Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Eμένα το καμάρι μου γεννήθηκε 31 Ιουλίου!!Είναι λιονταράκι, σαν τον μπαμπά του, με ωροσκόπο Σκορπιό!! :blink: Τώρα, από την εμπειρία μου στους Σκορπιούς.. ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω....!!!Πλάκα κάνω... γερό να'ναι... κι όλα τ'άλλα είνα δευτερεύοντα!!!

Δημοσίευση

Να σου ζησει το αγοράκι!!! :)

Εμένα ο αντρας μου ειναι γεννηθεις 23 Αυγουστου, στο οριο Λεοντα και Παρθενου...:unsure: Αλλοι τον βγάζουν Λιοντάρι κι αλλοι Παρθένο...:dry: Παντως εχει στοιχεια και απο τα 2 ζώδια...:P

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια

Η μπουμπουκιτσα μου ειναι γεννημενη 14 Απριλιου φετος. Οσο κι αν ηθελα να γεννηθει λιγο αργοτερα για να ειναι ιδιο ζωδιο με μενα, Ταυρος δηλαδη, δεν τα καταφεραμε καθως επρεπε να τη βγαλουμε με καισαρικη λογω ελλειψης αμνιακου υγρου...δεν πειραζει ομως γερο να ναι το Σμαραγδακι μου! 14 Απριλιου λοιπον, Κριος με ωροσκοπο Διδυμο, σαν τον μπαμπα της...για το Διδυμος εννοω:)

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Κ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ:) ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 17/1/09 ΔΗΛ ΑΙΓΩΚΕΡΙΝΑ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΔΙΔΥΜΟ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ ΔΙΔΥΜΟΣ:P :laugh: :woohoo: ΓΕΡΑ Κ ΔΥΝΑΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ!!!!

Δημοσίευση

ο γιος μου ειναι ζυγος με ωροσκοπο ζυγο κι κορη μου υδροχοος με ωροσκοπο αιγοκαιρω (τα εχω αναφερει ξανα σε αλλο ποστ.)εχετε καμμια εμπειρια απο αυτα τα ζωδια?παντως αν και η μικρη ειναι μονο 6.5 μηνων φαινεται οτι ειναι πολυ διαφορετικα παιδια!:kiss:

Δημοσίευση

Ιχθυς.. ειναι ο καλος μου....τρελη παραποιηση της πραγματικοτητας .."πηρα κοκκινα γυαλια κι ολα γυρω σινεμα τα βλεπω" ..κατι τετοιο επισης εχουν κι ενα θεμα με το χρονο ..χανουν το χρονο ετσι απλα:angry:

Αλλα ειναι αξιολατρευτοι με τρυφερη καρδια!!

Δημοσίευση

Εμένα η μπουλίτσα μου γεννήθηκε στις 11/4/2009 και είναι Κριαράκι...Ωροσκόπο πρέπει να έχει Παρθένο, γεννήθηκε στις 14:55...Ευτυχώς κάτι πήρε και από 'μενα...:laugh: :laugh: :laugh: Γιατί εγώ είμαι Παρθένος!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...