Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ειναι μολις 6 μηνών και μ εχει εξαντλήσει και σωματικά και ψυχολογικά!Ειμαι ενα ράκος !Πέντε παιδιά η μανα μου και τέτοια κατάσταση δεν έχει ξανααντιμετωπίσει.Ο μπέμπης μου ειναι γκρηνιάρης απο την μερα που γεννηθηκε.Στην αρχη λέγαμε ειναι οι κολικοι...θα περασει....μετα τα δοντάκια...θα περασει...αλλα αντι να περνάει η γκρήνια γινεται χειρότερη και πιο έντονη.Συνέχεια ενα "μουρ μουρ" και καλά αυτο, το χειρότερο ειναι όταν ουρλιάζει,με τρελένει,μεεξαντλεί!

Ο αντρας μου λεει οτι του μεταφέρω αρνητικη ενεργεια, εγω πάλι πιστευω οτι ειναι κακομαθημένος...τ αποτελεσμα ομως ειναι ιδιο.

Ειχε κολοικους,μας ειπαν να τον κραταμε αγκαλια για να μειωνεται ο πονος του,μετα παλινδομιση και παλι αγκαλια για ν αποφυγουμε εμετους...τωρα θελει συνεχεια αγκαλια και μαλιστα΄σε όρθια σταση και να κανεις και πέρα δωθε παρακαλώ!

Δεν αντεχω αλλο.....πριν λιγο καιρο η λυση ηταν μια βολτα εξω και ηρεμουσαμε,τωρα ομως ουτε κι αυτο ειναι εφικτο, ακομα και στην βολτα ουρλιαζει και θελει αγκαλια! Ελεος , δεν αντεχω αλλο ...η μεση μου σπαράλια,η πλάτη μου κομματια (ειναι και περιπου 10 κιλα).

Χθες και προχθες ουρλάζει σχεδον ολη μερα και κλαιει.Του δινω ντεπον αλλα δεν αλαζει κατι.Κοιμαται στισ 1 την νυχτα και ξυπναει 6 το πρωι..μεσα στη μερα καμια ωρα να κοιμηθει συνολικά.Τα χω παιξει και το χειροτερο ειναι πως δεν εχω βοηθεια απο κανεναν.Ειμαι ενα ράκος!Ολο να κλαιω και να τρωω σοκολατες θέλω.Αν ειναι ετσι απο τωρα..τι θα γινει μολις μεγαλωσει λιγο ακομα? Τι φταιει αραγε?

Αναπολώ τις στιγμές που δεν τον ειχα και αμεσως μετα νιωθω τυψεις και μονο που το σκεφτηκα.Ευχαριστω το Θεο που ειναι καλά και αυτο μου φτανει....ειναι αμαρτία που θα θελα να ειναι και πιο ησυχο μωρο? Εχετε καμια συμβουλή να μου δωσετε? Σας εχει συμβει κατι παρομοιο?

Σας ευχαριστω για τον χρονο σας.....

Δημοσίευση

Γεωργια μου, καθε παιδι ειναι διαφορετικο, και γι'αυτο το λογο η μαμα σου εκανε 5! ισως σου κανει ολα τα...καστια τωρα στην αρχη, ομαδικα και μετα να σε λυτρωσει απο την φρονιμαδα του! δεν ξερεις καμια φορα! κανε την προσευχη σου, παρε τον σε κανενα μοναστηρι(πιστευω σ'αυτα) φερε κανεναν ιερεα να σας ευλογησει το σπιτι, κανε και συ κατι για τον ευαυτουλη σου (τωρα θα μου πεις ΠΟΤΕΕΕΕΕΕ????), και ολα θα περασουνε, αντεξε... για να διαμαρτειρεται και αυτος σημαινει πως ταλαιπωρειται... ξερεις καμια φορα οταν βαστανε συνεχως τα νινακια, πιανονται και μετα πονανε αυτα και μεις δεν το ξερουμε...αυτο ετυχε σε καποια γνωστη μου οικογενεια που ολοι βαστουσανε το παιδι συνεχως και αυτο ολο εκλαιγε...

