Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας και από εμένα. Είμαι νέα στο club και δεν έχω και πολύ εμπειρία από τον τρόπο έπικοινωνίας. Πάντως χρειάζομαι άμεσα την βοήθειά σας γιατί οι γιατροί είναι μόνο για τον ευατό τους και δεν τους καίγεται καρφάκι αν η άλλη θέλει βοήθεια και υποστήριξη.!

Και εγώ μια από τα ίδια. Είμαι στην αναμονή από τον Γενάρη. Κάθε μήνα μου σπάνε τα νέυρα στην αναμονή και στο άχγος. Δεν αντέχω άλλο. Τον Ιούλιο έκανα έλεγχο κύκλου και ο γιατρός μου μου έδωσε gonal. Περίμενα ότι θα είμαι έγκυος με την πρώτη αλλά αντί του μωρού ήρθε η περίοδος και μάλιστα νωρίτερα. Φυσιολογικά έχω κύκλο 25-26 μέρες και αδιαθέτησα στις 20 μέρες. Ο γιατρός δεν μπορεί να μου δωσει εξήγηση και ξαναπήγα όπου φάνηκε ότι την 6η μερα του κύκλου είχα ωορηξία (17-18 χιλιοστά μέγεθος). Μου είπε να κάνω pregnyl την ίδια μέρα το βράδυ και επαφή την επομένη και μεθ' επόμενη. Το κάναμε και αυτό και περιμέναμε ότι θα είμαι έγκυος! Πάλι ήρθε η περίοδο και αυτή τη φορά στις 23 μέρες.

Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Μήπως έχει κάποια παρόμοια εμπειρία ή γνωρίζει τι μπορεί να συμβαίνει και η περίοδος έρχεται τώρα πιο νωρίς?

Σας ευχαριστώ

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ dekat δεν πολυκαταλαβα τι σου συμβαινει,εχεις ενα παιδακι και πατε για δευτερο απλα καθυστερει?Αν σε βοηθαει αυτο που θα σου πω εγω στην κορη μου εμεινα εγκυος με την πρωτη ,στο δευτερο προσπαθουσαμε 10 μηνες.τωρα για την περιοδο σου μηπως αλλαζεις κυκλο?αυτα που σου εδωσε ο γιατρος gonal τι ειναι?

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ dekat.ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ.ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ?Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ "ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ"ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΥ ΛΕΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ"ΜΟΝΟ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥΛΗ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑ"-ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ.ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!

Δημοσίευση

γεια σου Φωτεινούλα.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Η κόρη μου είναι 3,5 χρονών και έμεινα έγκυος όχι α΄πλά με την πρώτη αλλά με την μυρωδιά που λένε. Θα μπορούσα να περιμένω αλλά είμαι ήδη 38 χρονών και όπως λεέι καο ο απάισιος γιατρός που έιχα μέχρι τώρα: μην ξεχνάς πόσο χρονών είσαι!.

Gonal + Pregnyl είναι ορμονική θεραπεία ελέχγου και προκλησης ωορηξίας. Δεν είναι ότι δεν κάνω ωορηξία αλλά δεν τυχαίνει να στεριώσει. Τώρα άλλαξα γιατρο και έχω ραντεβού την Τεταρτη που μας έρχεται. Θα κάνω πάλι έναν ορμονικό προσδιορισμό για να δούμε σε τι επίπεδα είναι οι ορμόνες μου και βλέπουμε.

Με έσένα πως έγινε?

Δημοσίευση

ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ.ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΑΝΧΩΘΕΙ ΑΦΟΥ ΕΜΕΙΝΕΣ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΟΜΙΖΑ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΟΙ ΜΗΝΕΣ...ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΝ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΓΩ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΟΤΑΝ ΕΙΠΑ"ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ" Υ.Γ ΟΝΤΩΣ ΑΠΑΙΣΙΟΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ -ΧΑ,ΧΑ-

Δημοσίευση

decat μου μην ανησυχεις μαλλον εισαι αγχωμενη οπως ημουν κι εγω οταν προσπαθουσα για το δευτερο.το πρωτο μας ηρθε χωρις να το περιμενουμε(ακομα αρραβωνιασμενοι ημασταν) και νομιζα οτι στο δευτερο θα πιασω με την πρωτη αφου (η τρελλη) προγραμματιζα και ποτε θα γεννησω.ελεγα δηλαδη θα μεινω αυτον τον μηνα εγκυος για να γεννησω παλι Οκτωβριο.ΑΜ ΔΕ!18 μηνες προσπαθουσα χωρις αποτελεσμα!καθε μηνα αγχος,αγωνια,απογοητευση και ενα σωρο τεστ εγκυμοσυνης.κι οταν ειπα δεν γ....ται ας ερθει οποτε ειναι γραφτο,εμεινα εγκυος με μονο 2 επαφες εκεινο τον μηνα! γι'αυτο σου λεω stay cool και θα σου ερθει οταν δε το περιμενεις.

