Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

τι αρωμα φορατε?

ποιο ειναι το αγαπημενο σας?

εγω τωρα φοραω του vercase briht crystal

αλλα μ'αρεσει και της moschino ενα κοκκινο με μαυρο μπουκαλι δεν θυμαμαι πως λεγεται

και της escada εχω φορεσει

εσεις?

μια ερωτηση τωρα που εχετε μωρακια και τα παιρνεται αγκαλια φορατε αρωματα?

γιατι λιγο φοβαμαι και δεν ξερω τι να κανω

Δημοσίευση

εγω αλλαζω συνεχεια γιατι τα βαριεμαι.Ασε που συνηθιζω τη μυρωδια και μετα δεν το καταλαβαινω.Αυτη τη στιγμη εχω στη τσαντα μου το Burburrys (oxi to weekend, to aplo)και θα αργησει να τελειωσει απ οτι βλεπω..ο λογος αυτος που ρωτας!Επειδη δεν ξερω αν πειραζει το μωρο το φοραω οταν παμε για καφε και αυτο ειναι στο καροτσι.

Δημοσίευση

Εγώ εδώ και 11 χρόνια περίπου φοράω το Hypnotic poison του Christian Dior και το Emporio Armani στο χρυσό μπουκάλι! Το πρώτο είναι το κύριο άρωμα μου ενώ το 2ο το χρησιμοποιώ πιο περιστασιακά και ίσως πιο καλοκαίρι! Δεν το αλλάζω με τίποτα! Είναι όπως λένε κι οι φίλοι μου η μυρωδιά μου! Εγώ ούτε που τα μυρίζω πλέον πάνω μου! Τώρα όμως επειδή ο μπέμπης είναι ακόμα 19 ημερών δεν φοράω τίποτα! Ακόμα και για τις μασχάλες έχω πάρει το Noxema no aroma!

Δημοσίευση

ρε νταλια 11 χρονια

μπραβο

μ'αρεσει να εχω ενα αρωμα που να με χαρακτηριζει

αλλα εγω οπως και η xntou τα αλλαζω συνεχεια

τα βαριεμαι και μετα και απο λιγο καιρο δεν τα μυριζω επανω μου και γιαυτο δεν μ'αρεσει αυτο

πολυ θελω να βρω ενα αρωμα που να πω εδω θα μεινω

και να με χαρακτηριζει

ισως το μοσκινο να μου αρεσει περισσοτερο

οταν τελειωσουν αυτες που εχω θα παρω ξανα αυτη και θα προσπαθησω να μεινω εκει

αλλα καποιες ειναι πιο καλοκαιρινες και καποιες πιο χειμωνιατικες

Δημοσίευση

Dallia μου φοράς το αγαπημένο μου άρωμα...Τι Poison είναι ένα από τα ωραιότερα και πιο αισθησιακά κατ'εμέ αρώματα...Είναι απίστευτο!!Βέβαια έχω να το φορέσω 2-3 χρόνια, γιατί τώρα φοράω ένα της Sonia Rykiel ή τι Gaultier...Γενικά μου αρέσουν τα βαριά αρώματα και σιχαίνομαι εκείνα με αρώματα λουλουδιών κλπ...

Αλλά τώρα σπάνια φοράω αρώματα για να μην ενοχλώ τη ζουζουνίτσα μου...

Δημοσίευση

οι περισσοτερες φορατε πιο εντονα αρωματα βλεπω

εμενα μάρεσουν τα πιο γλυκα και ελαφρια αρωματα επανω μου

τα αλλα μου δημιουργουν πονοκεφαλο αλλα οταν τα μυριζω σε καποια αλλη μάρεσουν

ειναι να ταιριαζουν και με την προσωπικοτητα και το δερμα

μια κοπελα που δουλευει στα χοντος μου ειπε πως καλο ειναι να βαζουμε και στα μαλλια αρωμα γιατι λεει μενει περισσοτερο και δεν αλοιωνεται

και μου φανηκε πολυ παραξενο την ρωτησα δεν χαλαει τα μαλλια και λεει η λακ και ο αφρος και διαφορα τετοια ειναι το ιδιο

και να σας πω τωρα με το μωρο οταν φοραω βαζω εκει επειδη δεν ερχεται σε αμεση επαφη

το εχετε ακουσει εσεις αυτο?

Δημοσίευση

ΕΦΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΦΟΡΑΩ ΑΡΩΜΑ ΨΕΚΑΖΩ ΕΝΑ ΔΥΟ ΣΥΝΝΕΦΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΩ ΑΠΟ ΜΕΣΑ!!!ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΟΧΙ ΚΑτευθειαν ΠΑΝΩ ΣΟΥ!!!ΚΑΙ ΜΥΡΙΖΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΩΡΑ!!!!ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ!!!ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝ ΜΟΥ ΕΙναι τωρα το ΚΑΛΟΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΡΚ ΤΖΕΙΚΟΜΠΣ ΤΟ ΛΕΜΟΝ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΟΥΚΑΛΙ!!!ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΥΡΙΖΕΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ!!!!ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΦΟΡΑΩ ΤΟ ΣΑΝΕΛ ΝΟ 5!!!!!