υπομονη! να'σαι ευτυχης που εχεις ενα υγιεστατο παιδακι... βεβαια και συ εφτασες και ξεπερασες τα ορια σου απο οτι καταλαβα, αλλα κανε υπομονη...

Δημοσίευση

Γιωργια μου δυστυχως δεν εχω να σου δωσω καποια συμβουλη.Καταλαβαινω πως νιωθεις και ειναι λογικο μερικες φορες να σκεφτεσαι ετσι.Πανω απο ολα ειμαστε ανθρωποι κι οχι σουπερ ηρωες που μπορουν να καταφερουν τα παντα.Καλο θα ηταν αν μπορουσε καποιος να κρατησει το μωρακι σου ενα Σαββατοκυριακο η εστω για μια μερα για να ξεσκασεις κι εσυ λιγο.Παντως να ξερεις οτι επειδη ειναι ετσι τωρα τα πραγματα δεν σημαινει οτι θα ειναι παντα ετσι.Υπομονη και ευχομαι να καλυτερεψουν τα πραγματα.

Δημοσίευση

Καλη μου συνονοματη...αντιλαμβανομαι πληρως την εξαντληση σου και την κουραση σου...ειδικα αυτο με τη μεση...πιστεψε με σε νοιωθω...και η δικια μου ειναι τεσσαρων τωρα και θελει αρκετες φορες μεσα στη μερα αγκαλια και πηγαινε ελα. Κι εγω μονη ειμαι σπιτι και δεν εχω βοηθεια...αν σε παρηγορει αυτο...

Θα ηθελα να σε ρωτησω...τον θηλαζεις τον μικρουλη σου;

Επιπλεον...εχει βγαλει δοντια ή απλα τρωγεται;

Μηπως τον ενοχλει κατι; Μηπως ζεσταινεται; Μηπως πειναει;

Εσυ τι υποψια εχεις οτι μπορει να εχει;Παει καπου το μυαλο σου; Στον παιδιατρο τα χεις αναφερει αυτα; Και αν ναι τι σου ειπε;

Δημοσίευση

γεωργια μου ακριβως μα ακριβως τα ιδια περασα και εγω με τον μπεμπη μου κλαμα,απιστευτη γκρινια,ουρλιαχτα περασαμε κολικους παλινδρομιση και δοντια το μονο που δεν μου εμαθε ειναι η αγκαλια (ευτυχως για την μεση μου)

ολο αυτο μου κρατησε περιπου μεχρι να γινει 7 μηνων ωρες ωρες ηρεμουσε με διαφορες πατεντες που καναμε(βολτα με το καροτσι,με το αυτοκινητο,αγκαλια και περα δωθε)αλλες φορες ομως οχι τα νευρα μου κροσια η μεση μου κομματια(εκανα 13 ενεσεις)ομως πιστεψε με θελει πολυ υπομονη ειμαι σιγουρη πως θα ηρεμισει

εγω δοκιμασα και το εξης την ημερα τον εβαζα σε κουνια που κουνιωταν μονη της του εδινα παιχνιδακια αναβα και την τηλ να παιζει παιδικα η του εβαζα τραγουδια και το βραδυ η το μεσημερι οταν ηταν για υπνο τον εβαζα ξαπλωμενο στα ποδια μου και τον κουναγα περα δωθε η στο καροτσακι

