Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλες τις μέλλουσες μανούλες!!!

Εμείς μάθαμε για την εγκυμοσύνη μόλις μία εβδομάδα πριν το γάμο μας τον Ιούνιο, μέσα στο τρέξιμο και τον πανικό, αλλά η χαρά μ'αυτόν τον τρόπο μας ήρθε διπλή!

Μόλις εχτές κάναμε την αυχενική διαφάνεια και οι μετρήσεις μας είναι εξαιρετικές!!! Το μαναράκι μας είναι 7,5 ολόκληρα εκατοστά και είναι ένα πολύ ανήσυχο έμβρυο 13 εβδομάδων και 4 ημερών!

Τον πρώτο καιρό είμασταν λίγο δύσκολα, αλλά τώρα είμαι σίγουρη οτι όλα θα πάνε καλά για τους υπόλοιπους 6 μήνες!!!

Τις ευχές μου σε όλες σας για μια ευχάριστη εγκυμοσύνη!!!

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια και για τα δυο!! Σου εύχομαι μία τέλεια εγκυμοσύνη!!

Ξέρεις πότε έχεις ΠΗΤ; Εάν ναι, πες μου για να σε βάλω στις μαμάδες που θα γεννήσουν τον Μάρτιο του 2010!!!!

Μ'αρέσει που μαζευόμαστε σιγά σιγά!!!

Δημοσίευση

Καλωσήρθες στην παρέα μας!!!!! :)

Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!!!!! Εύχομαι με το καλό να κρατήσεις στην αγκαλίτσα σου ένα υγιές νινάκι!!!!!

Είμαι η Μαίρη, 28 ετών, και είμαι έγκυος 15 εβδομάδων!!!!

Δημοσίευση

Απ'ότι έχω καταλάβει έχουμε πολλά να σου ευχηθούμε .. χιχιχι!!!! Αρχίζω λοιπόν:

1ον) Σου εύχομαι να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη, το νινάκι σου να είναι υγιέστατο και τυχερό στη ζωή του.

2ον) Για το γάμο σας, τις καλύτερες ευχές μου ! Να ζήσετε και πάντα ευτυχισμένοι... και

3ον) Καλωσήρθες στη παρέα του mammyland.. ! Εδώ θα βρείς πολύ καλές φίλες και θα ενημερώνεσαι για πολλά θέματα σχετικά με την εγκυμοσύνη σου και μετά για το μωράκι σου !

Ξέχασα να συστηθώ κιόλας , εγώ είμαι η Σοφία, είμαι 28 χρονών και έγκυος στο πρώτο μου παιδάκι. Είμαι στην 20η εβδομάδα και ανυπομονώ να περάσει ο καιρός να πάρω στην αγκαλιά μου το γιόκα μου (μάλλον γιός είναι ... :) )

Σε φιλώ ... !!

Δημοσίευση

Καλώς ήρθες κι από μένα!! Καλό υπόλοιπο εγκυμοσύνης και με το καλό να υποδεχτείς ένα γερό μωράκι!! Εγώ γέννησα πρόσφατα, το πρώτο μου παιδάκι! Είναι αγοράκι και μ'έχει τρελάνει!! Θα χαρώ να τα λέμε!

Δημοσίευση

Καλώς μας ήρθες κοπέλα μου!!!!! Να ζήσετε και να ευτυχίσετε!!!! Πάντα κολλημένοι ο ένας στον άλλον!!!! Με το καλό το μπεμπεκάκι σας!!!!!

Είμαι η Πηνελόπη, δίχως ακόμη μωράκι!!!!! Θα τα λέμε!!!! Πολλά-πολλά φιλιά!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...