Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΑΜΑΔΕΣ ΑΣ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΘΕΜΑ

ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΕ ΕΠΟΙΑΣΕ

ΕΝΩ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΙΠΟΙΟΜΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕ ΕΠΟΙΑΣΕ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΜΑΝΙΑ

ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΑΧΟΥΛΟΥΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΞΕΣΠΑΩ ΣΕ ΚΡΕΜΕΣ ΠΙΛΙΝΓΚ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ

ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΟΤΙ ΚΑΛΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ

ΝΑ ΒΑΦΟΜΑΙ ΜΕ ΚΑΛΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΕ ΜΑΡΚΕΣ ΚΑΛΕΣ

ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

ΥΓ ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΤUDE ΣΑΝ ΜΑΡΚΑ

ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Δημοσίευση

Αχ Εφούλα μου αγαπημένη...Εγώ αν και μου έχουν μείνει ακόμα παραπανίσια κιλά και συνέχεια λέω να ξεκινησω δίαιτα και όλο το αναβάλλω, ένα θα σου πω..Μέσα στο σπίτι είμαι σαν κακομοίρα..Απεριποίητη, άβαφη κλπ..Ποια εγώ...Που και στο περίπτερο βαφόμουν για να πάω...

Περιποιούμαι τον ευατό μου μόνο όταν βγαίνουμε έξω..Καλά, ξυρίσματα και τέτοια κάνω συνέχεια, αλλά βαψίματα μόνο στις βραδινές λιγοστές εξόδους μας..

Επειδή πάντα είχα φοβερή επιδερμίδα(ψωνάρα!), δεν έχω χρηιμοποιήσει ποτέ κρέμες κλπ...και καλλυντικά ό,τι βρω παίρνω..τα λυπάμαι τα λεφτά για τέτοια..Αλλά καταξοδευομαι σε ρούχα και παπούτσια..Αν και ξέρω ότι είναι λάθος, δεν παίρνω κρέμες..Ουτε καν ενυδατική ούτε καν αντηλιακή..Λέτε να χαλάσει το δερματάκι μου που δεν το προσέχω;;;;

Όσο με το τι καθαρίζω το πρόσωπό μου;;;;;Με μωρομάντηλα...:blush: :blush: Απαράδεκτο..Αντε μετά να το πλύνω με νερό..Σπάνια ο καθαρίζω με ένα γαλάκτωμα καθαρισμού που μου έχει δώσει φίλη μου αισθητικός..Αλλά κάτι είναι κι αυτό..Μέχρι πριν 4 χρόνια κοιμόμουν βαμμένη..:angry: :angry:

Αλήθεια για πείτε καμία καλή ενυδατική κρεμούλα...

Δημοσίευση

ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΑΚΟΜΗ ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ

ΕΓΩ ΕΠΕΡΝΑ ΤΗΣ AVENΕ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΚΑΛΗ ΕΙΝΑΙ

ΤΩΡΑ ΠΗΡΑ ΜΙΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΤUDE ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑΥΤΟ ΡΩΤΑΩ ΑΝ ΚΑΜΙΑ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙ ΣΑΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΗ

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΕΔΩ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΦΕΡΑΝ

ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΣΤΕ ΛΟΝΤΕΡ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΠΟΛΥ

ΜΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΙΚ ΑΠ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΡΕΜΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

ΜΑΛΛΟΝ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΠΟΙΟΥΜΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΜΟΥ.....

ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΡΟΥΧΑ ΛΟΓΩ ΚΙΛΩΝ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΛΥΠΑΜΑΙ

ΑΦΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΕ ΚΟΛΑΚΕΥΕΙ

ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΕΤΣΙ ΧΑΛΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΛΙΓΟ ΚΟΙΛΙΑ ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΟΚ

ΤΙ ΝΑ ΠΩ

Δημοσίευση

Κοριτσια μου απο ενυδατικη εγω χρησιμοποιω τις λανκομ κ ειμαι πολυ ευχαριστημενη. Για καθαρισμο προσωπου παιρνω ενα ενυδατικο σαπουνι της dove κ πλενομαι με αυτο κ το προσωπακι μου ειναι μια χαρα!!