τωρα ειναι αγγελακι κλαει μονο οταν θελει κατι η οταν νυσταζει η ποναει

(

Δημοσίευση

ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΩΝΟΜΑΤΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ . ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΩ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ 9 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!! ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΕ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ . ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΗΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΦΗΝΩ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΩ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ,ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΟΜΩΣ ΕΜΑΘΑ ΧΩΡΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΑΡΓΑΛΑΩ ΤΗΣ ΠΑΙΖΩ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ.ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΘΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΣ 3-30 ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 4-30 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΤΕ ΕΡΧΕΤΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ ,ΟΤΑΝ ΞΥΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΑΚΙ ΤΗΣ ΤΡΕΧΩ ΣΑΝ ΤΡΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΠΙΠΙΛΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΟΟΟΟΟΟ .ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΣΤΡΩΝΕΙ ΠΡΙΝ ΤΡΕΛΑ ΤΣΙΡΙΖΑ ΕΚΛΑΙΓΑ ΤΗΝ ΜΑΛΩΝΑ ΚΑΠΝΙΖΑ ΣΑΝ ΜΑΥΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΦΕΡΘΩ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΚΕΙΝΗ ΜΕΣΑ ΣΠΑΡΑΖΕ.ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΟΛΥ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΣΑ ΓΙΑ ΜΕΡΕΣ ΗΡΕΜΕΙ ΟΜΩΣ ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΟΝ 6 ΕΛΕΓΑ ΘΑ ΠΑΩ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ.ΠΑΝΤΩΣ ΜΗΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΕΝΟΧΕΣ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΝΟΕΙΣ ,ΑΠΛΑ ΕΤΣΙ ΝΙΩΘΕΙΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ..... ΑΣΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΒΡΕΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, Π.Χ ΠΙΣΙΝΟΥΛΑ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΜΠΑΝΙΟ ΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΑΝ ΑΡΚΟΥΔΙΖΕΙ ΑΣΤΟΝ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΡΩΣΕ ΧΑΛΙ ΚΑΙ ΠΑΙΞΕ ΚΑΤΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ ΜΕ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΖΩΑΚΙΑ ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ ΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ...ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΩΡΑ ΜΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ .ΣΕ ΦΙΛΩ.

Δημοσίευση

Εσυ τι υποψια εχεις οτι μπορει να εχει;Παει καπου το μυαλο σου; Στον παιδιατρο τα χεις αναφερει αυτα; Και αν ναι τι σου ειπε;

Δημοσίευση

σκεφτηκες να του αλλαξεις το γαλα μηπως του καθεται βαρυ στο στομαχι ,του προκαλει εμμετους η΄αερια?επισης μπορεις να αγορασεις χυμα (κι απο την λαικη)γλυκανισο και να το βρασεις να το πιει σαν τσαγακι βοηθαει και στα πονακια και φερνει υπνηλια.βαλε και κανεναν να το ξεμματιαζει που και που αν πιστευεις σ'αυτα(εγω πολυ).παντως αν εχει κακομαθει η ειναι γκρινιαρικο απο την φυση του αστα να πανε.τα περασα κι εγω (κλαμα ολο το βραδυ χωρις λεπτο υπνου και με αντρα φανταρο).ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!

Δημοσίευση

GIORGIA έγραψε:

.Κανε υπομονη και θα μεγαλωσει ,θα παντρευτει ..θα φυγει!

:laugh: Πλακα εχει η γιατρος!

Μηπως να τον πας και σε καποιον αλλο παιδιατρο μηπως δει κατι που μπορει να ενοχλει τον μπεμπη; ή να σου δωσει συμβουλες για το πως θα το αντιμετωπισεις

Οσο μεγαλωνει παντως θα μπορει να επικοινωνει και ολα θα γινουν καλυτερα!!

Δημοσίευση

ΓΙΩΡΓΙΤΣΑ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΙΔΕΥΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΣΟΥ?

ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑΚΟ...

ΕΧΕΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΑ ΡΗΛΑΞ ΚΟΥΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ?

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ ΕΚΕΙ!

ΚΟΙΤΑΞΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Η ΣΤΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΑ! ΜΗΠΩΣ ΤΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΒΑΡΥ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΑΚΙ?

ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΟΥΚΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΣ!

Δημοσίευση

:laugh: κι εγω να την παντρεψω περιμενω για να ησυχασω!!!:laugh: ;)

κοπελα μου, ειμαι σιγουρη πως ολες σ'ενα βαθμο σε καταλαβαινουμε, γιατι ολες λιγο-πολυ παρομοια κατασταση βιωνουμε! κι εμενα η μικρουλα μου ειναι πολυ ζωηρο παιδακι! και σαν μωρακι ηταν αρκετα γκρινιαρικο!!

