Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΙ ΓΩ ΜΕΡΙΚΑ:

1) ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΥΡΩΔΙΑ ΨΥΓΕΙΟΥ, ΣΚΟΥΠΙΔΟΝΤΕΝΕΚΕ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΑΣ ΜΥΡΙΖΕΙ ΒΑΛΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕ! ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟΝΤΕΝΕΚΕ ΧΥΜΑ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!

2)ΓΙΑ ΛΕΚΕ ΑΠΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑ, ΛΑΔΙ, ΚΡΑΣΙ ΣΕ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ, ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΥΦΑΣΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΡΟΥΧΟ ΡΙΞΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΣΟΔΑ ΥΓΡΗ (ΑΥΤΗΝ ΣΤΟ ΚΟΥΤΑΚΙ) ΚΑΙ ΤΡΙΨΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΝΑΚΙ! Ο ΛΕΚΕΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ!

3) ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΤΕ ΦΑΓΗΤΟ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΑΛΤΣΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ Η ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΑΛΕΙΨΤΕ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΣΚΕΥΟΣ ΜΕ ΛΑΔΙ ΩΜΟ! ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΨΕΙ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΑΛΤΣΑ!

4)ΤΟ ΞΥΔΙ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΧΡΥΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΑΛΑΤΑ! ΟΙ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΝΙΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΓΝΩΡΙΣΤΕΣ! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΖΑΧ!

5)ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΩΜΑΤΙΣΩ ΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΒΟΥΤΑΩ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΥΦΑΣΜΑ ΣΕ ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ ΡΟΥΧΩΝ ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΚΑΙ ΣΤΕΓΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΩ ΣΕ ΜΙΑ ΓΩΝΙΤΣΑ ΣΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ!

• Απαντήσεις 104
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

κορίτσια για πείτε πάλι, για να καθαρίσω τα ντουλάπια της κουζίνας που φαίνονται οι δακτυλιές πως καθαρίζω με το ξύδι?

το βάζω έτσι όπως είναι σε ένα πανάκι, περνάω τα ντουλάπια και μετά το ξεβγάζω με άλλο πανάκι με νερό?

για κάντε μια επανάληψη ......

Δημοσίευση

Βρε τι νοικοκυρουλες ειναι τα κοριτσια μας!!!:laugh: πολλα απ αυτα δεν τα ηξερα,μπραβο!!!!

Εγω οταν θελω να καθαρισω τον φουρνο βραζω σε ενα κατσαρολακι νερο ,μετα ριχνω μεσα σοδα το βαζω στον φουρνο ,κλεινω την πορτα και μετα απο ωρα τον καθαριζω πανευκολα!τα τζαμια και τους καθρεφτες[εχω και πολλους]τα καθαριζω με αζαχ και εφημεριδες ομως,οχι πανια!Αστραφτουν,ουτε χνουδια,ουτε σκιες ουτε τιποτα!την tv και το pc τα καθαριζω με στυμμενο πανι που το εχω βουτηξει σε νερο με λιγες σταγονες μαλακτικο ρουχων,φευγει ο στατικος ηλεκτρισμος!Η οδοντοκρεμα βγαζει ολους τους λεκεδες απο τις λευκες πορσελανες και επισης γυαλιζει καταπληκτικα τα ασημενια[εικονες,κοσμηματα,δισκους,κλπ],το ξυδι εξαφανιζει τις μυρωδιες του ψυγειου και λιγη σοδα η μπεικιν στα τασακια εμποδιζει την τσιγαριλα να απλωθει στον χωρο....αυτα...οτι θυμηθω θα σας το πω κι εσεις επισης ε?;)

Δημοσίευση

Να σας προσθέσω μια ωραία πατέντα (ίσως όχι τόσο άγνωστη) που μου πρότεινε ο επιπλοποιός που μας έφτιαξε το σαλόνι... Λάδι και λίγο ξύδι μέσα..πρώτα πέρασμα με αυτό και ύστερα με ένα στεγνό πανάκι...

Δεν φαντάζεστε πόσο υπέροχα γυαλίζει τα έπιπλα !!! (και η σκόνη αργεί να επανέλθει)

Δημοσίευση

Φοβερά τα tips κορίτσια!

Όντως το ξύδι κάνει θαύματα, και δεν μυρίζει καθόλου μετά(για τις διστακτικές, το λέω ;) ).

Εγώ το χρησιμοποιώ σε σφουγγάρισμα ( και λίγο fairy για τις δύσκολες βρομιές ή λίγες σταγόνες αιθέριο έλαιο για τα δωμάτια μας) , τζάμια ( σε λίγο ζεστό νεράκι με ένα πανάκι και μετά το αφαιρώ με εφημερίδα), για τα ινοχ μπαταρίες, λάντζα, μαχαιροπίρουνα για λάμψη, τους πάγκους της κουζίνας, στο ψυγείο.... σχεδόν παντού και είναι και οικονομικό! Για τις δαχτυλιές στα ντουλάπια και τις ντουλάπες εγώ το κάνω με ζεστό νεράκι και λίγο υγρό για σφουγγάρισμα και φεύγουν, εξαρτάτε όμως και από το βερνίκι του.

