Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Λοιπόν σήμερα πήγα να κάνω τα χαρτιά μου για το επίδομα μητρότητας του ΟΑΕΔ. Αφού έψησα τον εργοδότη μου μετά κόπων και βασάνων- τι να κάνω το ζουζούνι μου είναι υπερβολικά γλυκό και δεν θέλω ακόμα να το αποχωριστώ .

Σας παραθέτω αναλυτικά τα χαρτιά που χρειάζονται γιατί εμένα σήμερα μου έβγαλαν την ψυχή. Ευτυχώς η δουλειά μου είναι σχετικά κοντά στον ΟΑΕΔ που ανήκω και πήγα με αμάξι.

Καταρχάς πρέπει να πάτε αφού λήξη η άδεια λοχείας σας ΚΑΙ η κανονική άδεια. Αν την έχετε πάρει ήδη μέσα στο έτος το δηλώνετε. Έχετε περιθώριο 60 ημέρες.

1. Βεβαίωση εργοδότη- την παίρνετε από τον ΟΑΕΔ και την συμπληρώνει ο εργοδότης. ΠΡΟΣΟΧΗ , να συμπληρωθούν σωστά τα παιδία, επίσης αν για οποιονδήποτε λόγω άλλαξε κάτι στην σύμβαση σας μέσα στο έτος, να προσκομισθεί και η σύμβαση

2. Αίτηση – δίδεται από τον ΟΑΕΔ

3. Υπεύθυνη δήλωση με την οποία αναλαμβάνουμε την υποχρέωση να γνωστοποιήσουμε κάθε μεταβολή στις εργασιακές μας σχέσεις εντος 8 ημερών – δίδεται από τον ΟΑΕΔ

4. Αντίγραφο απόφασης επιδόματος μητρότητας ( Κυοφορίας – Λοχείας ) από το ΙΚΑ – σας τη δίνουν όταν πληρώνεστε το επίδομα λοχείας, ή βεβαίωση επιδόματος μητρότητας

5. Αριθμός λογαριασμού ΙΒΑΝ Εθνικής τράπεζας ( να είναι οπωσδήποτε και στο όνομα σας, εμάς ήταν μόνο στο όνομα του συζύγου και με βάλανε να ανοίξω καινούριο) – βγάλτε φωτοτυπία την πρώτη σελίδα.

6. Ένσημα πριν από την κυοφορία μέχρι και την έναρξη της άδειας

7. Φωτοτυπία εκκαθαριστικού για διεύθυνση και ΑΦΜ

8. Λογαριασμός ΔΕΗ ή ΟΤΕ ( αν δεν έχετε στο όνομα σας δεν πειράζει αρκεί να είναι σωστή η διεύθυνση στο εκκαθαριστικό

9.Ταυτότητα ή διαβατήριο ( για αλλοδαπούς)

Αυτά!!! Καλή επιτυχία με το δημόσιο

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...