Δημοσίευση

Κοπελα μου γεια σου.Κοιτα αφου θα πας σε αλλο γιατρο αυτην την εβδομαδα δες τι θα σου πει κι αυτος και τοτε αποφασιζεις πως θα κινηθεις.Σιγουρα παιζει ρολο η ηλικια αλλα μηπως και ο αντρας σου πρεπει να κανει καποια εξεταση μην τυχον αδυνατισε το σπερμα του η συμβαινει τιποτα αλλο;

Δημοσίευση

Ο άντρας μου έχει κάνει εξέταση σπέρματος και όλα δείχνουν πολύ καλά. Αύριο θα κάνω ορμονες για να δούμε σε τι επίπεδα βρίσκονται. Πάντως τηλεφωνικά μου είπε πως δεν θα κάνω ορμόνες -ενέσεις αυτόν τον κύκλο. Θα με δει την Τεταρτη και θα σας ενημερώσω όλες για το αποτέλεσμα.

Αν εν' το μεταξύ κάποια τυχαίνει να έχει παρομοια εμπειρία περιμένω να με πληροφορήσει

Δημοσίευση

γεια σου.δεν τα παω πολη καλα με τον υπολογιστη και αυτα που εχω να σου πω ειναι πολλα....ειμαιστα 35 και εχω ενα παιδακι 12 χρονο.εχω κανει μια σπερματεκχιση αλλα τιποτα. και....Θα ηθελα να σου δωσο το τηλ. αλλα δεν ξερω πως χωρις να το δουνε ολοι.ειναι μαγαλη η ιστορια μου.για να καταλαβεις το παλευω 10 χρονια.......

΄

Δημοσίευση

Σε ευχαριστώ. Αν θέλεις να μου στείλεις προσωπικό μήνυμα μπορείς να πατήσεις το ΡΜ που βλέπεις αριστερά σου. Εκεί δηλαδή που φαίνονται τα στοιχεία σου και αν είσαι online ;h offline. θα σου στείλω το δικό μου και αν θέλεις τηλεφώνησέ μου.

Δημοσίευση

Λοιπόν κορίτσια, πήρα τα αποτελέσματα από τις ορμονικές και πήγα κσι στον γιατρό σήμερα. Είμαι χάλια!!!!!!!

Και ο δεύτερος γιατρός (για όποιες θυμούνται θα άλλαζα γιατί ο πρώτος ήταν πολύ αγενής), μου είπε πως FSH είναι αυξημένη 9.00mIU/ml και είπε πως είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα. Με είδε και στον υπέρηχο 6-7ημέρα κύκλου. Φάνηκε πως μόνο από την δεξιά ωοθήκη υπάρχουν αυγά. Το μεγαλύτερο είναι σήμερα 10mm και με ξανακαλεί την Δευτέρα όπου θα είναι η 12η μέρα που θεωρείται γονιμη για τον κύκλο μου. Σε αυτόν τον κύκλο δεν θα κάνω τίποτε και μου πρότεινε στον επόμενο να κάνω Puregon αντί του Gonal που είχα κάνει με τον πρώτο γιατρό. Και πάλι είπε βλέπουμε γιατί φυσιολογικά οι πιθανότητες στην ηλικία μου είνια πολύ μικρές.

Είμαι πολύ απογοητευμένη. Ξέρει καποια την διαφορά των παραπάνω ορμονών. Σημείωση έχω γεμίσει σπυράκια και μου πέφτουν μαλλιά και είπε πως είναι απότις ορμόνες που κάνω.

Κάποια να με βοηθήσει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

γεια σου.οι ορμονες αυτες κανουν ακριβως την ιδια δουλεια.μετα την puregon θα σου πει να κανεις μια pregnil καποια συγκεκριμενη ωρα.ρωτατον να την εχεις γιατι εγω την επαθα..χαλαρωσε λιγο και ευχομαι να σου πανε ολα καλα.οσο για την ηλικια η γυτονισα μου ειναι 42 και με την ιδια μεθοδο εχει ενα κοριτσακι 12 ημερον.[να μου πεις το γειατρο να παω να εμψιχωση και μενα]΄΄και σε μενα πεφτουν μαλλια και ναι ειναι απο της ορμονες.η λυση που μου εδωσε ο γιατροσ μου ειναι να μην κανω συνεχομενεςπροσπαθιες αλλα

με διαστηματα τουλαχιστον δυο μηνων.διωξε το ακχος οσο μπορεις και μην απογοιτευεσαι.

