Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αγαπημένη μου και επίσημα 30άρα... Δεν έχεις δικαίωμα πλέον να κρύβεις ούτε μέρα! :P (και γιατί να κρύψεις άλλωστε? Με τέτοια επιδερμίδα και τέτοια κορμοστασιά δε μοιάζεις πάνω από 25! ;) )

Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να ζήσεις, να τα εκατοστήσεις, να είσαι πάντα τόσο φρέσκια και χαρούμενη όπως τώρα και να σε χαίρονται αυτοί που σε αγαπούνε! Μέσα σε αυτούς βέβαια είμαστε το Μαράκι, ο Κων/νος κι εγώ! ;)

Ανυπομονώ να συναντηθούμε το Σάββατο και να περάσουμε ένα ΣΚ σούπερ!

Να'στε καλά βρε παιδιά που μας τιμάτε σε όλα τα highlights μας.. Γαμοβάπτιση, γενέθλια.. Δε μας ξεχνάτε και μας συγκινείτε!

Καλέ.. θα κλάψω!

Και του χρόνου με υγεία φιλενάδα μου καλή! Να σε χαίρομαι! :cheer:

Δημοσίευση

Φιλεναδα πλακα με κανεις; :woohoo:

Σ'ευχαριστω Ιφιγενειουλα μου... αχ τι γλυκο...; να'σαι καλα και να χαιρεσαι την οικογενεια σου...!!!:)

Φυσικα και σας τιμουμε παντου και θα σας τιμησουμε και στην Αλεξανδρουπολη... αμε αμε... ;)

υ.γ. αυτο το 30αρα τι το ηθελες; με σκοτωσες... :pinch:

Δημοσίευση

Μαρινάκι!!!!!!

Χρόνια πολλά κουκλίτσα μας!! Να τα εκατοστήσεις!

Εύχομαι τα καλύτερα για σένα και την οικογενειά σου! Να είστε πάντα χαρούμενοι, αγαπημένοι και ευτυχισμένοι!!!

Πολλά πολλά φιλιά!!

Ιφιγένεια βλέπω μου είσαι και μαρτυριάρικο εεεε?!?!?!? ;) :0 :):)

Μαρινάκι θύμησε μου να μην κάνω το λάθος και αναφέρω το έτος γεννήσεως μου, θα με βγάλει και μένα βούκινο!!!! αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Δημοσίευση

Σισσυ μου σ'ευχαριστω πολυ, να'σαι καλα να χαιρεσαι την κορουλα σου, την Χαριλινα σου, τη ζουζουνιτσα σου...!!! :)

Αν δεν γραφεις ημερομηνια στο fb τη γλιτωσες...!!! χεχεχε...!!!! Ομως θα σε καταδωσω εγω...!!! χιχιχιχι... :P

Δημοσίευση

sweetmammy έγραψε:

Αν δεν γραφεις ημερομηνια στο fb τη γλιτωσες...!!! χεχεχε...!!!! Ομως θα σε καταδωσω εγω...!!! χιχιχιχι... :P

Όσο γι' αύτο έχω προνοήσει!! ;)B) Σίγα μη γράφω άκρως απόρρητα πράγματα στο φέισμπουκ!! Οπότε δεν ανησυχώ...!

Ούτε και για σένα μικρή καταδότρια!!

Θα είναι ο λόγος σου απέναντι στον δικό μου!! :blink::blink: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

sweetmammy έγραψε:

Φιλεναδα πλακα με κανεις; :woohoo:

Σ'ευχαριστω Ιφιγενειουλα μου... αχ τι γλυκο...; να'σαι καλα και να χαιρεσαι την οικογενεια σου...!!!:)

Φυσικα και σας τιμουμε παντου και θα σας τιμησουμε και στην Αλεξανδρουπολη... αμε αμε... ;)

υ.γ. αυτο το 30αρα τι το ηθελες; με σκοτωσες... :pinch:

Δε σε κάνω πλάκα φιλενάδα! Σε μιλάω σοβαρά! :P:P:P:P

Βρε.. Στο 30άρα κόλλησες? Στο ότι δε μοιάζεις ούτε 25άρα... ;)

Ακολουθώ κι εγώ σε 1,5 μήνα κορίτσια...

Σισσιώ έλα πες.. Υπόσχομαι να μην το πω σε κανέναν! Ποια χρονολογία γεννήθηκες? :P Έλα έλα.. πες το στον Αρτέμη Μάτσα! :woohoo:

Δημοσίευση

Σισσιώ έγραψε:

Όσο γι' αύτο έχω προνοήσει!! ;)B) Σίγα μη γράφω άκρως απόρρητα πράγματα στο φέισμπουκ!! Οπότε δεν ανησυχώ...!

Αααα εσυ εισαι οργανωμενη... κι'εγω σαν χαζη καθομαι και σβηνω κερακια σε σχημα ερωτηματικου ενω εχω βαλει ημερομηνια γεννησης στο fb...!!! :P

Δημοσίευση

Ifigeneia έγραψε:

Βρε.. Στο 30άρα κόλλησες? Στο ότι δε μοιάζεις ούτε 25άρα... ;)

Χεχεχε... αληθεια λες; Παντως με συγκινησες βρε Ιφιγενειουλα... και οχι επειδη με βλεπεις σαν 25αρα... ;)

Ελα Σισσυ... πες μααααααας... δεν θα το μαρτυρησουμε... B)

Δημοσίευση

Μες της νυχτιάς τη σκοτεινιά που λάμπει κάθε αστέρι

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ του φεγγαριού του δίνω να σου φέρει.Μέρα που δέχεσαι ευχές, δέξου και μια απο μένα,

χρόνια πολλά, χρόνια καλά, χρόνια ευτυχισμένα!!

