Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Σήμερα χρειάστηκε να λείψω ένα τετράωρο από το σπίτι και άφησα τον μικρό στη μαμά μου. Έλειψα 4 ώρες και τον βρήκα στο ριλαξ ήσυχο και ήρεμο να παρακολουθεί την γιαγιά του και μια γειτόνισσα να πίνουν καφέ.

Βρε παιδιά τι πράγμα είναι αυτός. Στο σπίτι μου βγάζει την ψυχή. Δεν κοιμάται, θέλει συνέχεια αγκαλιά , τρώγει ότι ώρα του κάνει κέφι. Δεν κάθετε μέσα στο καρότσι να πάμε βόλτα, θέλει χέρια, ακόμα και αν τον βάλλω στο κρεβάτι για να πάω τουαλέτα χ…ε μετά συγχωρήσεως για το κρεμαστό που βγάζει μουσική αυτός τσιροκοπάει. Ούτε να μαγειρέψω μπορώ ούτε να κάνω καμία δουλειά!!!! Όλη μέρα κάνουμε βόλτες στα χέρια, τρώμε και θέλουμε όλο το αρχείο της SONY RECORDS για να κοιμηθούμε.

Στη μάνα μού 4 ώρες ήταν σούζα. Έφαγε και τα δύο μπουκαλάκια με το γάλα που αφίσα 120 γραμμ έκαστο και το χαμομίλη του 100 γραμμάρια. Πήγανε Σούπερ μάρκετ με το καρότσι όπου καθόταν μια χαρά , κοιμήθηκε μιάμιση ώρα χωρίς κουνήματα και τραγουδάκια και γενικά ήταν ένα τέλειο μωρό.

Η μαμά μου λέει ότι τον κακομαθαίνω και ότι δεν ξέρω να μεγαλώνω μωρά. Αν τις τον αφήσω μια εβδομάδα θα τον στρώσει!!!!

Γιατί ρε παιδιά είμαι τόσο κακή μητέρα που το υπεραγαπάω το σκασμένο. Τόσο που δεν μπορώ να τον βάλω σε ένα πρόγραμμα. Να του μαυρίσω τον ( γλυκύτατο) πισινό θέλω.( μεταφορικά μιλάω πάντα!!!) Αφήστε που στην επιστροφή τσίριζε και όλη τη διαδρομή

Δημοσίευση

Χα χα χα χα!!!!!!!!!!!!!!!

Πόσο συχνά πηγαίνει στη μάνα σου; Μήπως απλά δεν την έχει συνηθίσει και γι' αυτό δεν ένιωθε άνετα να κάνει αταξίες; Κακή μητέρα δεν είσαι. Σιγά μην είναι κακή μητέρα όποιας το βρέφος είναι ζωηρό!!!!!

:kiss:

Δημοσίευση

ΑΣΤΑ! ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΞΥΠΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 5!ΑΦΟΥ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ 1.30(ΕΝΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ) ΞΥΠΝΗΣΕ ΓΙΑ ΜΑΜ, ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΑ 1000 ΖΟΡΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑΜ ΟΥ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 6 ΑΦΟΥ ΕΦΑΓΕ 250ΜΛ ΓΑΛΑ(ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ 180:blush: )

ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΛΙΓΟ Ο ΥΠΝΟΣ ΞΑΝΑΞΥΠΝΗΣΕ ΣΤΙΣ 7.45!!!!!

ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΡΕ ΣΥ?????

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΑΜΑ?

ΚΟΙΜΑΤΑΙ?

ΒΡΕ ΜΑΜΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΟΙΜΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!!

Ε, ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΟΙΜΗΣΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ!!!!!!!!!

ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ????????? ΠΩΣ ΚΑΛΕ???

Ε ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝΕ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ?????????

ΤΙ ΝΑ ΠΩ? ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΕΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΟΥΜΕ ΓΙΑΥΤΟ..ΑΛΛΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΩ....:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :P

Δημοσίευση

ΤΟΝ ΔΕΡΝΕΙΣ! ΤΟΝ ΔΕΡΝΕΙΣ!:laugh: :laugh: :laugh:

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΣΕ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ ΑΓΡΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ! :P

ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ!:P

ΤΕΛΟΣ!:silly: :silly: :silly:

ΒΑΛΤΟΝ ΚΑ ΕΣΥ ΣΤΟ ΡΗΛΑΞ ΚΑΛΕΣΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΔΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ!:silly:

ΦΙΛΙΑ!:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Xα χα χα χα χα χα!!!

Τι μου θυμιζεις...τι μου θυμιζεις???Τρωμε ολο το αγγουρι σπιτι και μετα εχουμε τις μαναδες μας να μας την λενε...Λες και ξεχασαν τα δικα τους.