Επίσης για τα μερμήγκια δοκιμάστε και ρίξτε λίγη κανέλα σκόνη, θα δείτε πως αλλάζουν δρόμο..:lol: :lol:

Αυτά απο μένα!

Δημοσίευση

Πολυ ωραιο το θεματακι!!!

1. για το τασακι των καπνιστων, βαζετε μεσα σ'αυτο λιγο νερο και μετα απο πανω του ενα κομματι χαρτι, ωστε να βρεχτει ολο το χαρτι... και το δωματιο δεν θα μυριζει τιποτα τσιγαριλα!:ohmy:

2 να μην ξεχναμε και εμας τις μανουλες,...αν ειναι κιτρινιασμενα τα νυχια σας γιατι ειναι συνεχεια βαμμενα με μανικιουρ, καντε μια μπουγαδα στο χερι και θα γινουν τοσο μαλακα, αστραφτερα και...ασπρα!!!;)

3. μεσα στο ταψι βαζουμε ζεστο νερο και ξυδι, οπως ειπαν και αλλες κοπελλες

4. για να μην βρωμαει ευκολα ο καδος της κουζινας, αφου τον πλυνετε με υγρο των πιατων, παιρνετε ενα χαρτι απορροφητικο, βαζετε πανω μπολικο dettol, αλειφετε μ'αυτο τον καδο, τον αφηνετε να στεγνωσει λιγακι και μετα βαζετε τη σακουλα. ο καδος θα μυριζει συνεχως οποτε τον ανοιγετε και θα αργησει πολυ να...βρωμισει παλι!:)

5. για να μην βρωμισει το σπιτι ψαριλες μετα απο τηγανιες, βαζω σε κατσαρολακι κανελα σε μορφη σκονης να σιγοβραζει συνεχως! απορροφαει ολες τις μυρωδιες και εχει μια φρεσκαδα το σπιτι χωρις να μυριζει κανελα!

6. αν εχετε θερμανση σπιτι σας, πανω στα σωματα(τον χειμωνα οταν λειτουργατε τη θερμανση) βαλτε για μερικα λεπτα φλουδες πορτοκαλιου! θα φρεσκομυρισει ολο το σπιτι!

7. τωρα το καλοκαιρι που εχει τοοοοοοσες μυγες, ψεκαστε ενα χαρτι με αεροξολ και βαλτε το μεσα σ'ενα ποτηρι και δεν θα σας κοντεψει ουτε μια μυγα!:P

8. με τοοοοσα ειδη κουνουπιων και ειδικα με τα μωρακια...:angry: ... φυτεψτε λιγο βασιλικο μεσα σε γλαστρουλα και βαλτε την στο τραπεζι της βεραντας ειτε ακριβως στο παραθυρο που συνηθως μπαινουν.... ο βασιλικος θα τα απομακρυνει ΟΛΑ! ειναι ΤΕΛΕΙΟ αποθητικο για τα κουνουπια!!!:silly:

αυτα για την ωρα κοριτσια...

Δημοσίευση

Θέλω να γίνω μαμά! έγραψε:

Κορίτσια, αν σφουγγαρίσω το μωσαϊκό με ξύδι είναι εντάξει, ή θα διαβρωθεί και θα τρέχουμε;;;

οχιμε ξυδι!

Θα διαβρωθει, και η ζημια ειναι ανεπανορθωτη!

Ποτε οξεα στα μωσαϊκα!!!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ!!! ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ! ΗΔΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΑ ΜΕ ΞΥΔΙ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ ΡΟΥΧΩΝ, ΤΕΛΕΙΑ ΤΟ ΠΑΛΑΚΙ ΓΥΑΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΕΙΟ! ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΓΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΜΥΣΤΙΚΑ..

1) ΓΙΑ ΓΥΛΑΙΣΜΑ ΣΕ ΙΝΟΧ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΨΥΓΕΙΟ, ΚΛΠ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΑΛΑΚΟ ΠΑΝΙ ΒΑΑΒΥ OIL , ΜΥΡΙΖΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΓΥΑΛΙΖΕΙ, ΑΝ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΖΕΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΑΛΑΚΟ ΚΑΙ ΣΤΕΓΝΟ ΠΑΝΑΚΙ.

2) ΛΕΚΕΔΕΣ ΑΠΟ ΛΑΔΙ, ΥΓΡΟ ΠΙΑΤΩΝ ΤΕΛΕΙΟ! ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ VANISH. ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΛΕΚΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΑΚΙ ΑΦΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ! ΑΝ ΒΑΡΙΕΣΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΛΥΝΕΤΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΡΩΜΙΣΕΙ ΜΕΣΑ.

3) ΓΙΑ ΓΥΑΛΙΣΜΑ ΜΑΤΑΡΙΕΣ, ΝΙΠΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΝΕΡΟΧΥΤΕΣ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΞΙΝΟ (ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΧΟΝΤΡΟ ΑΛΑΤΙ) ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ. ΕΠΙΣΗ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΛΙΛΑ ΣΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ ΤΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ.

ΤΩΡΑ ΕΜΕΝΑ ΠΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ?

