Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΦΤΑΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

ΣΗΜΕΡΑ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΘΑ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΓΙΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΜΕ ΣΚΟΠΕΛΟ

ΤΑ ΕΧΩ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΚΟΙΤΑΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ

ΘΕΛΩ ΟΛΕΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

Δημοσίευση

ΠΟΣΟ ΖΗΛΕΥΩ!!!ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΕΛΕΙΑ.ΕΜΕΙΣ ΦΕΤΟΣ ΚΑΝΑΜΕ 2 ΜΠΑΝΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 7 ΜΗΝΑ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ,ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΜΟΥ.ΜΠΑΙΝΩ ΤΕΤΑΡΤΗ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ.ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΒΟΥΤΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!!!

Δημοσίευση

ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ έγραψε:

ΠΟΣΟ ΖΗΛΕΥΩ!!!ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΕΛΕΙΑ.ΕΜΕΙΣ ΦΕΤΟΣ ΚΑΝΑΜΕ 2 ΜΠΑΝΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 7 ΜΗΝΑ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ,ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΜΟΥ.ΜΠΑΙΝΩ ΤΕΤΑΡΤΗ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ.ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΒΟΥΤΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!!!

ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ SE EYXARISTV POLY

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΣΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΑΚΙΑ

Δημοσίευση

Εφούλα μου καλά να περάσετε...Να κάνετε πολλά πολλά μπάνια, να ξεκουραστείτε όσο πιο πολύ μπορείτε και να χαρείτε ο ένας τον άλλον και το παιδάκι σας...

Την άλλη Παρασκεύη έρχεται και ο 2οσ κύκλος διακοπών μας..Λίγο αργά βέβαια αλλά δεν πειράζει..Θα πάμε μια εβδομάδα σε πεθερικά και 10 μέρες στους γόνείς μου..Οπότε θα κάνουμε κι άλλα μπανάκια..Και αν καταφέρω ν αποχωριστώ για 2 μέρες την μπουλίτσα μου, μπορεί να το σκάσουμε με τον αντρούλη μου ένα διήμερο προς Θεσσαλονίκη...

:laugh: :laugh:

Καλές διακοπές κοριτσάκι μου!!!!!!!:woohoo: :woohoo:

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Να περάσετε πολύ όμορφα κοριτσάκι μου! Να ευχαριστηθείτε τις διακοπούλες σας και τα μπανάκια σας, μαζί με την πριγκηποπούλα σας!!!!! Κι εμείς θα (ξανα)φύγουμε το άλλο Σάββατο για Ρόδο! Φιλάκια!!!!! Καλά να περνάτε!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...