Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια! Μου ειπε χτες η παιδιατρος να ξεκινησουμε σε μια εβδομαδα κρεμα! Και να σταματησω την αποστειρωση των μπιμπερο κ το βρασιμο του νερου.η μπεμπα μου θα ειναι τοτε 5 μηνων. Εσεις τι κανετε;

Δημοσίευση

εμενα με εχει κουρασει και η αποστειρωση και το βρασιμο...

αλλα η παιδιαρος μου ειπε να τα συνεχισω αλλα μια φορα την ημερα..και απ ομια φιλη μου τα ιδια εμαθα..η γιτρος της της ειπε να συνεχισει αλλα κανονικα οπως πριν. το τι βαζει στο στομα του ουτω;ς ή αλλως δεν λεγεται..στο μπιμπερο μειναμε? κατι εχω ακουσει για το γαλα πως αναπτυσει βακτηρια στο μπουκαλι γιαυτο προτεινουν συνεχιση της αποστειρωσης αλλα μεχρι ποτε????

μηπως τα πιατα και κα ικουταλακια εινα ιαποστειρωμενα?

οσο για το νερο...καλ οειναι μωρε.. ιδιως στις πολεις που να ξερεις τι νερο εχουμε?

τωρα βεβαια καλυτερα κανε οτι ειπε η παιδιατρος σου για να εχεις το κςεφαλι σου ησυχο:)

Δημοσίευση

εμενα η παιδιατρος μου σταματησε την αποστειρωση οταν ξεκινησαμε τα εμβολια..

δηλ.2 μηνων πες 3μηνων για να ειμαι μεσα!!!ξερω οτι ειναι νωρις για πολλους γιατρους και δεν το προτεινουν αλλα εχω ακουσει απο την πλειψηφια οτι το σταματησανε 4 μηνων περιπου..

Δημοσίευση

ΚΑΤΚΑΤ έγραψε:

καλημερα κοριτσια! Μου ειπε χτες η παιδιατρος να ξεκινησουμε σε μια εβδομαδα κρεμα! Και να σταματησω την αποστειρωση των μπιμπερο κ το βρασιμο του νερου.η μπεμπα μου θα ειναι τοτε 5 μηνων. Εσεις τι κανετε;

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΤΚΑΤ!!!!

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ.

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΚ Η ΑΠΟΣΤΕΥΡΩΣΗ!!1:woohoo: :woohoo:

ΠΛΕΟΝ ΚΑΛΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΣΕ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΠΙΛΕΣ.

ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΟΧΙ ΒΡΑΣΜΕΝΟ.

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟ ,ΟΠΩς ΚΙ ΕΜΕΙΣ!

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΕΜΕΣ.

ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ.ΤΟΥ ΚΑΘΙΖΕΣ ΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙΑΖΕΣ......

Δημοσίευση

μαριαιωαννα,κ εγω για γαστρεντεριτιδες φοβαμαι.καλα εγω θα παταω ενα βρασιματακι γρηγορο στο βραστηρα για να εχω το κεφαλι μου ησυχο..γιατι το κουτι της κρεμας γραφει πανω βρασιμο 10 λεπτα,ξερετε; κ αλλη μια ερωτηση που φοβαμαι την απαντηση..τρωνε δυσκολα κρεμες;;;!κ που τα κρατατε για να τα ταισετε;στο χερι;(σε καρεκλακι δν μπορει να κατσει ισια η πλατουλα τους)

Δημοσίευση

ΚΑΤΚΑΤ έγραψε:

μαριαιωαννα,κ εγω για γαστρεντεριτιδες φοβαμαι.καλα εγω θα παταω ενα βρασιματακι γρηγορο στο βραστηρα για να εχω το κεφαλι μου ησυχο..γιατι το κουτι της κρεμας γραφει πανω βρασιμο 10 λεπτα,ξερετε; κ αλλη μια ερωτηση που φοβαμαι την απαντηση..τρωνε δυσκολα κρεμες;;;!κ που τα κρατατε για να τα ταισετε;στο χερι;(σε καρεκλακι δν μπορει να κατσει ισια η πλατουλα τους)

ΚΟΙΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΛΑ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΙ..ΛΙΓΟ ΦΑΓΑΚΙ ΛΙΓΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΟΝΟ ΦΑΓΑΚΙ.

ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΒΑΖΑ ΣΤΟ ΡΙΛΑΞ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ..ΤΩΡΑ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ

Δημοσίευση

Γεια σου Κατκατ... και ο δικος μου 5μιση μηνων ξεκινησε τις κρεμουλες... εγω τον εβαλα απο την αρχη σε καρεκλακι... πηρα ενα καρεκλακι που ειχε διαφορες θεσεις για να βολευεται το μωρο γιατι και ο δικος μου δεν στηριζοταν τοτε καλα... το κατα ποσο θα φαει την κρεμα ευκολα ειναι θεμα του καθε μωρου... τωρα για το βρασιμο εμενα η παιδιατρος μου ειχε πει να τα βραζω ολα μια φορα την εβδομαδα για εναν μηνα και μετα δεν θα χρειαζοταν αλλο... καλη αρχη στις κρεμουλες...!!!:)

Δημοσίευση

καλημέρα και απο μένα κορίτσια. γυρίσαμε χθες απο διακοπές και σήμερα πρωί πρωί άνοιξα με λαχτάρα τον υπολογιστή στο μαμυλαντ..χιχι !

Λοιπόν η μικρή μου στις 27 του μήνα γίνεται τεσσάρων μηνών και ο γιατρός μας είπε απο να σταματήσουμε την αποστείρωση, καλό πλυσιμο με ζεστό νερό και σαπούνι μόνο σε πιπίλες και μπιπερό ( που έχουμε λίγα γιατί θηλάζουμε)

νερό βρασμένο μου είπε να της δίνω απο τον τρίτο μήνα αν διψάει αλλά δεν το είχε πολύ ανάγκη τελικά.μάλλον την κάλυπτε το γάλα της.

για κρεμούλες ( ρυζάλευρο, τον ρώτησα) μου ειπε πιο αργά, απο τον 6ο μηνα, οποτε απο Οκτώμβρη θα σας πω και εγώ τις δικές μας ιστορίες φαγητού..χιχι !!

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ

Δημοσίευση

Emeis tin Pempti pou ginomaste 5 minon o giatros eipe na ksekiniso me 10 ml ximo portokali gia na doume an parousiasei tpt allergiko k meta apo mia vdomada froutakia. Gia tin aposteirosi mou eipe na tin stamatiso otan ginei 6 minon. Vevaia mou eipe akoma na mnin tou dino neraki, alla mou eipe gia tin posotita tis kremas na ienai ligi, epeidi thilazo akoma. Eseis poso neraki tous dinate otan ksekinisan froutakia?

Δημοσίευση

Κοριτσιακαποιοι γιατροι ειναι υποχονδριοι και αυτο δεν κανει καλο .Το θεωρω παραλογο να αποστειρωνεια σχεδον ενα χρομνο απο τη στιγμη που το παιδι τρωει τοσες τροφες και ερχετε σε επαφη με τοσα πραγματα .Μηπως θα επρεπε νατα κλειναμε μεσα σε γυαλινο κουτι ; τρελλαινομαι .εμενα την αποστειρωση μου τη σταματησε οπως και τη μιτση οταν καναμε το πρωτο μας εμβολιο σχεδον τριων μηνων και αυτο εειδη ειπα ας κλεισει και το τριτο μηνα .Οσο για το νερο μεχρι 6 μηνων περιπου το εβραζα καικρυωνε αλαλ αυτο καθαρα για θεμα γαστρεντεριτιδας .Μην φοβαστει τα παιδια πρπεπι να ερθουν σε επαφη αν τα αποστειρωνουμε ολα τοοσ θα αρρωσταινουν .

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...