Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΕΙΠΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΩΣΤΕ ΟΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝΕ

ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΜΑΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝΕ

ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ.

ΕΓΩ π.χ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΩ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ ΡΙΧΝΩ ΑΛΑΤΙ Κ ΔΕΝ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ.

ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ

ΠΑΝΤΑ ΠΛΕΝΩ,ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΖΩ,ΚΑΝΩ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ,ΤΑ ΡΟΛΑ,Κ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΜΕ

ΝΕΡΟ Κ ΞΥΔΙ.

Κ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΥΔΙ ΤΑ ΠΕΡΝΑΩ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΝΙ

ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΒΟΥΤΗΞΕΙ ΣΕ ΝΕΡΟ ΜΕ ΛΙΓΟ ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ ΡΟΥΧΩΝ Κ ΕΤΣΙ Η ΣΚΟΝΗ

ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ.

ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΕΝΩ ΜΕ ΣΟΔΑ Κ ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΙ ΛΙΠΗ Κ ΛΙΓΔΑ ΑΠΟ ΛΑΔΙ

ΣΕ ΤΑΨΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΡΙΧΝΩ ΣΟΔΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΛΙΓΟ Κ ΜΕΤΑ

ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΕ.

ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΥΝΩ ΤΟΥΑΛΕΤΑ,ΝΥΠΤΗΡΑ,ΜΠΑΝΙΕΡΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ

ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ COCA-COLA.

ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ....

• Απαντήσεις 104
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Εγω παλι.. σφουγγαριζω με λιγες σταγονες απο το αφρολουτρο της μπεμπας

και τις περισσοτερες φορες με καθαρο οινοπνευμα.

Οταν τηγανιζω ψαρια.. βραζω σε ενα κατσαρολακι γαριφαλο με κανελα.

Πλενω τα χαλια με σαμπουαν..!! Μαλακωνουν και μοσχοβολανε..!

Στο πλυντηριο πιατων ριχνω που και που λιγη χλωρινιτσα για να

φευγουν οι πολλες μυρωδιτσες..(αφου τα αρωματικα ειναι μονο εφε..)χαχα!

Στα ασπρα (πχ. σεντονια ) στο πλυντηριο.. ριχνω μια κουταλια σοδα..!!

Απιστευτη διαφορα..!!

Σε βαποριζατερ βαζω μαλακτικο ρουχων με νερακι και..

ψεκαζω τις ντουλαπες..(απο μεσα ε..!! χαχαχα)..

Καλε μη γελατε!! Δοκιμαστε το..!! :S :laugh:

Δεν θυμαμαι τωρα κατι αλλο..

Μμμμ.. ειμαι και πολυ της πατεντας..!! χαχα!!

Αυτο το ξυδι πια.. χαχαχα!!

Για ολες τις χρησεις το εχουμε..!

Δημοσίευση

πολυ ωραιες ιδεεσ κοριτσακια δοκιμαστε τα μωρομαντηλα για οποιοδηποτε λεκε ειτε σε ρουχα ειτε σε επιπλα θα εκπλαγειτε και σιγουρα μετα θα αναρωτηθειτε με τι καθαρισουν οι μαμαδεσ των πωπο των παιδιωαν τους....

για τισ μυρωδιεσ του ψυγειου κοψτε μισο λεμονι βγαλτε την ψιχα και γεμιστε το με αλατι,βαλτε το πισω πισω σε ενα σημειο του ψυγειου οι μυρωδιεσ θα φυγουν μεσα σε ενα 2ωρο....

αν θυμηθω κατι αλλο θα σασ γραψω

αααα οσο για τα τζαμια χρησιμοποιω υγρα μαντηλακια για τζαμια που υπαρχουν και γινονται αστερια...

Δημοσίευση

Εγω χρισημοποιοω κατι πανια που πηρα απο τα Jumbo ειναι για ολο το σπιτι και ειδικα αυτο για τα τζαμια αν το βοθτηζετε σε νερο με ξυδη και σκπουπισετε τζαμια και γιαλυνες επιφανιες γινονται πραγματι αορατα. Επίσης εμενα με εχει σωσει το Swiffer. Και τα πανακια για το πατωμα και το μαγικο φτερο. Για το καθημερινο ξεσκονισμα και τα χνουδια στο πατωμα ειναι τελεια. Αλλιως με το μωρο δεν προλαβαινεισ να κανεις τιποτα.