Αφηστε τα, κ εγω μια απο τα ιδια ειμαι. Περιποιηση ΜΗΔΕΝ απο οταν γεννηθηκε το μωρο :(

Δημοσίευση

Ενυδατική χρησιμοποιώ Κορρε το ρόδι. Καλή και οικονομική. Τωρα για τα λοιπά καλλυντικα έχω ακουμπήσει περιουσίες!!!:ohmy: Πάντα με πιάνει τρέλα και παίρνω ακριβά. Βέβαια τον τελευταίο χρόνο όλο και κάποιος συνάδελφος του άντρα μου είναι Αμερική και μου τα στέλνει πολύ πιο φτηνά από ότι εδώ. Αλλά μιλάμε για μεγάλη διαφορά στην τιμή κορίτσια. Εγώ βάφομαι κάθε πρωι για τη δουλειά.

Δημοσίευση

Καλλυντικα παραγγελνω μεσω ιντερνετ, εχουν πολυ μεγαλη διαφορα στην τιμη κ μεχρι στιγμης εχω μεινει ευχαριστημενη. Μονο αρωματα δεν παιρνω πλεον, ειχα παραγγειλει μια φορα κ ηταν ξεθυμασμενο..

Εφουλα οι αντρες μας κανουν οτι μπορουν για να μας ανεβασουν αν μας λεπουν πεσμενες! Εμενα μου λεει" Ρουφα μωρο μου την κοιλια σου (γιατι μου εχει μεινει μπολικη)" και οταν την ρουφαω μου λεει με μια φωνη ολο καμαρι κ ευχαριστηση "Πω πωωωωωω σαν πορνοσταρ εισαι!!!!" :silly: :silly: :silly: :silly: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Καλά κι εγώ ρούχα ελάχιστα παίρνω τώρα εξαιτίας των κιλών...Αχ Εφούλα κι εμένα ο αντρούλης μου μόνο για την κοιλίτσα μου λέει ότι εχω...Αλλά δεν τον εοχλεί, γιατί είχαν λίγη και πριν μείνω έγκυος...Φαντάσου δηλαδή πως είμαι τώρα...:blush: :blush: Καλά ρε πόσο χρονών είσαι που λες ότι μεγαλώνεις;;;;;

Λένα μου έτσι όπως πάμε- που έχουμε μαλώσει με την περιποίηση:laugh: :laugh: - οι άντρες μας θα βρουν περιποιημένες και θα ψαχνόμαστε...:P Για να επανέλθουμε σιγά σιγά...

ΜαρίαΙωάννα μου κι εγώ από Σεπτέμβρη που θα αρχίσω δουλειά θα βάφομαι πάλι κάθε μέρα...Θα δοκιμάσω την Κορρέ που λες...

Φιλάκια!

Δημοσίευση

MariaIoanna έγραψε:

Ενυδατική χρησιμοποιώ Κορρε το ρόδι. Καλή και οικονομική. Τωρα για τα λοιπά καλλυντικα έχω ακουμπήσει περιουσίες!!!:ohmy: Πάντα με πιάνει τρέλα και παίρνω ακριβά. Βέβαια τον τελευταίο χρόνο όλο και κάποιος συνάδελφος του άντρα μου είναι Αμερική και μου τα στέλνει πολύ πιο φτηνά από ότι εδώ. Αλλά μιλάμε για μεγάλη διαφορά στην τιμή κορίτσια. Εγώ βάφομαι κάθε πρωι για τη δουλειά.

ΟΝΤΩΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΔΩ

Ο ΚΟΥΝΑΔΙΟΣ ΜΟΥ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ

ΠΧ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑΡΑ ΤΗΣ ΕΣΤΕ ΛΟΝΤΕΡ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΕΔΩ ΜΟΥ ΦΕΡΑΝ 3 ΑΠΟ ΕΚΕΙ

ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΥΧΝΑ

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια. Και εγώ μια από τα ίδια. Δεν κάνω τίποτα για το πρόσωπο μου, αλλά εγώ έπαθα το εξής. Μια ζωή είχα σπυριά και σημάδια στο πρόσωπο μου ακόμα και όταν γέννησα. Εδω και 5,5 μήνες που έχω γεννήσει έχω ένα πρόσωπο σαν μωρού. Δεν το θυμάμαι ποτέ να ήταν έτσι. Μου είπαν ότι τώρα φαίνονται τα αποτελέσματα από την διακοπή του τσιγάρου. Τώρα ή αυτό συμβαίνει ή από το πάχος έχει τσιτώσει το δέρμα και δείχνει τέλειο τι να πω. ΄Οσο για τα κιλά τα κράτησα όλα, τώρα άρχισα γυμναστήριο. Σήμερα συγκεκριμένα ήρθα πριν από καμία ώρα αλλά αυτή τη στιγμή θα έτρωγα ευχαρίστως μια πίτσα μόνη μου. Πεινάω αλλά αμά με κοιτάει περίεργα ο άντρας μου του λέω ότι δεν μπορώ να κάνω δίαιτα γιατί θηλάζω και δεν μιλάει τι να κάνει και αυτός ο καημένος

Δημοσίευση

ΕΦΟΥΛΑ ΕΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΝΤΑ ΕΧΩ ΛΙΓΑ ΚΙΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΡΙΧΝΩ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΚΑΛΥΝΤΙΚΑ...

ΕΓΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ-ΑΦΡΟΙΖΟΝ ΤΖΕΛ-ΛΟΣΙΟΝ ΟΛΑ DIOR KAΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ.

ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΠΑΛΙ DIOR ΠΑΙΡΝΩ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΩ.

ΛΕΝΑ ΕΠΟΝΗΜΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΕΙΣ? ΓΙΑ ΡΙΞΕ ΤΗ ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ...

THANKS

Δημοσίευση

ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕ ΒΑΦΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΩ ΒΑΦΟΜΑΙ

ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΠΙΛΙΝΓΚ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΡΑ

28 ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΜΕΓΑΛΩΝΩ

ΛΕΝΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ

ΑΣΕ ΟΙ ΚΑΗΜΕΝΟΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΣ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΑΥ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΕΙΣ

ΕΧΩ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΙΣΩΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΩΝ ΜΑΓΑΖΙΩΝ

ΑΡΩΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΒΑΦΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.

ΕΞΟΔΟΥΣ ΣΠΑΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ , ΕΠΟΜΕΝΩΣ..

ΑΠΟ ΚΙΛΑ ΚΑΤΙ ΨΙΛΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ (1,5 ΑΠΟ ΣΥΛΛΗΨΗ)

ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΣΥΝΟΛΟ 4 ΚΙΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ 1.55 ΝΤΕΡΕΚΙ..

ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΕΧΩ, ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΕΙΜΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΦΛΑΤ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΡΟΥΦΑΩ..

ΑΛΗΘΕΙΑ:silly: ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΝΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΣΚΗΣΗΣ..

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ .. ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!

ΚΡΕΜΕΣ ΒΑΖΩ ΤΗΣ AVENE ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ.ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΓΟΡΑΖΩ.

Δημοσίευση

ΕΜΕΝΑ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ... ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΟΧΙ. ΜΕ ΦΩΡΤΩΝΕΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ, ΒΑΖΑΚΙΑ, ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙΑ ΚΤΛ. ΒΑΖΩ 1-2 ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΑΘΕΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΟ ΤΟΣΟ ΠΕΤΑΩ ΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΚΑΙ ΒΑΨΙΜΟ. ΟΠΟΤΕ ΜΑΡΚΕΣ ΑΠΟ ΚΡΕΜΕΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ... ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5-10 ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΔΕΝ ΓΥΑΛΙΖΕΙ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕ, ΚΑΙ Η ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕΤΑ ΒΙΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ! ΠΑΝΤΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ... ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΥΧΕΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΔΕΡΜΑ ;) ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΟΛΥΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΑ 36-38 ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.:huh:

line_m123_beg_40_time_1242964800_text_cf20c9dcf3efede1f220f4ef20e1e3eff1dceae920eceff520e5dfede1e9.gif

line_line_typew3_beg_d_typew9_time_1004068800_text_c1e3e3e5ebe9eade2026616d703b20c3e9fef1e3eff2202d20c5dfece1f3f4e520ece1e6e920.gif

Δημοσίευση

Έλα ρε Εφούλα...Μόνο 28 είσαι;;;Μην αγχώνεσαι...Μικρές είμαστε ακόμα..Εγώ 25..Αλλά μια ενυδατική πρέπει να αρχίσω να τη βάζω..Και να κόψω και τα μωρομάντηλα ως μέσο καθαρισμού-ντεμακιγιάζ..

Lena μου ώστε πορνοσταρ σε λέει ο αντρούλης σου ε;;;;Τότε, δεν υπάρχει περίπτωση να κοιτάξει καμία " περιποιημένη...:laugh: :laugh:

Αχ, από τη μια δε θέλω να αρχίσω ακόμα δουλειά, αλλά από την άλλη θέλω να βγω λίγο από το σπίτι, να βαφτώ, να φτιαχτώ, να δουλέψω...Βαρέθηκα,κουράστηκα με τις δουλειές του σπιτιού...