προσπαθησε να αφουγκραστεις τις αναγκες του, αυτο που θελει να σου πει! εμενα με βοηθαει πολυ να σκεφτομαι οτι αυτη τη στιγμη, το παιδακι μου ΚΑΤΙ χρειαζεται και κανει σαν παλαβο και θα νομιζουν στη γειτονια οτι το κακοποιω!!!:S :laugh: προσπαθω να καταλαβω τι ειναι αυτο που την ενοχλει και προσπαθω να μην εκνευριζομαι, γιατι εχω παρατηρησει αυτο που λεει ο αντρουλης σου, οτι οντως, αντιλαμβανονται τα παντα, και ο ελαχιστος εκνευρισμος, τους μεταφερεται!;)

προσπαθησε να βρεις λιγο χρονο για τον εαυτο σου, θα σου κανει παρα πολυ καλο!!;) και μην νιωθεις τυψεις, οι σκεψεις σου εχουν περασει απο ολων μας το κεφαλι!!!:blush: κι οπως λες, αμεσως μετα τρελαινομαστε στις τυψεις!!:side: ανθρωποι ειμαστε, ειναι λογικο κι εχουμε και τα ορια μας!!

κουραγιο κοπελα μου, ολα θα φτιαξουν σιγα-σιγα, θα δεις!!;) δεν θα 'ναι ετσι για πολυ...:kiss:

Δημοσίευση

GIORGIA έγραψε:

Σ ευχαριστω που μου εγραψες.....

Δεν τον θυλασα καθόλου,δεν ειχα γαλα ειπε ο παιδίατρος και ο καημενουλης μου δεν ηπιε ποτέ απο μενα.Βλακεια μου βεβαια που δεν αλαξα αμεσως παιδιατρο και οταν εμαθα οτι δεν υπαρχουν γυναικες που δεν εχουν γαλα ....ηταν πια αργα!

Εχει βγαλει λίγο τα δυο κατω δοντια.Οταν ειναι τα δοντια του το καταλαβαινω γιατι βαζει συνεχεια μεσα στο στομα το χερι του και κανω οτι μπορω να τον ανακουφισω

Να τον ενοχλει κατι...τι?Στο αρκοντισιον τον εχουμε όλη μερα να μην ζεσταινεται (σε λιγες μερες περιμενουμε και τον λογαριασμο) και τις ζεστες νυχτες την βγαζουμε με ανεμιστηρα,(οχι να τον χτυπαει φυσικα).Να πειναει παλι οχι γιατι τον ταιζω καθε 4 ωρες απο 210 μλ και δεν παραπονιεται μετα.Εγω υποψιαζομαι οτι τον εχω κακομαθει με τις αναγκαστικες αγκαλιες και δεν ξερω πως θα το κοψω το βιολι αυτο.Πχ αποφασισα ενα βραδυ αφου τον κουνησα λιγο,να τον αφησω να κοιμηθει μονος στην κουνια του.Το σκυλομετανιωσα! Εκλαιγε τοσο πολυ που μετα εκανε μια ωρα να ηρεμησει απ τα αναφιλητά.

Στην παιδιατρο που το ειπα μου απαντησε το εξης:Εχεις παιδι ζωηρο και με αποψη.Κανε υπομονη και θα μεγαλωσει ,θα παντρευτει ..θα φυγει!Σε κουφανα ε?Κι ομως αυτο μου ειπε...

Δημοσίευση

καλημέρα γλυκιά μου!σε καταλαβαίνω απόλυτα,κ εγώ μέχρι πριν λίγο καιρό ήμουν σε παρόμοια κατάσταση,τώρα κάπως στρώνουν τα πράγματα που κλείσαμε το δεύτερο μήνα!μην απογοητεύεσαι,σίγουρα θα στρώσει το μωράκι σου,δε γίνεται να είναι συνέχεια έτσι!δες μήπως το ενοχλεί το γαλατάκι,μήπως χρειάζεται να το αλλάξεις..μήπως θέλει βολτίτσα,αν κ σε νιώθω,κ εγώ το διάστημα που ούρλιαζε όταν δε κοιμόταν,το σκεφτόμουν πολύ να το βγάλω έξω,όλοι εμας κοιτούσαν κ φοβόμουν ότι θα σκεφτονταν πως κακοποιω το παιδάκι μου!!όλες τα έχουμε περάσει,κάνε υπομονή,ζήτα βοήθεια από κάποιον δικό σου ή τον άντρα σου κ κάνε πράγματα κ για σένα.αφού δε θηλάζεις,μπορείς άνετα να βγεις για ενα καφεδακι με κάποια φιλη,να ξεσκάσεις λίγο κ να γυρισεις ανανεωμενη στο ζουζουνι σου!ό,τι χρειαστεις να μας το πεις,εμεις εδω ειμαστε για σένα!φιλάκια!:kiss:

Δημοσίευση

υπομονη!!και γω υπομονη και εσυ και ολες μας:P

αγκαλια ολα θελουν,τι αλλο να θελουν?και μεις ορθιοι και περα δωθε,αλλα αλλαζει οσο μεγαλωνει,ηρεμει,καθεται και κατω με τα παιχνιδακια του,και βολτα εξω.Και στην βολτα εκλαιγε αλλα περασε κι αυτο.Κανε κουραγιο,ειναι δυσκολο για ολες μας.να σκεφτεσαι θετικα γιατι του περνας τα νευρα σου,αυτο να το χεις σιγουρο.Τα καταλαβαινουν ολα και αντιδρουν αναλογα!

Δημοσίευση

apoti thimame eipais oti einai 6 mhnwn .

den kathete me ta paixnidia tou?

paizeis mazi tou me ta paixnidia tou na dei pos paizoun kai na paiksei meta monos tou?

pernas piotiko xrono mazi tou na paikseis me olh sou thn psixh kai meta na minei ikanopoihmeno oti se "eixai" kai peksate ?

mipos se exei parei polu apo katw kai to katalabeni to mwro kai toso pio polu gaztonete panw sou kai griniazei?

kai egw to perasa ayto to stadio kai to kseperasa opos akribos sou eipa .kai egw hmouna xalia psixologika gia kapoies eudomades apo thn kourash kai ta idia ekane .to kseperasame etsi eftiaksa thn diathesh mou gia na ftiaksei kai tou mwrou mou .

tora oti kai na kanw sto spiti an dw oti bariete kai thelei ligo na tou dosw shmasia kanw esto kai 1 lepto dialima kai tou xamogelaw ,kai kanw fatsoules me olh thn kardia mou ,katalabenei oti den to exw "grammenw' kai shnexizei na paizei h na me paratirei .

ayta bohthisan se mena ,oute klamata oute tipota paixnidi na niosei kala oti to agapame kai to prosexoume kai menei polu wra kai mono tou pia kai paizei afou kserei oti eimai ekei kalodiatheth na to prosexw .

filia kalh dunamh .

Δημοσίευση

Πω πω Γεωργία μου!!!Συμπάσχω μαζί σου.Δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο πέρα από υπομονή. Εκανες αυτά που σου προτείνει η Αφροδίτη; Τώρα είναι έξι μηνών και μπορεί να παίξει με αρκέτα παιχνιδάκια. Στις δουλειές του σπιτιού έχεις καμιά βοήθεια τουλάχιστον;Και εμένα ο δικός μου είναι ζόρικος.Δεν κάθεται πουθένα.Ουτε σε καρότσι, ούτε σε πάρκο ,ούτε σε ριλάξ.Μόνο ο μάρσιπος του αρέσει.Ούτε κοιμάται και πολύ.Τι να κάνουμε κοριτσάκι μου.Να είναι καλά και δεν πειράζει.