Δημοσίευση

Εφούλα μου εγώ δεν το έχω ξανακούσει, αλλά για να το λέει αυτή κάτι θα ξέρει...Δε νομίζω ότι παθαίνουν τίποτα τα μαλλάκια μας! Αλλά ρε φιλενάδα τί κάνεις και δεν έρχεται σε επαφή η μικρή με τα μαλλιά σου;;;Εγώ δεν τολμάω να σκύψω να την πιάσω..Κατευθείαν από τα μαλλιά μου γατζώνεται...Και κοτσίδα να τα έχω πιασμένα πιάνεται από τις φύτρες...:laugh: :laugh:

Δημοσίευση

μου τα τραβαει τωρα και εμενα η ατιμη

απλα οταν ειναι ξυπνια και την εχω αγκαλια τα μαζευω και οταν ειναι στο καροτσι η κοιμαται τα κατεβαζω

ασε

αλλα οσο να ναι προσεχω ενω στο δερμα ακουμπαει καταλαβες

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΦΟΡΑΩ ΤHN DOLCE CABBANA ME TO ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΠΑΚΙ! :)

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ ΑΡΩΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΛΛΑΖΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! :)

ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΩΜΑ! ;)

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΟΜΩΣ ΕΠΙΛΕΓΩ ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΕΛΑΦΡΥ!

ΦΕΤΟΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΔΩΡΟ ΤΗΝ MORGAN! EINAI ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΛΑΦΡΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ! :)

Δημοσίευση

pink έγραψε:

εγω φοραω την moon sparkle escada,ριξατε καμια ματια στα αρωματα που εχουν επικινδυνα συστατικα;

την εχω κ αυτη ωραια καλοκαιρινη

εγω τα ειχα δει παλιοτερα αλλα δεν τα θυμαμαι

Δημοσίευση

Alesandro d'aqua και Donna Caran αγαπημενα αρωματα για μενα,παλια Carolina Herrera 212 και πιο παλια την Μyaki:) προυποθεση για την κολωνια ,μονο σε πεντακαθαρο δερμα δινει την αληθινη μυρωδια της,δηλ οχι οτι ειμαστε βρωμικες:P αλλα μου αρεσει να βαζω μολις εχω βγει απο το μπανιο;)

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΦΟΡΑΩ 1.SENSI G.ARMANI

2.NINNA RICCI TO KOKKINO MHLO(Τ Ε ΛΕ Ι Ο!!!!!!)

3.LOVE MOSCHINO

4 ΕΧΩ Κ ΤΟ JADORE ΑΛΛΑ ΤΟ ΦΟΡΑΩ ΣΠΑΝΙΑ

ΤΟ 1Κ 2 ΤΑ ΦΟΡΑΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟ ΑΡΩΜΑ.

ΤΟ 3 ΕΧΕΙ ΛΙΓΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΡΩΜΑ.

ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΩΡΑ ΒΑΖΩ ΑΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΣΕ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια... :)

Εμενα γενικα μου αρεσουν τα βαρια αρωματα... αλλα δεν μπορω να καταληξω σε ενα... φοραω και πιο ελαφρια αναλογα με την ωρα και την εξοδο... συνολικα εχω αυτη τη στιγμη 16 αρωματα χωρια ποσες μινιατουρες... αυτα τα 2 που ξεχωριζω ειναι τα εξεις:

1. το Angel του Thierry Mugler

2. το Crystal Noir του Versace

:kiss:

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΨΕΚΑΖΕΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ.ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΖΟΥΖΟΥΝΙΤΣΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΥΝΝΕΦΟ!

ΕΓΩ ΦΟΡΑΩ ΤΟ APLLE TO ΠΡΑΣΙΝΟ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΑ ΜΥΡΩΔΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΑΡΩΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΧΡΗΣΗ:P

Δημοσίευση

Lena_thess έγραψε:

ego forao tin rock and rose tou valentino alla tora me to moro den poliforao aromata, fovamai opos me glifei kamia fora mi gleipsei k to aroma :([/quot

ασχετο

καλε και εμενα με γλυφει το σκατουλακι μου

αχ κοιμαται και μου λειπει τωρα

οτι να ναι ειμαι

υβοννη τη Μyaki την ειχα και εγω

ωραια αλλα μου φαινοταν λιγο βαρια

αλλα ωραια ειναι

Δημοσίευση

sweetmammy έγραψε:

Καλησπερα κοριτσια... :)

Εμενα γενικα μου αρεσουν τα βαρια αρωματα... αλλα δεν μπορω να καταληξω σε ενα... φοραω και πιο ελαφρια αναλογα με την ωρα και την εξοδο... συνολικα εχω αυτη τη στιγμη 16 αρωματα χωρια ποσες μινιατουρες... αυτα τα 2 που ξεχωριζω ειναι τα εξεις:

1. το Angel του Thierry Mugler

2. το Crystal Noir του Versace

:kiss:

αχ και εγω ετσι ειμαι

παιρνω μια ενω η προηγουμενη ακομα δεν τελειωσε και κατεληξα να εχω 6 αρωματα

και δεν ξερω πια να φορεσω καθε φορα

τωρα που δεν πολυ φοραω κιολας

μια ζωη αρωματα θα εχουμε:P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...