Κορίτσια εγώ καλλυντικά από ιντερνετ ποτέ δεν έχω παραγγείλει..Τα φοβάμαι να σας πω την αλήθεια...

Δημοσίευση

:laugh:αγαπημενο θεμα εβαλες Εφουλα!Μολις βγηκα απο το μπανιο μου και τωρα θα βαλω την κρεμουλα μου την ενυδατικη την BEPANTHOL στα μουτρα μου:P

Για καθαρισμο στο προσωπο πλυσιμο με της Αvene πρωι-βραδυ[οταν δεν βαριεμαι],οπωσδηποτε αντηλιακη βαζω γιατι κανω ευκολα παναδες και πηλινγκ κανω με ζαχαρη καμμια φορα,προσωπο-σωμα!Επειδη ειμαι μεγαλυτερη απο σας κατα καιρους βαζω κρεμα με οξεα φρουτων,παντως τις αντιρυτιδικες δεν τις πιστευω και δεν χρησιμοποιω!

Α,και πλενομαι παντα με κρυο νερο στο προσωπο,στο σωμα δεν το αντεχω αν και ξερω τα ωφελη[συσφιξη κ.λ.π]:silly:

Δημοσίευση

λοιπον εγω παλια επαιρνα του κορε.ειμουνα ευχαριστημενη δεν λεω..

βεβαια και για τον γαμο ειχα παει σε δερματολογο που ειχα κανει θεραπεια και πιλιγκ(πολυ καλη οποια εινα θεσσαλονικη ειναι απ οτις καλυτερες, αμα θελετε να σας πω με π.μ.)και ειχε γινει το δερμα μου τελειο!

πλακωνομουνα και στις μασκες και ητανε σουπερ!!!

μετα στο γαμηλιο πηρα απο τα αφορολογητα της bangkok μια κρεμα της elisabeth arden.

αυτο ητανε την ειχα ερωτευτει!!!!!!!! ηυπνουσ το πρωι και ειχα ενα δερμα τελειο..μαλακο...εβαζα την κρεμουλα μου και ελαμπα! δ νκανω πλακα ητανε τελεια! την ειχα παρει γυρω στα 40ε..

λοιπον δεκεμβριο την πηρα..ιουλιο τελειωσε..ε, λεω να παρω την ιδια..παω ρε κοριτσια και ποσο ειχε? 90!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! την πηρα δωρο για τα γενεθλια μου...τωρα που ξανατελειωσε πηρα της este lauder αλλα καμια σχεση..πραγματικα...τελικα..αμα κατι σου κατσει μην το ψαχνεις...

παντως τρομερη διαφορα ρε γμτ! και 90 για μια κρεμα πολλα ειναι!!!!!

παντως σκεφρτομαι να καθιερωσω ενα-2 πιλλιγκ τον χρονο στην δερματολογο..αμα βλεπατε το δερμα μου...

αλλα μονο δερματολογο...

πλενομαι με σαπουνακι γαλα του κορε..ματιων ειχα dior αλλα γενικατα ματακια μου ειναι καπως με μαυρους κυκλους κτλ οποτε...

παντως το εχω χασει κα ιεγω λιγο το θεμα του φτιαξιματος..

ρουχα δε νθελω να πολυπαιρνω λογω κιλων...το μαλι βαριεμαι να το ισιωνω-που χρονος- βαψιμο τα βασικα σε εξοδους(δηλαδη σπανια:laugh: :laugh: :laugh: ) χαλι!!!!!!!!!!!! ΓΙΑΤΙ????????ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!!! ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ!!!!!

αρχισα και διατροφη εδω και 2 μερες γιατι νιωθω χαλια...ελπιζω να κρατησω..δεν παει αλλο η διαιτολογος μου μου ειπε πως αν τα αφησω και αλλο θα μου μεινουν..κανουν μονιμη κατοικια μετα το σωμα μας και δεν φευγουν ευκολα!!! οποτε:(

υ.γ. εγω γιατι δεν νυσταζω τετοια ωρα??????????????????????????????

Δημοσίευση

αχ κοριτσια πολυ μάρεσει η συζητηση

VENI αυτη την κρεμα την επαιρνε και μια φιλη μου

της της elisabeth arden. λεω οντως λεει ειναι τελεια

αλλα τοσο ακριβη ρε συ?

πωπω τι αγοραζουμε δηλαδη?χρυσο?