Δημοσίευση

Ποσο σε καταλαβαινω Γιωργια μου!!!Περασα τα ιδια και χειροτερα!Απο τη μερα που γεννηθηκε ουρλιαζε μερα νυχτα!!!Ηταν το μονο μωρο στη θερμοκιτιδα(μπηκε 2 μερες προληπτικα) που ουρλιαζε και δε κοιμοταν ενω τα υπολοιπα ηταν νταγλαρισμενα στον υπνο!δεν τον αντεχαν ουτε οι μαιες! δεν ηθελε ουτε να θηλασει. μολις τον εβαζα στο στηθος τεντωνοταν πισω κι εκανε λες και τον χτυπουσε ρευμα με αποτελεσμα παρολες τις προσπαθειες που εκανα γιατι ηθελα οσο τιποτα να θηλασω να βγαζω το γαλα ανα 3 ωρες με επαγγελματικο θηλαστρο και να το δινω με μπιμπερο!Ασε που επινε μονο απο ενα συγκεκριμενο μπιμπερο (avent) κι αν του εδινα οποιοδηποτε αλλο δε το ηθελε!ηρεμουσε μονο ορθιος στον ωμο και να κοβω βολτες πανω κατω στο σπιτι!οι μαραθωνοδρομοι λιγοτερα χιλιομετρα εκοβαν καθε μερα...κροσια τα νευρα μου!κοντεβα να τρελαθω και να το πεταξω απο το μπαλκονι(ειμαι και βρεφονηπιοκομος τρομαρα μου!).Δεν τον εκανε κανεις καλα!!Μεχρι που ειπα οτι δε παει αλλο πρεπει να μπει σε προγραμμα να μπουν καποια ορια γιατι διαφορετικα θα παρω τα βουνα και θα το διαλυσουμε το μαγαζι!ετσι κατ αρχην εκοψα το βραδυνο γευμα γυρω στο 4 μηνα μαχαιρι(ειναι να μη το παρω αποφαση)και τον πηγα στο δωματιο του.ετρωγε το τελευταιο γυρω στις 11(το οποιο σιγα σιγα εγινε 9.30) και 1-2 μερες οταν ξυπνουσε(αν κοιμοταν...)του εδωσα χαμομηλι αλλα δεν το ηθελε οποτε του εβαζα πιπιλα.ξυπνουσε;ΠΙΠΙΛΑ!ξαναξυπνουσε;ΞΑΝΑΠΙΠΙΛΑ! το ιδιο μεχρι τις 6 το πρωι.σε λιγες μερες το πηρε αποφαση κι αρχισε να κοιμαται πολυ καλυτερα.οταν ξυπνουσε με το που του εβαζα τη πιπιλα ξανακοιμοταν αμεσως!τωρα κοιμαται απο τις 9.30 μεχρι τις 8-8.30 σερι αν και μπορει να ξυπνησει καμια φορα γυρω στις 4-5 αλλα απλως ψαχνει τη πιπιλα και μολις του τη δωσω ξεραινεται αμεσως!παραλληλα εκοψα και το κουνημα και τα πολλα πανω κατω στο σπιτι τον εβαζα στο κρεβατακι του του εβαζα τη πιπιλα και του ελεγα χαιδευοντας τον΄΄κοιμησου τωρα αγαπη μου να ξεκουραστεις γιατι θελει και η μαμα να κανει δουλειες΄΄κι εφευγα απο το δωματιο ''τρεχοντας''.αυτος βεβαια στην αρχη εκλεγε και χτυπιοταν!τον αφηνα 1-2 λεπτα και μετα πηγνα απο πανω του του εβαζα τη πιπιλα την νοποια ειχε εξφεντονισει και του ελεγα΄΄σ'αγαπαω πολυ αλλα τωρα ειναι ωρα για υπνο.δε προκειται να σε σηκωσω.μολις ξυπνησεις θα ξαναπαιξουμε΄΄ κτλ κτλ και ξαναεφευγα.Αυτος το βιολι του!τον αφηνα αυτη τη φορα 2-3 λεπτα και ξαναπηγαινα του εβαζα τη πιπιλα αλλα δε του μιλουσα κι εφευγα μεχρι που καποια στιγμη δεν αντεχε και κοιμοταν.Αυτο βεβαια εγινε παρα πολλες φορες και για πολλες μερες αλλα καταλαβε καποια στιγμη οτι οσο κι αν κλαιει δε προκειτε να τον σηκωσω ουτε να καθομαι δεκα ωρες απο πανω του μεχρι να κοιμηθει με αποτελεσμα μολις τον βαζω στο κρεβατι να χαζεευει λιγο γυρω-γυρω η το περιστρεφομενο πανω απο το κεφαλι του η να παιζει με τα χερακια του και να αποκοιμιεται ΜΟΝΟΣ του!!!καλα καμια φορα ακομη και τωρα μπορει να γκρινιαξει λιγο αλλα παω του βαζω πιπιλα του χαιδευω λιγο τη πλατουλα φευγω και κοιμαται μοναχουλης του.Ασε που με το να κοιμαται ξεροντας οτι δεν ειμαι απο πανω του,οταν ξυπνουσε δεν περιμενε να με βρει εκει οποτε δεν εβαζε τα κλαματα με το που ανοιγε τα ματια του.τωρα ξυπναει και μπορει να καθεται καμποση ωρα να μουρμουραει και να χαζευει..με παρομοιο τροπο του εκοψα και την ατερμονη γκρινια που δε μπορουσαμε να παμε πουθενα ενω τωρα παμε παντου χωρις προβληματα και γενικοτερα απο ενας μικρος τυρανος που ηταν μεχρι 6 μηνων μεταλαχτηκε σε ενα αγγελο.τωρα ειναι 8 μηνων και τα πραγματα ολο και καλυτερευουν!βεβαια πρεπει να σου πω οτι παντα του μιλουσα σαν να ηταν μεγαλο παιδι.του εξηγω τα παντα του λεω συνεχεια οτι τον λατρευω ακομη κι οταν με θυμωνει ακομη κι οταν τον μαλωνω.του δειχνω τα συναισθηματα μου τη χαρα μου οτν παιζουμε η σε καθε καινουριο βημα του πχ αλλα δε δισταζω να του μιλησω και θυμωμενα οταν ''πρεκτρεπεται''χωρις ομως να φωναζω(οχι οτι δεν εχω ξεφυγει κι εγω απο τα ορια σε εκεινες τις δυσκολες μερες..)!Πανω απολα πρεπει να εισαι σταθερη κι αποφασιστικη.δε γινεται τη μια μερα να τον σηκωνεις μολις γκρινιαξει πχ και την αλλη να τον αφηνεις γιατι θα συγχιστει και δε θα ξερει τι ειναι επιτρεπτο και τι οχι..Συγνωμη για το μεγαλο μην αλλα τα εγραψα οσο πιο περιληπτικα μπορουσα!!ελπιζω να βοηθησα λιγακι....

