Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Eimai stin 23 vdomada tis egkumosunis kai mou exoun sustisei ena giatro sto thriasio alla den eimai sigouri an thelw na paw ekei...den akouw kala sxolia..mipws mporeite na mou proteinete kapoion giatro i nosokomeio pou na einai oikonomiko alla kai kalo?? eida kala logia gia to attiko alla den xerw apo auta eimai 18 kai einai to prwto mou kai den exw psaxtei...

Δημοσίευση

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ!!:) ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ 28 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ...(ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ)ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΓΕΝΝΗΣΕ ΠΡΙΝ 6ΜΗΝΕΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΞΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΑΦΩΣ ΠΟΛΥΥΥ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ.ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ,ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΙΑΣΙΟ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ, ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΩ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ;) ΑΝ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΜΝΜ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ.ΦΙΛΙΑ:)

Δημοσίευση

εμένα ο γιατρός μου είναι στο Αλεξανδρα κ εκέι γέννησα από θέμα γιατρού για εμένα ειναι κορυφή του έχς τυφλή εμπιστοσύνη...κ το αλεξάνδρα σαν νοσοκομειο ητανε μια χαρα κ οικονομικο...οτι θες μπορεις να μου στείλεις μύνημα...με το καλό κ πάλι...

Δημοσίευση

euxaristw polu koritsia.. tha sas steilw molis apofasisw..apla autos o giatros pou exw einai ligo stn kosmo t den poluasxoleite giati exei para polles pou perimenoun gia episkepsi st nosokomeio kai etsi den exw xrono na tn rwtisw kai na m lusei ts apories m...den itan apo prin giatros m apla m tn sustisan..egw thelw o giatros m na einai dipla mou kai na mporw na t milisw opoiadipote wra kai stigmi...

Δημοσίευση

¨Ολοι οι γιατροί είναι τα ίδια σ....α! Και εμένα τα ίδια μου έκανε και τώρα τον άλλαξα. Δεν ξέρω μήπως οι γυναίκες γιατροί είναι καλύτερες. Λογικα θα καταλαβαίνουν περισσότερο την γυναικεία ψυχολογία.

Δημοσίευση

εμενα ο γιατρος μου ειναι στο θριασιο.κατα την δικη μου αποψη ειναι πολυ καλος μα προσεχε συζητουσαμε τα παντα και οταν τον χρειαστικα ετρεξε οανθρωπος αμεσως και μεχρι να ερθει ειχε ενημερωσει το νοσοκομειο (ασχετα αν τελικα γεννησα στο αλεξανδρας εκτακτως βεβαια εκει δεν ειχα γιατρο δικο μου αλλα και εκει ηταν πολυ καλα και απο προσωπικο και απο γιατρους)αν χρειαστεις λεπτομερειες στειλε μου π.μ

Δημοσίευση

marinaper δεν ξέρω προσωπικά να σου πω,επειδή γέννησα θεσσαλονικη κ σε ιδιωτικο μαιευτηριο,δυο φιλες μου όμως γεμμησαν αθηνα σε νοσοκομειο,η μια στο ελενα κ η αλλη στο κωνσταντινοπουλειο,κάπως έτσι το λένε νομίζω,κ έμειναν ευχαριστημένες,κ φυσικά πλήρωσαν πολύ λιγα χρηματα..αν θέλεις ,να βρω τα τηλεφωνα των γιατρων κ να σου τα δωσω!σου εύχομαι μια ηρεμη κ ομορφη εγκυμοσύνη κ εναν πανεύκολο τοκετο κοριτσακι μου!

Δημοσίευση

δε νομιζω πως ειμαι στο θεμα :blush: ....μα ειμαι καινουργιο μελος κ δεν εχω ακομη ιδεα!!

ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος για το κοστος περιπου καισαρικης???

φανταζομαι διαφερει απο πολη σε πολη κ απο κλινικη σε κλινικη αλλα πανω κατω??:P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...