οταν εχει εκπτωσεις ισως συμφερει

ευτυχως και εγω δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα στο δερμα

ενα δυο σημαδακια πολυ μικρα απο κατι σπυρακια που εβγαλα παλια

αυτο μονο

αλλα θελω να το περιποιουμε

παντως κοριτσια οταν θα κανω μασκα 1 φορα τη βδομαδα και καλο καθαρισμο με πιλινγκ το δερμα ειναι πιο λειο και ωραιο

γιαυτο λεω να το καθιερωσω

το σεπτεμβριο λεω να παω και για εναν καλο καθαρισμο σε αισθητικο

αντε να δουμε

Δημοσίευση

κι εγω απο περιποιηση σχεδον μηδεν πλεον. Τα μαλλια τα ισιωνω οποτε το θυμηθω-το πολυ μια φορα το μηνα,μασκες τις εκοψα,ουτε ενυδατικη δεν βαζω.ρουχα, μη γελασετε, δεν εχω να βαλω,εχω μονο 2 καπρι φορμιτσες της pumα. Ολα τα αλλα παντελονια μου ειναι στενουλια κ χαμηλοκαβαλα,μου κανουνε αλλα ο αντρας μου μου λεει οτι τωρα που εγινα μανα δν κανει να κυκλοφορω με παντελονι στον κ..ο,δν προλαβα να ψωνισω κ τιποτα στις εκπτωσεις..να δω τι θα φοραω απο σεπτεμβριο!

Δημοσίευση

VENI έγραψε:

λοιπον εγω παλια επαιρνα του κορε.ειμουνα ευχαριστημενη δεν λεω..

βεβαια και για τον γαμο ειχα παει σε δερματολογο που ειχα κανει θεραπεια και πιλιγκ(πολυ καλη οποια εινα θεσσαλονικη ειναι απ οτις καλυτερες, αμα θελετε να σας πω με π.μ.)και ειχε γινει το δερμα μου τελειο!

πλακωνομουνα και στις μασκες και ητανε σουπερ!!!

μετα στο γαμηλιο πηρα απο τα αφορολογητα της bangkok μια κρεμα της elisabeth arden.

αυτο ητανε την ειχα ερωτευτει!!!!!!!! ηυπνουσ το πρωι και ειχα ενα δερμα τελειο..μαλακο...εβαζα την κρεμουλα μου και ελαμπα! δ νκανω πλακα ητανε τελεια! την ειχα παρει γυρω στα 40ε..

λοιπον δεκεμβριο την πηρα..ιουλιο τελειωσε..ε, λεω να παρω την ιδια..παω ρε κοριτσια και ποσο ειχε? 90!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! την πηρα δωρο για τα γενεθλια μου...τωρα που ξανατελειωσε πηρα της este lauder αλλα καμια σχεση..πραγματικα...τελικα..αμα κατι σου κατσει μην το ψαχνεις...

παντως τρομερη διαφορα ρε γμτ! και 90 για μια κρεμα πολλα ειναι!!!!!

παντως σκεφρτομαι να καθιερωσω ενα-2 πιλλιγκ τον χρονο στην δερματολογο..αμα βλεπατε το δερμα μου...

αλλα μονο δερματολογο...

πλενομαι με σαπουνακι γαλα του κορε..ματιων ειχα dior αλλα γενικατα ματακια μου ειναι καπως με μαυρους κυκλους κτλ οποτε...

παντως το εχω χασει κα ιεγω λιγο το θεμα του φτιαξιματος..

ρουχα δε νθελω να πολυπαιρνω λογω κιλων...το μαλι βαριεμαι να το ισιωνω-που χρονος- βαψιμο τα βασικα σε εξοδους(δηλαδη σπανια:laugh: :laugh: :laugh: ) χαλι!!!!!!!!!!!! ΓΙΑΤΙ????????ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!!! ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ!!!!!

αρχισα και διατροφη εδω και 2 μερες γιατι νιωθω χαλια...ελπιζω να κρατησω..δεν παει αλλο η διαιτολογος μου μου ειπε πως αν τα αφησω και αλλο θα μου μεινουν..κανουν μονιμη κατοικια μετα το σωμα μας και δεν φευγουν ευκολα!!! οποτε:(

υ.γ. εγω γιατι δεν νυσταζω τετοια ωρα??????????????????????????????

βενη ποια κρεμα της elisabeth arden ειχες παρει και εμεινες πολυ ευχαριστημενη?

δοκιμασες και τιποτα για καθαρισμο?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...