Λοιπον να σοβαρευτουμε τωρα...Ο μικρουλης σου ειναι ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ απλα!!

Τωρα για το προγραμμα,θα συμφωνουσα να τον βαλεις σιγα σιγα.Πχ να τρωτε περιπου την ιδια ωρα, να κοιμαστε την ιδια ωρα καθε μερα(ακουγεται δυσκολο αλλα οχι ακατορθωτο) και να μην χανετε την βολτουλα σας.

Καλο υπολοιπο και καλη υπομονη.

ΥΓ ετσι για να μην εχεις τυψεις,πιστευω οτι ετυχε να κατσει στη μαμα σου κυριος.Και μενα κ τα 2 παιδια καμια φορα καθονται στην μαμα μου πολυ πιο ησυχα απ οτι εδω.

Καλο απογευμα

Δημοσίευση

Αχ VENI μου αυτό το μονο του κοιμηθηκε... με τρελαινει. Με εμένα γιατι δηλαδη δεν κοιμαται μονο του και θελει να του τραγουδαω όλα τα σουξε της Βισση και να τον κουναω περα δωθε ΑΛΛΑ το ματι γαρίδα!!!- Τα χερια μου δεν τα νιοθω. Και γιατι σε μενα δεν καθετε στο καροτσι αλλα θελει να τα βλεπει ολα αφ υψηλού!!!!!!!!!!!. Στη μανα μου τον εχω αφησει αλλα για μικρωτερο διαστημα και παντα ταισμενο!!!!

Δημοσίευση

CESILIA ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΥΛΙ ΜΩΡΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.

ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΟΝΟΤΟΥ ΜΕ ΛΙΓΟ ΚΟΥΝΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΟΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΙ ΧΑΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑΖΙΑ...ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΥΡΕΙ ΚΑ ΙΛΕΣ ΩΠΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ....ΤΣΟΥΠ ΟΡΘΙΟΣ ΞΑΝΑ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ΚΑΤΩ ΝΑ ΜΠΟΥΣΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ!!!!!

Ή ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΟΡΘΙΟΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ..ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ΜΩΡΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΤΙ!!!!!!!!!!!!

ΥΠΟΜΟΝΗ...ΤΑ ΓΙΑΒΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΜΩΡΕ!!!!!!!!!!!!!!!!:) :) :) :) :) :)

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ, ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΕΣ. ΕΓΩ ΞΕΠΟΔΑΡΙΖΟΜΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥ ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ... ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙ, ΤΟΝ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΝΤΑΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΕΖΑ!!! ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ... ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΛΑΔΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!! (ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΝΑ, ΧΙΧΙ.)

Δημοσίευση

Veni οταν θα φτασει στη ηλικια του δικου σου με βλεπω στο τρελοκομειο. Αλλα τα ατιμα μολισ σου σκασουν ενα χαμογελο ή ενα βλεμα ξαχνασ τα παντα και θελεισ να παρεισ αγγαλια να το φιλας και να το ζουπας. Αυτο εκμεταλευονται τα ατιμα. Τωρα τον εχω αγγσλιά - αποκυμηθηκε οταν θηλαζε μολισ παω να σηκοθω να τον βαλω στο κρεβστι, τσακ το ματι γαρίδα και το στομα ανοιχτο για φαη. Περιμενω και κοσμο σήμερα, ουτε ενα κερασμα δεν μπορω να ετοιμασω!!!!

Δημοσίευση

ποπο ρε φιλεναδα με το που ειδα το ποστ σου μπηκα με την προοπτικη να δειρω εγω εσενα!!! παναγιτσα μου ανεβασα πιεση!!! χιχιχιχιχιχιχι αλλα τελικα γελασα πολυ με το ποστ!!! αχ δυστυχως ετσι κανουν τα σκασμενα τα μπουμπουκακια!!! στις μαμαδουλες που λιωνουν 24 ωρες το 24ωρο για εκεινα κανουν τις σκατιες τους!!! στις γιαγιαδες ειναι κυριοι και κυριες!!! αδικια!!! αυτο εχω να πω!!! αδικια!!!

Δημοσίευση

XAXAXA ΓΕΛΑΣΑ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΣΕ ΚΑΛΟ ΜΑΣ.Ο ΓΚΟΓΚΟΣ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΕΙΡΟΔΙΚΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΜΙΛΑΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΜΑΛΩΝΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΑΤΑΚΙΑ Ο ΣΚΑΤΙΑΡΗΣ.ΞΕΡΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΖΩΗΡΑ.ΕΝΑ ΣΚΟΙΝΙ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΩ ΣΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΒΕΙ ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ:woohoo: !ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ 18,5 ΜΗΝΩΝ.ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ.:silly:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...