Επίσης σφουγαρισω με Αρκαδι πολυ καλο . ΑΑΑ και για το "καλο" ξεσκομισμα των επιπλων, λεμονακι και μια σταγονα γλυκερινη...γιαλυζουν!!!!

Δημοσίευση

yiotaki έγραψε:

ΕΙΠΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΩΣΤΕ ΟΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝΕ

ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΜΑΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝΕ

ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ.

ΕΓΩ π.χ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΩ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ ΡΙΧΝΩ ΑΛΑΤΙ Κ ΔΕΝ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ.

ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ

ΠΑΝΤΑ ΠΛΕΝΩ,ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΖΩ,ΚΑΝΩ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ,ΤΑ ΡΟΛΑ,Κ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΜΕ

ΝΕΡΟ Κ ΞΥΔΙ.

Κ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΥΔΙ ΤΑ ΠΕΡΝΑΩ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΝΙ

ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΒΟΥΤΗΞΕΙ ΣΕ ΝΕΡΟ ΜΕ ΛΙΓΟ ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ ΡΟΥΧΩΝ Κ ΕΤΣΙ Η ΣΚΟΝΗ

ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ.

ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΕΝΩ ΜΕ ΣΟΔΑ Κ ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΙ ΛΙΠΗ Κ ΛΙΓΔΑ ΑΠΟ ΛΑΔΙ

ΣΕ ΤΑΨΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΡΙΧΝΩ ΣΟΔΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΛΙΓΟ Κ ΜΕΤΑ

ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΕ.

ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΥΝΩ ΤΟΥΑΛΕΤΑ,ΝΥΠΤΗΡΑ,ΜΠΑΝΙΕΡΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ

ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ COCA-COLA.

ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ....

καλημερα!

γιωτα τον φουρνο με την σοδα πως το κανεις?

οταν ειμουνα εγκυος χρησιμοποιουσα σοδα για να ακαθαρισω και το μπανιο εστραφτε.

θελει ομως ΠΟΛΥ ξεβγαλμα. ειχα κανει και τον φουρνο ελαμπε δεν λεω αλλα ρε συ τον επλενα 3ωρες και δεν εφευγαν οι σκονιτσες της σοδας!μαγειρικη σοδα εννοεις ε?

τωρα τελευται τον εκανα με το fairy για καμενα λιπη και εγινε σαν καινουργιος...

τα swiffer τα εχω ξεσκισει...σφουγγαριζω καθε 2 μερες με νερο και ξυδι τωρα που μουσουλαμε και κανω ενδιαμεσα με το swiffer και ειναι μια χαρα. 1φορα τη νεβδομα ή 2 βαζω αζαχ για το πατωμα γιατι μου αρεσει η μυρωδια..παντως και το ξυδι το πλακακι το γυαλιζει εντελως και οι λεκεδες φευγουν και δεν μυριζει οπως νομιζα.

για παγκο κουζινας και μπανιο πηρα το dettol.

Δημοσίευση

αυτό με τα ειδικά πανάκια είναι θαυματουργά κάνουν πολύ καλή δουλειά σε τζάμια και καθρέπτες, τα έχω και στο κομμωτήριο μου γιατι είμαστε τίνγκα στους καθρέπτες!!!

Αν έχετε χάρτινα φωτιστικά , βάλτε σε ένα λεκανάκι λίγο νερό και λίγο μαλακρικό και οταν θα ανοίγετε τα φώτα μα μυρίζει ολο το δωμάτιο!!!!

αν σας αρέσει η μυρωδιά της βανίλιας, ανοίξτε μια βανιλια και σκορπίστετη στους καναπέδες η στα χαλιά!!!!!

κορίτσια δεν θυμάμαι άλλα προς το παρόν!!!

πάντως εγώ είμαι φάν της χλωρίνης βρε κορίτσια!είμαι λίγο υπερβολική με το θέμα!

Δημοσίευση

αυτο με το ξυδι το ξερω αλλα δεν μυριζει?