Na zhseis Marinaki mou kai na xairese aytous pou agapas!! Filakia koritsara!!:kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Lenaki26 έγραψε:

Μες της νυχτιάς τη σκοτεινιά που λάμπει κάθε αστέρι

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ του φεγγαριού του δίνω να σου φέρει.Μέρα που δέχεσαι ευχές, δέξου και μια απο μένα,

χρόνια πολλά, χρόνια καλά, χρόνια ευτυχισμένα!!

Na zhseis Marinaki mou kai na xairese aytous pou agapas!! Filakia koritsara!!:kiss: :kiss:

Αχου... τι ομορφο... Λενακι μου σ'ευχαριστω πολυ... κι'εσυ οτι επιθυμεις... πολυ ταιριαζε αυτο τωρα...!!! :)

Δημοσίευση

Να ζήσεις Μαρίνα και χρόνια πολλά, μεγάλη να γίνεις με άσπρα μαλλιά (μην αγχώνεσαι Μαρινάκι, εσύ θα τα βάφεις...:P :P ;);))...Παντού να σκορπίζεις της γνώσης το φως και όλοι να λένε να μια σοφός....

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Να τα εκατοστήσεις κοριτσάκι...Να χαίρεσαι την οικογένειά σου και να σε χαίρονται κι εκείνοι...Ό,τι επιθυμείς, να το πάθεις...

Φιλάκια!

Δημοσίευση

Μαρινακι μου

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!

Να σε χαιρετε η οικογενεια σου και εσυ οτι ποθεις στην αγκαλια σου να το βρεις!!!!

και δεν το συζητω για το 25αρα.....μην σου πω και πιο κατω και δεν με πιστεψεις!!!!φτου σου κοπελα μου!!!

Δημοσίευση

Μαρινάκι μου, πολύχρονη μάτια μου!!!! Να σε χαιρόμαστε!!!! Να είσαι πάντοτε ευτυχισμένη και να χαμογελάς..... σου πάει τόσο πολύ!!!!! Να χαίρεσαι τον λεβεντάκο σου! Τον αντρούλη σου! Κι όσους αγαπάς και σε αγαπάνε!!!! Και του χρόνου...... να τολμήσω να ευχηθώ..... και με 2ο??????

Φιλιά κοπέλα μου, καλή διασκέδαση την ημέρα των γενεθλίων σου, Λιονταρίνα μου!!!!!

Δημοσίευση

χρόνια πολλά ,χρόνια καλά ,χρόνια ευτυχισμένα .

αχ σας έχω αδυναμία εσάς τα λιονταράκια αλλά με έχετε κύκλωση από παντού (μάνα ,άντρας ,φίλες ,νύφη ,παππούς θες κιαλα?)νιώθω σαν βόδι (λόγο ζωδίου:silly: )στο λάκκο των λεόντων .:woohoo:

μην σκέφτεσαι τα παλιά χρόνια οι τριαντάρες είναι οι νέες εικοσάρες .την πέρασα αυτήν την κρίση πριν λίγους μήνες αν και προβλέπω του χρόνου να πηδάω από την ταράτσα!!!!:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Αναστασια μου σ'ευχαριστω πολυ, κι'εσυ να χαιρεσαι τον μπεμπουλη σου...!!! :)

Evhdal σ'ευχαριστω να'σαι καλα να χαιρεσαι την οικογενεια σου...!!! :)

Δημητρουλα μου σ'ευχαριστω πολυ να χαιρεσαι την κορουλα σου...!!! Πες και πιο κατω παντως... εγω θα σε πιστεψω... χεχεχε...!!! :laugh:

Δημοσίευση

Ελενακι μου σ'ευχαριστω πολυ κι'εσυ να χαιρεσαι τον αντρουλη σου και τον κουκλο παιδαρο σου... :laugh:

Πηνελοπη με το ωραιο το ονομα σ'ευχαριστω πολυ και 'συ οτι επιθυμεις στην αγκαλια σου να το βρεις... οσο για το 2ο ακομα το τρεναρουμε... :P

Αφροδιτη μου που τα βρισκεις και τα γραφεις; χαχαχα... σ'ευχαριστω πολυ πολυ, να χαιρεσαι το ζουμερο μωρακι σου και ελπιζω να επιβιωσεις με τοσα λιονταρια γυρω σου... αν καταλαβα καλα εσυ εισαι ταυρακι ε; κουραγιο Αφροδιτουλα...!!! :P

Δημοσίευση

Μακάρι να κάνεις κι ένα κοριτσάκι Μαρινάκι μου και να το δώσεις το όνομα!!!!! Στο εύχομαι ολόψυχα!!!!

Κι εμένα, το όνομα μου είναι από τη μητέρα του πατέρα μου, κι είναι και "υποψήφιο" αν ποτέ κάνω κοριτσάκι (αν κι έχω πολλά υπόψιν!) γιατί δεν ακούγεται και τόσο συχνά..... αλλά λέμε τώρα.... αν......

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...