Δημοσίευση

Άχ Georgia !!!!!!!!!!!!.

Η κόρη μου είναι 12 μηνών κάτι ημέρες και μοιάζει ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ με τον γιό σου...

Φωνάζει και ουρλιάζει όλη την ημέρα, αν δεν της δώσεις αυτό πού θέλει κάνει τσαμπουκά, κλαίει για να κοιμηθεί και ξυπνάει με κλάμα και όπου κι αν την βάλεις (πάρκο, καρότσι, στράτα) επειδή δεν είναι σε αγκαλιά ή κάτω να μπουσουλάει και να σηκώνεται όρθια, γκρινιάζει μέχρι που μου έρχεται να πηδήξω απ'το μπαλκόνι.

Η γκρίνια γίνεται κλάμα και μετά μένει κιόλας και γίνεται μπλέ !.

Αυτό όλη μέρα, κάθε μέρα...

Να σου πώ τι κάνω εγώ ???

Της βάζω στο YouTube τραγουδάκια απο το Alter από τα Ζουζούνια (τα παπάκια,σκα σκα σκα σου σου, ο παπαγάλος) και ξεχνιέται λίγο.

ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ?????

ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΓΙΟ 25 ΗΜΕΡΩΝ...

ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΦΡΙΚΗ ΠΕΡΝΑΩ ΕΓΩ, ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΡΕΦΟΣ ΠΟΥ ΘΈΛΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΜΟΥ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΙ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ.

Κι εμείς έτσι λέγαμε...

Γκρινιάζει γιατί έβγαλε αργά δοντάκια, γκρινιάζει γιατί δεν μπορεί ακόμα να μιλήσει και να εκφραστεί κτλ.

Κ Ο Υ Ρ Α Γ Ι Ο !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γίνε και λίγο αναίσθητη και άστον να ουρλιάζει.

Δημοσίευση

Γεωργία,

ΠΙΠΙΛΑ δοκίμασες??? Μπορεί να δυσκολευτείς στην αρχή αλλά την κατάλληλη στιγμή θα την πάρει και δεν θα την ξαναφήσει!!! Μετά δεν θα κάνει χωρίς αυτή! Με αυτή θα ξεχνιέται, με αυτή θα τον κοιμίζεις και θα βρεις την ησυχία σου! Δοκίμασε αυτή που είναι ΟΛΟΚΛΗΡΗ απο καοτσούκ της CHICCO. Tους αρέσει καλύτερα!!!