ΤΟ ΜΑΡΑΜΡΟ ΤΟΥ ΝΙΠΤΗΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΘΑΜΠΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΣΤΑΜΠΕΣ. ΒΑΖΩ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΛΕΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ.

ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!

Δημοσίευση

Επίσης όσες έχετε λευκό πάγκο και γούρνα στην κουζίνα και κάνει λεκέδες φτιάξτε μια πάστα με σόδα και λεμόνι και τρίψτε το λιγάκι- θα γίνει σαν καινούριο. Προσοχή δεν πρέπει να το αφίσετε πολύ και να το ξεπληνετε καλά!!!

Δημοσίευση

faiowyn, συγχαρητηριαααααααα! αυτο που ειπες με το λαδι και το ξυδι το εκανα και ειναι απιστευτο γυαλιζουν σαν καινουργια!εχω ξετρελαθει!!!! εκανα ακομα και τα ντουλακπια της κουζινας , τα τεπεζια στο σαλονι, οταν ξυπνησει οαντρουλης μου θα κανω και την κρεβατοκαμαρα! ευχαριστω γιατι ειχα δοκιμασει τα παντα απο vetej με νερο μεχρι overlay τιποτα ολα ειναι βλακειες μπροστα σ'αυτο. οποια γνωριζει ας μου πει και για τα στιγματα πανω σε μαρμαρο....

Δημοσίευση

Κοριτσια, καλο ειναι να αποφευγονται στο σπιτι οτιδηποτε χημικα, και εννοω ότι δεν το σηκώνει ο οργανισμός του ανθρώπου δεν πρεπει να χρησιμοποιείται... Ένα πολυ καλό απολυμαντικό είναι το εκχύλισμα σπόρων γκρέιπ-φρουτ, μπορουμε να το βρουμε στα φαρμακεια. Είναι 10-100 φορες πιο ισχυρό απολυμαντικό από την χλωρίνη, ενώ παράλληλα καθόλου επιβλαβες για τον οργανισμο.

Δημοσίευση

ΜΙΚΑ έγραψε:

faiowyn, συγχαρητηριαααααααα! αυτο που ειπες με το λαδι και το ξυδι το εκανα και ειναι απιστευτο γυαλιζουν σαν καινουργια!εχω ξετρελαθει!!!! εκανα ακομα και τα ντουλακπια της κουζινας , τα τεπεζια στο σαλονι, οταν ξυπνησει οαντρουλης μου θα κανω και την κρεβατοκαμαρα! ευχαριστω γιατι ειχα δοκιμασει τα παντα απο vetej με νερο μεχρι overlay τιποτα ολα ειναι βλακειες μπροστα σ'αυτο. οποια γνωριζει ας μου πει και για τα στιγματα πανω σε μαρμαρο....

ΜΙΚΑ ΜΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΑΝΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΚΕΔΕΣ. ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΜΑΡΜΑΡΑΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ! ΑΝ ΔΕΝ ΔΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΡΩΤΑ ΕΝΑΝ ΜΑΡΜΑΡΑ! ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΛΟΙΦΕΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣΤΡΑΦΤΟΥΝ ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ! ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΙΓΜΑ ΣΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ?

Δημοσίευση

kyp_eirini έγραψε:

Κοριτσια, καλο ειναι να αποφευγονται στο σπιτι οτιδηποτε χημικα, και εννοω ότι δεν το σηκώνει ο οργανισμός του ανθρώπου δεν πρεπει να χρησιμοποιείται... Ένα πολυ καλό απολυμαντικό είναι το εκχύλισμα σπόρων γκρέιπ-φρουτ, μπορουμε να το βρουμε στα φαρμακεια. Είναι 10-100 φορες πιο ισχυρό απολυμαντικό από την χλωρίνη, ενώ παράλληλα καθόλου επιβλαβες για τον οργανισμο.

Συμφωνω!!!

Θα δοκιμάσω και το εκχύλισμα σπόρων γκρέιπ-φρουτ - γιατί το μωράκι μπουτσουλάει σε όλο το σπίτι!

Δημοσίευση

ΜΙΚΑ έγραψε:

MIKA, μόνο λάδι με ξύδι; χωρίς νερό;

Δημοσίευση

ΚΑΛΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΤΑ'ΧΩ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΝΑ ΛΑΜΠΟΥΝ ΞΕΣΚΙΣΤΗΚΑ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ.ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΓΕΝΝΑΩ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΒΡΙΣΕΙ!!!

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσαρες θελω τα φωτα σας επειγοντως...

λοιπον στο δωματιο τησ μικρης εχουμε στρωμενη μοκετα υποαλλεργικη αυτος που την πηρα ηρθε και την εκοψε στα μετρα του δωματιου και μου ειπε οτι δεν χρειαζεται να την βγαλω και να την καθαρισω με νερο και ξυδι ασπρο,ελα ομωσ που εχει κανει μαυρεσ σταμπεσ ειναι ροζ βλεπετε και με το ξυδι δεν καθαρισει τι μπορω να βαλω για να την καθαρισω γιατι μου ερχεται να την πεταξω και κριμα τα 500 ευρω που εδωσα....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...