Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Εγώ κορίτσι μου 1200 είχα δώσει ,κλινική,γιατρο,αναισθησιολογο όλα. Πήγα πρωί και μέχρι το μεσημέρι είχα ήδη φύγει! Μην νομίζεις δεν κρατάει και πολύ! Απλά το χειρότερο με μενα ηταν που στο χειρουργείο ηταν καμια 5αρια γιατροί σιγουρα,  λες και κάνανε πρακτική άσκηση γιατι πολλοί δεν είχαν ξανασυναντησει τέτοια περίπτωση και με ανοιχτά ποδια να σε κοιτάζουν όλοι δεν είναι και το καλύτερο, και ας κοιμάσαι 🤣🤣 Οι ιδιωτικές ασφαλείες πάντως ξερω δεν καλύπτουν γυναικολόγο, τουλάχιστον σε αυτή που έχω εξτρα εγω δεν εχει..πόσο μάλλον ΕΦΚΑ . Και καλό είναι να κάνεις υστεροσκοπηση με αυτόν που θα σε κάνει την εμφύτευση για να εχει μια ιδέα για την μήτρα. 
    • Να είστε καλά ρε κορίτσια… Μου δώσατε πολτ κουράγιο με τις απαντήσεις σας… έπρεπε να σας είχα γράψει νωρίτερα!! Ειλικρινά ευχαριστώ! 🙏❤️ @Maya_ έχω κόψει γαλακτοκομικά και αυγό που ανακαλύψαμε ότι της προκαλεί τρομερούς πόνους.   
    • @Diwni μου να προσπαθεις να μην παιρνεις τοις μετρητοις οτι συμβαινει, οτι προκυπτει εδω θα εισαι και μετα τον τοκετο να το σκεφτεις και να το διαχειριστειτε. Και γω ετσι το παθαινω επειδη λειπει το αγορι μου συνεχεια εκτος Πατρων και συχνα στεναχωριεμαι, μετα με πλακωνουν οι συσπασεις αν και ηπιες, αλλα οταν ειμαι καλα ψυχολογικα μου περνανε ολα. Περασε ο καιρος εισαι στον 8ο φυσιολογικα ερχονται συσπασεις, καπου διαβασα οτι τις ελαφρες οι περισσοτερες κοπελες δεν τις καταλαβαινουν καν ειδικα αν ειναι λιγο πιο γεματουλες. 
    • Γεια σου κορίτσι μου! Καλή αρχή! Δεν έχω κάνει προεμφυτευτικό, αλλά θα σου πω αυτά που ξέρω. Ο προεμφυτευτικός γίνεται σε έμβρυα 5 ημερών ανάπτυξης (βλαστοκύστες), με μια έγκριση από Επιτροπή, απ' όσο θυμάμαι. Για Αθήνα, στο Ιασώ, μου είχε πει ο γιατρός μου ότι κάνει 700 η βιοψία και 200-250 η κάθε βλαστοκύστη. Χονδρικά δλδ για 3 βλαστοκύστες υπολόγισε περίπου 1300 ευρώ, πέραν των όσων πληρώσετε για την διαδικασια της εξωσωματικής. Το αποτέλεσμα βγαίνει σε 20 ημέρες περίπου, δηλαδή μαθαίνεις πόσα υγιή έμβρυα έχεις, χωρίς χρωμοσωμικές ανωμαλίες και με αυξημένο ποσοστό επιτυχίας στην ετ. Στο 100% βέβαια δεν είσαι ποτέ σίγουρη. Υπάρχουν απ' όσο ξέρω δύο ειδών προεμφυτευτικοί έλεγχοι. Ο ένας είναι αυτός που σου είπα και ο άλλος πιο εξειδικευμένος για συγκεκριμένα σύνδρομα και νοσήματα. Ως διαδικασία, δεν κάνετε κάτι εσείς. Όλα τα αναλαμβάνει το εμβρυολογικό. Μόλις γίνει η ωοληψία και έχετε γονιμοποιήσεις, ο γιατρός αποφασίζει πόσα από αυτά ή και όλα αν γίνεται/ θέλετε, θα σταλούν για έλεγχο. Ποια είναι η ηλικία σου; Γιατρό εξειδικευμένο έχετε βρει; Θα στα εξηγήσει κι αυτός-η. Καλή επιτυχία και όλα να πάνε καλά!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...