Δημοσίευση

Georgia synonomati mia apo ta idia les kai perigrafeis emena kai to mvro moy.Kai gw episis then eixa kamia voitheia mexri poy pige 10 minwn kai epiasa douleia.

Ta pragmata kalyterepsan otan pige 8 mhnwn vevai yparxoyn diastimata poy ksipnaei kata tis 3 to prwi kai koimatai stis 5 alla mporie na ftene ta dontia.Den kserw nomizw oti prepei na kanoyme ypomoni.

Episis kai gw thn koimizw aggalia alla edw kai treis mines poy arxisa na exw voitheia apo thn pethera moy epeidh douleyw h pethera moy tin koimizei ws ekseis thn pairnei ligo aggalia meta thn vazei sto krevati kai thw koynaei to popoydaki gia ligo kai meta koimatai to idio kanw kai gw twra.Parepiptontos sthn pethera moy den kanei tipota apo ola ayta poy kanei se emas oyte ta vradia ksipnaei.

H giatros moy eixe pei apo thn arxi oti exoume ena arketa apititiko mwro.Thn ygeia toys na exoyn kai ola tha ginoyn.Filakia

Δημοσίευση

Συμφωνώ απόλυτα με την Tonia28.

Άν μας ακούσει κανείς, θα πέι "Καλά αυτές δεν μπορούν να κάνουν καλά τα ίδια τους τα παιδιά ?" ή " Καλά τόσο πρόβλημα είναι να φωνάζει ένα μωράκι ???".

Κι εγώ έτσι θα έλεγα αν δεν είχα παιδιά.

Τώρα όμως πού έχω δεν μπορώ να πώ αυτό.

Θα πώ αντιθέτως, πώς δεν υπάρχει πιο εξαντλητικό και παρανοικό πράγμα, απ'το να έχεις ένα μωρό/παιδί πού ουρλιάζει και φωνάζει όλη την ημέρα.

Υπάρχουν στιγμές, πού λέω "Θα φύγω. Δεν αντέχω άλλο. Θα φύγω.".

Φυσικά είναι σκέψεις της στιγμής.

Έχω την κλεισούρα γιατί σαραντίζω, έχω τα ορμονικά μου επειδή είμαι λεχώνα ακόμα και έχω και την μικρή να φωνάζει και να τσαμπουκαλεύεται όλη μέρα.

Είναι και τα φαγητά τους πού με αγχώνουν τρελλά...

Να σας πώ εγώ τι γίνεται όταν συμπίπτουν οι ώρες τους για να φάνε ??????

ΤΡΕΧΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Μετά η μικρή πρέπει να κάνει το καθημερινό της μπανάκι, πρέπει και ο μπέμπης να κάνει μπάνιο...

Ευτιχώς η μικρή έχει "ισιώσει" στο θέμα του ύπνου αρκετά.

Πίνει το γαλατάκι της στις 9 και στις 9:30 έχει κοιμηθεί.

Τότε όμως αρχίζουν συνήθως τα πονάκια του μπέμπη.

Κλείνομαι λοιπόν μέσα στην κουζίνα για να μη ξυπνήσει η μικρή με τα κλάμματα του μπέμπη και άγιος ο θεός !

Δημοσίευση

Γεωργία θα συμφωνήσω με τα κορίτσια.

Έχω ενα γιο 19 μηνών πλέον.Την ίδια φαση περνουσαμε και εμείς.Εκτός της γρίνιας ήθελε αγκαλία όλη την ημέρα είτε κοιμόταν είτε όχι.Είχε ηρεμήσει λίγο όταν άρχισε να μπουσουλάει γυρω στον έβδομο και λίγο απασχολιόταν με την εξερεύνηση.Πλέον δεν μπορώ να τον σταματήσω.Είναι αρκετά δραστήριος σαν παιδί και κινητικός.Υπομονή και επιμονή κάποια στιγμή βελτιώνεται η κατάσταση. Καλή δύναμη!:kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...