Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις

• Ξέρω πως είναι δύσκολο γιατί το μυαλό σου πάει στο κακό σενάριο αλλά προσπάθησε να είσαι αισιόδοξη. Αυτές οι αποκλίσεις σηματοδοτούν την ανάγκη για περαιτέρω έλεγχο, δεν προεξοφλούν παθολογία. Είναι απλώς μια λαχτάρα παραπάνω που μια μαμά μαθαίνει να συνηθίζει! 🥲
    • Η μία ένεση που κάνω είναι προγεστερόνη, γιατί ο οργανισμός δεν παράγει από μόνος του στην αρχή της εγκυμοσύνης όταν είναι από εξωσωματική, οπότε πρέπει να την παίρνεις εξωτερικά, και ενέσιμη μορφή είναι η καλύτερη.. και κάνω και αντιπικτική ένεση προληπτικά, γιατί έχω κάποια παραπάνω κιλά με τα φάρμακα που έπαιρνα τόσο καιρό, οπότε αυτό βοηθάει στην καλύτερη αιμάτωση της μήτρας.. καλύτερη ροή του αίματος δηλαδή στο σώμα. Αλλιώς δεν έχω κάποιο πρόβλημα. 
    • Εχεις δίκιο @Diwni. Και εγώ θυμάμαι τον μεγάλο που στο 3-6 πρέπει να ήταν οι καλύτεροι του μήνες. Και οι δικοί μας μαζί 😂 Κοιμουνται συνήθως παραπάνω, σταθεροποιούν το φαγητό και τις ώρες τους. Βγαίναμε ωραίες και μεγάλες βόλτες μαζί του. Κορίτσια ήθελα να σας ρωτήσω κάτι. Το θερμό που βάζετε το νερό το αποστειρώνετε και αυτό; Ή απλά βάζετε μέσα βραστό νερό;       
    • Αχ κορίτσια κ εγω με τη ζέστη δε παλεύω καθόλου,  ασε που τη νιώθω τριπλά απ οτι στα φυσιολογικά μου! Παντού με μια  βεντάλια είμαι κ ας έχει κλιματισμό.. τώρα πετάχτηκα στο σούπερ για δέκα λεπτά να παρω 2 πράγματα και γυρισα κατακοπη.
    • Μπράβο σου κοριτσι μου!!! Είδες τελικά? όλα τέλεια!! Να χαίρεσαι την εγκυμοσύνη σου τωρα και τρέξτε για ψώνια!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...