κ με τη βανιλια μάρεσε στουσ καναπεδες κανει οντως δουλεια μια βανιλια?

το μπανιο μερικες φορες το κανω με σκονη πλυντηριου τελεια γινεται

Δημοσίευση

καλημερα!!!

πολύ καλες οι συμβουλες σας...

εγω δεν εχω να προσθεσω τιποτα γιατι μαλλον ειμαι πολύ κλασικη νοικοκυρα..βεβαια με το μωρο θα πρέπει να αλλάξουν μερικα πράγματα, όπως ότι θα πρέπει να ειμαι πιο προσεκτικη με τα απορρυπαντικά γιατι το παρακανω...

πάντως ό,τι εχετε πει μεχρι τωρα τα καταγραφω...

Δημοσίευση

EFOULA ΔΕΝ ΜΥΡΙΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ..

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΖΕΙΣ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΦΕΥΓΕΙ.

ΚΑ ΙΕΓΩ ΤΟ ΕΙΧΑ ΑΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΥΡΙΖΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ 1 ΜΠΟΥΚΑΛΙ...

NICKIS ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΕΜΑΘΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ(ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΙΣΧΥΕΙ) ΠΩΣ ΚΡΕΜΑΝΕ CD ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΩΧΝΕΙ(???)

ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ..

ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...

Δημοσίευση

VENI έγραψε:

EFOULA ΔΕΝ ΜΥΡΙΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ..

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΖΕΙΣ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΦΕΥΓΕΙ.

ΚΑ ΙΕΓΩ ΤΟ ΕΙΧΑ ΑΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΥΡΙΖΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ 1 ΜΠΟΥΚΑΛΙ...

NICKIS ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΕΜΑΘΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ(ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΙΣΧΥΕΙ) ΠΩΣ ΚΡΕΜΑΝΕ CD ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΩΧΝΕΙ(???)

ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ..

ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...

αυτο με τα σι ντι και εγω το ξερω

μαλλον κανει δουλεια γιατι πολλοι το εχουν

Δημοσίευση

Veni & efoula το έχω ακούσει κι εγώ και μάλιστα ο άνδρας μου μαζεύει cd για να τα κρεμάσει. Δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσιάζει και πολύ η ιδέα αλλά τί να κάνω... Κουδούνια μόνο μην μου κρεμάσουν και τα cd παλεύονται!!!

Δημοσίευση

Nickis έγραψε:

Veni & efoula το έχω ακούσει κι εγώ και μάλιστα ο άνδρας μου μαζεύει cd για να τα κρεμάσει. Δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσιάζει και πολύ η ιδέα αλλά τί να κάνω... Κουδούνια μόνο μην μου κρεμάσουν και τα cd παλεύονται!!!

αχ βρε συ πολυ γελασα

η αληθεια ειναι πως δεν δειχνουν και τοσο ωραια αλλα τι να κανεις

Δημοσίευση

Αν δεις efoula πως μου έχουν κάνει το μπαλκόνι θα τρελλαθείς! Μιλάμε για πολύ σκατό!! Ευτυχώς είναι το μπαλκόνι της κρεβατοκάμαρας μας αλλά με βόλευε γιατί άπλωνα εκεί να ρούχα...

Τέλος πάντων..μόλις τα βάλω θα σας ενημερώσω αν πήγαν στο μπαλκόνι της διπλανής ;-) !!!!

Δημοσίευση

Nickis έγραψε:

Αν δεις efoula πως μου έχουν κάνει το μπαλκόνι θα τρελλαθείς! Μιλάμε για πολύ σκατό!! Ευτυχώς είναι το μπαλκόνι της κρεβατοκάμαρας μας αλλά με βόλευε γιατί άπλωνα εκεί να ρούχα...

Τέλος πάντων..μόλις τα βάλω θα σας ενημερώσω αν πήγαν στο μπαλκόνι της διπλανής ;-) !!!!

