Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσια ο μικρός μου περπαταει στο μπανιο!!! Ειναι δυνατον!!! Η πεθερα μου λεει οτι το κανει απο πριν καλα καλα κλεισει τους δυο μηνες.

Εγω παλη φοβαμαι!!!! μπορει να παθει κατι η μεση του. Δεν ειναι πολυ νωρίσ ακομα για να το κανει αυτο;;;;;;.

Πειτε μου σας παρακαλω οτι δεν ειναι ο μονοσ!!!!!

Δημοσίευση

Ipopsiazomai ti ennoeis. Ola ta mora apo ti stigmi pou genniountai exoun to antanaklastiko tou perpatimatos. Otan ta poatousakia tou erthoun se epafi me to edafos k esi to kratas apo tis masxales auto kanei vimatakia akrivos sa na proxoraei! Ola ta mora to exoun, emena o ginaikologos mou to eixe deiksei ti stigmi pou gennithike k eixa pathei plaka! AUto to antanaklastiko xanetai otan to moro ginetai peripou 4 minon.

Δημοσίευση

ΟΚ γιατι φοβήθηκα. Επειδη εγω οταν τον κανω μπανιο κανει πωσ πηδαει μεσα σπο το μπανακι σαν βατραχακι αλλα δεν σκεφτηκα ποτε να τον σηκοσω. Αλλα η πεθερα που τον σηκωνει τον κραταει απο τισ μασχαλεσ και αυτοσ κανει κανονικοτατα βηματακια. Πωσ μπαινει ρε παιδια το βιντεο γιατι εχω σκασει για να το βαλλω

Δημοσίευση

Δεν μπορώ να σε βοηθήσω με το βίντεο,

αλλά ξέρω οτι δεν κάνει όχι απλά να πατάει στα ποδαράκια του, αλλά ούτε να κάθετε πριν γίνει 5 μηνών.

Ο σκελετός τους είναι τόσο εύπλαστος και ευαίσθητος που μπορείεύκολα να δημιουργηθεί πρόβλημα αν δεν προσέχουμε.

Καλό θα ήταν λοιπόν να ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ σε οποιονδήποτε να κάνει πειράματα στο γλυκό σου μωρουλίνι.

Σε φιλώ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...