,

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @Rena92 τελικα μάθατε τι ηταν αυτο;για να κόλλησε κ ο σύζυγος καμια ιωση λογικα;;περαστικα του κ γρηγορααα!!Τπτ πρόσεχε ιδιαίτερα μεχρι να υποχωρήσουν κ τα δικά του συμπτώματα κ καμια μέρα μετα κ αφου δεν εχεις εμφανισει κατι ήδη θα ειστε σουπερ έτοιμοι να υποδεχτείτε την μπεμπα😊   Εμεις πολυ καλα αν εξαιρεσω οτι απο την Παρασκευή άρχισα να ποναω στην τομη σαν κάψιμο κ σουβλιες σε συγκεκριμένα σημεία,εχει δημιουργηθεί πρήξιμο επάνω απο την τομη κ ποναω ιδιαίτερα αν δεν παρω τα παυσίπονα ακριβώς στην ώρα τους.Σημερα σταμάτησε κ η αντιβίωση κ περιμένουμε να δούμε πως θα παει είπε ο γιατρός.. ψυχολογικά πολυ στα κατω μου με όλο αυτο γιατι δεν χαίρομαι αυτες τις μοναδικές μερες οσο πρέπει.. ο μικρός ειδικά το βραδυ ειναι πιο δύσκολος στο να κοιμηθει,θελει ολο στήθος κ πανω μου κ δεν βολευόμαι ούτε με 5 6 μαξιλάρια , ποναω..Σχεδόν όλη μερα στο κρεβάτι την βγάζω κ ευτυχως εχω την πεθερά μου αυτη την βδομαδα που έπιασε δουλειά ο αντρας μου κ ασχολείται με την Σμαράγδα..Μακάρι να ειναι καλυτερα αύριο..
    • Γεια σας κορίτσια! Εγώ συνεχίζω το μέτρημα, 40+1 σήμερα και είχα μαία και γιατρό. Η μαία με καθησύχασε και μου είπε πως το θεωρεί απίθανο να μπω σε τοκετό με την κατάσταση έτσι στο σπίτι, λόγω στρες και μόλις αναρρώσουν όλοι, τότε θα έρθει. Ωστόσο, μετά με τον γιατρό κάναμε nst και μου είπε πως έχω συχνή δραστηριότητα και δεν πιστεύει ότι θα προλάβω το επόμενο ραντεβού που κλείσαμε για Πέμπτη. Την πέμπτη θα κάνουμε πάλι υπέρηχο και nst και θα ελέγξουμε τον τράχηλο από κάτω, γιατί στενεύουν χρονικά τα περιθώρια λόγω vbac. Το κορίτσι μου έχει αναρρώσει πλήρως, αλλά έχω τον άντρα μου ακόμη άρρωστο και πραγματικά ευελπιστώ να προλάβει να αναρρώσει και να αποδειχθεί ότι δεν έχω κολλήσει και εγώ κάτι και ύστερα με ηρεμία να το απολαύσουμε.  Εσείς πως τα πάτε στο σπίτι με τα παιδάκια σας;; 
    • Όλα καλα κ εγω κορίτσι μου, αργεί ακομα ο επόμενος υπέρηχος μου οποτε υπομονή. Τι σε μπερδεύει για τα ρούχα κ τα νούμερα?
    • Κ εγω τόσα ειχα παρει στην πρώτη εγκυμοσύνη αλλα μετα δεν τα έχασα ποτέ όλα. Κ ξεκίνησα αυτή ήδη παραπάνω κιλα απ το κανονικό μου κ γι αυτό προσπαθώ να μην παρω πολλά αλλα δυσκολεύομαι πολυ πραγματικά ειδικα τον τελευταίο μήνα αισθάνομαι οτι πεινάω πολυ συχνα κ ακομα κ όταν δεν πεινάω, ολο κατι μου έρχεται οτι θελω να φάω. Προσπαθώ να κρατηθώ με το ζόρι, μερικές φορές τα καταφέρνω αλλα τις περισσότερες αποτυγχανω εντελώς 😂 Κ εμεις ετσι με το βάρος.. το σκεφτομαι καμια φορα λιγο με ανησυχία κ τωρα στον τελευταίο υπέρηχο συγκρινα με τον αντίστοιχο υπέρηχο του μεγάλου μου κ το μωρό τωρα ηταν λιγότερο.. κ ανησύχησα λιγο γιατί λεω ποσο μικρότερο πια? 😛 αλλα θα δούμε εντάξει, έχουμε καιρο ακομα να πάρουν βάρος κ πάντα στα πλαίσια του οτι δε θα ειναι κ κανενα πολυ μεγαλο μωρο
    • Το ρυθμιζες τουλάχιστον με τη διατροφή το ζαχαρο ή χρειαζόταν να κανεις κ ινσουλίνη? Είναι ζόρικο το φαντάζομαι, θέλει προσπάθεια αλλα εντάξει υπομονή, λίγοι μηνες μένουν άλλωστε απ τη στιγμή που κάνουμε την καμπύλη μεχρι τον τοκετό. Σε καταλαβαίνω απόλυτα κ για το σπίτι κ κυρίως για τον ύπνο 😂 ειναι ενα παιδι πολυ δυσκολο στον ύπνο. Ειναι 2.5 τωρα κ κοιμάται πλεον καλύτερα αλλα κ παλι οχι τέλεια, γενικα έχουμε 2.5 χρόνια να κοιμηθούμε σαν άνθρωποι κ θα κάνουμε κ πολυ ακομα μαλλον 😂 εσενα ποσο ειναι τα κορίτσια? Δε θυμάμαι αν σε εχω ξαναρωτησει αν πανε κ σχολείο?
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...