καλα εισαι απεχτη

πολυ γελιο

και εμενα πριν ενα μηνα περιπου ερχοταν να κανει φωλια ενα στο μπαλκονι στο φως εξω απο την κρεβατοκαμαρα αλλα το διωχναμε και δεν ξανα ηρθε

το λυπηθηκα αλλα θα γεμιζα στο σκατο και στα χορτα

ασε που θα φωναζανε συνεχεια και θα ξυπνουσαν τη μικρη

βρηκαν αλλου χωρο για φωλια

Δημοσίευση

aglikeria έγραψε:

koritsia pws ka8arizete to nikel psigio?

polu wraio 8ema anoi3ate!!

ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΤΗΣ MIELE ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΝΑΚΙ ΠΑΛΙ ΤΗΣ MIELE ΜΑΛΑΚΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΜΕ ΑΥΤΟ.

ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟΥΤΣΙΚΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΧΩ ΗΔΗ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ KAI DEN EXEI TELEIVSEI OPOTE..AΠΟ ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ..

ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...

Δημοσίευση

VENI έγραψε:

aglikeria έγραψε:

ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΤΗΣ MIELE ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΝΑΚΙ ΠΑΛΙ ΤΗΣ MIELE ΜΑΛΑΚΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΜΕ ΑΥΤΟ.

ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟΥΤΣΙΚΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΧΩ ΗΔΗ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ KAI DEN EXEI TELEIVSEI OPOTE..AΠΟ ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ..

ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...[/quote:5hcni1v5]ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ! ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ. ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΟ BABY OIL ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ.

Δημοσίευση

Κοριτσάκια μου καλά τι νοικοκυρές είστε εσείς...Έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό με τις συμβουλές σας...:laugh: :laugh:

Η εγώ δεν είμαι καλή νοικοκυρά ή είμαι πολύ παραδοσιακή νοικοκυρά..:P :P

Τα μόνα tips που έχω να προσθέσω εγώ είναι τα εξής...

Αν στα ρούχα σας πέσει μελάνι ή λερωθείτε με στυλό ρίχνετε πάνω στο σημείο που έχι το λεκέ λίγο γάλα εβαπορέ, το τρίβετε, δεν το ξεπελένετε το γάλα και το βάζετε στο πλυντήριο κανονικά να πλυθεί...Κορίτσια δε μένει τίποτα!!

Επίσης σε λεκέδες από κακάκια των μωρών μας κλπ πριν το βάλετε στο πλυντήριο, βάζετε πάνω στο λεκέ λίγο απορρυπαντικό πιάτων, AVA, FAIRY, Προδέρμ ό,τι έχτετε...Το τρίβετε λίγο, ούτε αυτό το ξεπλένετε, το βάζετε στο πλυντηριακί και εξαφανίζεται ως δια μαγείας..

Ως προς τα inox ηλεκτρικά εγώ τα καθαρίζω με ένα azax ειδικό που έχει βγει για inox επιφάνειες...

Αυτά από μενα...

Δεν είχα και πολλές συμβουλές να σας δώσω ως νέα νοικοκυρά...:silly: :silly:

Δημοσίευση

καλημερα ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Κ ΧΡΗΣΙΜΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΤΕ...

ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΝΕ ΕΝΑ ΒΡΕΓΜΕΝΟ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ Κ ΑΡΚΕΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ

ΣΟΔΑΣ.ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ΚΡΕΜΑΣΕ ΣΙΝΤΙΣ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΑΝΤΑΝΑΛΑΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ

ΕΚΕΙ Κ ΔΕΝ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝΕ.ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΣΑΚΟΥΛΑ

ΠΡΙΝ ΣΚΟΥΠΙΣΕΤΕ ΡΟΥΦΗΞΤΕ ΜΙΑ ΒΑΝΙΛΙΑ ΣΚΟΝΗ.ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΟΣΧΟΜΥΡΙΖΕΙ ΟΤΑΝ

ΣΚΟΥΠΙΖΕΤΕ.

Δημοσίευση

Nickis έγραψε:

TA CD ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΣΕ ΕΜΕΝΑ , ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ TO METROPOLIS , ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΠΕΤ ΣΟΠ ΕΝΑ ΖΕΛΕ ΣΕ ΣΠΡΕΥ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΕΞΩ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ , ΑΠΛΑ ΒΑΛΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΙ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΨΕΚΑΣΕΙ Κ ΑΣΤΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ .:side:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...