του τα κοβετε μικρα κομματια .Μαλιστα της ειπα της φιλης μου :λες αν ειναικανεννα διαμαντι απο κανενα δαχτυλιδδι και τς εφυγε αυτηνης οταν ζυμωνε τον κιμα .....ας κανουεκαι λιγη πλακιτσα .

Δημοσίευση

ΛΟΙΠΟΝ , ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗ ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΒΑΝΙΑΣ(ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ) ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΤΙ ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ ΓΙΝΩ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΜΑΜΜΥ ΚΑΙ ΕΝΩ ΗΜΟΥΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΤΟΝ 5ΜΗΝΑ.ΧΩΡΙΣΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΦΑΣΤ ΦΟΥΝΤ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΠΑΩ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ(ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΠΝΕΥΜΑ ΔΛΔ ΧΑ ΧΑΧΑ)ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΦΥΓΑ ΒΙΑΣΤΗΚΑ ΑΠΟ

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΕΦΑΓΑ ΠΡΩΙΝΟ ΟΠΟΤΕ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ

ΚΑΙ ΠΗΡΑ 1ΠΟΤΗΡΙ ΦΥΣΙΚΟ ΧΥΜΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΥΡΟΠΙΤΑ.ΑΝΟΙΓΩ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΑΡΑΧΤΗ ΚΑΙ ΠΙΝΩ ΜΙΑ ΓΟΥΛΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ......

ΤΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ....ΕΝΑ ΚΟΜΜΕΝΟ ΝΥΧΙ.........

ΝΑΙ ΝΑΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ...ΤΟ ΔΕΙΧΝΩ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΜΑΖΙ

ΚΑΙ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΣΟΚ!!!ΗΤΑΝ ΟΝΤΟΣ ΝΥΧΙ:woohoo: ΦΕΥΓΩ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΧΥΜΟ

ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗ ΜΕ ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΒΑΡΔΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΑΠΛΑ Η ΚΥΡΙΑ(Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ)ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΠΑΡΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΙΝΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ ΟΥΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΑΥΤΗ ΜΟΥ ΑΝΤΙΜΙΛΟΥΣΕ ΚΙΟΛΑΣ:S ΑΝ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΧΑΣΤΟΥΚΙΖΑ ΣΤΟ ΛΟΓΟ ΜΟΥ!ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΑ ΕΠΡΗΞΑ ,ΕΓΩ ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΣΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΗΡΑ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑΚΙΝΗΘΩ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ,ΟΧΙ ΜΕΣΩ ΙΝΚΑ 9 ΣΤΙΣ 10 ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΚΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΧΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Μ......ΚΑΣ.ΤΕΛΙΚΑ ΧΕΣΤΗΚΑΝΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΔΩΡΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ,ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ Η ΚΥΡΙΑ(ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΑΤΟΜΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΗΚΑ),ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΤΗΛ.ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ!ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΕΤΡΕΞΑ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΖΩΑ!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΑ ΦΟΡΑ...ΨΙΛΟΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΑΙΖΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ .....ΒΑΝΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΡΛΑΝΕΙ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΣΠΑΣΙΜΟ,ΑΝ ΠΑΘΑΙΝΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΤΙ????????????

ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΝΜ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΤΣΙΤΩΣΑ.

Δημοσίευση

:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ρε παιδια, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!

Θα πηγαινε το παιδακι ΤΖΑΜΠΑ?????:angry: τι τζαμπα δηλαδη, δολοφονια ονομαζεται αυτο!!!:angry:

να πεις στη φιλη σου να τους κυνηγησει τους αλητες, οχι μονο μεσω ΙΝΚΑ, να απειλησει με αγωγες, μηνυσεις κλπ!!!:angry:

μπραβο σου PURPLE μου που το κυνηγησες το θεμα, γιατι στην απραξια μας στηριζονται και δε διορθωνεται ποτε τιποτα!!!;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...